IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 18 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Auteur:
Topic : op welke politieke partij ben je van plan te stemmen Vorige pagina | Volgende pagina
Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 28-03-2002 23:41 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

voor mensen als jij zouden ze 'De zwevende partij' moeten oprichten.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 28-03-2002 23:53 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

ik ga óf blanco of VVD stemmen..
Ik wil 'rechts' stemmen, niet op LPF of LN en zeker niet op een christelijke partij, dan blijft er weinig over..

Marijnissen vind ik overigens een zeer symphatieke man, alleen sta ik totaal niet achter het linkse gedachtengoed. In de 2e kamer moet plaats zijn voor idealisme, maar ik stem liever realistisch. De SP heeft achterlijke ideëen zoals een maximum inkomen, fok dat.

Ik heb ook een schijthekel aan alle bewust werkloze profiteurs waar ik elke dag vroeg me nest voor uit mag. Ook is het zwaar belachelijk dat er op 16 miljoen inwoners 1 miljoen in de WAO zitten, reken eens om hoeveel werkenden er tegenover WAO'ers staan.. Ik denk dat de verhouding werken-wao ongeveer 1 op 5 is, te debiel voor woorden..

Ik hou niet van die linkse 'knuffeligheid' 'Ach kan je niet werken, blijf je toch lekker thuis..' En de belastingbetaler maar bloeden!

GGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!


Vinay
Usericon van Vinay
Posted 29-03-2002 0:05 by Vinay Wijzig reactieProfiel van VinayQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda


als er mensen ziek thuis zijn dan dienen deze eerst beter gemaakt te worden . vaak ligt het ook aan de arbeidsomstandigheden en het soort werk wat men doet , dat men in de ziekte beland . hier kan wat aangedaan worden .
preventie , werk wat interessanter en evenwichtiger maken voor iedereen ,denk ik .Oebe
Usericon van Oebe
Posted 29-03-2002 0:08 by Oebe Wijzig reactieProfiel van OebeQuote dit bericht

Karnivoor, milieueffecten komen wel degelijk naar voren uit de partijprogramma's. Niemand zegt dit ronduit, maar een klein beetje verstandig mens ziet dit direct. Maar ja, een verstandig mens is ook direct een linkse stemmer en dat zie je in dit topic ook direct. De rechtse stemmers zijn egoistische bastaards die nog liever anderen dingen ontzeggen dan ze goed voor zichzelf zijn.

Rechts is synoniem met asociaal, oorlogszuchtig, conservatief, benepen, repressie, tunnelvisie en alles wat een mens tot een slecht mens maken. Rechtse mensen zijn derhalve slechte mensen en het moet wel zijn dat hun opvoeders hebben gefaald of ze een bepaald psychisch defect hebben. Ik stel dan ook voor dat rechtse mensen gratis medicamenten moeten krijgen toegediend, waarmee hun aandoening kan worden onderdrukt. Kijk, zo sociaal zijn wij nou dat we zelfs dit voor jullie willen doen, terwijl jullie eigenlijk gewoon een schop onder jullie verwende konten verdienen.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 29-03-2002 0:53 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

quote:
Op 29 maart 2002 0:08 schreef Oebe het volgende:Maar ja, een verstandig mens is ook direct een linkse stemmer en dat zie je in dit topic ook direct. De rechtse stemmers zijn egoistische bastaards die nog liever anderen dingen ontzeggen dan ze goed voor zichzelf zijn.


Hahhaahahahahahahahahaha! Wat een humor! Egoistisch?? laat me niet lachen! ik heb alleen een grafhekel aan luiheid en profiteurs, en bepaalde standpunten van linkse partijen lijken dat aan te moedigen/ belonen

quote:
Rechts is synoniem met asociaal, oorlogszuchtig, conservatief, benepen, repressie, tunnelvisie en alles wat een mens tot een slecht mens maken. Rechtse mensen zijn derhalve slechte mensen en het moet wel zijn dat hun opvoeders hebben gefaald of ze een bepaald psychisch defect hebben. Ik stel dan ook voor dat rechtse mensen gratis medicamenten moeten krijgen toegediend, waarmee hun aandoening kan worden onderdrukt.

Volgens mij ben je een beetje in de war met de amerikaanse republikeinen Nee links is fantastisch, kijk maar naar de voormaige Sovjet Unie, China, Korea, Cuba.. Allemaal landen die 'links' geregeerd worden, één grote puinhoop is het! Ik ben helemaal niet tegen 'links' en/of communisme; op papier werkt het fantastisch maar uit de chaos in bovengenoemde landen blijkt dat het NIET werkt en wel om de simpele reden dat ALLE mensen van nature eerst aan zichzelf denken.. De mensheid is gewoon nog niet klaar voor een zuiver communistisch bewind!
quote:
Kijk, zo sociaal zijn wij nou dat we zelfs dit voor jullie willen doen, terwijl jullie eigenlijk gewoon een schop onder jullie verwende konten verdienen.


Verwende konten? Sorry hoor maar ik werk me 70 uur in de week de tyfus en daar wil ik graag van genieten.. En ik vind het een beetje vervelend dat een één of andere verwende werkloze van o.a. mijn geld zijn uitkering op zit te blowen terwijl ik aan het werk ben. Dat is pas een scheve verhouding!

Ik zeg maar zo: als je voor je 20e niet links bent heb je geen hart, daarna heb je geen hersens. Punt.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 29-03-2002 1:18 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

quote:
Op 29 maart 2002 0:05 schreef Vinay het volgende:
als er mensen ziek thuis zijn dan dienen deze eerst beter gemaakt te worden . vaak ligt het ook aan de arbeidsomstandigheden en het soort werk wat men doet , dat men in de ziekte beland.

hmmz.. maar je kan mij niet wijs maken dat er ECHT 1 fokking miljoen mensen zijn die niet kunnen werken! misschien 100.00, de rest zit lekker thuis omdat de WAO-arts het ook wel best vind.. Mijn moeder heeft in de WAO gezeten (ze had kanker en is gelukkig genezen) en het kost haar zeer veel moeite om van de WAO af te komen, terwijl ze zich perfect voelt en ook gewoon weer WIL werken! Het WAO-systeem is gewoon zo corrupt als de tyfus!

En als mensen thuis zitten omdat ze balen van hun werk: een betere baan begint bij jezelf.. Had je maar beter je best op school moeten doen. Ik vind niet dat de gemeenschap voor stupiditeit verantwoordelijk hoeft te zijn.

En hoe moeilijk is het om te solliciteren? Veel mensen schelden dat ze zo weinig verdienen, en anderen zoveel, maar dat ligt toch echt aan jezelf. En ja, ik heb een goedbetaalde baan, en ja daardoor bevind ik me in de luxepositie dat ik kan zeggen dat ik dat werk doe omdat ik het leuk vind!

En als ik een leukere baan kan vinden die minder verdient, doe ik het gelijk.. Zolang ik mijn rekeningen kan betalen is werkplezier het allerbelangrijkste!


Vinay
Usericon van Vinay
Posted 29-03-2002 1:18 by Vinay Wijzig reactieProfiel van VinayQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda

Hoewel ik het met veel linkse ideeen eens ben , ben ik niet links of rechts . ik ben voor oplossingen en ontwikkelingen van alle burgers , kinderen en de natuur .
rechts wil vaak geen oplossingen bedenken .
en heeft geen lange termijn beleid ( milieu , preventie ontwikkeling criminaliteit , verbetering onderwijs en zorg )
de overheid heeft veel geld nodig hiervoor .
Dit geld komt iedereen ten goede op de lange termijn .
als men op een rechtse partij wil stemmen omdat men vind dat er luie profiteurs zijn , zou dit ten koste kunnen gaan van de hierbovengenoemde punten . Misschien zouden sommige linkse partijen het niet als vanzelfsprekend moeten zien om alle uitkeringen te laten verhogen .Vinay
Usericon van Vinay
Posted 29-03-2002 1:35 by Vinay Wijzig reactieProfiel van VinayQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda

quote:
Op 29 maart 2002 1:18 schreef Snaack het volgende:
Het WAO-systeem is gewoon zo corrupt als de tyfus!

!

zou kunnen , ik weet het niet .
maar dan denk ik dat het systeem een onderwerp van discussie dient te zijn in de politiek .
ik weet niet of een rechtse partij hier een oplossing voor heeft , misschien een linkse partij ook niet .Snaack
Usericon van Snaack
Posted 29-03-2002 1:42 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

eigenlijk ben ik het met geen enkele partij eens (ik denk ook niet dat dat mogelijk is..) maar wil mijn stem niet verloren laten gaan. dus ga ik nu praktisch zeker blanco stemmen.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 29-03-2002 3:58 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 29 maart 2002 1:18 schreef Snaack het volgende:
hmmz.. maar je kan mij niet wijs maken dat er ECHT 1 fokking miljoen mensen zijn die niet kunnen werken!


Nee geen volle 1 miljoen nee, maar hoeveel ervan onterecht erin zitten weet je gewoon niet. Zonder argumenten geloof gewoon wat je wilt geloven.

quote:

misschien 100.00, de rest zit lekker thuis omdat de WAO-arts het ook wel best vind..


Waar baseer je dat getal (welk getal bedoel je eigenlijk; 100.000 of 10.000?) in godsnaam op? En wat voor verhalen ken jij over WAO artsen die het wel best vinden?

Of baseer jij je beeld over een hele groep (dat genoemde miljoen dus) aan de hand van 1(!!!) voorbeeld?

Hoe denk jij te weten hoe deze groep samengesteld is? Het riekt naar vooroordelen en nattevingerwerk.
Ik ben zeer benieuwd wat jouw informatiebron is.

quote:
...Had je maar beter je best op school moeten doen. Ik vind niet dat de gemeenschap voor stupiditeit verantwoordelijk hoeft te zijn.


Wat een simplistische, eenzijdige en vooral stigmatiserende kijk op dingen. Ongelofelijk.
Je hebt echt maar een deel te pakken; de kansen zijn niet gelijk verdeeld!

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 29-03-2002 5:39]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 29-03-2002 4:07 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 29 maart 2002 1:18 schreef Vinay het volgende:
Hoewel ik het met veel linkse ideeen eens ben , ben ik niet links of rechts ...


Niet links? Laat me raden; ben je dan de ultieme zwevende kiezer?

Maar zonder spot; ik weet zeker dat jij bij een linkse partij uitkomt.

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 29-03-2002 4:15]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 29-03-2002 4:20 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

PvdA : 0
VVD : 0
CDA : 0
D66 : 0
Grlks: 0
SP : 4
SGP : 1
LPF : 0
LN : 0
CrUni: 0
UNDECIDED/Swing-Voters: 1


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Vinay
Usericon van Vinay
Posted 29-03-2002 7:53 by Vinay Wijzig reactieProfiel van VinayQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda

quote:
Op 29 maart 2002 4:07 schreef Mutilator het volgende:
Niet links? Laat me raden; ben je dan de ultieme zwevende kiezer?

Maar zonder spot; ik weet zeker dat jij bij een linkse partij uitkomt.

ik denk dat er veel mensen ook zo denken . veel linkse en een aantal rechtse ideeen ,van verschillende partijen . ik denk dat we daarom de mogelijkheid moeten hebben om op punten/ideeen /visies te stemmen dan op een rechtse of een linkse of christelijke partij etc .
actief meedoen aan de regering van elke burger is ook goed, denk ik . als iedereen een dag zou besteden van de 5 werkdagen aan poltiek (en voor deze dag ook een loon kreeg )dan zou Nederland beter bestuurd worden op alle nivo's ( ook wijk , gemeentelijk , landelijk ) ,meer feedback ideeen etc

[Dit bericht is gewijzigd door Vinay op 29-03-2002 7:54]Oebe
Usericon van Oebe
Posted 29-03-2002 10:42 by Oebe Wijzig reactieProfiel van OebeQuote dit bericht

"Volgens mij ben je een beetje in de war met de amerikaanse republikeinen"

- Nee, dit is het natuurlijke domein van het rechtse ideeengoed. Het een volgt logisch uit het andere.

"Nee links is fantastisch, kijk maar naar de voormaige Sovjet Unie, China, Korea, Cuba.. Allemaal landen die 'links' geregeerd worden, één grote puinhoop is het!"

- Totalitaire systemen is iets anders als socialistische systemen. Alhoewel ze in naam links zijn is de feitelijkheid dat, misschien met uitzondering van Cuba, ze allen een uiterst rechtspolitiek beleid uitvoeren. Nog Amerikaanser dan Amerika, bij wijze van spreken.

"Ik ben helemaal niet tegen 'links' en/of communisme; op papier werkt het fantastisch maar uit de chaos in bovengenoemde landen blijkt dat het NIET werkt en wel om de simpele reden dat ALLE mensen van nature eerst aan zichzelf denken.."

- Dat is niet waar, je kunt je eigen tekortkomingen niet op anderen projecteren en vervolgens domweg generaliseren. (Ook al zo'n nasty trekje van rechtse rakkers.)

"De mensheid is gewoon nog niet klaar voor een zuiver communistisch bewind!"

- Hier moet ik je misschien gelijk in geven. Het hangt samen met het globale ruilmiddel en waardesysteem en het feit dat het overgrote deel der mensen werk moeten doen dat ze liever niet zouden willen doen, inherent aan de inrichting van de maatschappij.
Maar dat neemt niet weg dat de sociale cohesie wel kan worden bevorderd. Dat zowel nationale als internationale solidariteit als een hoog goed kan worden gekoesterd en bevorderd. Dat graaien en stelen door het witteboordenlegioen niet hoeft te worden gecultiveerd en als een loffelijk streven hoeft te worden gezien. Dat je geen mislukkeling bent als je kiest voor meer welzijn in plaats van uitsluitend meer welvaart en dat je trots mag zijn dat je anderen dit ook gunt. Dat je het opvangen van mensen die ziek zijn of mensen die op de vlucht zijn niet domweg beschouwt als het wegsmijten van geld. Dat je vervolgens het aanschaffen van de allernieuwste serie kutstraaljagers prefereert boven het investeren in onderwijs, gezondheidszorg en andere noodzakelijke voorzieningen.


Oebe
Usericon van Oebe
Posted 29-03-2002 10:47 by Oebe Wijzig reactieProfiel van OebeQuote dit bericht

En laat ik nou het woord 'vrije markt' niet horen (i.v.m. smalle overheidsstructuur), want dan laat ik geen splinter van je heel.


Diabolis
[::Sacrilegious Mind::]
Usericon van Diabolis
Posted 29-03-2002 11:01 by Diabolis Wijzig reactieProfiel van DiabolisQuote dit berichthttp://www27.brinkster.com/diabolis

quote:
Op 29 maart 2002 10:42 schreef Oebe het volgende:
"Volgens mij ben je een beetje in de war met de amerikaanse republikeinen"

- Nee, dit is het natuurlijke domein van het rechtse ideeengoed. Het een volgt logisch uit het andere.
Idd, haal die dingen niet door de war.

PS: sorry dak zoveel van je post wegliet, maar dat was ook polotiek correct .


Visit the Sacrilegious Mind and download the master samples...


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 29-03-2002 13:32 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

quote:
Op 29 maart 2002 10:42 schreef Oebe het volgende:"Nee links is fantastisch, kijk maar naar de voormaige Sovjet Unie, China, Korea, Cuba.. Allemaal landen die 'links' geregeerd worden, één grote puinhoop is het!"

- Totalitaire systemen is iets anders als socialistische systemen. Alhoewel ze in naam links zijn is de feitelijkheid dat, misschien met uitzondering van Cuba, ze allen een uiterst rechtspolitiek beleid uitvoeren. Nog Amerikaanser dan Amerika, bij wijze van spreken.


Dat is dus precies wat ik bedoel, dit bewijst dat een socialistisch of links bewind de kloof tussen arm en rijk juist groter maakt.. Juist omdat de overheidsbemoeienis bij linkse regimes groter is dan bij rechtse, is de kans vele malen groter dat er machtsmisbruik optreed.. En dat er dus i.p.v. een linkse democratie een linkse aristocratie of zelfs dictatuur ontstaat, waarbij een handvol 'politici' hun zakken vullen en de rest van de bevolking benadelen.

quote:
"Ik ben helemaal niet tegen 'links' en/of communisme; op papier werkt het fantastisch maar uit de chaos in bovengenoemde landen blijkt dat het NIET werkt en wel om de simpele reden dat ALLE mensen van nature eerst aan zichzelf denken.."

- Dat is niet waar, je kunt je eigen tekortkomingen niet op anderen projecteren en vervolgens domweg generaliseren. (Ook al zo'n nasty trekje van rechtse rakkers.)


Ik vind het het nobel van je hoor, maar tevens behoorlijk naïef te geloven dat elk mens van nature goed is. Dream on.. En noem me alsjeblieft geen rechtse rakker, ik noem mijzelf liever sociaal liberaal.

quote:

"De mensheid is gewoon nog niet klaar voor een zuiver communistisch bewind!"

- Hier moet ik je misschien gelijk in geven. Het hangt samen met het globale ruilmiddel en waardesysteem en het feit dat het overgrote deel der mensen werk moeten doen dat ze liever niet zouden willen doen, inherent aan de inrichting van de maatschappij.
Maar dat neemt niet weg dat de sociale cohesie wel kan worden bevorderd. Dat zowel nationale als internationale solidariteit als een hoog goed kan worden gekoesterd en bevorderd. Dat graaien en stelen door het witteboordenlegioen niet hoeft te worden gecultiveerd en als een loffelijk streven hoeft te worden gezien. Dat je geen mislukkeling bent als je kiest voor meer welzijn in plaats van uitsluitend meer welvaart en dat je trots mag zijn dat je anderen dit ook gunt. Dat je het opvangen van mensen die ziek zijn of mensen die op de vlucht zijn niet domweg beschouwt als het wegsmijten van geld. Dat je vervolgens het aanschaffen van de allernieuwste serie kutstraaljagers prefereert boven het investeren in onderwijs, gezondheidszorg en andere noodzakelijke voorzieningen.

Daarom ben ik ook geen échte 'rechtse rakker', er is namelijk genoeg welvaart in Nederland maar welzijn? Neuh.. Welzijn is belangrijk en hoort uit welvaart voort te vloeien, maar de politici in Nederland weten het inderdaad goed te verneuken door i.p.v. geld aan zorg/ onderwijs e.d. uit te geven, straaljagertjes te kopen of treinen door natuurgebieden te willen laten gaan rijden.

En ik denk dat er grenzen zijn aan wat elk bevolkinshoofd aan sociale lasten kan dragen, tevens is er een grens aan bevolkingsdichtheid om leefgenot te kunnen waarborgen. Meer mensen = meer files, langere wachttijden in de zorg, vollere scholen, hogere werkloosheid, hogere sociale lasten per werkend bevolkingshoofd, het is een downwards spiral!

Ik ben absoluut voor het opvangen van vluchtelingen, dat beschouw ik als een morele plicht, maar ik ben wel voor meer controle op 'economische' vluchtelingen, dat is zuiver profitisme

En geweldig toch dat je in één van de welvarendste landen ter wereld woont maar wel kan overlijden omdat er geen intensive-care bed voor je beschikbaar is Eén grote façade is!

quote:
Nee geen volle 1 miljoen nee, maar hoeveel ervan onterecht erin zitten weet je gewoon niet. Zonder argumenten geloof gewoon wat je wilt geloven. Waar baseer je dat getal (welk getal bedoel je eigenlijk; 100.000 of 10.000?) in godsnaam op? En wat voor verhalen ken jij over WAO artsen die het wel best vinden?

Of baseer jij je beeld over een hele groep (dat genoemde miljoen dus) aan de hand van 1(!!!) voorbeeld?

Die 100.000 was ter illustratie bedoeld dat er veel te veel mensen in de WAO zitten. Het is dus ook gewoon een ruwe gok. En wat betreft WAO-artsen die het wel best vinden: hoe denk je anders dat het mogelijk is dat er zoveel mensen in de WAO zitten? 1 en 1 is 2 bij mij!
quote:
Wat een simplistische, eenzijdige en vooral stigmatiserende kijk op dingen. Ongelofelijk.
Je hebt echt maar een deel te pakken; de kansen zijn niet gelijk verdeeld!


De kansen zijn niet gelijk verdeeld? Sorry hoor maar volgens mij kan de zoon van een schillenboer net zo goed naar de universiteit toe als de zoon van een piloot!

Wat is het 'andere deel' dan?

Gegroet,

Snaack


Sporty Voleg
Dude Nukem v2.0
Usericon van Sporty Voleg
Posted 29-03-2002 13:45 by Sporty Voleg Wijzig reactieProfiel van Sporty VolegQuote dit bericht

Het is werkelijk fantastisch hoe sommige mensen zich hier laten stangen!


Touché, pussycat!


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 29-03-2002 13:48 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

ik voel me niet aangesproken...


Oebe
Usericon van Oebe
Posted 29-03-2002 16:58 by Oebe Wijzig reactieProfiel van OebeQuote dit bericht

Geweldig he, Sporty? Door deze TMF drijf ik deze kudde blanco zweefvee regelrecht in de armen van onze ongegeneerd grinnikende PGB Youssouf Greving van het GWP dat zo links is dat het via een krul weer rechts wordt en dan toch nog op het laatste nippertje weer naar links buigt.

Ach, laten we wel wezen: de GWP werelddominantie is onafwendbaar. Immers, hebben wij de Grand AirBorne Beautiful Armadillo Revelation (GABBAR) en de Trouwhartige Echte Voleg in de Eeuwige Nestelen TEVEN aan onze zijde. Dus verliezen kunnen we nooit, zelfs niet van de Snak.

Tzjierszzz


Vinay
Usericon van Vinay
Posted 31-03-2002 21:44 by Vinay Wijzig reactieProfiel van VinayQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda

quote:
Op 29 maart 2002 10:47 schreef Oebe het volgende:
En laat ik nou het woord 'vrije markt' niet horen .

Vrije markt is inderdaad een achterhaalde visie in my humble opinion . dit soort ideeen ,dat vrije markt iets goeds zou zijn ,kwamen van figuren als keynes volgens mij .
Economie kan je beter vergelijken met een groot biologisch systeem . hier is ook sprake van sturing en regulatie op verschillende nivo's ( celnivo , weefsel , organisme etc ( je kan deze analogie ook toepassen op een land en de wereld . )
( een cel zou je met een wijk kunnen vergelijken . in een cel is alles aanwezig ( celkern dna organellen ) zo zou in een wijk ook alles aanwezig moeten zijn )
de vrijheid van rechts is een soort 'oppurtinische ' vrijheid . de vrijheid om de natuur te vernietigen bijvoorbeeld . geen rekening houdende met andere organismen .ik ben wel voor vrijheid als het gaat om de vrijheid voor elke individu om zich te ontwikkelen zoals hij of zij dat zelf wil .

[Dit bericht is gewijzigd door Vinay op 31-03-2002 22:04]Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 01-04-2002 2:13 by Valorian (Redacteur) Wijzig reactieProfiel van ValorianQuote dit bericht

alles is kut


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 01-04-2002 2:14 by Dwaallicht Wijzig reactieProfiel van DwaallichtQuote dit bericht

En alles ZUIGT!!!!!!!111!11!1


Stem TEGEN. Stem EINSCHLUSS HOLLAND (EH). Eindelijk, een goede naam. Nou ja, voor dronken mensen dan.


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 01-04-2002 2:17 by Valorian (Redacteur) Wijzig reactieProfiel van ValorianQuote dit bericht

Stem nooit niet.. stem dan maar op iets wat recht tegenover ligt van wat je haat ofzo..

aargh..

damn.. te onnuchter om nog nutige info te posten...

sick..

hell...

dissection heerscht..

hell..

welterurusttne..


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 30-04-2002 21:24 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Dit topic is 18 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2020 Stichting ZwareMetalen