IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 36 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Auteur:
Topic : Restaurant aanrader topic (lekker eten) Vorige pagina | Volgende pagina
TUFKAM
The User Formerly Known As Mental
Usericon van TUFKAM
Posted 02-02-2017 22:06 by TUFKAM Wijzig reactieProfiel van TUFKAMQuote dit bericht

quote:
Op 2 februari 2017 22:04 schreef Snaack het volgende:
NICE. De beste burgers van de stad als je het mij vraagt. Geniet er van!



Ik begrijp het! Ik krijg spontaan trek met al dat gelul over hamburgers!

Deze zijn redelijk veel werk om te maken. Ik maak ook zelf de broodjes en dat is echt $^$%^%$ veel werk. Eén keer in de zoveel tijd maak ik daarvan een grote batch (>20 stuks) zodat ik een voorraad in kan vriezen.

Deze waren getopt met baby spinazie, bacon, zelfgemaakte compote van rode ui en gorgonzola, meen ik. Goed binnen te houden!



Ga je eigen burger toko beginnen man... ik kom wel bij je langs.


TUFKAM


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 02-02-2017 22:18 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Ik ben bang dat dat niet zo goed betaald als mijn huidige vorm van kostwinning, helaas. Lijkt me wel leuk!


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 02-02-2017 22:20 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Bij ons in de buurt heb je een varkensbedrijf waar de varkens een jaar mogen groeien over waar ze er in de bio-industrie een paar maanden over doen. Ook hebben de dieren meer bewegingsruimte en worden ze de hele dag bezig gehouden met allerlei activiteiten en trainingen, varkens zijn namelijk minstens zo intelligent als honden.
De hamburgers van deze dieren zijn de lekkerste die ik ken. Doordat ze langzamer groeien en meer bewegen, heeft het vlees een heel andere structuur en veel meer smaak. Zo'n hamburger op een gegrillde Italiaanse bol met gebakken uitjes, de zelfgemaakte chutney van mijn tante en een smokey bbq-saus, dat is pas de shizzle.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


TUFKAM
The User Formerly Known As Mental
Usericon van TUFKAM
Posted 02-02-2017 22:21 by TUFKAM Wijzig reactieProfiel van TUFKAMQuote dit bericht

quote:
Op 2 februari 2017 22:18 schreef Snaack het volgende:
Ik ben bang dat dat niet zo goed betaald als mijn huidige vorm van kostwinning, helaas. Lijkt me wel leuk!


hahaha dan maar als hobby houden indd.


TUFKAM


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 02-02-2017 22:23 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

Een Italiaanse bol is inderdaad een goede basis om een hamburger creatie op te bouwen.


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 02-02-2017 22:24 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

quote:
Op 2 februari 2017 22:18 schreef Snaack het volgende:
Ik ben bang dat dat niet zo goed betaald als mijn huidige vorm van kostwinning, helaas. Lijkt me wel leuk!


Foodtruck in het weekend.


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 02-02-2017 22:30 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

quote:
Op 2 februari 2017 22:24 schreef Natural Disaster het volgende:
Foodtruck in het weekend.


In de weekenden ben ik al rockster en mountainbiker helaas.


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 02-02-2017 22:32 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://https://nl.wikipedia.org/wiki/Jacobse_en_Van_Es

quote:
Op 2 februari 2017 21:58 schreef Natural Disaster het volgende:
yuzu-jus


Ik las heel gauw jesus-jus.

Maar waarschijnlijk ben ik de enige die dat heeft. En Fusion misschien.




ZO'N HEET HANGTABOE!


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 02-02-2017 22:33 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

Kom je uit de relikast?


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 02-02-2017 22:35 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://https://nl.wikipedia.org/wiki/Jacobse_en_Van_Es

quote:
Op 2 februari 2017 22:33 schreef Natural Disaster het volgende:
Kom je uit de relikast?


Als atheïst geboren, net als eenieder. Maar het ook gebleven. En dat blijft ook zo.




ZO'N HEET HANGTABOE!


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 02-02-2017 22:36 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

quote:
Op 2 februari 2017 22:20 schreef bastianus het volgende:
Bij ons in de buurt heb je een varkensbedrijf waar de varkens een jaar mogen groeien over waar ze er in de bio-industrie een paar maanden over doen. Ook hebben de dieren meer bewegingsruimte en worden ze de hele dag bezig gehouden met allerlei activiteiten en trainingen, varkens zijn namelijk minstens zo intelligent als honden.
De hamburgers van deze dieren zijn de lekkerste die ik ken. Doordat ze langzamer groeien en meer bewegen, heeft het vlees een heel andere structuur en veel meer smaak. Zo'n hamburger op een gegrillde Italiaanse bol met gebakken uitjes, de zelfgemaakte chutney van mijn tante en een smokey bbq-saus, dat is pas de shizzle.


Welk ras fokken ze daar? Qua varkensvlees vind ik Mangalica het lekkerst.

Burger-technisch vind ik een burger van langzaam gegaard buikspek lekker. 8 uur in de sous vide en dan krokant bakken aan 1 kant. Hmmmmm.

Burgers maak ik trouwens altijd van rundvlees en dan geen teringzooi van de supermarkt. Black Angus en MRIJ vind ik erg smakelijk.

Ik moet nog eens een opzetstuk voor mijn standmixer kopen zodat ik zelf weer gehakt kan draaien. Ik had een handmolen maar die werkte helaas niet zo goed.

[Dit bericht is gewijzigd door Snaack op 02-02-2017 23:35]


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 02-02-2017 22:36 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

quote:
Op 2 februari 2017 22:35 schreef F.Jacobse het volgende:
Als atheïst geboren, net als eenieder. Maar het ook gebleven. En dat blijft ook zo.





Wees blij, anders ben je over een jaar of 3 ook aan de beurt hier.


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 02-02-2017 22:41 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://https://nl.wikipedia.org/wiki/Jacobse_en_Van_Es

quote:
Op 2 februari 2017 22:36 schreef Natural Disaster het volgende:
Wees blij, anders ben je over een jaar of 3 ook aan de beurt hier.


Hoezo? Watte?




ZO'N HEET HANGTABOE!


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 02-02-2017 22:43 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

Als je hier gaat beweren dat je reli bent haat je natuurlijk homo's.


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 02-02-2017 22:44 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

quote:
Op 2 februari 2017 22:36 schreef Snaack het volgende:
Welk ras fokken ze daar? Qua varkensvlees vind ik Mangelica het lekkerst.

Burger-technisch vind ik een burger van langzaam gegaard buikspek lekker. 8 uur in de sous vide en dan krokant bakken aan 1 kant. Hmmmmm.

Burgers maak ik trouwens altijd van rundvlees en dan geen teringzooi van de supermarkt. Black Angus en MRIJ vind ik erg smakelijk.

Ik moet nog eens een opzetstuk voor mijn standmixer kopen zodat ik zelf weer gehakt kan draaien. Ik had een handmolen maar die werkte helaas niet zo goed.
Kruising bonte Bentheimer met dat Franse ras met die bruine krullen. (Kan ff niet op de naam komen, maar ze zoeken er geloof ik ook truffels mee)


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 02-02-2017 22:48 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

quote:
Op 2 februari 2017 22:36 schreef Snaack het volgende:
Burger-technisch vind ik een burger van langzaam gegaard buikspek lekker. 8 uur in de sous vide en dan krokant bakken aan 1 kant. Hmmmmm.

Burgers maak ik trouwens altijd van rundvlees en dan geen teringzooi van de supermarkt. Black Angus en MRIJ vind ik erg smakelijk.



Binnenkort maar weer eens een stuk buikspek scoren.



Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 02-02-2017 23:02 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://https://nl.wikipedia.org/wiki/Jacobse_en_Van_Es

quote:
Op 2 februari 2017 22:43 schreef Natural Disaster het volgende:
Als je hier gaat beweren dat je reli bent haat je natuurlijk homo's.


Ow. Die zag ik niet aankomen.




ZO'N HEET HANGTABOE!


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 02-02-2017 23:05 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://https://nl.wikipedia.org/wiki/Jacobse_en_Van_Es

quote:
Op 2 februari 2017 22:36 schreef Snaack het volgende:

Burgers maak ik trouwens altijd van rundvlees en dan geen teringzooi van de supermarkt. Black Angus en MRIJ vind ik erg smakelijk.




Ik ben hier fan van. Te koop bij de ah.

http://www.frozenbutcher.com/nl/




ZO'N HEET HANGTABOE!


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 02-02-2017 23:33 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

quote:
Op 2 februari 2017 22:44 schreef bastianus het volgende:
Kruising bonte Bentheimer met dat Franse ras met die bruine krullen. (Kan ff niet op de naam komen, maar ze zoeken er geloof ik ook truffels mee)


Lijkt erop dat je een Mangalica bedoelt?



Maar of die beesten truffels zoeken weet ik niet, en ze komen oorspronkelijk uit Hongarije. Hmm.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 02-02-2017 23:40 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

quote:
Op 2 februari 2017 23:05 schreef F.Jacobse het volgende:
Ik ben hier fan van. Te koop bij de ah.

http://www.frozenbutcher.com/nl/





Alleen kant-en-klaar, geen los gehakt? Dat is dan weer jammer, maar ik zal het eens een kans geven.

Ik haalde mijn vlees altijd bij Nice to meat, toen ze nog een filiaal in de Markthal hadden. https://directlyfrom.nl/nicetomeat

Nu vervangen door "Meat Fresh Food Friends". http://freshfoodfriends.nl/

Verkopen beiden iig alleen maar topspul.

Ook A5 Wagyu maar dat gebruik ik niet om hamburgers te maken gezien de kiloprijs van 250E


Buiksmurf
Usericon van Buiksmurf
Posted 03-02-2017 4:06 by Buiksmurf Wijzig reactieProfiel van BuiksmurfQuote dit bericht

Goffertomme. Net klaar met werken. Een goede burger zal er nu absoluut in gaan. Maar helaas is alles al dicht.


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 03-02-2017 6:07 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

quote:
Op 2 februari 2017 23:02 schreef F.Jacobse het volgende:
Ow. Die zag ik niet aankomen.





een w te weinig.


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 03-02-2017 6:16 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

quote:
Op 2 februari 2017 23:40 schreef Snaack het volgende:
Alleen kant-en-klaar, geen los gehakt? Dat is dan weer jammer, maar ik zal het eens een kans geven.

Ik haalde mijn vlees altijd bij Nice to meat, toen ze nog een filiaal in de Markthal hadden. https://directlyfrom.nl/nicetomeat

Nu vervangen door "Meat Fresh Food Friends". http://freshfoodfriends.nl/

Verkopen beiden iig alleen maar topspul.

Ook A5 Wagyu maar dat gebruik ik niet om hamburgers te maken gezien de kiloprijs van 250E


Nou ben ik de link kwijt van die vleeschboer waar oa Wim wel eens z'n bbq-vleesch bestelt.

Die had volgens mij ook een net assortiment.


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 03-02-2017 10:10 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 2 februari 2017 16:44 schreef Snaack het volgende:
Wat een stereotypen zeg.



Ik voel mij niet aangesproken edoch ben een regelmatig bezoeker van sterrenrestaurants, daar gaat je aanname



Wat jij en anderen maar niet lijken te begrijpen is dat er een enorm verschil is tussen eten om jezelf te voeden en een culinaire ervaring ondergaan in een sterrenrestaurant.

Soms heb ik zin om in een duister hol naar een brak bandje te gaan kijken met slecht geluid en een gebrekkige lichtshow, soms heb ik zin om naar een wereldshow met alle toeters en bellen van een topact te gaan kijken.

Het één is niet beter dan het andere, het zijn wezenlijk andere ervaringen. Kortom, appels, peren. Je kunt dit niet over dezelfde kam scheren.

Edit: volgens mij was je gewoon een beetje hangry, Elite



Hehe ja dat klopt wel beetje maar tis wel een gevoel wat me vaak bekruipt als ik een meer fancy restaurant in stap. Stereotypen kan wel kloppen aangezien mijn laatste ervaringen met echt sjieke restaurants meer iets van 10-15 jaar terug waren. Die posh en snobistische cultuur zal nu wel iets om gedraaid zijn in veel restaurants.

Ik heb natuurlijk niets tegen verfijning/optimalisering van voedsel. Maar mijn beste eetervaringen waren allemaal bij een kampvuur ergens in een natuurgebied.

Alleen snobisme en elitair gedoe kan ik me goed aan irriteren. Net zo goed bij craftbieren, wijnen, koffie en metal (tr00 kvlt).

Maar ook met die producten ben ik niet zo'n zoeker naar de echte top, ik hou meer van de goedkope underdog. Met perfectie is het meestal zo dat de laatse 10% extra kwaliteit 90% meer kost.

Bij ons in het gezellige stadskerntje in Leidschendam zitten een paar duurdere restaurants en een daarvan is De oude melkhandel, zit op de mooiste centrale plek en heeft een ster. Er zitten daar hooguit 2 stellen op een drukke avond. Weinig gezellig en het publiek kan wat snobistisch eruit zien. Hier kan ik daar sowieso wat last van hebben, er wonen redelijk wat rijke lui hier expats e.d., een groot gedeelte daarvan is gewoon normaal en behandeld je normaal en mocht er wat meer sophitication achter zitten prima. Maar ik zie ook zat die hun neusje omhoog trekken en je het liefst willen negeren.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 03-02-2017 10:54 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

quote:
Op 3 februari 2017 10:10 schreef ElitE het volgende:
Hehe ja dat klopt wel beetje maar tis wel een gevoel wat me vaak bekruipt als ik een meer fancy restaurant in stap. Stereotypen kan wel kloppen aangezien mijn laatste ervaringen met echt sjieke restaurants meer iets van 10-15 jaar terug waren. Die posh en snobistische cultuur zal nu wel iets om gedraaid zijn in veel restaurants.


Nee, jij bent ouder geworden

quote:
Alleen snobisme en elitair gedoe kan ik me goed aan irriteren. Net zo goed bij craftbieren, wijnen, koffie en metal (tr00 kvlt).


In het algemeen is dat zeer irritant ja.

quote:

Bij ons in het gezellige stadskerntje in Leidschendam zitten een paar duurdere restaurants en een daarvan is De oude melkhandel, zit op de mooiste centrale plek en heeft een ster. Er zitten daar hooguit 2 stellen op een drukke avond. Weinig gezellig en het publiek kan wat snobistisch eruit zien. Hier kan ik daar sowieso wat last van hebben, er wonen redelijk wat rijke lui hier expats e.d., een groot gedeelte daarvan is gewoon normaal en behandeld je normaal en mocht er wat meer sophitication achter zitten prima. Maar ik zie ook zat die hun neusje omhoog trekken en je het liefst willen negeren.



De relatie met toprestaurants ontgaat me. Het lijkt me verder geen nieuws dat er arrogante vervelende lui op deze planeet rondlopen. Die worden ook in toprestaurants arrogant en vervelend gevonden.


Dit topic is 36 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2017 Stichting ZwareMetalen