IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Spiritualiteit, filosofie, levensbeschouwing en mystiek Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 17 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Auteur:
Topic : Vroeger was alles beter .....omdat ..... Vorige pagina | Volgende pagina
impaled succubus
Usericon van impaled succubus
Posted 30-12-2001 14:52 by impaled succubus Wijzig reactieProfiel van impaled succubusQuote dit bericht

satan en karnivor stinken


SheRa
Usericon van SheRa
Posted 30-12-2001 15:34 by SheRa (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van SheRaQuote dit bericht

quote:
Op 30 december 2001 14:52 schreef impaled succubus het volgende:
satan en karnivor stinken


Wilt u dat soort uitspraken beperken tot het flame topic aub...

On topic: Mijn vroeger was klote. Ik denk dat ik het vroeger als in honderden jaren geleden beter had gevonden. Omdat ik niet goed tegen de huidige omstandigheden kan. Maar ik kan het natuurlijk niet zeker weten. Misschien had ik het wel vreselijk gevonden om door één of andere bosjesman op m'n knieën geduwd te worden als ie zin had om te neuken. (Ik noem maar even een dom voorbeeld, maar zo schijnt dat dus heel vroeger wel degelijk geweest te zijn.) Alles heeft zo zn voordelen en nadelen.

[Dit bericht is gewijzigd door SheRa op 30-12-2001 15:34]


Dead things grow from deep inside...


Sarjenka
Greetings and felicitations children of technology
Usericon van Sarjenka
Posted 30-12-2001 22:01 by Sarjenka Wijzig reactieProfiel van SarjenkaQuote dit berichthttp://nightmarepatrol.net/sarjenka/weblog

maar idd... als ik naga: ik woon aankomende mei 12 jaar in het huis waar ik ging samenwonen. De buurt was toen nog lekker rustig; dat gold overigens ook voor de rest van het pitoreske Lelystad. Nu word ik af en toe knettergek van al die menschen... Het is megadruk; in Lelystad hebben we het fietsverkeer voor 80% gescheiden van de rest van het verkeer. Maar soms moet je ook tussen het autoverkeer fietsen... Dat is heel leuk maar niet heus... als je niet oplet, word je van je sokken gereden.

En dan kan ik me nog herinneren dat ik in het pitoreske Lelystad kwam wonen toen er nog maar 3.000 man woonden... (1972).

Dat waren nog eens tijden *grin*


If you can't eat it or fuck it, then kill it...


Jade
Usericon van Jade
Posted 21-02-2002 18:51 by Jade Wijzig reactieProfiel van JadeQuote dit bericht

vroeger was alles beter....omdat....

Sommige oudjes ook een excuus nodig hebben om te verhullen dat ze hopeloos ouderwets zijn geworden en de tegenwoordige tijd gewoon niet aankunnen.


Azagthoth
One RG2550EX in the pocket!
Usericon van Azagthoth
Posted 21-02-2002 20:29 by Azagthoth Wijzig reactieProfiel van AzagthothQuote dit berichthttp://www.playsomeguitar.com

..omdat

jongeren nog respect hadden voor ouderen..

Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 21-02-2002 20:34 by Dwaallicht Wijzig reactieProfiel van DwaallichtQuote dit bericht

Vroeger was alles beter omdat toen het percentage goede muziek hoger was.


bazzio
opa lives!
Usericon van bazzio
Posted 21-02-2002 20:38 by bazzio Wijzig reactieProfiel van bazzioQuote dit bericht

Omdat ik er nog niet was.


Bazzio Attacks!!!


Claw
GRAFSTEEN DIAGRAMMEN!
Usericon van Claw
Posted 21-02-2002 20:52 by Claw Wijzig reactieProfiel van ClawQuote dit berichthttp://www.aardtmann.tk/

omdat ... je nu teveel over vroeger nadenkt. Je denk Uberhaupt teveel over dingen na ... vroeger rende je alleen over straat, viel, huilde, kreeg een pleister met prikjodium, huilde nog wat meer, en speelde weer verder. Vroeger was alles gewoon een stuk simpeler ...


Death Metal heerscht! Check de nieuwe Suffocation en Prostitute Disfigurement!!! (Veel beter dan Doom Metal )


Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 21-02-2002 21:13 by Beli Mawr (Moderator) Wijzig reactieProfiel van Beli MawrQuote dit berichthttp://www30.brinkster.com/belimawr

quote:
Op 21 februari 2002 20:34 schreef Dwaallicht het volgende:
Vroeger was alles beter omdat toen het percentage goede muziek hoger was.

Ga ik mee akkoord, in de jaren zeventig bijvoorbeeld was het vereist in Nederland om in de hitparades te komen dat je live moest kunnen spelen.
Toendertijd was de technologie ook nog niet zo goed, je moest dus wel kunnen zingen om een plaat te kunnen opnemen, je had gewoonweg de technologie niet om je stem van vals naar goed te veranderen, nu is die technologie er wel en kunnen er bekende mensen als een Betty (van Big Brother (lees: Big Bullshit )) een hit scoren en andere van die geldzuchtige lui .

Maar nu effe om op het topic in te gaan:

Het was toendertijd ook beter omdat er meer sociaal contact heerste tussen de mensen, die nu aan het verloederen is door de steeds maar opkomende technologie van GSM's, en andere totaal, in mijn ogen nutteloze technologie. Zo heb ik eens op tv gezien dat er een apparaatje op de markt zou komen waaraan je, als je over straat loopt, kon vragen of er al dan niet een vriend van je in de buurt was, zo'n zaken hoeven niet en zijn echt wel crap, als je het mij vraagt.

Toendertijd waren de mensen ook veel vrijer, denk ik, wanneer ik beelden zie van de jaren zeventig verlang ik echt wel terug naar die tijd, de almacht van het geld was dan nog niet zo groot, de mensen waren ook veel enthousiaster, minder gestresseerd, althans, weer mijn opinie.

Wanneer je in de jaren zestig en zeventig naar een voetbalmatch ging kijken, wat ik wel nooit doe , moest je er niet mee inzitten dat er gevochten werd, er werd dan een pintje gedronken, ambience gemaakt, gelachen, maar niet gevochten, wat in de jaren tachtig wel drastisch veranderde. Er werd ook meer belang gehecht aan de menselijke waarde en aan de goeie kant van het leven. Wanneer je toen lifte was je veel rapper megenomen, de mensen hielpen mekaar meer, enz....

Ik moet wel zeggen dat het op vlak van oorlog wel veel gebeterd is, met de werking van de VN, er worden meer conflicten aan banden gelegd aan tafel zonder dat er veel slachtoffers vallen, maar Amerika is en BLIJFT een oorlogszuchtige staat, nu zeker met Bush aan de macht. Op vlak van racisme is er ook wel veel gebeterd, wat ook een goeie zaak is. Maar op economisch vlak is het misschien wel verbeterd maar hier knelt het schoentje wel erg, het is als een tikkende bom, de mensen gaan meer en meer leven voor te werken i.p.v. te gaan werken voor te leven, dat is het gevaar.

Tijdens mijn reis door Ierland merkte ik dat ik echt wel teruggestuurd was naar de goeie tijden, het menselijk contact is er veel beter, er word meer gesocialised, meer echt geleefd, alhoewel dat de echte westerse cultuur zich daar ook steeds meer aan het opdringen is, wat ik spijtig vind .

Ik hoop echt dat de gouden tijden van de jaren zeventig ooit eens terugkeren tijdens mijn leven, dat de almacht van het geld wat aan kracht verliest.

[Dit bericht is gewijzigd door Beli Mawr op 21-02-2002 21:26]


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 21-02-2002 21:35 by Dwaallicht Wijzig reactieProfiel van DwaallichtQuote dit bericht

quote:
Toendertijd waren de mensen ook veel vrijer, denk ik, wanneer ik beelden zie van de jaren zeventig verlang ik echt wel terug naar die tijd


Jij bedoelt waarschijnlijk wat anders dan ik, maar allebei zijn we on-topic Ik moest aan iets anders denken nl... ooit is de auto geïntroduceerd als iets waardoor je jezelf 'vrijer' kon bewegen, dat het meer 'vrijheid' geeft... nou, er zijn alleen maar (verkeers)regels bijgekomen, en als voetganger of fietser is je vrijheid alleen maar AFgenomen.
Nu weer de GSM, je kunt nu Overal Communiceren met Iedereen!! (niemand wil dat niet!) maar het komt er op neer dat je constant naar je mobieltje zit te staren en overal bereikbaar bent! BAH.


Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 21-02-2002 21:40 by Beli Mawr (Moderator) Wijzig reactieProfiel van Beli MawrQuote dit berichthttp://www30.brinkster.com/belimawr

quote:
Op 21 februari 2002 21:35 schreef Dwaallicht het volgende:
Jij bedoelt waarschijnlijk wat anders dan ik, maar allebei zijn we on-topic Ik moest aan iets anders denken nl... ooit is de auto geïntroduceerd als iets waardoor je jezelf 'vrijer' kon bewegen, dat het meer 'vrijheid' geeft... nou, er zijn alleen maar (verkeers)regels bijgekomen, en als voetganger of fietser is je vrijheid alleen maar AFgenomen.
Nu weer de GSM, je kunt nu Overal Communiceren met Iedereen!! (niemand wil dat niet!) maar het komt er op neer dat je constant naar je mobieltje zit te staren en overal bereikbaar bent! BAH.

Dwaallicht heeft gesproken


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


Vinay
Usericon van Vinay
Posted 21-02-2002 22:02 by Vinay Wijzig reactieProfiel van VinayQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda

Thanks dit soort reacties zijn precies de reacties die ik wilde hebben .
Jade , misschien moet ik me aangesproken voelen als je het over oudjes hebt ,maar eerlijkgezegd WIL ik deze tijd niet aankunnen . de meeste mensen die ik asociaal vind zijn juist ouder dan ik ,ergens in de 40 ,50 .ook jongeren zijn misschien wat asocialer maar met hun hoef je niet allemaal te bemoeien en er zijn zat goede jongeren bij die zich willen ontwikkelen .
ik kies mijn eigen omgeving en vrienden en creer mijn eigen werkelijkheid en misschien daarmee een eigen soort 'vroeger' in het heden .humanator
spectre
Usericon van humanator
Posted 21-02-2002 22:21 by humanator Wijzig reactieProfiel van humanatorQuote dit berichthttp://www.controlhumandelete.com

Vroeger was alles beter .....omdat .....toen seks nog vies was


Bloedbomen is wel een heel koel nummer! Vooral doorgaan. Verval, 23 januari 2004 www.wolversveen.tk www.controlhumandelete.com


Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 21-02-2002 22:35 by Beli Mawr (Moderator) Wijzig reactieProfiel van Beli MawrQuote dit berichthttp://www30.brinkster.com/belimawr

quote:
Op 21 februari 2002 22:21 schreef humanator het volgende:
Vroeger was alles beter .....omdat .....toen seks nog vies was

Dat vind ik ook wel een groot probleem in de hedendaagse wereld, alles moet rond sex draaien, de essentie van een relatie wordt soms volledig aan de kant geschoven, wanneer we maar in dat ding die op vier poten staat die in de kamer staat waar je slaapt lekker van mekaar kunnen genieten, als er een ruzie geweest was het in bed goedmaken vind ik dus totale onzin, crap gewoonweg. Bij sommigen is er geen tijd voor de liefde te ontdekken omdat er steeds maar moet geneukt worden. Wanneer er sommigen zeggen "Wanneer mijn lief niet zo goed was in bed was onze relatie al lang naar de kloten geweest", daarop antwoord ik gewoonweg "Welke relatie?", van zo'n gasten die dat over een relatie durven zeggen moet ik echt wel , een relatie draait niet om sex, ok het hoort erbij, maar het is slechts een fractie van een goeie relatie. Koppels die in die jaren gevormd zijn zijn veel steviger omdat er meer naar de liefde werd gewerkt i.p.v. naar de sex. Het percentage echtscheidingen was dan ook laag, maar nu, in Antwerpen bijvoorbeeld, ligt het percentage van echtscheidingen bij koppels zelfs hoger dan 50%, dan begin je je toch wel serieus vragen te stellen.
Wat ik ook echt vervelend vind in de maatschappij van vandaag is dat er steeds maar meer van die tijdschriften verschijnen zoals P-magaziene, Che, die echt draaien om sex, wanneer er een fotosessie is met een bekende vrouw MOET het in lingerie, of zelfs met ontblote borsten, zo'n dingen mogen wel de wereld uit geholpen worden. Het internet is hiervoor ook wel een gevaarlijk medium, de sex wordt je langs alle hoeken opgedrongen, je word er gewoonweg ziek van, porno hier, sexfoto's daar, ik wordt daar zo moe van.


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


humanator
spectre
Usericon van humanator
Posted 21-02-2002 22:38 by humanator Wijzig reactieProfiel van humanatorQuote dit berichthttp://www.controlhumandelete.com

precies, maar dat kan ik dus in 1 zin kwijt; maar ben blij dat er tenminste 1 persoon is die de essentie snapt (nu hoeft de rest niet meer na te denken)


Bloedbomen is wel een heel koel nummer! Vooral doorgaan. Verval, 23 januari 2004 www.wolversveen.tk www.controlhumandelete.com


Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 21-02-2002 22:39 by Beli Mawr (Moderator) Wijzig reactieProfiel van Beli MawrQuote dit berichthttp://www30.brinkster.com/belimawr

quote:
Op 21 februari 2002 22:38 schreef humanator het volgende:
precies, maar dat kan ik dus in 1 zin kwijt; maar ben blij dat er tenminste 1 persoon is die de essentie snapt (nu hoeft de rest niet meer na te denken)

Het moest er al lang eens uit, ik ben blij dat er tenminste nog zijn die er zo over denken


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


Dargull
actual size
Usericon van Dargull
Posted 21-02-2002 23:15 by Dargull Wijzig reactieProfiel van DargullQuote dit bericht

Om dat ik toen nog een onbezorgd, beschermt leventje had, en ik nog niet wist van begrippen als :

-Werken
-Verdienen
-Rekeningen
-Belasting
-Verzekeringen
-Verantwoordelijkheid

En omdat toen je nog op de basisschool zat alles simpel was, Je rende op 'n meisje af gaf d'r een stomp, en dan had je verkering


Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 21-02-2002 23:23 by Vargen666 Wijzig reactieProfiel van Vargen666Quote dit berichthttp://www.facebook.com/ultravargen

Pils toen goedkoper was.Dargull
actual size
Usericon van Dargull
Posted 21-02-2002 23:26 by Dargull Wijzig reactieProfiel van DargullQuote dit bericht

quote:
Op 21 februari 2002 23:23 schreef Vargen666 het volgende:
Pils toen goedkoper was.Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 21-02-2002 23:27 by Beli Mawr (Moderator) Wijzig reactieProfiel van Beli MawrQuote dit berichthttp://www30.brinkster.com/belimawr

quote:
Op 21 februari 2002 23:23 schreef Vargen666 het volgende:
Pils toen goedkoper was.

Die was misschien goedkoper maar het geld was dan ook meer waard, klein voorbeeldje:
Toendertijd 1BEF=10BEF nu (allé vorig jaar, verdomde euro) en een pilsje koste toendertijd 4BEF en nu 40BEF, dan heb je eigenlijk een nuloperatie.


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 21-02-2002 23:28 by Vargen666 Wijzig reactieProfiel van Vargen666Quote dit berichthttp://www.facebook.com/ultravargen

quote:
Op 21 februari 2002 23:27 schreef beli mawr het volgende:
Die was misschien goedkoper maar het geld was dan ook meer waard, klein voorbeeldje:
Toendertijd 1BEF=10BEF nu (allé vorig jaar, verdomde euro) en een pilsje koste toendertijd 4BEF en nu 40BEF, dan heb je eigenlijk een nuloperatie.
Nou niet moeilijk doen he.Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 21-02-2002 23:31 by Beli Mawr (Moderator) Wijzig reactieProfiel van Beli MawrQuote dit berichthttp://www30.brinkster.com/belimawr

quote:
Op 21 februari 2002 23:28 schreef Vargen666 het volgende:
Nou niet moeilijk doen he.

Ik voel mij in form vandenavond, lekkere koffie naast me, Black label van Douwe Egberds, lekker sterk, geheugen draait op volle toeren, eindelijk eens weer, kan ik tenminste terug goeie reacties plaatsen , k'was een beetje lam deze week om op zware discussiepunten in te gaan, maar nu


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 21-02-2002 23:32 by Vargen666 Wijzig reactieProfiel van Vargen666Quote dit berichthttp://www.facebook.com/ultravargen

Ikv draai onder het genot van in het verleden (de algelopen 5 uur) verslonden pilsjes...Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 21-02-2002 23:33 by Beli Mawr (Moderator) Wijzig reactieProfiel van Beli MawrQuote dit berichthttp://www30.brinkster.com/belimawr

quote:
Op 21 februari 2002 23:32 schreef Vargen666 het volgende:
Ikv draai onder het genot van in het verleden (de algelopen 5 uur) verslonden pilsjes...

Heb ik al gemerkt aan je reacties geniet ervan


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 21-02-2002 23:34 by Vargen666 Wijzig reactieProfiel van Vargen666Quote dit berichthttp://www.facebook.com/ultravargen

ik denk dat ik binnen nu en een uur ga pitten. Bepaalde mensen zijn niet aanwezig in bepaalde prgrammas...Dit topic is 17 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Index / Spiritualiteit, filosofie, levensbeschouwing en mystiek Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen