IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Heavy Metal Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 10 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Auteur:
Topic : Slipknot 2 Vorige pagina | Volgende pagina
altx
Iron Maiden's gonna get you
Usericon van altx
Posted 06-08-2008 21:48 by altx Wijzig reactieProfiel van altxQuote dit bericht

quote:
Op 6 augustus 2008 21:47 schreef skullfuck het volgende:
nee, foutje de 2e


Mate.Feed.Kill.Repeat. is een veredelde demo, dus zeg maar gewoon de 1e hoor.


Scream for mercy // He laughs as he's watching you bleed // Killer behind you // His blood lust defies all his needs // Look out I'm coming for you!


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 08-08-2008 20:56 by skullfuck Wijzig reactieProfiel van skullfuckQuote dit berichthttp://

ok


Suck my piss


Audiophile
ZM Dominee
Usericon van Audiophile
Posted 08-08-2008 21:04 by Audiophile Wijzig reactieProfiel van AudiophileQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/AudiophileXL

En weet iemand nog iets over dat sideprojectje van het varken genaamd Downthesun?Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-08-2008 21:42 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 6 augustus 2008 20:46 schreef attila_de_hun het volgende:
luister dan hun laatste cd eens (Vol 3: the subliminal verses). een zeer variabele cd, met rustige nummers tot death/thrashachtige uitbarstingen. De hectiek die bijv. iowa kenmerkte(en een belangrijk onderdeel is van de sound naar mijn menig) is nog absoluut aanwezig maar meer gekanaliseerd. Ik ken drie cd's van de band en geen enkele cd lijkt op de andere. Plus de nummers die ik heb gehoord van de aanstaande (die zeer vet klinken) laten weer wat aanders horen (maar weer herkenbaar).

Ik heb em ondertussen geluisterd, en de heldere zang is idd verbeterd en de groove zit er in, met een paar aardige loopjes, en met goed werk van de drummer, helaas dan wel weer met een vreselijke cheesy tomsound, maar de ‘ nu metal emo/zeurfactor’ is nog altijd aanwezig en dat is wat mij betreft het nekschot voor deze band.
quote:
Van de oude metallica zou je ook kunnen zeggen: niet orgineel, is NOWBM plus punk. Maar dat klopt natuurlijk niet echt want het is juist de unieke mix van die ingediënten. Zo is dat ook bij Slipknot naar mijn mening. Ik ken verder geen enkele andere band in die stijl( maar goed, ik ken ze natuurlijk ook niet allemaal). maar dan vraag ik aan jou eeno f meerdere bands aan te duiden die nagenoeg identiek zijn (muzikaal) en dan vooral die actief zijn/waren voordat skipnkot bekend werd.

Scheve vergelijking; wat Slipknot doet is geen blend zoals Metallica deed wat een nieuwe sound opleverde; de stukjes staan gewoon afgewisseld naast elkaar; ergo: geen nieuwe sound dus.
Als je de stukjes afzonderlijk ontleedt blijft er zeer groovy doch vrij middelmatige death over en waarsch goeie nu (ben niet zo’n numetal expert).
quote:
kijk, ik weet echt niet wat iemand onder commercieel verstaat. ik heb er wel een beeld bij maar ik denk niet dat een rondhupsende clown, bizarre uitdossingen, een d-jay, percusionist, hectische muziek(die steeds harder wordt per cd) nu een bedacht imago is om flink wat te gaan verkopen. Wellicht zijn het visionaire genieen maar ik denk dat ze gewoon hun "ding" deden en, juist ondanks hun bizarre imago, populair zijn geworden. Niet gek uiteindelijk als je de muziek een kans geeft want het is bovengemiddeld wat speelstijl en nummers wat de band aanbied!

Hoe invloedrijk is Pennywise uit de film It eigenlijk? In de nu metal is clownerie anders een veel voorkomend fenoneem; bijv Insane clown posse, vele bands met veelvoorkomend veelkleurige make up en dito kapsels; ik heb zelfs in de Aardschok eens een foto van een band gezien waar een lid zijn hoofd als een aardbei had beschilderd.
Wat betreft DJ lijkt me DJ pause van Mordred veel eerder een pionier op metalgebied en het zou me niet verbazen als er meer DJ’s in nu metalbands actief zijn.
Qua percussie naast drums is het ook al vaker gedaan (Sepultura, Labyrinto en zelfs Obituary deden dat al en volgens mij heb ik het zelfs nog vaker gehoord);
Het hele imago komt mij wel erg puberaal over en het lijkt me eerder een ratjetoe aan trendy elementen want marketingtechnisch is een visueel imago erg belangrijk.
Maar een origineel imago?; nee, dan vind ik het een band als GWAR het al jaren veel eigenzinniger en doordachter (maatschappijkritisch) doen.

quote:
Op 6 augustus 2008 20:54 schreef spectre het volgende:
Sommige mensen moeten zich nu eenmaal ook als ze de 30 gepasseerd zijn afzetten

Wederom een blijkbaar persoonlijk aanvallend bedoeld statement zonder enige hint van argument; vertel dan maar eens waar hierin zo tegen wordt afgezet?


[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 10-08-2008 17:23]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 10-08-2008 10:14 by skullfuck Wijzig reactieProfiel van skullfuckQuote dit berichthttp://

ze peroberen je te dissen muti!!!


Suck my piss


Dirge for november
Ik zeg: Doom!
Usericon van Dirge for november
Posted 10-08-2008 11:25 by Dirge for november (Redacteur) Wijzig reactieProfiel van Dirge for novemberQuote dit bericht

Ik ga niet alles lezen in dit topic aangezien er waarschijnlijk veel van hetzelfde instaat
Ik heb nu echt niets meer met Slipknot, maar ik kan met eerlijkheid zeggen dat ik geen andere band ken met een vergelijkbare sound. Ook kan ik zeggen dat als het wel iets meer in je richting zit er niets mis is met slipknot. (naast hun imago, maarja kijk tevens naar pandaberen blackmetal (en ik hou van immortal)).

Als ik het heb over hoe ik er nu over denk, ken ik alleen nog wat met volume 3. Verder prima band, maar gewoon totaal niet meer mijn stijl.TMDC wordfuhrer
Usericon van TMDC wordfuhrer
Posted 11-08-2008 0:19 by TMDC wordfuhrer Wijzig reactieProfiel van TMDC wordfuhrerQuote dit berichthttp://www.monolith-deathcult.com

Ik vind niet dat je in deze context kunt spreken van "verbeteringen". We hebben het hier niet over een demobandje dat schoorvoetend een stukje muziek aan het ZM forum laat horen.

Die gasten gaan gewoon hun eigen gang zonder zich iets aan te trekkenvan wat mensen vinden. Dat is nu precies waarom het stoer is om Slipknot en Metallica niet gaaf te vinden, ze hebben lak aan wat jullie en de rest van de wereld vinden. Goede zaak, Slayer heeft immers wel onder druk van de massa getracht terug te gaan naar de roots met Christ Illusion en dat is nu niet bepaald een memorabele plaat geworden.

Conclusie, het is toch nooit goed dus ga dan maar lekker je eigen gang zonder je iets aan te trekken van het publiek. Frapant genoeg heeft uiteindelijk toch wel iedereen die platen in hun kast staan.

Journalist tegen Lars: Jullie hebben het Metallica logo veranderd?!?!?! Hoe kònden jullie?!?!
Lars: Nou en? het is MIJN logo!
Journalist: *sputter*

Ik weet niet of BRG hier nog een mening over heeft met in zijn kielzog een knippende en plakkende Herrie die als amateurpsych het begrip klok-klepel probeert te doorgronden?

nee?
mooi

[Dit bericht is gewijzigd door TMDC wordfuhrer op 11-08-2008 0:21]Cees
Usericon van Cees
Posted 11-08-2008 0:22 by Cees Wijzig reactieProfiel van CeesQuote dit bericht

Ik heb die 30 seconden shizzle geluistert, ik denk dat het ééntonig gaat worden.


The trend is dead.


Aaaarco
Usericon van Aaaarco
Posted 11-08-2008 8:02 by Aaaarco Wijzig reactieProfiel van AaaarcoQuote dit bericht

quote:
Op 9 augustus 2008 21:42 schreef Mutilator het volgende:
Scheve vergelijking; wat Slipknot doet is geen blend zoals Metallica deed wat een nieuwe sound opleverde; de stukjes staan gewoon afgewisseld naast elkaar; ergo: geen nieuwe sound dus.
Als je de stukjes afzonderlijk ontleedt blijft er zeer groovy doch vrij middelmatige death over en waarsch goeie nu (ben niet zo’n numetal expert).huh... als we zo gaan beginnen kan je de complete thrash death en black genres op slechts enkele bands na wegwimpelen...

slipknot zou volgens jou omschrijving moeten klinken als twee bands die om en om (binnen) één liedje aan t spelen zijn... Je kan alles van Slopknit zeggen maar een eigen sound hebben ze zeker wel


quote:
Op 11 augustus 2008 0:19 schreef TMDC wordfuhrer het volgende:
ISlayer heeft immers wel onder druk van de massa getracht terug te gaan naar de roots met Christ Illusion en dat is nu niet bepaald een memorabele plaat geworden.


wel toch?...


In black metal maakt men grapjes over religie... aldus pindakaasruud


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 11-08-2008 16:18 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Christ Illusion is niet memorabel in de zin dat de plaat niet relevant is qua muziekstijl, maar het blijft een album met genoeg kwaliteit.

Slayer gaat ook zijn eigen weg, getuige de platen die in de jaren 90 en begin deze eeuw zijn uitgebracht, ook die zijn gaaf.


TMDC wordfuhrer
Usericon van TMDC wordfuhrer
Posted 11-08-2008 16:37 by TMDC wordfuhrer Wijzig reactieProfiel van TMDC wordfuhrerQuote dit berichthttp://www.monolith-deathcult.com

Men wil bij Slayer een Reign in Blood 2, Metallica moet een Master of Puppets 2 maken.

Men vergeet daarbij altijd te vermelden dat het ook gaat om het tijdsbeeld waarin die platen tot stand kwamen. Ik zelf vind bijvoorbeeld Divine Intervention een veel gavere plaat dan RiB. Ik was 15/16 toen die plaat uitkwam.

Als nu een, Triviumn of weet ik wat voor band met eenzelfde plaat zou komen zou ik er denk ik niets aan vinden.

Christ Illusion was wel ok,ik vond God Hates US All veel cooler.blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 11-08-2008 16:42 by blonde rockgod Wijzig reactieProfiel van blonde rockgodQuote dit berichthttp://www.departuremetal.com

Wat is de relevantie van dit soort offtopic geblaat?Metalhead22
Usericon van Metalhead22
Posted 11-08-2008 17:02 by Metalhead22 Wijzig reactieProfiel van Metalhead22Quote dit berichthttp://www.last.fm/user/kledur

quote:
Op 11 augustus 2008 0:22 schreef Cees het volgende:
Ik heb die 30 seconden shizzle geluistert, ik denk dat het ééntonig gaat worden.


Dat baseer jij op 30 seconden Cees? Knappe vent.


...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light...


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 11-08-2008 17:14 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 11 augustus 2008 8:02 schreef Aaaarco het volgende:
huh... als we zo gaan beginnen kan je de complete thrash death en black genres op slechts enkele bands na wegwimpelen...


Hmmm er zijn toch zat bands die verschillende invloeden perfect met elkaar hebben verweven hoor; een perfect voorbeeld vind ik bijv Finntroll, maar er zijn zat anderen die bijv ook stukjes afwisselen, maar minimaal qua sfeer een cohesie gevonden hebben..

quote:
slipknot zou volgens jou omschrijving moeten klinken als twee bands die om en om (binnen) één liedje aan t spelen zijn... Je kan alles van Slopknit zeggen maar een eigen sound hebben ze zeker wel...


Dat je na het luisteren van een nr van ze kan raden dat zij het zijn, ontken ik zeker niet; maar ik vind bij andere bands met nu metal invloeden zoals Soulfly en Nothingface de combinatie veel 'natuurlijker' overkomen

Ps. Arco heb je nog email van mij ontvangen?

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 11-08-2008 17:14]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Aaaarco
Usericon van Aaaarco
Posted 11-08-2008 20:00 by Aaaarco Wijzig reactieProfiel van AaaarcoQuote dit bericht

ik vind vooral de oudere soulfly behoorlijk mislukt klinken... slipknot klinkt overal erg overtuigend (en erg irritant), slipknot is een van de weinig bands die afgelopen 10 jaar en bewonderingswaardige dingen gedaan hebben denk ik zo...

mail.. ik gok dat je naar mn planet adres gemailed heb, die tjek ik 1 x in de 3 maanden dus wellicht wel...


In black metal maakt men grapjes over religie... aldus pindakaasruud


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 11-08-2008 20:05 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 11 augustus 2008 20:00 schreef Aaaarco het volgende:
ik vind vooral de oudere soulfly behoorlijk mislukt klinken... slipknot klinkt overal erg overtuigend (en erg irritant), slipknot is een van de weinig bands die afgelopen 10 jaar en bewonderingswaardige dingen gedaan hebben denk ik zo...


Oudere Soulfly vind ik ook niks aan; sinds Prophecy ben ik echter overtuigd geraakt. Ik bewonder Slipknot echter niet, maar van mij mag de drummer die van Metallica best blijvend vervangen

quote:
mail.. ik gok dat je naar mn planet adres gemailed heb, die tjek ik 1 x in de 3 maanden dus wellicht wel...


Yep daarnaartoe idd haha

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 11-08-2008 20:05]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Aaaarco
Usericon van Aaaarco
Posted 11-08-2008 20:08 by Aaaarco Wijzig reactieProfiel van AaaarcoQuote dit bericht

quote:
Op 11 augustus 2008 20:05 schreef Mutilator het volgende:
Oudere Soulfly vind ik ook niks aan; sinds Prophecy ben ik echter overtuigd geraakt. Ik bewonder Slipknot echter niet, maar van mij mag de drummer die van Metallica best blijvend vervangenhmm dat lijkt me kut


In black metal maakt men grapjes over religie... aldus pindakaasruud


Cees
Usericon van Cees
Posted 11-08-2008 20:15 by Cees Wijzig reactieProfiel van CeesQuote dit bericht

quote:
Op 11 augustus 2008 17:02 schreef Metalhead22 het volgende:
Dat baseer jij op 30 seconden Cees? Knappe vent.


Goed he


The trend is dead.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 11-08-2008 20:31 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 11 augustus 2008 20:08 schreef Aaaarco het volgende:
hmm dat lijkt me kut


http://www.youtube.com/watch?v=yoklwOrSo6I
The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 11-08-2008 20:33 by mental Wijzig reactieProfiel van mentalQuote dit bericht

Slipknot is gaaf, jullie zijn fags.


Fuck the world and fuck you


Cees
Usericon van Cees
Posted 11-08-2008 21:31 by Cees Wijzig reactieProfiel van CeesQuote dit bericht

http://www.youtube.com/watch?v=jPQNraQwFuI

Die is wel gaaf, met ze pendaaltjes


The trend is dead.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 11-08-2008 21:54 by De Tegenpartij Wijzig reactieProfiel van De TegenpartijQuote dit berichthttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 11 augustus 2008 20:05 schreef Mutilator het volgende:
Ik bewonder Slipknot echter niet, maar van mij mag de drummer die van Metallica best blijvend vervangen


Nee man, dave lombardo deed het nóg indrukwekkender. Vind ik dan.

http://www.youtube.com/watch?v=xRPOE7-1vAU

[Dit bericht is gewijzigd door De Tegenpartij op 11-08-2008 21:58]


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


GRINDBASHERS
Old grindcores never die!!!
Usericon van GRINDBASHERS
Posted 11-08-2008 21:56 by GRINDBASHERS Wijzig reactieProfiel van GRINDBASHERSQuote dit berichthttp://myspace.com/herrierecordsinc

quote:
Op 11 augustus 2008 0:19 schreef TMDC wordfuhrer het volgende:


...met in zijn kielzog een knippende en plakkende Herrie die als amateurpsych het begrip klok-klepel probeert te doorgronden?

nee?
mooi


Vooral zo door blijven gaan...

[Dit bericht is gewijzigd door GRINDBASHERS op 11-08-2008 21:57]


Aaaarco
Usericon van Aaaarco
Posted 11-08-2008 21:59 by Aaaarco Wijzig reactieProfiel van AaaarcoQuote dit bericht

quote:
Op 11 augustus 2008 21:31 schreef Cees het volgende:
http://www.youtube.com/watch?v=jPQNraQwFuI

Die is wel gaaf, met ze pendaaltjes


okeokeokeoke...


In black metal maakt men grapjes over religie... aldus pindakaasruud


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 11-08-2008 22:00 by skullfuck Wijzig reactieProfiel van skullfuckQuote dit berichthttp://

*ooooooooooeeeeeeeeeeeeH*Suck my piss


Dit topic is 10 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Index / Heavy Metal Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2021 Stichting ZwareMetalen