IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 11 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Auteur:
Topic : Moslims in het nieuws deel V (chemo is de manier van allah om ongelovigen een hoofddoek te laten dragen) Volgende pagina
Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 13-01-2011 21:19 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

Marie-Rose Morel is geen waardige strijd tegen kanker gegund. Na ex-collega Bart -"Leg de champagne maar al koud"- Debie is het nu de radicale islamitische organisatie Sharia4Belgium die haar zwaar onder de gordel treft.

Dit staat er letterlijk te lezen op hun Facebook-profiel. "Alhamdoelillah, Alle lof aan Allah de Heer der werelden, die Marie Rose Morel laat lyden voor haar dood en haar daarna inshaallah een zware bestraffing geeft in het Hellevuur! Allah de Almachtige heeft omwille van haar campagne tegen islam en de moslims haar gedwongen om een hoofddoek aan te doen alhoewel ze fel ertegen is!"

Volgens de extremistische moslimorganisatie heeft Morel dus zelf de kanker over zich uitgeroepen door zich uit te spreken tegen de islam en de hoofddoek. De ex-Vlaams Belang-politica moest eergisteren nog onverrichterzake terugkeren uit een Weens ziekenhuis omdat ze te zwak was voor een behandeling. Voor de terugreis kreeg ze hulp van dokter Luc Beaucourt. Die regelde een privévlucht voor haar omdat ze gezien haar toestand niet meer in staat was een lijnvlucht te nemen.

[Dit bericht is gewijzigd door Greycloak op 09-02-2011 20:02]


signature


BenKnuckles
Bencore
Usericon van BenKnuckles
Posted 13-01-2011 21:20 by BenKnuckles (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van BenKnucklesQuote dit bericht

Lyden...


I'm lifted troop, you can bring your wack-ass crew


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 13-01-2011 21:21 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

als je niet weet of het leiden of lijden is


signature


BenKnuckles
Bencore
Usericon van BenKnuckles
Posted 13-01-2011 21:24 by BenKnuckles (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van BenKnucklesQuote dit berichtWel fijn om te zien dat ze met momenten toch nog ironie begrijpen.


I'm lifted troop, you can bring your wack-ass crew


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 13-01-2011 21:26 by Greycloak (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van GreycloakQuote dit bericht

Islam is liefde en verdraagzaamheid.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


BenKnuckles
Bencore
Usericon van BenKnuckles
Posted 13-01-2011 21:28 by BenKnuckles (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van BenKnucklesQuote dit bericht

Snap ik best. Alleen jammer dat ze niet zo goed kunnen vliegen.


I'm lifted troop, you can bring your wack-ass crew


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 13-01-2011 21:31 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

kuttapijten zijn nochtans uit de mode


signature


BenKnuckles
Bencore
Usericon van BenKnuckles
Posted 13-01-2011 21:40 by BenKnuckles (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van BenKnucklesQuote dit bericht

Maar nu ga ik weer even normaal doen tegen moslims. Extremisten verkloten echt alles, zo blijkt weer uit de openingspost. Maar dat is bij alles zo.


I'm lifted troop, you can bring your wack-ass crew


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 13-01-2011 21:49 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

dus extreme metalheads verkloten het voor de rest ?


signature


BenKnuckles
Bencore
Usericon van BenKnuckles
Posted 13-01-2011 21:55 by BenKnuckles (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van BenKnucklesQuote dit bericht

Ik onthoud mij van enig commentaar.


I'm lifted troop, you can bring your wack-ass crew


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 13-01-2011 22:03 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit berichtsignature


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 13-01-2011 22:04 by Greycloak (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van GreycloakQuote dit bericht

Om een discussie uit het gristendomtipok even hierheen uit te breiden:

quote:
Imam ontkent verkrachting jongen (12)

Een prominente Britse imam ontkent een 12-jarige jongen te hebben aangerand. De 42-jarige Mohammed Hanif Khan zou het kind meermaals hebben verkracht in een moskee in Stoke-on-Trent.

De imam wordt drie verkrachtingen, vier pogingen daartoe en één geval van aanranding ten laste gelegd. Alle daden zouden plaats gevonden hebben tussen 1 juli en 16 oktober 2009.

Het slachtoffer zegt dat hij er na de avondschool tussenuit gepikt werd door de imam, en zijn gebedskleedje elders in de moskee mocht uitspreiden. Daarna werd de rest van het gebed op ongebruikelijke wijze voltooid.

Ook het neefje van het jonge slachtoffer heeft de islamitische viespeuk van aanranding beschuldigd.


Tsja.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 13-01-2011 22:08 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit berichtsignature


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 14-01-2011 13:54 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van Ascendant GrotesqueQuote dit bericht

Nederlandse imam: "Arresteer leider Sharia4Belgium"
De Nederlandse imam Sheikh Fawaz Jneid haalt hard uit naar Shariah4Holland en Sharia4Belgium, de moslimorganisaties die de islamitische wet willen invoeren in Nederland en ons land. Hij roept de autoriteiten in Nederland en België op de organisatie achter Shariah4Holland en Shariah4Belgium te arresteren. Dat meldt De Telegraaf.

"Of deze jongeren zijn geestelijk krankzinnig en irrationeel, of het betreft hier een verzameling misdadigers die uit zijn op bloedvergieten en dit vanuit de islam willen rechtvaardigen", aldus de imam van de as-Soennah-moskee in Den Haag.

De moslimorganisaties zijn volgens de imam criminele clubs of een verzameling gekken, in elk geval moeten de organisatoren erachter worden opgesloten.

Gekkenhuis of gevangenis
"Indien deze figuren daadwerkelijk lijden aan geestelijke stoornissen, dan is het de plicht hen in een geestelijke inrichting op te sluiten. Anders moeten zij achter slot en grendel in de gevangenis verdwijnen", aldus Fawaz in een schriftelijke verklaring.

Zelf radicaal
Zijn woorden zijn opmerkelijk, want in Nederland staat Sheikh Fawaz Jneid zelf bekend als een radicale moslim, die ooit in een preek smeekte dat Theo van Gogh en Ayaan Hirsi ernstige ziekten zouden krijgen. Maar zelfs voor hem zijn de nieuwe shariahclubs te radicaal.

Belgische woordvoerder woedend
De Belgische woordvoerder van beide organisaties in België en Nederland, Abou Imran, is woedend over deze verklaring. Uit wraak heeft hij een telefoongesprek met de Haagse imam, dat hij heimelijk opnam, op internet geplaatst. Uit die geluidsopname blijkt dat de Nederlandse moslimgemeenschap zich doodschaamt voor de omstreden organisaties in België en Nederland: "Wat jullie doen, bezorgt de moslims moeilijkheden in Nederland en in België", foetert de Haagse imam.

"Ga fijn naar Afghanistan"
"Jullie acties hebben niets te maken met de islamitische wetgeving noch met de jihad. En ook jullie gedrag is niet van de shariah, noch van de jihad. Als je dan zo bezorgd bent over onze broeders in Afghanistan, ga er dan fijn heen. Moge Allah het voor je vergemakkelijken", zegt Fawaz cynisch.

"Jullie roepen: 'Wij moslims komen eraan', om de moslimvlag te hijsen bovenop het koninklijk huis. Dat is afschrikking en een regelrechte militaire uitdaging. Jullie schrikken af van de islam. Maak je er niet druk over als de ongelovigen jullie opsluiten, als ík jullie te pakken krijg, zal ik jullie slaan!", waarschuwt de Haagse imam.

"Moordenaars en onrustzaaiers"
De imam noemt de shariaclubs een verzamelplaats voor criminelen. "Jullie zijn geen mujahideen. Jullie zijn moordenaars en onrustzaaiers", aldus Fawaz, die de sharia-organisaties verwijt alles teniet te doen waarvoor de moslims hebben gestreden in hun jaren in Europa. "Zeg mij, wie van de moslimgeleerden heeft jullie een fatwa gegeven voor deze dwaling en onrust waarmee jullie de Nederlanders tegen ons opzetten?", vraagt Jawaz retorisch in de geheime opname. "Abou Imran, jij bent zelfs niet in staat om het kalifaat te stichten in Marokko en jij wilt het hier in Nederland doen...?"

Al-Qaida?
Dan vraagt de Haagse imam of de sharia-organisaties in het geniep ondersteuning bieden aan al-Qaida. Maar eerst benadrukt Fawaz dat "deze telefoonlijn afgeluisterd kan worden". Abou Imran ontkent banden met terroristen: "Nee, nooit". Omgekeerd verwijten de sharia-organisaties dat de Haagse moskee "samenwerkt met de ongelovigen". (lb)
07/01/11 10u13

http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/1204809/2011/01/07/Nederlandse-imam-Arresteer-leider-Sharia4Belgium.dhtml
LOLWUT? Opperdruif Fawaz Jneid heeft een keer wel een goed punt?


I wish I was a butterfly


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 14-01-2011 14:48 by Greycloak (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van GreycloakQuote dit berichtWhat a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 09-02-2011 18:03 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht
fijne zaak dit


signature


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-02-2011 18:19 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

Het doodwensen en grafpissen gaat gewoon door; voedingsbodem voor extreem rechts.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 09-02-2011 19:32 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht


niet alleen extreem rechts denk ik


signature


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-02-2011 23:16 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

Welke voedingsbodems voeden ze nog meer met hun pure gerichte haatzaaierij?

Overigens wel een verrassende houding van die Fawaz; dat mag men wel eens wat meer uitdiepen.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 17-02-2011 17:35 by Greycloak (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van GreycloakQuote dit bericht

quote:
'Ga maar terug naar dat kloteland van jullie'

In Canada reageert de moslimgemeenschap getergd op een groepje klagende moslims dat zowel gym- als muziekles niet halal vindt. "Dit is Canada, en in Canada onderwijzen we muziek en gym op onze scholen."

Een woordvoerder van the Muslim Canadian Congress, zelf professor sociologie aan de universiteit van Calgary, reageert zeer aangebrand op zijn jammerende geloofsgenoten. "Ik zou zeggen: dit is Canada, en in Canada onderwijzen we muziek en gym op onze scholen. Als het je niet aanstaat, dan donder je maar op. Als je onder de sharia-wetgeving wilt leven, ga dan maar terug naar het kloteland waar je vandaan komt - of ga naar een ander kloteland dat de shariawetgeving heeft."

"Feit is dat Canada een jaloersmakende cultuur heeft geworteld in Joods-Christelijke waarden, geen islamitische waarden, met een Brits-Franse rechtsstaat en tradities," besluit hij. "Daarom is Canada beter dan alle andere plekken in de wereld."

(SN)What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Tetske
Usericon van Tetske
Posted 17-02-2011 17:37 by Tetske Wijzig reactieProfiel van TetskeQuote dit bericht

Goed zo laat ze zich maar aanpassen!


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 17-02-2011 18:11 by Forever After Wijzig reactieProfiel van Forever AfterQuote dit bericht

Zoiets moet Geert eens zeggen. Ik zie d'r hier al een paar handen te kort komen om hun gal te typen.

Hulde voor die Canadees btw.

[Dit bericht is gewijzigd door Forever After op 17-02-2011 18:12]


 


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 18-02-2011 14:53 by Gemene Lepel Wijzig reactieProfiel van Gemene LepelQuote dit bericht

quote:
Op 17 februari 2011 18:11 schreef Forever After het volgende:
Zoiets moet Geert eens zeggen.


Ik denk dat Geert er niet mee wegkomt als 'ie Canada de beste plek in de wereld noemt.


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 18-02-2011 14:58 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van Ascendant GrotesqueQuote dit bericht

quote:
Op 17 februari 2011 18:11 schreef Forever After het volgende:
Ik zie d'r hier al een paar handen te kort komen om hun gal te typen.

Ohhh, boeehoeehoeeee, huilhuilhuil, boehoehoe.

[Dit bericht is gewijzigd door Ascendant Grotesque op 18-02-2011 15:01]


I wish I was a butterfly


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 18-02-2011 15:00 by kwelgeest Wijzig reactieProfiel van kwelgeestQuote dit bericht

Maar gelijk heeft hij. Met of zonder pet.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-02-2011 22:22 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

pet?


signature


Dit topic is 11 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen