IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 16 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Auteur:
Topic : Reacties op een post van mij in een reeds gesloten topic. Vorige pagina | Volgende pagina
Vampire Ricardo
Usericon van Vampire Ricardo
Posted 29-05-2002 18:37 by Vampire Ricardo Profiel van Vampire Ricardohttp://www.myspace.com/vampiremagazine

Oke, en nu is het genoeg geweest.....ik neem aan dat de pro-christen in deze discussie niet de link zullen gebruiken die ik eerder poste, dus vandaar maar een flinke samenvatting van een eerdere discussie tussen Greycloak (zoals ik al zei, ook een christen, maar dit gaat nu niet om hem, want tegen elke andere gelovige zou ik dit gebruiken..dus Greycloak als je dit leest, dit zijn geen ouwe koeien, maar toevallig komen dingen als "respect", "christendom" en "metal" ook bij deze discussie naar voren).

quote:
Almighty Ricardo schreef op meerdere dagen in een eerdere discussie het volgende:

Aaaah fijn….een christelijke discussie….En Zyklon wordt weer eens aangehaald….

“Even een paar voorbeeldjes. Bij het item over Zyklon wordt er gerept over een vergelijking tussen Rotting Christ en Zyklon, en iets met dat christenen geen respect verdienen.”

Het zal eens weer niet eens een citaat van mij zijn…Waarom christen geen respect verdienen? Simpel, zij hebben ook geen respect voor anderen. Hoe vaak ik wel niet de discussie heb gehad met christenen over het wel of niet bestaan van dat verzonnen geval. “Ik geloof niet in god”….”dat maak niet uit, hij zal je het wel vergeven”…”luister je niet, ik geloof er niet in, dus niemand vergeef mij wat”…”maak niet uit, hij zal je het wel vergeven”.
Is dat respect? Wil zo’n gelovige respect krijgen moet ie het ook geven. Iets wat bij wat voor geloof dan ook niet aanwezig is! Eeuwen lang worden er al oorlogen uitgevochten in de naam van god en ook nog eens meerdere goden. Want het is al triest zat dat er oorlogen zijn met het idee van “mijn god is beter dan de jouwe, in de naam van Allah!”.

Nog een voorbeeld; mijn overbuurman was gelovig. Leefde braaf volgens de bijbel. Gaat op een dag badmintonnen en krijgt een hartstilstand tijdens de wedstrijd. Overleden. Jaaaaa, leg dat maar eens uit met die god van je! En wat krijg je dan als uitleg…want christelijken zijn zo goed in verhaaltjes verzinnen; “god neemt hem tot zich, omdat hij hem lief heeft”. Flikker toch godverdomme een flink eind op! Leuke vent dan, die god van jullie…en z’n vrouw dan, en z’n kinderen?? Die hebben ook echt de polonaise ingezet omdat hij nu eindelijk in de hemel is. “Ach wat leuk voor hem, hij is als eerste van ons allemaal gegaan…kinderen, gaan jullie dat maar trots vertellen morgen op school!”.

Een voorbeeld wat ik ook al eerder heb gebruikt. De Nazi’s gebruikte in hun propaganda de bijbel en het christendom om zieltjes te winnen tijdens WOII. Waarom? Omdat er, in die tijd, nog zoveel christenen waren en aangezien het 99% van de gevallen toch kuddevolgers zijn. Het christendom is ook 1 van de redenen waarom Nazi-Duitsland zo aan de macht kwam.

Christenen dringen hun geloof erg op. Ook gezien wat voor teringzooi deze wereld is kan ik gewoonweg niet accepteren dat er een god rondloopt. In een wereld met kinderverkrachters, “gewone” verkrachters, kindermisbruik, moorden om niks…god bedankt! Daar drinken we een pilsje op want het is me toch godverdomme een mooie wereld die je me daar hebt gemaakt!

Om over het vaticaan maar niet te beginnen…de condoom-kwestie hebben we al gehad, dus daar ga ik niet weer over zeiken. Nee, over naastenliefde, wat christelijken ook zo graag gebruiken. “Aaaah, toch zielig he, die derde wereld landen…ze moeten geholpen worden. Ik als paus ga de christelijke wereld vertellen dat zij de derde wereld moet helpen!” Weten jullie goffer wel hoeveel goud het vaticaan heeft, hoe rijk ze goffer daar wel niet zijn?!?!?!? Stelletje hypocriete lelijke nageboortes, omsmelten dat goud dan, als je het toch zo graag die mensen wilt helpen. Verdomme, volgens mij is z’n stoma zelfs van goud!

Binnen het christendom zijn er dan ook nog eens verschillende partijen. De ene vind dat de kerk niks met god heeft te maken. De ander vind het juist dat de kerk het huis van god is. Maar ik neem aan dat beide volgens het “fantasy”-boek “d’n bijbel” leven. Wat staat er bijvoorbeeld in de bijbel;
“hij verplichte de mens tot menselijke offers” (Lev. 27.28-29)
“hij vermoorde elke eerst geborene van elk Egyptisch gezin” (Exodus 12.29)
“hij keurt slavernij goed” (Exodus 21.2-6, Lev 25.44-46)
“hij gaf opdracht tot het vermoorden van heksen” (Exod. 22.18)
Neeeeuuuuhhhhh, de bijbel zet mensen niet aan tot geweld, haat of moorden…..!!!!!! Een goeie die nu nog durft te zeggen dat christelijken niet hypocriet zijn.

Ik ken nog zo’n gelovig meisje. Zuipt zich helemaal de tering en laten we zeggen dat het qua sex ook niet helemaal goed zit. Maar tussen die tijden door is ze zo gelovig als de pest, loopt maar te prediken…maar gaat tussendoor wel effe flink tekeer met de vriend van haar beste vriendin. Hypocriet met hoofdletter H zullen we maar zeggen…

Zullen we beginnen over de kerklieden die de nonnen misbruiken, of koorknapen?!?!? En wat laatst nog naar buiten kwam…op opdracht van het Vaticaan deze kwesties stilzwijgen, en abortussen betalen (eeeeeeej, dan mag het opeens wel!!!!!!!!!!) en de desbetreffende nonnen zwijggeld geven…

Nieuwe drummer van Dying Fetus zegt christelijk te zijn, hoe kan je nu christelijk zijn als je bij een band drumt die “Dying Fetus” heet en nummers heeft als “Kill your mother, rape your dog”!!

Maar ik snap sowieso niet waarom men zich moet verschuilen achter een religie. Hebben die mensen zelf geen ruggegraat om hun fouten in te zien (god heeft het zo gewild, hou toch op!!!) of als ze iets goed doen dat ze het zelf hebben gedaan (god heeft me beloond...triest!).

Het enige wat telt is controle over jezelf, met wat voor religie dan ook heb je het niet.

Het lijkt er een beetje op dat dus bijna niemand christelijk is behalve jij. Want op elk volk/stam/persoon heb je wel een aanmerking over "je denkt toch niet dat die echt christen zijn" of "ze noemen zich christen, maar zijn het niet"

En tja, dat mijn citaten uit de bijbel niet juist zijn...ik zal voortaan vragen als men "volgens de bijbel leeft" welke bladzijdes ze bedoelen! Er zou een bladwijzer in moeten komen => blz. zoveel tot zoveel is niet Christelijk, oh oh oh blz. zoveel tot zoveel is wel Christelijk. Volgens mij zullen veel gelovigen dat over het nieuwe en oude testament flink tegenspreken en komen weer met hun argumenten. M.a.w. weten de christelijken zelf wel hoe alles in elkaar steekt?

En of de kijk van de paus net zo belangrijk is als die van mij?? Dacht het niet! Vanuit m'n eigen ogen zie ik mijn uitspraken nog altijd als de belangrijkste, totdat iemand anders met goede argumenten me kan overtuigen. Wat tot nu toe nog niet is gebeurd..

"Volgens mijn geloof heeft God min of meer z'n handen van de aarde afgetrokken"

Waarom iemand verafgoden die eigenlijk toch niks met je te maken wilt hebben???

"Omdat er na dit leven nog een leven is.

Moeilijk, moeilijk... "

En ik neem aan dat dat leven weer op aarde is, dus nogmaals...waarom iemand verafgoden die toch niks met je te maken wilt hebben?

Als je bedoelt leven in de hemel, waarom zo je best doen om in de hemel te komen, terwijl die god van je eerst z'n rug heeft toegekeerd.

Over het laatste krijg je dan beetje hetzelfde beeld (zwart/wit gesteld) als een persoon die z'n best doet om ergens bij te horen terwijl dat persoon eerst geweldig genegeerd wordt door de groep waar ie bij wilt horen.

"Een echte christen heeft niet echt een kerk met z'n eigen bekrompen regels nodig. Die gaat uit van wat hij leest."

Beetje krom. Eerst over ons zeggen dat we jou oordelen, en in jouw ogen natuurlijk oneerlijk, maar nu oordeel je zelf ook en bepaal jij effe wie een echte christen is en wie niet. Daarnaast gebruik je wel regels om aan te tonen wie niet een echte christen is terwijl je bij je eigen verdediging om aan te tonen dat je er wel 1 bent de zin gebruikt "Er zijn ook christenen die geen door-mensen-erbij-verzonne-onzin-regels naleven. Zoals ikke." Niet overtuigend.

Volgens mij zullen ook veel christen je flink tegenspreken en zien de kerk als de huis van god. Neem een land als Italie wat toch zo katholiek is als de pest; waar ook iedereen naar de kerk gaat.

Zo blijf ik bij mening, dat een christen het zelf niet weet en hoe kun je nu een religie zijn met zoveel onenigheden en kromme redeneringen binnen de mensen die de religie uitvoeren.

Nog effe iets; Nu springen er wel At The Gates hoesjes rond je naam; hoe kan dat?!? Ik bedoel ze hebben toch nummers met toch niet zo aardige titels of het christendom. Ik noem maar een "Raped by the light of Christ" met een zanger die bij The Grotesque heeft gezeten met nummers als "Ripped from the Cross"? Als je dit soort dingen "support" dan is dat toch een dolksteek in de rug van god? Zo kom je niet in de hemel.....

"ATG is een wereldband, en verdient respect te krijgen voor wie ze zijn (Waren. Snif.). Dat ze er een andere mening op na houden, so be it, ze zijn nog steeds een wereldband. Hoef het niet altijd met ze eens te zijn, maar we zitten op dezelfde planeet, laten we van de goeie dingen genieten, zonder elkaar te haten omdat ze anders denken. "

Effe snel een reactie; morgen komt de rest.

Die riekt naar gelegenheids-christen zijn. Zolang het de persoon maar uitkomt.

een zelfde voorbeeld; alleen effe de namen veranderd
"Ik ben overtuigd vegetarier en leef er ook naar....hey...lekker, hamburgers!"
"Ik ben overtuigd christen en leef er ook naar...hey...effe lekker "Kill the Christian" van Deicide meebleren in m'n Incantation shirt"

Omdat het zo'n lekkere hamburger is? Omdat het zo'n ruig nummer is? Omdat het shirt zo gaaf is?

komen we weer terug op het woord; hypocriet

"Arme ik... Moet ik me van de dominee al zijn regels al in acht nemen, moet ik van Ricardo ook ATG op de schop gaan gooien."

Helaas mijn beste; voordat je een reactie geef moet je toch wel de bestaande regels goed lezen, voordat je begint met "tussen" de regels. Ik heb niet gezegd dat je niet naar ATG MOET luisteren; want daar ben ik het wel met je eens; tis gewoon een heerlijke band. Tis wel zo dat je religie dat soort regels oplegt. Ik heb het woord MOET ook niet gebruikt; ik heb alles in vragende vorm gezet; dus geen dwang als het woord MOET.

En of het jammer voor mij is dat ik jou een gelegenheidschristen vind is ook weer zeer jammer. Af en toe doe je het goed in deze discussie; maar meestal is het zo dat meerdere van ons tegenstanders met argumenten aankomen waar jij maar bijvoorbeeld 1 uitpakt om je daar in te verdedigen; en meestal niet op een overtuigende manier. Kijk, dat mijn bijbelkennis niet zo goed is als de jouwe is normaal; jij bent christen, jij hoort het te kennen. Dat je me daarmee pakt; tja...kan ik niks op in brengen; pak me dan ook maar op de andere argumenten die ik geef. En dat gebeurt dan niet...omdat je er waarschijnlijk geen antwoord op heb; of dat er gewoonweg geen antwoord is maar dat christen wel een antwoord proberen te verzinnen door zich te verschuilen achter hun geloof.

"ATG beluisteren, niet met jullie "heidenen" van gedachten mogen wisselen, 's zondags niet voor je lol met de bus naar het zwembad... Waar ligt de grens?"

Dat bepalen wij niet; dat doet je religie voor je. Dus niet bij ons met deze vragen aankomen...jij hoort de grens te weten.

"En een terechte opmerking van iemand, met een aanvulling van mij: Als je k****r christenen zegt, maar k****r religieuze fanatici bedoeld, waarom zeg je dat dan niet gewoon? Of bekt het woordje christen zo lekker?"

Sorry, bekt het een ziekte soms lekker??
En jammer; ik bedoel niet alleen de fanatici; ik bedoel alle religieuzen. En als jij mijn posts nog eens bekijkt laat ik dat duidelijk genoeg merken.

"...Sorry hoor, maar ik geloof dit gewoon niet. Je zegt dat je mensen niet mag of kan haten... Haat is een gevoel, een moment van verafschuwing, of iets dergelijks. Hoe kun je, als jij bijvoorbeeld aan gruweldaden in oorlogstijd denkt, of aan iets persoonlijks; je dochter is verkracht... hoe kun je in zo'n situatie (in de eerste instantie) deze gevoelens niet hebben of misschien onderdrukken??? "

Om even Ishtar bij te vallen; iedereen kan in koele bloede iemand vermoorden; ook al mag dat dan niet volgens een religie. Als ik een dochter zou hebben; en die zou voor mijn ogen verkracht gaan worden; en ik heb dan net een pistool in mijn hand, dan schiet ik alle kogels door z'n sodemieter en blijft met zo'n revolver net zo hard doorslaan dat z'n schedel zal breken! En een gelovige zal dat ook doen....

"...Hahaha, betrapt!!! Dat heb je uit de Aardschok! "

Klopt, en....staat toch in de bijbel.

"Ehh...Een beetje wetenschapper TEST zijn theorieen aan de praktijk, weet je wel? Niet goed opgelet bij scheikunde??? "

HOPPA!

"Ga bij jezelf eens na hoezeer je -al dan niet bewust- die christelijke normen naleeft?
Grote kans dat je je aan de meeste van de tien geboden houd....
Deze maatschappij is nl. dieper doordrenkt (geconditioneerd) naar christelijke maatstaven dan je denkt; JIJ dus ook! "

Klopt; tuurlijk probeer ik zo min mogelijk te liegen; heb ik respect voor mijn ouders, steel ik niet en moord ik niet. Maar dat is het puntje van de ijsberg en visies die iemand met een gezond verstand ook normaal vind.

"Het lijkt me overigens knap kut om als christen in het adam & eva verhaal te geloven; had god die klotestreek niet uitgehaald om die boom daar neer te zetten, had je nu mooi het paradijs gehad...
(als ie ALLES heeft gemaakt; niet slim om de verboden vruchten het lekkerst te laten smaken, toch?) "

1 van de vele kromme verhalen; en toch kan een christen dit rechtbrijen...hoe is het toch mogelijk?!?!?

Greycloak: Ten eerste, heb ik geen respect voor je. Ik zie respect als iets wat je moet verdienen; ik heb oneindige respect voor mijn moeder bijvoorbeeld; aangezien zij jarenlang ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds heeft gewerkt om mij te kunnen onderhouden. Ik vind het flauwekul om iedereen maar te respecteren; normaal tegen doen oke, maar respecteren…als ik iemand een eikel vind, dan heb ik geen respect voor hem. Respect…doet me echt denken aan niggaz-teksten met hun “respect” die je dan 61341 keer in zo’n klote-nummer van ze hoor terwijl ze de ene naar de andere vrouw als lustobject zien of dat er van die niggaz een bank gaan beroven. Die snappen het ook niet helemaal….ook trouwens een groepering die de hele tijd met god in de weer zijn, hem overal bij bedanken of weet ik veel wat. Die vind ik dus echt helemaal fout bezig! Ik heb ook een christelijke collega; doe ik normaal tegen, veel discussies over gehad, heb hem ook hypocriet genoemd aangezien hij voor het huwelijk met een meisje naar bed is geweest wat tegenstrijdig is met z’n geloof enz. enz. Werk nog steeds met hem en dat gaat prima. Dus ook jij moet niet oordelen over dat ik niet “vriendjes” (hoe oud ben je?!?!) kan zijn met een christen. Maar respect krijg je niet van me…of dat in jouw ogen is voor de dingen waar je aan denk of jouw persoon dat maakt helemaal niet uit; in mijn ogen is jouw geloof hetgeen wat bij jou hoort, dus heb ik geen respect voor jouw geloof, dan heb ik het ook niet voor jou als persoon. Zo krijg je dingen als “Timothy McVeigh; ik heb respect voor je als mens, maar geen respect voor je handelen => opblazen van de wolkenkrabber in Oklahoma”. Hij had goffer een hele langzame pijnlijke dood moeten hebben!!! Zo ben ik voorstander van de doodstraf, een kinderverkrachter mag van mij zo afgemaakt worden! Een gewone verkrachter mag het van mij ook op d’n stoel, en als dat niet mag, mag ie van mij een merkteken op z’n kop! Als ik respect voor je had, had ik wel de hele tijd een hoofdletter “C” en “G” gebruikt bij het woord christenen en god. Voor mij ben je niks meer dan een metal-head achter een toetsenbord. Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste christen waarmee ik een discussie aan ga, maar kan wel normaal tegen je doen. Zou straks een metal-topic komen waarbij je zou zeggen dat Dismember een geweldige band is, en zeker de eerste 2 cd’s, dan geef ik je 100% gelijk. Maar respect blijft een te beladen woord omdat zo maar aan iedereen toe te kennen.

Over vooroordelen en in een hokje plaatsen; dat is normaal. Zit in de mens…jij maakt mij niet wijs dat je zoiets nog nooit heb gedaan. Voorbeeld; In Ede gaan 20 Marokkaanse jongeren de straat op om feest te vieren na de aanslagen in de VS. En wat krijg je “Het zijn altijd die kut-Marokkanen”…generalisering en iedereen doet er aan mee. Net zoals christenen (ja, ik generaliseer) zeggen dat wij, als metal-heads, allemaal satanisten zijn…nog een voorbeeld; Trein-vertraging van 20 minuten waardoor je je aansluiting mist. Wat zeg je dan? “De NS is lekker bezig”. Generalisering, want zo’n conducteur kan er vast niks aan doen, zeker niet de conducteurs van andere trajecten. Greycloak; je doet precies hetzelfde met “jullie heidenen”….

In mijn ogen heeft deze topic alles weg van een discussie. Er is een stelling, voorstanders, tegenstanders, argumenten voor, argumenten tegen, redeneringen, betogen, standpunten, en geschillen. Is er weer eens een discussie op dit forum dat tenminste een echte discussie is en kom je aan met “…kunnen we elkaar niet gewoon respecteren”. Niet echt een einde van een discussie; ondanks dat, geef ik toe, een oneindige discussie kan worden aangezien een discussie pas klaar is als 1 van de personen de ander heeft overtuigd van zijn standpunt d.m.v. zijn argumenten. Dat ik aan deze discussie ben begonnen is niet om mensen te overtuigen dat ze niet gelovig moeten zijn als ze morgen uit bed komen; wil wel aantonen dat een religie en het volgen van een religie zo wankel is als de pest. Niemand kan mij er op betrappen dat ik heb gezegd “Hey Greycloak; wa bende toch een lul, ik wil dat je je geloof nu laten vallen, wat zeg ik, dat had je gisteren al moeten doen!”

Vreemd vind ik ook dat je jezelf christelijk vind omdat je eigen visies heb op de bijbel en eigen regels maakt. Volgens mij is het christendom daar niet op gebaseerd, op eigen regels, je moet je je gewoon aan de regels houden wil je een christelijke zijn, zoals ze voorgeschreven zijn. Zo kan iedereen eigen regels maken omdat het hem of haar goed uitkomt. Als ik me goed kan herinneren heb je verteld “als sex alleen voor voortplanting is, waarom heeft ie het dan zo lekker gemaakt?”. M.a.w. je hebt nu dus al sex gehad, en als je getrouwd ben moet je nu stoppen met lezen want dan heb ik niks gezegd. Maar als dat niet zo is dan ben je toch volgens de bijbel en de algemene regels van het christendom niet goed bezig. Bij mij komt het nu over van “jawel, ik doe het wel goed, ik heb mijn eigen regels gemaakt, en sex mag”. Dit zal denk ik niet alleen op mij vreemd overkomen…

Ik snap ook niet dat jezelf christen noemt terwijl je wil afzetten aan, zo lijkt het, 99% van het christendom. Hoe kan je nu hetzelfde aanhangen, het christendom, waarbinnen zoveel verschrikkelijke dingen gebeurt. Ik durf te wedden dat binnen die kringen een ongelofelijk netwerk van kinderporno zit. Misschien een idee voor jezelf om misschien jezelf in een “ander” hokje te stoppen. Spiritueel nog wat of weet ik veel wat.

Ik geef je groot gelijk dat er in elk iets goeds zit. Zelfs de grootste huurmoordenaar zal goed zijn voor zijn eigen kind. Maar in elk zit iets kwaads, wat mij brengt in het in koele bloede iemand vermoorden zoals ik al eerder aangaf. Zoals je zelf aangaf in het voorbeeld met “mijn huis en huurders” (ten eerste zou ik een grote slot op mijn koelkast zetten!!!) dat ze toch dat bier opzuipen. Dat heeft dus al die tijd al in de mens gezeten; en dat terwijl in jouw ogen god de mens heeft gemaakt. Als er geen kwaad in de mens zat was dat ook niet gebeurd. Het kwaad van een mens kan niet groeien als het er nog nooit is geweest. Dus god heeft toch kleine Frankensteins van ons gemaakt en als ie het niet meer in de hand kan houden, wat zijn eigen schuld is, loopt ie weg. En nu ben jij bezig om hem alsnog te verafgoden. Beetje hetzelfde verhaal als dat ik bij mijn vriendin zou vertrekken nadat ik had gehoord dat ik haar zwanger heb gemaakt. Ik heb iets gemaakt; loopt uit de hand, dus ik loop weg. Dat kind zal echt niet zoiets hebben van “ik ga nu goed mijn best doen, zodat ie alsnog trots op mijn wordt”. Nee dat kind zou denken “flikker toch een eind op”.

Om even verder te gaan op het Adam en Eva verhaal; waarom zette god dan die boom daar weg? Die 2 leefden toch braaf? Als god alleen maar goede mensen had gemaakt bleven ze van die appel af omdat ze wisten dat het niet goed was. Dus dat kwade heeft er altijd in gezeten; en door god gemaakt. En dan die pratende slang die ook kwaad bezig was (ook door god gemaakt), maar manipuleren (wat ook kwaad is, ook door god gemaakt, want die slang doet het)…trouwens, pratende slang? Lijkt meer op een Donald Duck verhaal…net zoals het splijten van een zee, hoe kan iemand met een gezond verstand zoiets nu geloven.


Oke, iedereen mee eens??? Lijkt me waterdicht zo! Slot erop?!?!?

Is dit niet het record-langste post??
NP: Incantation - Blissful Bloodshower

[Dit bericht is gewijzigd door Vampire Ricardo op 29-05-2002 18:43]



Angela Mortis
Sinistre Française
Usericon van Angela Mortis
Posted 29-05-2002 18:38 by Angela Mortis Profiel van Angela Mortis

quote:
Op 29 mei 2002 18:35 schreef Azagthoth het volgende:
Maar dat is toch goed??? ik wens ze naar een betere plaats toe. Ik denk aan hun geluk. De wereld zit vol met ellende, ik wens un allemaal eeuwig geluk. En zo snel mogelijk....


ahh..wat lief van je


MuayThaigerrr!!


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 29-05-2002 18:38 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

(tegen de mensen die een omgekeerd kruis dragen)

Dus jullie dragen allemaal zo'n ding om te laten zien dat je het niet eens bent met het christendom!? En niemand van jullie die zo'n ding draagt staat ingeschreven bij de kerk?



rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 29-05-2002 18:39 by rajackar (Speciaal lid) Profiel van rajackarhttp://https://www.facebook.com/rajackar

dan dan spreken we het toch zo af: christenen nu allemaal naar de hemel en wij mensen gaan hier gewoon lekker een feestje bouwen


De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 29-05-2002 18:39 by Dwaallicht Profiel van Dwaallicht

quote:
Op 29 mei 2002 18:38 schreef Kramy het volgende:
(tegen de mensen die een omgekeerd kruis dragen)

Dus jullie dragen allemaal zo'n ding om te laten zien dat je het niet eens bent met het christendom!? En niemand van jullie die zo'n ding draagt staat ingeschreven bij de kerk?
NATUURLIJK NIET


ALLE JEZUS GODVERREDOMMEN



aerodis
Usericon van aerodis
Posted 29-05-2002 18:39 by aerodis Profiel van aerodis



Heosphoros
Usericon van Heosphoros
Posted 29-05-2002 18:40 by Heosphoros Profiel van Heosphoros

quote:
Op 29 mei 2002 18:38 schreef Kramy het volgende:
(tegen de mensen die een omgekeerd kruis dragen)

Dus jullie dragen allemaal zo'n ding om te laten zien dat je het niet eens bent met het christendom!? En niemand van jullie die zo'n ding draagt staat ingeschreven bij de kerk?


Nee... we laten zien dat we het me satan zijn meningen eens zijn. Domme kanker hond. jullie lopen toch ook niet met een kruis omdat jullie tegen satan zijn


Geef het door, rechts gaat voor! (Politieke wijze)


Rectum Lobotomy
Usericon van Rectum Lobotomy
Posted 29-05-2002 18:40 by Rectum Lobotomy Profiel van Rectum Lobotomy

quote:
Op 29 mei 2002 18:34 schreef Kramy het volgende:
Mensen, het ging in het begin ook helemaal niet om die doodsverwensingen, het ging over het denken dat je true bent omdat je doet alsof je het christendom haat terwijl je er zelf nog gewoon bij hoort..en het gaat er ook om metal en christen zijn goed bij elkaar kunnen gaan!

Ik heb op een katholieke basisschool gezeten, jaartje of 8.
Elke dag bidden, elke vrijdag naar de kerk.
Zelfs in de jaren erna nog regelmatig naar de kerk geweest. (Nee verdomme niet uit vrije wil). Ik heb genoeg kennis opgedaan over het christendom/ katholicisme om te weten dat het absoluut grotendeels bestaat uit het verbergen achter een ontastbaar/ onzichtbaar persoon. Niet verantwoordelijk zijn voor je fouten, schuif het af op anderen of nog beter, schuif het af op god.
Nog iets, een nicht van mij ging vroeger vaak naar de kerk, nu niet meer.
Nu word ze continu gebeld door de pastoor van die kerk met de vraag wanneer ze weer komt. Hoezo vrije levensinvulling?
Kortom, des te meer ik over het geloof kom te weten des te grotere hekel ik eraan krijg.
Ik ben niet neutraal, ik ben TEGEN.


Count
arch enemyyy!
Usericon van Count
Posted 29-05-2002 18:40 by Count Profiel van Counthttp://komt eraan...

er klopt niets van van de hele aardbol niet..
je mag je mening geven maar geef je die (bv.ik haat christenen) dan ben je een nazi?
............................................


fear me! why?..just do it!


Azagthoth
One RG2550EX in the pocket!
Usericon van Azagthoth
Posted 29-05-2002 18:40 by Azagthoth Profiel van Azagthothhttp://www.playsomeguitar.com

quote:
Op 29 mei 2002 18:38 schreef Angela Mortis het volgende:
ahh..wat lief van je


Goed van mij he? echte naastenliefde!



rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 29-05-2002 18:40 by rajackar (Speciaal lid) Profiel van rajackarhttp://https://www.facebook.com/rajackar

quote:
Op 29 mei 2002 18:38 schreef Kramy het volgende:
(tegen de mensen die een omgekeerd kruis dragen)

Dus jullie dragen allemaal zo'n ding om te laten zien dat je het niet eens bent met het christendom!? En niemand van jullie die zo'n ding draagt staat ingeschreven bij de kerk?

ik draag helemaal geen omgedraaid kruis (dat soort zielepieterij heb ik echt niet nodig om ervoor te staan dat ik geen christen ben) en ik sta ook niet ingeschreven bij een kerk of zo.


De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 29-05-2002 18:41 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

quote:
Op 29 mei 2002 18:39 schreef Dwaallicht het volgende:
NATUURLIJK NIET


ALLE JEZUS GODVERREDOMMEN




WAAROM DAN!??? LEG HET MIJ ONWETENDE DAN UIT! (had je dan eigenlijk al veel eerder moeten doen want uit mijn allereerste post in dit topic had je al uit kunnen ommaken dat ik er zo over dacht)



Cadaveria
Curver!
Usericon van Cadaveria
Posted 29-05-2002 18:41 by Cadaveria Profiel van Cadaveria

.

[Dit bericht is gewijzigd door Cadaveria op 29-05-2002 18:41]


Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen!


Angela Mortis
Sinistre Française
Usericon van Angela Mortis
Posted 29-05-2002 18:41 by Angela Mortis Profiel van Angela Mortis

Heosphoros, kun je ajb je taal een beetje rustig houden?


MuayThaigerrr!!


Heosphoros
Usericon van Heosphoros
Posted 29-05-2002 18:41 by Heosphoros Profiel van Heosphoros

Kramy..waarom rot je gewoon niet op... je hoort hier niet thuis.. sorry.. je bent de zwakste schakel..

[Dit bericht is gewijzigd door Heosphoros op 29-05-2002 18:42]


Geef het door, rechts gaat voor! (Politieke wijze)


aerodis
Usericon van aerodis
Posted 29-05-2002 18:41 by aerodis Profiel van aerodis

quote:
Op 29 mei 2002 18:40 schreef Azagthoth het volgende:
Goed van mij he? echte naastenliefde!


kijk uit kerel


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 29-05-2002 18:42 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

"He hoped and prayed that there wasn't an afterlife. Then he realized there was a contradiction involved here and merely hoped that there wasn't an afterlife."
-Douglas Adams

"I hope I never get so old I get religious."
-Ingmar Bergman

"Faith: Belief without evidence in what is told by one who speaks without knowledge, of things without parallel."
-Ambrose Bierce

"Pray: To ask the laws of the universe to be annulled on behalf of a single petitioner confessedly unworthy."
-Ambrose Bierce


mislyd
hihi
Usericon van mislyd
Posted 29-05-2002 18:42 by mislyd Profiel van mislydhttp://mislyd.deviantart.com/

quote:
Op 29 mei 2002 18:38 schreef Kramy het volgende:
(tegen de mensen die een omgekeerd kruis dragen)

Dus jullie dragen allemaal zo'n ding om te laten zien dat je het niet eens bent met het christendom!? En niemand van jullie die zo'n ding draagt staat ingeschreven bij de kerk?

Hiervan wordt de pacifist in mij stevig onderdrukt



Zelfs met metal geraak je niet van die christenen vanaf. ALLES verdraaien ze naar eigen goeddunken. Er is geen stoppen aan en geen ontsnappen aan.


Not all who wander are lost. - JRR Tolkien


Angela Mortis
Sinistre Française
Usericon van Angela Mortis
Posted 29-05-2002 18:42 by Angela Mortis Profiel van Angela Mortis

quote:
Op 29 mei 2002 18:40 schreef Azagthoth het volgende:
Goed van mij he? echte naastenliefde!
ik zou bijna denken dat je een christen bent..heb u naaste lief enzo..


MuayThaigerrr!!


Heosphoros
Usericon van Heosphoros
Posted 29-05-2002 18:42 by Heosphoros Profiel van Heosphoros

quote:
Op 29 mei 2002 18:41 schreef Kramy het volgende:
WAAROM DAN!??? LEG HET MIJ ONWETENDE DAN UIT! (had je dan eigenlijk al veel eerder moeten doen want uit mijn allereerste post in dit topic had je al uit kunnen ommaken dat ik er zo over dacht)


godverdomme zeg.. denk zelf een na varken. Zodemieter lekker naar het jezus forum ofzo


Geef het door, rechts gaat voor! (Politieke wijze)


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 29-05-2002 18:43 by Dwaallicht Profiel van Dwaallicht

quote:
Op 29 mei 2002 18:41 schreef Kramy het volgende:
WAAROM DAN!??? LEG HET MIJ ONWETENDE DAN UIT! (had je dan eigenlijk al veel eerder moeten doen want uit mijn allereerste post in dit topic had je al uit kunnen ommaken dat ik er zo over dacht)


Wat is er zo moeilijk te begrijpen aan 'mensen die omgekeerde kruizen dragen, gaan hoogstwaarschijnlijk NIET naar de kerk'???







[Dit bericht is gewijzigd door Dwaallicht op 29-05-2002 18:43]


rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 29-05-2002 18:43 by rajackar (Speciaal lid) Profiel van rajackarhttp://https://www.facebook.com/rajackar

quote:
Op 29 mei 2002 18:41 schreef Kramy het volgende:
WAAROM DAN!??? LEG HET MIJ ONWETENDE DAN UIT! (had je dan eigenlijk al veel eerder moeten doen want uit mijn allereerste post in dit topic had je al uit kunnen ommaken dat ik er zo over dacht)

Hoe haal jij het toch in je hoofd dat wij bij een kerk ingeschreven staan??!?!?! dat wil eigenlijk wel eens weten?


De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


Azagthoth
One RG2550EX in the pocket!
Usericon van Azagthoth
Posted 29-05-2002 18:44 by Azagthoth Profiel van Azagthothhttp://www.playsomeguitar.com

quote:
Op 29 mei 2002 18:41 schreef aerodis het volgende:
kijk uit kerel


wat ?!?



Heosphoros
Usericon van Heosphoros
Posted 29-05-2002 18:44 by Heosphoros Profiel van Heosphoros

Kramy.. je bent al een grote jongen van 15t jaartje.. je kan toch wel zelf denkie denkie doen


Geef het door, rechts gaat voor! (Politieke wijze)


Heosphoros
Usericon van Heosphoros
Posted 29-05-2002 18:45 by Heosphoros Profiel van Heosphoros

Als je zo een kruis draagt.. ben je satanist.. zo meer uitleg niet nodig. Laten we deze woorden aan die sukkel niet vuil maken


Geef het door, rechts gaat voor! (Politieke wijze)


Dit topic is 16 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen