|
Dit topic is 11 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | ||||
Auteur: |
|
|
Dat gejank over de namen van dat soort producten altijd... Als je daardoor misleid wordt, verdien je het gewoon. En "oh, maar er staat iets in de naam wat niet letterlijk in het product zit", boehoe! Ooit een vink in een blinde vink of slavink gevonden, of sla in die laatste? Ham in een hamburger, of een stadsbewoner? Boomstammetjes, palingworst, krabbetjes, ribeye, Leberkäse, nagelhout, HOE DAN. En ja, de vegetarische slager 'slaat' groenten, d'uh! Ga anders lekker bij een touwslager janken dat hij niet zo mag heten! BUH [Dit bericht is gewijzigd door Ascendant Grotesque op 12-03-2020 20:59] Don't try to impress anyone. You're brave, we all know that. Be simple, be direct. Nothing fancy. |
|
Veel mensen weten noet goed wat ze aan moeten met 'stukjes' of 'blokjes'. Door een toespeling naar de naam van het vleesproduct dat ter inspiratie diende bij het ontwikkelen van de vegetarische producten, maken ze het de consument gemakkelijker. Verder; wat AG zegt. |
|
@AG Zat er iets scherps in je tampon? Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
In die metafoor was dat scherpe het zwaard van jouw onbegrensde kortzichtigheid. Don't try to impress anyone. You're brave, we all know that. Be simple, be direct. Nothing fancy. |
|
Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
Auw? "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
quote: Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
I'm lifted troop, you can bring your wack-ass crew |
|
Voor de verandering eens de vliesjes van de kikkererwten af gehaald, en de olijfolie vervangen door water. De hummus is nu smeuïger dan de gemiddelde pindakaas. Wat is eigenlijk een correcte kikkererwten / tahin verhouding? Op 1 april 2020 13:39 schreef Fusion het volgende: Nou ja, ik trek ook mijn vorige keutel wel een beetje terug, ik ben echt oprecht bang voor jou. |
|
quote: Een goede richtlijn is doorgaans 1 schepje minder dan het punt waarop je denkt: Dat had wel ietsje minder gemogen. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Op 1 april 2020 13:39 schreef Fusion het volgende: Nou ja, ik trek ook mijn vorige keutel wel een beetje terug, ik ben echt oprecht bang voor jou. |
|
Op zoek naar redelijk eenvoudige '1-pans' gerechten. Dan wel met ingrediënten die op dag 2 en 3 ook nog lekker zijn. Invriesbaar is optioneel. |
|
Als ik het niet meer weet, dan doe ik zoiets: - Knoflook en ui kort bakken. - Kruidnagel, laurierblad, kaneelstokje, steranijs erbij. - Kop grauwe linzen toevoegen, even meebakken, dan bouillon erbij. Niet te veel, meer kan altijd nog. Moet geen soep worden. - Na tien minuten ofzo toevoegen wat je erbij wil hebben. Peen, pastinaak, (zoete) aardappel, pompoen, koolrabi, knolselderij, weet ik het. Winterse shit. Laten pruttelen tot alles gaar is. - Niet kinderachtig zijn met harissa. Tabasco kan ook. - Vers brood. Lekkerder op dag twee. |
|
Soort van chili-sin-carne met sojabrokken en zoete aardappels erin. Hoef je geen rijst bij te koken, is invriesbaar, min 3 dagen te eten, en ff-ing lekker. Eikel |
|
Zelfgemaakte hummus is goddelijk de dag dat ik het maak, maar overduidelijk minder qua smaak en textuur (romigheid) na een dag in de koelkast. Is dit normaal? Heeft het zin om de hummus een uur voor consumptie uit de koelkast te halen? |
|
Nope, e-nummers for the win. ... hoe de hazen lopen ... |
|
Hmm. Om nou voor elke keer dat ik zin heb in hummus ook verse te moeten gaan maken... |
|
Snap ik. Tja dan sta je machteloos he. Binnenkort zelf granola maken. Van pitten, zaden en noten. Dus zonder granen, want granen zijn kut. ... hoe de hazen lopen ... |
|
Hier zeggen ze bewaren in de koelkast in een luchtdicht bakje. Maar dat deed je waarschijnlijk al. https://www.gezondaantafel.nl/recepten/dips-sauzen-dressings/klassieke-hummus/ Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
Ja en nee. Ik stopte het in oude smeerkaas bakjes. Die lijken luchtdicht, maar zijn het misschien niet. Ik zal eens een echt vershoudbakje proberen. quote: Granen zijn lekker, het is die karrevracht suiker die er voor zorgt dat granola eigenlijk in het snoepschap hoort. Je kan er wel fijn van poepen. |
|
Zelfgemaakte hoemoes is desonsdanks toch maar 1 tot 3 dagen houdbaar. Niet teveel in 1 keer maken als dat uitkomt. [Dit bericht is gewijzigd door Natural Disaster op 27-04-2020 8:24] Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
Ik hou de mijne ongeveer een week goed. Kook het potje en deksel uit vlak voor je de hummus er in doet, dat scheelt enorm. |
|
Heb je een plaatje van het soort pot+deksel wat je gebruikt, of anders iets wat er op lijkt? |
|
Gast, gewoon, een glazen potje. Gebruik wat je hebt. Jampotje ofzo. |
Dit topic is 11 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |