IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 9 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Auteur:
Topic : Amateurvoetbal Vorige pagina | Volgende pagina
varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 15-11-2008 13:57 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

GAVC C1 verslaat Drachtster Boys C1

Op een door de weersomstandigheden van de laatste dagen zwaar toegetakeld veld werden de Drachtster Boys vandaag met 1-2 verslagen. Een nipte, maar toch verdiende overwinning voor C1.

Dat er meerdere wegen naar Drachten leiden blijkt wanneer de reis eens niet in ganzenpas gaat, maar de hele boel versplintert en in twee afzonderlijke groepjes bij het sportcomplex van de Drachtster Boys aankomt. Met voor René waarschijnlijk nog een vervelend staartje, want hij vermoedt dat hij ten prooi is gevallen aan de hypermoderne flitsapparatuur van de Friese politiemacht. Nadat de groepjes spelers aansluiting bij elkaar hebben gevonden en de meegereisde fanschare een bak koffie naar binnen heeft geslurpt wordt het modderige veld opgezocht. De eerste helft, waarin Iede een basisplaats in de verdediging toegewezen heeft gekregen, speelt zich in het begin vooral af op de helft van de Drachtster Boys. Maar veel passes naar de spitsen van Grou komen net niet aan, maar stranden in de armen van de vijandelijke keeper. Bram jaagt echter steeds goed door op de keeper, die een paar keer weinig anders kan doen dan de bal wild buiten de lijnen te schieten. Toch weten ook de mannen uit Drachten enkele keren gevaarlijk uit counteraanvallen richting het doel van GAVC te komen. Maar tot aan de rust weten beide teams geen enkele keer te scoren.

De doelpunten gaan pas in de tweede helft vallen. Ludo, Thomas en Jelmer wisselen van plaats met Yannic, Fons en Nick. De aanvallen van GAVC bevatten nu wat meer snelheid, en er worden meer kansen gecreëerd. Echter, zoals we de laatste tijd te vaak meemaken, staat er ook vandaag weer iemand te vlaggen die óf erg partijdig is, óf geen verstand van voetbal heeft. Voor het gemak gaan we maar van het laatste uit. De vlag gaat enkele malen omhoog, terwijl er beslist geen sprake van buitenspel is. Deze pipo kan beslist niet vlaggen. GAVC neemt wraak op het dubieuze gevlag door te scoren. Een geslaagde aanval over de rechterkant, die ver richting de achterlijn gaat, wordt door Nick voorgezet, waarop Ramon S. de bal in het doel weet te werken. De 0-1 voorsprong blijft echter niet zo lang staan. De Drachtster Boys krijgen op links een vrije trap vanaf een mooie positie. De bal vliegt keurig richting Simon die de bal in eerste instantie lijkt te hebben. Hij kan de bal helaas niet klemvast pakken, maar laat los. De Drachtster Boys maken dankbaar gebruik van dit buitenkansje en maken amper twee minuten na de 0-1, de 1-1. Hierna neemt nog een paar keer de irritatie over de grensrechter toe, na een paar beslissingen die toch echt als regelrechte blunders zijn te betitelen. Onze jongens laten zich echter niet uit het veld slaan, en weten met goed voetbal nog een paar mooie kansen te maken. De keeper van de Drachtster Boys moet nog een paar keer goed ingrijpen. Toch weet Bram een kwartier voor tijd de bal mooi over diezelfde keeper heen te lepelen en Grou weer op voorsprong te zetten. Een kwestie van uitspelen zou je zeggen. Toch is de verdediging nog eenmaal de weg kwijt en weet Drachten bijna nog gelijk te maken. Gelukkig vliegt dit schot voor het doel langs. Het affluiten leidt tot opluchting bij alles en iedereen die bij Grou hoort. Eindelijk het geluk eens aan de kant voor onze jongens. De spelers van de Drachtster Boys bewijzen nog even sportieve verliezers te zijn, door de welgemeende felicitaties die op het veld worden uitgewisseld. Dikke duim hiervoor, zo hoort het. Drie zeer belangrijke punten gaan mee terug huiswaarts. Die reis wordt echter niet eerder ingezet dan na het nuttigen van een dik verdiende bak patat.

Gurbe van der Wal
spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 29-11-2008 15:50 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

C1 pakt belangrijke punten

Op een slecht veld, en in een wedstrijd die af en toe van matig niveau was, wist GAVC C1 door een 3-4 uitslag toch de volle 3 punten mee naar huis te nemen. Ze gaan nu Balk, waar ze tegen moesten spelen op de ranglijst voorbij.

Op de velden thuis is vanaf half 11 alles afgelast, maar in Balk liggen de velden er schijnbaar goed genoeg bij om op te voetballen. Maar als ik bij aankomst de jongens op het trainingsveld bezig zie, voel ik meteen een diep medelijden opkomen voor de voetbalmama die vandaag de twijfelachtige eer heeft om de shirts weer grondig te reinigen en van de oorspronkelijke kleur te voorzien. Maar dat is van later zorg, en gelukkig niet de mijne… Eerst wordt er gevoetbald natuurlijk. Op zo´n veredeld knollenveld hoef je geen mooi voetbal te verwachten, en vandaag is dat ook zeker, op enkele momenten na, ook niet het geval. In de eerste helft is het Balk die de meeste kansen afdwingt. Het geluk zit hun echter niet mee, en een redelijk aantal kansen belandt naast of over het doel. In de 7e minuut wordt er zelfs een bal uit een corner op de lat gekopt. Gelukkig is daar Jelmer die ervoor zorgt dat er geen kans op een rebound komt. Ook Grou weet in de buurt van het doel te komen. Na een kwartier geeft Iede een mooie pass op Yannic, het daaropvolgende schot van mist helaas kracht en de keeper heeft de bal klemvast. Ook een vrije trap van specialist Jelte belandt in de armen van de keeper. Na bijna een half uur spelen mag Jelte nogmaals een vrije trap nemen. Deze gaat mooi richting Yannic die de bal mooi in weet te koppen. De 0-1 voorsprong staat. Hierna wordt de voorsprong bijna nog verdubbeld, nadat een vrije trap van Nick door Wessel net over wordt gekopt. Balk laat zich echter niet kisten en zoekt opnieuw de aanval. En met resultaat. Deze aanval had door Jorn in de kiem gesmoord moeten worden, maar hij maait finaal over de bal heen. De aanvoerder van Balk maakt hier dankbaar gebruik van en schiet de bal van redelijke afstand keurig in de goal. Een doelpunt om in te lijsten, maar helaas aan de verkeerde kant. Direct na de aftrap die volgt op dit doelpunt, krijgt Grou nog een mooie kans. Wessel schiet de bal door het centrum naar Nick die hierop kan uithalen. De keeper krijgt het niet voor elkaar om de bal klemvast te pakken, en het speeltuig rolt tergend langzaam door richting doellijn, waar hij alsnog door de keeper wordt gepakt. Vlak voor tijd gaat het er nog even pittig aan toe, wat tot enkele scheldpartijtjes leidt. Onder andere Nick laat zich even gaan. Geen idee van wie hij dat temperament heeft overigens. Het goedbedoelde advies van Jelmer: `sla em meteen op de bek`, werd gelukkig niet opgevolgd. De ruststand blijft 1-1.

De tweede helft is qua voetbal aantrekkelijker om naar te kijken. De twee Ramons en Bram komen in plaats van Ludo, Thomas en Iede. De eerste poging op doel is voor Balk. Simon moet zich tot het uiterste rekken om de bal uit het net te houden. Toch weet Balk even later weer op voorsprong te komen, door wederom een wereldgoal. Uit een vrije trap en totaal onhoudbaar voor Simon. Maar ook Grou komt meer en meer in de wedstrijd en zet meteen een tegenaanval op. Deze aanval loopt lekker en het is uiteindelijk Bram die de voorzet geeft. Echter, deze bal komt niet voor het doel terecht, maar gaat prachtig mooi over de keeper de verre hoek in. Bram zelf is nog het meest verbaasd… Weer staat het gelijk. Na 20 minuten in de tweede helft wordt Jelte tegen de grond gewerkt en verdient een vrije trap. Hij neemt deze zelf op een fraaie manier. Nick reageert en loopt precies op het goede moment. De verdediging van Balk reageert niet alert en Nick kan vrij op de keeper af, en schiet langs de keeper zo het doel in. Balk weet nog steeds niet van opgeven en laat bij Grou vooral Fons en Ramon van A. hard werken, die gelukkig menige aanval weten te stoppen en de boel weer om te draaien. De doelman van Balk begint wat steekjes te laten vallen. Tot tweemaal toe wordt een slechte doeltrap meteen door Grou onderschept, waardoor de keeper het onheil over zichzelf afroept. Maar tot grote kansen leidt dit niet echt. Grou weet nog wel een corner te versieren, maar Ramon S. schiet deze pardoes in het zijnet. Het is dezelfde Ramon S. die enkele minuten later wel weet te scoren uit een pass van Bram. Het is nu 2-4 in ons voordeel. Toch volgen er nog wat angstige minuten als Grou gedwongen wordt om overtredingen te maken. Eén van die overtredingen, in dit geval van Jorn, leidt tot een vrije trap op een voor Balk mooie plaats. Deze mag echter niet eerder worden genomen tot de muur op de juiste plaats staat. Want de scheidsrechter van vandaag is er één van de vierkante centimeter. Het schot lijkt naast te gaan, maar Simon wil geen risico nemen en wil de bal pakken. Dit lukt echter niet, zodat hij toch nog over de achterlijn gaat. Balk krijgt dus nog een corner. Deze gaat er niet in, maar wordt buiten het strafschopgebied gewerkt. Maar wel weer voor de voeten van een tegenstander die keihard uit weet te halen. Hun derde doelpunt, en wederom weer een hele mooie. De laatste minuten is het weer billenknijpen geblazen, het fluitsignaal van de scheidsrechter komt dan ook net voordat de sluitspier het laat afweten. Met net nog schone kleren kunnen we weer richting Grou. Een zwaar bevochten 3-4 overwinning voor de mannen van Simon van Dijk en Paul van Althuis.spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 12-12-2008 10:43 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Zo, morgen de laatste wedstrijd voor de winterstop. Als de boel niet wordt afgelast tenminste.


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 13-12-2008 14:54 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Vanochtend op het laatste moment afgelast dus...


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 09-02-2009 10:57 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

GAVC C1 knijpt handjes dicht met puntje...

Na de lange en onverwacht koude winterstop, waarin de gedachte aan een elfstedentocht even meer leefde dan het voetballen, mochten de heren van C1 vandaag weer aantreden voor de eerste uitwedstrijd in 2009. En ondanks dat er voor vandaag veel wedstrijden waren afgelast, kon op het kunstveld van ONS Top gewoon worden gevoetbald..


En vooral in het begin is eerst pijnlijk duidelijk dat zo'n kunstveld zeker de nodige voordelen heeft, er kan namelijk gewoon worden doorgetraind, wat resulteert dat ONS Top veel meer in het ritme zit dan GAVC. Het veldoverwicht is duidelijk voor de snekers, terwijl GAVC erg wijfelend en slordig met het balbezit omgaat. Al in de derde minuut mag ONS op doel schieten. Deze poging gaat maar net naast. GAVC weet toch ook zo af en toe een aanval op te zetten, en kleine kansjes te creeëren. Al vlak na de eerste doelpoging van ONS, weet ook Ramon Smit op doel te schieten. Ook deze bal gaat niet ver naast. Tot de dertigste minuut gaat het spel wat op en neer, maar dan weet ONS na een erg mooie aanval toch op een 1-0 voorsprong te komen. Dit is ook de ruststand.

In de tweede helft is het ook weer ONS die het overwicht afdwingt, en de eerste kansen zijn dan ook weer voor de snekers. In deze fase is GAVC weer erg slordig en men weet de bal niet lang in bezit te houden. Toch komt er weer voor GAVC een kans als Ramon Smit bliksemsnel over rechts alles en iedereen voorbij loopt en een mooie voorzet richting Nick verstuurt. Helaas belandt de daarop volgende kopbal naast de paal. In de 54e minuut wordt er een speler van GAVC in het vijandelijke strafschopgebied onderuit gehaald, maar de scheidsrechter geeft hierop geen penalty. Een herhaling hierop volgt een paar minuten later aan de overzijde, maar ook de tegenstander krijgt niks. Kort hierop volgt weer een aanval van GAVC, wederom met een hoofdrol voor Ramon Smit, vandaag duidelijk één van de beteren van Grou, die de verdediging én de keeper omspeelt en zo de gelijkmaker in kan tikken. De voorprong wordt echter niet lang behouden. Amper drie minuten later is Simon volstrekt kansloos en staat het weer 2-1 voor ONS. Een vermakelijke fase volgt nog als ONS een inworp mag nemen, maar schijnbaar niemand van de spelers dat in de gaten heeft. Als hierop een speler van GAVC dan maar de bal pakt om in te gooien gaat hun coach finaal door het lint. De beste meneer spuugt z'n kunstgebit het veld bijna op en loopt vuurrood aan, terwijl hij het maximale van zijn stembanden vergt. Prachtig.. De slotfase levert nog wel de grootste verrassing op. GAVC krijgt een toch wel discutabele strafschop toegewezen als Iede onderuit gaat. In de thuiswedstrijd tegen ONS werd een strafschop door Jelte niet benut, dus dit is het moment voor een herkansing voor hem. En deze keer wordt de bal foutloos en keihard in het net gewerkt. Een 2-2 eindstand dus, en een puntje om heel erg blij mee te zijn!

Gurbe van der Wal


[Dit bericht is gewijzigd door varanus op 09-02-2009 10:58]


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 09-02-2009 10:58 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Hm, foutje..

[Dit bericht is gewijzigd door varanus op 09-02-2009 10:58]


spelfout weggehaald...


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 09-02-2009 11:18 by Chelman Wijzig reactieProfiel van ChelmanQuote dit bericht

Gaaf zo een topic helemaal voor jezelf!


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 09-02-2009 11:20 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 9 februari 2009 11:18 schreef Chelman het volgende:
Gaaf zo een topic helemaal voor jezelf!


Ja, maar gelukkig lees jij af en toe ook mee


spelfout weggehaald...


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 09-02-2009 11:26 by Chelman Wijzig reactieProfiel van ChelmanQuote dit bericht

quote:
Op 9 februari 2009 11:20 schreef varanus het volgende:
Ja, maar gelukkig lees jij af en toe ook mee
Dank je!


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 09-02-2009 11:32 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit berichtspelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 28-02-2009 19:06 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

GAVC C1 speelt wedstrijd met 2 gezichten

Met aardig wat supporters aan de kant van het veld, waaronder een flink aantal spelers van het eerste, wist C1 in tegenstelling tot vorige week de punten vandaag wel in Grou te houden. Dit vooral dankzij een sterke eerste helft. Dit doelpuntrijke duel tegen Alcides eindigt in 4-3.

De wedstrijd loopt enige vertraging op omdat er nog geen vlaggen aanwezig zijn, maar nadat leider Paul laat zien dat ie een goede sprint in de benen heeft, kan er kort na drieën toch worden gestart. Mijn dreigement om geen stukje te schrijven als er vandaag wordt geprutst, heeft duidelijk vruchten afgeworpen. GAVC neemt het initiatief en stapelt kans op kans. Al na enkele minuten kan Bram een schot op doel afvuren. In de eerste negen minuten heeft GAVC al vier kansen om op voorsprong te komen, maar het duurt tot de tiende minuut voordat de 1-0 ook daadwerkelijk staat. Uit een fantastisch genomen vrije trap weet Ramon Smit te scoren. Een wonderschoon doelpunt! GAVC is in deze fase oppermachtig en Alcides komt maar amper van de eigen helft af. Keeper Simon vecht zo ongeveer tegen de slaap, maar wordt spontaan weer wakker als de 2-0 valt. Yannic stuurt een mooie voorzet richting Nick, die de bal keurig in het net weet te koppen. Dit gebeurt na een verschrikkelijk stukje geklungel van de verdediging van Alcides, die de bal niet weg weten te krijgen. Op de momenten dat Alcides wel op de helft van Grou weet te komen, strooien Jelte, Fons, Ludo en Jelmer roet in het eten, door elke aanval te onderscheppen. GAVC blijft offensief voetballen en creëert nog enkele kansen. Yannic kopt nog een keer over, en Ramon Smit schiet nog eens naast. Toch wordt de voorsprong nog groter. Na een doelpoging weet de keeper de bal niet klemvast te pakken en mag Ramon zijn tweede doelpunt maken. De ellende voor Alcides wordt nog groter als GAVC de volgende aanval inzet. Wederom met een hoofdrol voor Ramon Smit, die de assist verzorgd waardoor ook Nick zijn tweede kan maken. Een comfortabele 4-0 russtand dus.

De tweede helft is een waar spektakel. GAVC laat hoogstandjes zien die grenzen aan genialiteit. Er wordt op een dusdanige manier gegoocheld met de bal, dat zelfs Ronaldo, Zidane en Ronaldinho jaloers zouden zijn. Als de scouts van Real Madrid en AC Milan dit hadden gezien, hadden ze de gehele C1 selectie opgekocht om ze kruiwagens met geld te laten verdienen met hun flitsende spel. Maar eigenlijk mag ik niet liegen van mijn moeder, en moet ik eerlijk bekennen dat bovenstaande niet helemaal op waarheid berust. Sterker nog, het is een drama hoe GAVC uit de rust komt. Nu is Alcides de dominante ploeg. Om nog wat meer fysieke kracht in te zetten, ruilt de keeper met een veldspeler. Dit helpt de ploeg uit Meppel zeker, want al vlot staat het 4-1. GAVC komt in de tweede helft niet meer aan voetballen toe, maar ziet Alcides gevaarlijk dichtbij komen. De enige kansen die GAVC nog krijgt, komen uit standaard situaties. Dezen worden echter niet verzilverd. Jelte schiet een bal zo hard over dat er bijna een tweede vliegramp binnen een week tijd in Nederland ontstaat, en Nick schiet de paal zowat in tweeën als ie de bal uit een hoekschop goed voor zijn voeten krijgt. Maar het is Alcides wat weet te scoren. Na de 4-2 ruiken ze bloed en kan GAVC niets anders doen dan verdedigen. Kort voor het eind wordt het nog 4-3 en wordt het nog even spannend. Gelukkig komt het bevrijdende fluitsignaal mooi op tijd. Complimenten voor de eerste helft!

Gurbe van der Wal


spelfout weggehaald...


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 28-02-2009 19:25 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Geen elf gezichten?


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 28-02-2009 19:34 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Nee, de meesten waren onzichtbaar


spelfout weggehaald...


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 01-03-2009 16:28 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Ah, allemaal Roy Makaay types dus.


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 02-03-2009 17:03 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl
varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 14-03-2009 16:54 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Ruime overwinning GAVC C1

De uitwedstrijd tegen Genemuiden, 27 september vorig jaar zal ik niet snel vergeten. Er werd daar met maar liefst 5-1 verloren. Vandaag komt ditzelfde Genemuiden op visite, maar weet GAVC C1, toch wel een beetje tegen de verwachting in, met maar liefst 4-0 te winnen.
Bij deze wil ik overigens eerst de nodige verwensingen richting Piet Paulusma slingeren. Die had ons voor vandaag een graad of 14 en volop zon beloofd. Een totale voorjaarsdag, om het maar eens in zijn eigen woorden te zeggen. Dus ik had m’n bikinilijn al keurig bijgescheerd, maar helaas, een vies motregentje en een temperatuur nog beneden de 10 graden is wat we krijgen. Maar ja, we moeten het ermee doen. Genemuiden begint met de nodige druk. Na drie minuten wordt een corner van Genemuiden door Jorn van de lijn getikt. Een minuut of vijf later is Genemuiden alweer dicht bij de openingstreffer, maar weet Simon met de punt van zijn vingers de bal over de achterlijn te werken. Hierna krijgt GAVC vat op de wedstrijd en laat een aantal mooie aanvallen zien. Achtereenvolgens schieten Ramon Smit, Nick en Fons allemaal een keer richting doel, maar hun sterke keeper weet alle pogingen te stoppen. Toch gaat GAVC met een 1-0 voorsprong de rust in, als Bram op aangeven van een erg sterk spelende Yannic de bal in het net kan werken.


Na de rust mag Jelmer ons gezelschap in de dug-out houden, en kan Ludo aan de bak. Weer begint Genemuiden gevaarlijk met een corner die maar net naast wordt gekopt. Even later volgt dan weer een mooie aanval van GAVC. De bal komt bij Fons op de rechterkant terecht, de voorzet die volgt komt erg mooi bij Ramon Smit terecht, die met een fraai schot de 2-0 maakt. Bij Genemuiden loopt het voor geen meter, wat resulteert in gezeur op elkaar in dat team. De schoten op doel die de ploeg loslaat verdienen in deze fase dan ook het predikaat “wanhoopspogingen”. Gavc maakt dankbaar gebruik van het gemor en gezeur, en produceert nog wat fraaie aanvallen. Na wederom een mooi stukje combinatievoetbal, mag Ramon zijn tweede doelpunt maken, na goed aangeven van Bram. En hoewel ik altijd dacht dat ze in de contreien van Genemuiden nogal in de here zijn, en ik mij vaag een “een vloek mist ieder doel” bord achter het doel in Genemuiden meen te herinneren, hoor ik nu toch een aantal woorden die volgens mij toch echt niet in de bijbel staan. Nu ben ik niet erg thuis met dat boek, dus ik kan mij vergissen. Het wordt nog erger voor de gasten als Ramon zijn derde, en dus een hattrick maakt. Nick verstuurt een voorzet naar Ramon die hier dankbaar gebruik van maakt en scoort. Nick mag hierna het veld ruimen voor Gert-Jan, die zo ook nog even wat minuutjes mag meepikken. Doelpunten vallen er in de slotfase echter niet meer. Een keurige 4-0 overwinning dus.

Gurbe van der Walspelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 14-03-2009 17:10 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit berichtNummer 8 is mijn nageslacht.

[Dit bericht is gewijzigd door varanus op 14-03-2009 17:10]


spelfout weggehaald...


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 14-03-2009 17:57 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 14 maart 2009 16:54 schreef varanus het volgende:
bijgescheerd
Bijgeschorenghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 15-03-2009 16:23 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

Ja gewonnen met 3-1!!! En mijn debut als keeper (gelukkig maar eenmalig). Die 1 was een niet te houden vrije trap (echt niet) in de linkerbovenhoek (voor mij dan) via mijn vingertoppen erin.... wel balen, maar wel gewonnen, dat is het belangrijkste!
Volgende week Achilles 29.... oh man. Vorige keer (uit)zijn we flink de oren gewassen (17-2).


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 15-03-2009 17:15 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 14 maart 2009 17:57 schreef Judge M. het volgende:
Bijgeschoren


Ach, kaal is kaal


spelfout weggehaald...


Nargaroth
Usericon van Nargaroth
Posted 15-03-2009 17:17 by Nargaroth Wijzig reactieProfiel van NargarothQuote dit bericht

quote:
Op 15 maart 2009 16:23 schreef ghoulliette het volgende:
Vorige keer (uit)zijn we flink de oren gewassen (17-2).

Hoe krijgen jullie dat in hemelsnaam voor elkaar


Elke dag dronken is ook een regelmatig leven.


Mies
...
Usericon van Mies
Posted 15-03-2009 17:21 by Mies Wijzig reactieProfiel van MiesQuote dit berichthttp://www.terrafyght.com

toch nog knap dan 2x te scorenvaranus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 15-03-2009 17:22 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Hehe, het C2 team hier heeft gisteren met 17-0 gewonnen haha...


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 15-03-2009 17:23 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

En vanmiddag een bloedeloze streekderby bekeken. Eindstand 0-0. Als ik dat had geweten was ik mooi binnen gebleven.


spelfout weggehaald...


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 16-03-2009 16:42 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

quote:
Op 15 maart 2009 17:17 schreef Nargaroth het volgende:
Hoe krijgen jullie dat in hemelsnaam voor elkaar

Ja... We (Da2)spelen laagste klasse (5e) en zij hebben 1 goede speler die alles erin schiet die ook zeker niet in de 5e klasse hoort (die kleine durpkes hebben vaak alleen een Da1). Als die geblesseerd is stelt het team ook niets meer voor denk ik. Hun verdediging was matig niet erg sterk. Wij hadden veel geblesseerden (waaronder ik zelf- maar niet dat dat zoveel uitmaakt) Hopelijk ben ik zondag wel fit, heb er zin an! (Erger wordt het toch niet).


Dit topic is 9 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2020 Stichting ZwareMetalen