IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : De Nederlandse voetbalcompetitie - deel 5 Vorige pagina | Volgende pagina
Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 28-12-2006 15:48 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

Blij dat ik kan gaan wisselen zeg. Ik gok dat ik na de winterstop nog niet 1/3 van mijn oorspronkelijke ploeg overhou.



w817tjes
Gekke Henkie
Usericon van w817tjes
Posted 28-12-2006 17:07 by w817tjes Profiel van w817tjeshttp://www.myspace.com/ruis-en-gekke-henkie

ehm, je mag per linie maar 1 wissel doen hoor...



mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 28-12-2006 18:05 by mental Profiel van mental

quote:
Op 28 december 2006 14:46 schreef NecRobert het volgende:
Ach zo bijzonder was dat doelpunt niet. Leuke combinatie en leuk afgemaakt.
Sorry ?


Fuck the world and fuck you


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 28-12-2006 19:29 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 28 december 2006 17:07 schreef w817tjes het volgende:
ehm, je mag per linie maar 1 wissel doen hoor...


Blijf ik opgescheept zitten met die prutsers

Iemand een rode lantaarn over toevallig?



MetalJan
Speluh!!!
Usericon van MetalJan
Posted 30-12-2006 23:00 by MetalJan Profiel van MetalJan

FC Twente gaat lekker idd


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 30-12-2006 23:21 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

Nou... mijn ploeg is weer "versterkt"



NecRobert
Krek wat!
Usericon van NecRobert
Posted 30-12-2006 23:41 by NecRobert (Hoofdredacteur) Profiel van NecRobert

Ja, mijne ook maar ff aangepast.

Had ik verdomme Gabri vergeten uit de reserves te halen deze week omdat ie vorige week geschorst was


Zelfmoord plegen is wel het laatste wat ik zou doen.


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 31-12-2006 0:08 by mental Profiel van mental

TWENTE
Sparta:


Fuck the world and fuck you


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 31-12-2006 0:59 by Lionheart Profiel van Lionheart

Schitterend resultaat ja van Sparta, dik verdiend.


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 03-01-2007 1:21 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

quote:
Kaartverkoop Ajax-FC Utrecht

De competitiewedstrijd Ajax-FC Utrecht staat zondag 21 januari a.s. om 12.30 uur op het programma. Voor de FC Utrecht-supporters geldt dat voor het bezoeken van deze wedstrijd uitsluitend gebruik kan worden gemaakt van een verplichte treincombi reis.

De kosten voor deze reis zijn, mede vanwege de wijze van vervoer, hoger dan normaal namelijk € 36,50. Deze prijs is als volgt opgebouwd: € 12,90 voor de toegangskaart, € 18,55 voor de treinreis, € 1,85 organisatie kosten en € 3,20 toeslag voor ticketbox. Bij onvoldoende belangstelling wordt de treinreis geannuleerd en is er geen mogelijkheid voor FC Utrecht-supporters om deze wedstrijd te bezoeken. In dat geval kunnen de supporters tegen inlevering van de treincombi-kaart hun volledige aankoop-bedrag terug krijgen bij de fanshop van FC Utrecht.

De voorverkoop start zaterdag 6 januari a.s. via ticketbox. De verkoop is uitsluitend voorbehouden aan uitkaarthouders van FC Utrecht.




Vorig jaar gingen er 150 man, grote kans dus dat het hele feest niet doorgaat


Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 08-01-2007 22:12 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

NEC dan toch onder curatele.


Tenderstrike
Nailed.Dead.Risen.
Usericon van Tenderstrike
Posted 09-01-2007 6:55 by Tenderstrike Profiel van Tenderstrike

Nieuwsbericht erbij:

NEC is door de KNVB onder curatele gesteld. De club uit Nijmegen kampt namelijk met een miljoenenschuld.

Het tekort van NEC bedraagt enkele miljoenen en werd opgebouwd tijdens de periode 2003-2005. De schuld ontstond met name door het aantrekken van dure spelers zoals Edgar Barreto en Andrzej Niedzielan. "De gehoopte verkopen kwamen niet. Dat is eigenlijk het verhaal", aldus voormalig voorzitter Hans van Delft. "Als het aan voormalig geldschieter Boekhoorn had gelegen, zaten we nu met een schuld van twintig miljoen of meer."

De KNVB heeft NEC nu ingedeeld in categorie I. Dat houdt in dat de club periodiek verantwoording moet afleggen aan de bond over de financiële situatie. De Nijmeegse club had tot vandaag de sponsors en de gemeente nog niet op de hoogte gebracht van de penibele situatie.



Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 09-01-2007 11:22 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

Nog maar een berichtje erbij dan:

quote:
Dochter Gelderse gedeputeerde aangevallen in huis

Uitgegeven: 9 januari 2007 09:57
Laatst gewijzigd: 9 januari 2007 11:18

NIJMEGEN - De 17-jarige dochter van de Gelderse gedeputeerde Theo Peters is maandagavond in haar ouderlijk huis in Nijmegen aangevallen door een nog onbekende man. De dader viel het meisje aan zodra zij op zijn aanbellen de voordeur opende. Daarna is ze met afgeplakte mond bewusteloos op straat achtergelaten.

Dat heeft de Gelderse bestuurder dinsdagmorgen via zijn woordvoerster laten weten. Peters is zeer aangeslagen en wil zelf geen commentaar geven.


De politie is maandagavond begonnen met een onderzoek, dat dinsdag verder gaat. Het meisje is lichamelijk ongedeerd gebleven, maar kan zich nog niet precies herinneren wat er is gebeurd.

Blaffen

Het meisje was op het moment van het aanbellen alleen thuis. Buren merkten dat er iets aan de hand was toen hun hond maar bleef blaffen. Toen zij buiten gingen kijken vonden zij de 17-jarige bewusteloos op de stoep voor de woning.

De buren hebben direct politie, ambulance en ouders gewaarschuwd. De politie heeft meteen met een speurhond de buurt afgezocht, maar geen spoor van de dader meer gevonden.

Tape

De dochter van Peters kan zich volgens de woordvoerster van de gedeputeerde niet meer herinneren hoe zij buiten kennis is geraakt. Ze heeft geen verwondingen, maar haar mond was dichtgeplakt met tape. Uit de woning is niets meegenomen.

De dader is mogelijk gestoord door het geblaf van de buurhond. Volgens een woordvoerster van de politie staat nog niet vast wat de bedoeling van de dader is geweest.

NEC

Theo Peters (49) is sinds 1999 bestuurder van de provincie Gelderland. De CDA'er beheert de portefeuille ruimtelijke ordening, volkshuisvesting en cultuurhistorie. In zijn vrije tijd is hij onder meer algemeen voorzitter van de Nijmeegse voetbalclub NEC.

Volgens zijn woordvoerster is Peters nooit persoonlijk bedreigd. Hij kan dan ook geen persoonsgebonden reden bedenken voor het incident. Er was ook nooit reden om zijn woning extra te bewaken of te beveiligen. De politie houdt er ook rekening mee dat het meisje door toeval slachtoffer is geworden van de aanvaller.
Ik mag toch echt niet hopen dat het boze supporters waren..



Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 12-01-2007 16:08 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

Derbytijd zondag! Tijd voor mooie verhalen:

quote:
"Willem II is tenminste een échte club"

"Wij hebben nog een elftal met spelers uit de eigen jeugd en een normale voorzitter. En ook nog eens een grotere achterban", schreef een bezoeker ergens op een site. Ironisch genoeg was het een Willem II'er. Een supporter van een club die sinds mensenheugenis bekend staat als het lelijke eendje van de Nederlandse competitie.

Dit soort Willem II-supporters proberen het etiket van 'meest neppe club van Nederland' van zich af te peuteren en het voddige overblijfsel op andere clubs te plakken. Zo werkt dat natuurlijk niet. Het saaie imago van Willem II is ook niet zomaar ontstaan. Daar is een hele historie aan voorafgegaan.

De Tilburgse club wordt vanaf haar oprichting, dus al vanaf 1896, als 'fabrikantenclub' gezien. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld NOAD, een andere voetbalclub destijds in Tilburg, dat destijds bekend stond als 'werkliedenvereniging'. Of NAC, de grote rivaal uit Breda, bij wie de arbeiders eveneens meer welkom waren dan bij Willem II.

Het zijn de supporters van die 'volksclub' uit Breda die het imago van Willlem II als club van de rijke piefen tot op de dag van vandaag hoog hebben gehouden. De NAC-fans wijzen hun Tilburgse buren al jaren op de voor de liefhebber weinig aantrekkelijke aspecten die uit hun clubcultuur voortvloeien: Willem II heeft geen fanatieke supporters, er heerst geen sfeer in het Willem II-stadion, er gebeurt weinig bij Willem II, kortom, Willem is nogal saai.

De Willem II-supporters zijn zich zeer bewust geworden van dit imago. Het minderwaardigheidscomplex dat zij door de jaren heen hebben opgebouwd proberen zij nu te verjagen door zelf een slachtoffer te kiezen. Zie het als het homofiele jongetje dat vroeger door zijn klasgenootjes werd gepest en nu een talkshow heeft waarin hij collega's afzeikt.

Alle beschuldigingen die de Willem II-supporters over zich heen hebben gekregen worden gerecycled en richting andere clubs verstuurt (voornamelijk vanachter de PC). Daarbij willen zij doen geloven dat Willem II 'tenminste een échte club is'. Zeg maar zoals, uh, NAC. Terwijl het in werkelijkheid nog net zo'n saaie bedoening als in 1896 blijkt te zijn.

De gebeurtenissen in het centrum van Tilburg voorafgaand aan Willem II-AZ vorig seizoen vormen een treffende metafoor voor deze situatie. Op internet werd vanuit Brabant al weken geroepen dat AZ geen fanatieke supporters heeft, geen 'harde kern', in tegenstelling tot Willem II. Toen een aantal jongeren uit Alkmaar bij het café van de Tilburgse 'harde kern' ging kijken hoe hard die kern wel niet was, was er helemaal niemand die een poot uitstak.



herrie
Usericon van herrie
Posted 12-01-2007 16:23 by herrie Profiel van herrie

vanavond de koppositie maar eens overnemen


herrie
Usericon van herrie
Posted 12-01-2007 22:17 by herrie Profiel van herrie

zoals gezegd!!!! HCE weer in zicht.


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 14-01-2007 18:47 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl



Was het een mooie partij Daops?



herrie
Usericon van herrie
Posted 14-01-2007 19:12 by herrie Profiel van herrie

mooi scenario: WII uit de beker en uit de HCE...


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 14-01-2007 19:35 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 14 januari 2007 19:12 schreef herrie het volgende:
mooi scenario: WII uit de beker en uit de HCE...
Daar teken ik voor



herrie
Usericon van herrie
Posted 14-01-2007 21:23 by herrie Profiel van herrie

Voor het eerste scenario gaan we zorgen...


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 15-01-2007 11:47 by Mark Profiel van Mark

Klerezooi, onder curatele. Ik snap echt geen hol meer van ons bestuur. Met kerst riepen ze nog dat NEC financieel een van de meest gezonde clubs in Nederland was; verder is altijd beweerd dat de "grote" aankopen (niedzelan, baretto, boutahar, denneboom) volledig bekostigd waren door externe financiers en niet drukten op de NEC begroting. Puinzooi. Weg met Paes en Looyen, terug met Boekhoorn!


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 15-01-2007 12:26 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

Goed bezig daar

Lijkt goddomme NAC wel ten tijde van Roelant Oltmans. Die hockeylul heeft met soortgelijk wanbeleid NAC bijna de afgrond in geholpen

Hebben ze bij jullie ook al NEC Basketbal?



Burzum
Usericon van Burzum
Posted 15-01-2007 14:31 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

quote:


Geen FC Utrecht-supporters mee naar Ajax

Beste supporters,

Voor de wedstrijd Ajax - FC Utrecht waarvoor een verplichte treincombi is opgelegd is afgelopen zaterdag de kaartverkoop gestart. Deze is tot nu toe als volgt verlopen. De eerste dag zijn er 42 kaarten verkocht, de tweede dag 8 en de derde dag 7. De club had in samenwerking met de Supportersvereniging als minimale ondergrens 350 meereizende supporters gesteld in verband met de kosten van het huren van de trein bij de NS.

De deadline voor het huren van deze trein loopt vandaag af. Gezien de ontwikkelingen in de kaartverkoop zal naar alle waarschijnlijkheid dit aantal niet gehaald worden. Aangezien de treincombi als enig vervoermiddel door de gemeente Amsterdam vanwege het hoog risico gehalte van de wedstrijd is aangeboden hebben club en Supportersvereniging daarom vandaag besloten niet met de trein af te reizen naar de wedstrijd tegen Ajax.


Zoals vooraf bekend gemaakt, zullen de supporters die reeds een kaart hebben gekocht tegen inlevering van deze gekochte treincombikaart het volledige aankoopbedrag van 36,50 euro (dus inclusief de toeslag berekend door Ticketbox) terug ontvangen in de fanshop van FC Utrecht. Zij kunnen daar vanaf heden terecht.


Club en supportersvereniging gaan de mogelijkheid bekijken om via een groot beeldscherm de wedstrijd live in Stadion Galgenwaard te vertonen.




Was waarschijnlijk al bekend, maar toch
Tering actie van de gemeente neusdam, waarom konden we vorig jaar wel met de bus en moet het nu perse een treincombi zijn...vanwege de veiligheid ook nog, ik denk dat ze bij een buscombi meer controle hebben dan bij de trein, maargoed.


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 15-01-2007 14:53 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

Heersch!!

quote:
NAC Breda is erin geslaagd Patrick Mtiliga (25) voor nog twee seizoenen aan NAC Breda te verbinden.



De verdediger kwam aan het begin van dit seizoen over van Feyenoord en heeft sindsdien zijn vaste waarde als speler binnen het elftal van NAC bewezen.
De van origine Deense speler tekende aan het begin dit seizoen (2006-2007) een éénjarig contract.

Nu zijn contract is gelicht zijn hier nog twee seizoenen aan toegevoegd en is Mtiliga tot juli 2009 in het Rat Verlegh stadion te bewonderen. Patrick Mtiliga speelde in zijn carrière eerder bij F.C. Kopenhagen, Excelsior en Feyenoord.


Nu Danny Matthijsen ook nog zo rap mogelijk vastleggen



Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 15-01-2007 20:04 by Lionheart Profiel van Lionheart

Hopelijk spelen ze dan geen Europees voetbal.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen