IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Zo zo, maar dat is belangrijk (nieuwstopic) Vorige pagina | Volgende pagina
kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 07-05-2008 15:40 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Voetballers die niet uit Europa komen en de Engelse taal niet beheersen worden uitgesloten van deelname in de Engelse voetbal competitie, de Premier League.

Dat vertelde de Britse Staatssecretaris voor Immigratie, Liam Byrne, woensdag in The Guardian. De nieuwe regel is een gevolg van de aanscherping van de Britse immigratiewet.

Een puntensysteem meet de Engelse taalkennis van de immigranten die in Groot-Brittannië aan de slag willen gaan. Dat houdt onder meer in dat ze een basisconversatie moeten kunnen voeren.

Liam Byrne heeft de spelers uit de Premier League, afkomstig van Zuid-Amerika, Afrika of Azië, en andere sporters van hoog niveau die reeds in Groot-Brittannië aan de slag zijn, laten weten dat ze niet zullen gespaard worden door de verstrakking van de immigratiewetgeving


Pracht systeem!


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 07-05-2008 18:20 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

moeten ze hier ook doen


Je moeder.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 07-05-2008 21:49 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Nog niet langs geweest?

Verdonk bedrogen door gulle 'donateur'


DEN HAAG - Politica Rita Verdonk is voor zo'n 135.000 euro bedrogen door een 'donateur' die had toegezegd alle toegangskaarten voor het oprichtingsfeest van Trots op Nederland (TON) op te kopen. De veronderstelde weldoener weigert met het geld over de brug te komen.
ANP

"Het is heel erg teleurstellend'', aldus Kay van de Linde. De adviseur van Verdonk bevestigde woensdag een verhaal over de oplichting in weekblad Story. "We hebben die kaarten weggegeven en zijn nu genoodzaakt de kosten uit het campagnefonds te betalen.''

De zogenaamde donateur had beloofd dat hij alle 1800 toegangskaarten zou betalen voor de officiële presentatie van TON, begin april in de Passenger Terminal Amsterdam. De politieke beweging van Verdonk mocht de kaarten à 75 euro zelf weggeven.

Aangifte

Volgens Van de Linde is bekend wie achter de toezegging zat en zijn er afspraken op papier gezet. Verdonk heeft echter besloten geen aangifte te doen bij de politie of anderszins juridische stappen te ondernemen.

"Dat wordt een slepende zaak en we hebben geen zin om hier nog lange tijd ellende mee te krijgen. We lossen het op een andere manier op.

Vertrouwen

De zegsman noemde het wrang dat Verdonk is bedrogen rondom een optreden waarin de politica opriep tot meer vertrouwen en minder wantrouwen.

Hm, ik ben benieuwd hoe.

Ik moet er btw wel een beetje om gniffelen.


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 08-05-2008 0:36 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Lijkt mij toch dat zij haar kant van t verhaal juridisch hard kan maken. Anders heeft ze t over zichzelf afgeroepen. Maar hoe minder Verdonk hoe beter. Inspiratieloos figuur.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 08-05-2008 8:42 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun




Florida Substitute Teacher Fired, Accused of Wizardry


A Florida teacher may have to pull an unemployment check out of his hat after performing magic in front of students, according to reports.

Jim Piculas said he made a toothpick disappear and reappear in front of students at the Rushe Middle School in Land 'O Lakes, Fla., Local6.com reported. He said he later got a call from the supervisor of teachers, saying he had been accused of wizardry.

"I get a call the middle of the day from head of supervisor of substitute teachers. He says, 'Jim, we have a huge issue. You can't take any more assignments. You need to come in right away,'" he told Local6.com.

Piculas said he’s concerned the incident may prevent him from being considered for future jobs


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 08-05-2008 12:49 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Emmer nijlpaardje al weer overleden
Uitgegeven: 8 mei 2008 10:57

EMMEN - Eén van de twee nijlpaardjes die afgelopen zondag in Dierenpark Emmen zijn geboren, is overleden. Het mannetje van de tweeling, Odongo, werd verzwakt aangetroffen, waarna hij stierf. Dat maakte de dierentuin donderdag bekend.
ANP

Omdat het nijlpaardje niet dronk bij zijn moeder, besloot het dierenpark woensdag om Odongo flesvoeding te geven.

Maar ook daar had het dier moeite mee. Uit sectie moet blijken waar het nijlpaardje precies aan is bezweken.





spelfout weggehaald...


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 08-05-2008 12:50 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Las het ja.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 08-05-2008 14:17 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

kijk, dat is weer gezellig geweest daar...

Jong straattuig jaagt Prem Katendrecht uit

NPS-presentator Prem Radhakishun heeft weer eens aan den lijve ondervonden hoe het er in Nederlandse aandachtswijken aan toe kan gaan. In zijn programma PREMtime was gisteravond te zien hoe Prem uiterst agressief werd benaderd in de Rotterdame wijk Katendrecht door vooral Antilliaanse en Marokkaanse kansenjongetjes van rond de twaalf, dertien jaar.

Prem was in Katendrecht bezig een item te draaien om te laten zien welke problemen de bewoners daar zoal hebben. Al snel werd hij uitgescholden en bedreigd door jongens van nog geen drie turven hoog. Al spoedig werden er stenen naar hem en zijn cameraman gegooid. Toen een klein jochie met een stok de cameraman te lijf wilde gaan, hield Prem het voor gezien. ''Ik sta hier met trillende benen'', zei hij.

De uitzending ging vooral over de hoop van achtergebleven bewoners die de strijd proberen aan te gaan met de 'kleine straatterroristen' die kennelijk zonder enige begeleiding opgroeien. Het plaatselijke jeugdhonk was vanwege ziekte van een jongerenwerker gesloten. Eén van de weinige hoopvolle straatprojecten wordt, zo bleek verder in de uitzending, binnenkort gesloten.

Een samenvatting van de beelden staat op Dumpert.nl. De volledige uitzending staat hier.

Vorig jaar maakte Prem ook al kennis met de straatcultuur in de 'prachtwijken'. Zo kreeg hij in de Haagse Transvaalwijk een colablikje tegen zijn hoofd gegooid en dreigde jong straattuig van Noord-Afrikaanse komaf in Rotterdam-Zuid zijn camera te vernielen en de auto van het programma in brand te steken.



Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 08-05-2008 14:22 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

En dan nog zeggen dat het wel meevalt ....

PvdA, kom er maar in


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 08-05-2008 14:26 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

En dan zeggen dat rechts aan paniekpolitiek doet..

Ja, kom er maar in..


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 08-05-2008 14:36 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

nou, die jongens (volgens mij een padvindersclub die belangeloos boodschappen voor bejaarden aan het doen waren) kregen natuurlijk geen respect en werden ongetwijfeld overdreven nadelig in beeld gebracht. Ten onrechte natuurlijk en dan zouden wij ook boos worden he. begrip tonen (en kijken of de thee al klaar is)

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 08-05-2008 14:37]


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 08-05-2008 14:43 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Willeke Alberti wordt Josephine in GTST
Uitgegeven: 8 mei 2008 14:29

HILVERSUM - Willeke Alberti is vanaf 26 mei in de RTL4-soapserie Goede Tijden, Slechte tijden (GTST) te zien als weduwe Josephine van Wickenrode, de moeder van Floris en de oma van Vicky.

Alberti is een actrice van de bovenste plank, hetgeen ze al jong bewees als Marleen Spaargaren in de NCRV-serie De Kleine Waarheid.

'Josephine' wordt na lange tijd benaderd door haar zoon Floris, omdat hij geldproblemen heeft. Door deze ontmoeting komt Josephine ook weer in contact met haar kleindochter Vicky.

Als de twee dichter bij elkaar komen, doet Vicky een bijzondere ontdekking over het verleden van haar grootmoeder.



http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 08-05-2008 14:51 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

"Alberti is een actrice van de bovenste plank, hetgeen ze al jong bewees als Marleen Spaargaren in de NCRV-serie De Kleine Waarheid."

:' )


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 08-05-2008 14:51 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

Daar zaten we op te wachten.

Ik denk dat mental met zijn oma fetish nu iedere dag gaat kijken


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 08-05-2008 14:57 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

oma fetish???


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 08-05-2008 21:17 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Ja, dat bestaat, ja.


TorrentSpy krijgt megaboete van 110 miljoen dollar


De Amerikaanse rechter veroordeelt de inmiddels gesloten zoekmachine TorrentSpy tot betaling van 110 miljoen dollar aan de filmbrancheorganisatie MPAA.
eKudos MSN Reporter NUjij.nl Symbaloo 11 reacties Door Andreas Udo de Haes

De zoeksite was al enkele maanden geleden veroordeeld door de rechter, die alleen nog de hoogte van het boete moest vaststellen. De teller blijft nu steken op het bedrag van ruim 110 miljoen dollar (72 miljoen euro) voor het schenden van het auteursrecht op duizenden films en tv-shows, zo meldt de MPAA.
Hacker voor Hollywood

Het belangrijkste bewijs in deze rechtszaak werd geleverd door een hacker, die door 'Hollywood' was ingehuurd om vertrouwelijke bedrijfsgevens van TorrentSpy-beheerders te ontfutselen. Dat deed hij met succes, waarop TorrentSpy terugsloeg door de MPAA en de hacker aan te klagen wegens diefstal en computervredebreuk.

De hacker, Robert Anderson, kreeg later spijt van zijn daden en klapte tegenover Wired uit de school over z'n 'vuile hackwerk voor Hollywood'.

Maar de door Anderson verkregen bewijsstukken, door TorrentSpy uiteraard als onrechtmatig bestempeld, mochten van de rechter echter wel worden gebruikt. Het ging om onder meer een Excel-bestand met de inkomsten en uitgaven van Torrentspy in de eerste helft van 2005, lijsten met IP-adressen en andere vertrouwelijke informatie, een overzicht van Torrentspy-servers, rekeningen en bedrijfsadministratie.
Vernietiging van bewijs

De beheerders trachtte zelf kort na de aanklacht in 2006 naar eigen zeggen 'de privacy van haar gebruikers veilig te stellen' door ip-adressen en namen van het forum te wissen.

De rechter is daarover bepaald niet te spreken en oordeelt dat dit vernietiging van bewijs is. Mede daardoor valt de boete zo hoog uit, zo meldt Ars Technica. De rechter hanteert de hoogst mogelijk boete per inbreuk die de Amerikaanse Copyrightwet biedt: 30.000 dollar per keer. En dat 3.699 keer, zo meldt ook Wired.

Ook is het de beheerders verboden hun activiteiten op de site voort te zetten. TorrentSpy gooide onlangs al 'zelfstandig' de handdoek in de ring en doekte de site op. Omdat de rechter vorig jaar had bevolen om bezoekersgedrag te monitoren en bewaren, was de privacy van haar gebruikers in gevaar, zo stelde de torrentsite. Dus namen de beheerders de ultieme privacymaatregel: het definitief sluiten van de site.



En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 09-05-2008 10:38 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Josef Fritzl wordt vandaag voor het eerst voorgeleid aan de rechter. Tijdens een gesloten hoorzitting zal de Officier van Jusitie vragen Fritzl in voorlopige hechtenis te nemen. De zaak dient in de Sint-Poelten gevangenis, het complex waar Fritzl gevangen wordt gehouden.

Het bejaarde Keldermonster probeert ondertussen te verduidelijken waarom hij zijn afschuwelijke misdaden is begaan. Hij bevestigt de vermoedens van Natascha Kampusch. Volgens Fritzl heeft Adolf Hitler een belangrijke rol gespeeld bij de gruwelijkheden. Hij is naar eigen zeggen een bewonderaar van de oppernazi en gelooft net als Hitler in "strikte discipline" en "strenge controle." Verder staan voor Fritzl "goed gedrag en respect" hoog in het vaandel. Zo zou hij zijn buren verteld hebben, aldus The Sun


:' )


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Sneeuwwitje
screw you
Usericon van Sneeuwwitje
Posted 09-05-2008 11:39 by Sneeuwwitje Profiel van Sneeuwwitje

Frans en Mariska getrouwd
Uitgegeven: 9 mei 2008 08:37
Laatst gewijzigd: 9 mei 2008 11:38

WILLEMSTAD - Frans Bauer en Mariska van Rossenberg hebben elkaar vrijdagochtend het jawoord gegeven. De populaire zanger en zijn grote liefde trouwden in het Mauritshuis in Willemstad. Vrijdagmiddag is de kerkelijke inzegening in de Basiliek in Oudenbosch.


Huwelijk Frans Bauer
Het paar arriveerde in een witte oldtimer in Willemstad. Frans draagt een gebroken wit pak met een bijpassende riem en stropdas versierd met strass-steentjes. Zijn overhemd is een tintje lichter. Uit zijn borstzakje steekt een witte roos. Dezelfde roos is verwerkt in het bruidsboeket van zijn vrouw.

De drie zoontjes van het bruidspaar, Christiaan (6), Jan (5) en Frans junior (3), dragen hetzelfde pak als hun vader. Mariska draagt een gebroken witte jurk, laag uitgesneden, met een sluier en lange sleep. De mouwen zijn driekwart en de jurk is versierd met strass-steentjes en loopt aan de onderkant wijd uit.

Nerveus

"Ik ben nerveus jongen, niet normaal meer", zei Bauer 's ochtends vroeg toen hij zijn ouderlijk huis verliet om Mariska op te halen. Hij had ook heel slecht geslapen van de zenuwen. "En mijn vader snurkt."

Willemstad was massaal uitgelopen om het bruidspaar te zien. Langs de route stonden honderden fans achter dranghekken en de gemeente was hermetisch afgesloten voor verkeer.

Datzelfde geldt voor Oudenbosch, waar het huwelijk om half twee kerkelijk wordt ingezegend in de Basiliek. Ook daar was het 's ochtends al druk. De eerste fans waren zelfs donderdagavond al gearriveerd.

Frans en Mariska kennen elkaar sinds 1991 en hebben drie kinderen samen.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 09-05-2008 11:44 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

........ sterf


Sneeuwwitje
screw you
Usericon van Sneeuwwitje
Posted 09-05-2008 11:48 by Sneeuwwitje Profiel van Sneeuwwitje

Haha Jenje dit vind jij toch prachtig nieuws?


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 09-05-2008 11:49 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

..... sterf*2 ..


Sneeuwwitje
screw you
Usericon van Sneeuwwitje
Posted 09-05-2008 11:52 by Sneeuwwitje Profiel van Sneeuwwitje



Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 09-05-2008 11:56 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Ik heb wel eens een inzicht in zijn imperium gehad en daardoor respecteer ik die gast flink, maar dat privé gedoe is neuzelarij van topklasse.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 09-05-2008 12:06 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 9 mei 2008 11:39 schreef Sneeuwwitje het volgende:
Frans en Mariska getrouwd
Uitgegeven: 9 mei 2008 08:37
Laatst gewijzigd: 9 mei 2008 11:38

Frans Bauer ....


dat is toch die man uit de serie "24"???


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 09-05-2008 12:08 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

verrassend nieuws!!! ......... not

Rel-Marokkanen teisteren Zandvoort weer

Het is weer raak met relschoppers van overwegend Marokkaanse afkomst in de Noord-Hollandse badplaats Zandvoort. De voornamelijk uit Amsterdam afkomstige tegenwindjongeren zorgden gisteren voor de tweede achtereenvolgende dag voor ernstige overlast op de boulevards.

Dat is niet voor het eerst, want in 2003 al meldde FOK! dat Zandvoort rel-Marokkanen wilde weren. De politie en gemeente sloten toen een convenant met de strandpaviljoenhouders om hard op te treden bij overlast van reljeugd. Het jaar er op verplaatste de overlast zich naar Bloemendaal. Ook de jaren daarna bleef er geregeld sprake van overlast.

Gisteren en eergisteren maakten de rellende strandgangers - minderjarigen en meerderjarigen - zich volgens de politie Kennemerland onder meer schuldig aan aanranding, openlijke geweldpleging en mishandeling. Twintig relschoppers werden opgepakt, waarvan er tien de nacht doorgebrachten in een politiecel.


ik snap het al, dit is een reactie op die rotagenten in Nederland.

Haagse politie geeft allochtone jeugd pak slaag

Haagse politieagenten hebben een stel allochtone raddraaiers een pak slaag gegeven. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. De jongeren werden in de Sirtemastraat in de Haagse wijk Kortenbos ''afgerost'', omdat ze de agenten het werken onmogelijk zouden hebben gemaakt.

Volgens een politiewoordvoerster betreft het jongelui van wie werd vermoed dat zij de aanhouding hadden belemmerd van een andere knul, die zonder helm achter op een brommer zat.

Bewoners van de Sirtemastraat reageren geschokt op het gebeuren. "Dit soort gedrag verwacht je niet van de Nederlandse politie. Het kón echt niet. De agenten waren compleet de controle over zichzelf kwijt en waren puur hun frustratie aan het afreageren'', zo citeert de krant bewoonster Dineke Waakop Reijers. Zij heeft een klacht ingediend over het harde opreden van de Haagse agenten.

De al eerder geciteerde politiewoordvoerster zegt dat de agenten in actie kwamen, omdat ze zich in het nauw gedreven voelden: "Het was een heel hectische en verwarrende situatie." Er is intern ook melding gemaakt van het toegepaste geweld. Een onderzoek loopt nog naar de vraag of het gerechtvaardigd was.



[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 09-05-2008 12:12]


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen