IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 19 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Auteur:
Topic : Koken zonder Kvelgeest (eten en /of koken 4) Vorige pagina
XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 11-04-2020 10:08 by XXL Wijzig reactieProfiel van XXLQuote dit bericht

Kouseband (Bij gebrek daaraan kunnen sperziebonen ook wel) erbij en wat kruiden (Kerrie of vergelijkbaar) en je hebt roti.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 11-04-2020 11:36 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://discogs.com/artist/1017008-Wim-Van-Burken

Eindelijk!




"Interesses interesseren mij niet."


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 11-04-2020 12:18 by XXL Wijzig reactieProfiel van XXLQuote dit bericht

Zo moeilijk was het toch niet?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 11-04-2020 12:34 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://discogs.com/artist/1017008-Wim-Van-Burken

Leek me ook niet.

Getrol.




"Interesses interesseren mij niet."


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 11-04-2020 13:13 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

Is dat net zoiets als een smulrol?







Geen idee wat er nou te smullen is aan een smulrol btw.


Op 24 april 2020 16:22 schreef Negatieveling het volgende: dat klinkt als 'de internetz'


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 11-04-2020 13:40 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://discogs.com/artist/1017008-Wim-Van-Burken

lol@rol

"Hij bestaat uit een staafvormig gevouwen flens, gevuld met een gekruid mengsel van vlees- en groenteblokjes dat voornamelijk bestaat uit wortel."

Ik heb hem ooit wel eens ergens besteld, maar was geen succes.




"Interesses interesseren mij niet."


Slegthyd
Usericon van Slegthyd
Posted 01-05-2020 13:07 by Slegthyd Wijzig reactieProfiel van SlegthydQuote dit bericht

Ik wil kebab gaan maken van lamsvlees. Nek of schouder is prima, maar hoe noemt met een stuk vlees wat van de nek/schouder komt?

Ik zie bij de AH een lamsbout liggen, waar (in het lichaam van een lam) komt die vandaan?


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 01-05-2020 14:00 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://discogs.com/artist/1017008-Wim-Van-Burken

Oooow, die spiesjes bedoel je?




"Interesses interesseren mij niet."


Slegthyd
Usericon van Slegthyd
Posted 01-05-2020 14:05 by Slegthyd Wijzig reactieProfiel van SlegthydQuote dit bericht

Nee, voor op een turks brood. Met saus en groenten.


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 01-05-2020 14:28 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://discogs.com/artist/1017008-Wim-Van-Burken

Heb je zo'n ding dan?



Ik heb ooit zelf gyros geprobeerd te snijden en dat is eigenlijk niet te doen zonder zo'n spies en zo'n electrisch snij ding.

Dit:zo’n lekkere krokante bruine buitenkant kan grillen, iets dat normaal bij de Griek verkregen wordt door telkens wanneer het vlees bruin is het er af te snijden.




[Dit bericht is gewijzigd door F.Jacobse op 01-05-2020 14:29]


"Interesses interesseren mij niet."


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 01-05-2020 15:50 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

quote:
Op 1 mei 2020 13:07 schreef Slegthyd het volgende:
Ik wil kebab gaan maken van lamsvlees. Nek of schouder is prima, maar hoe noemt met een stuk vlees wat van de nek/schouder komt?

Ik zie bij de AH een lamsbout liggen, waar (in het lichaam van een lam) komt die vandaan?


https://www.dekeyzer-ossaer.be/pages/nl/2018/04/12/lamsvlees-is-veel-meer-dan-een-lamskroon-alleen/

http://slagerijlotgering.nl/ons-vlees/waar-zit-wat/



[Dit bericht is gewijzigd door Natural Disaster op 01-05-2020 15:51]


Op 24 april 2020 16:22 schreef Negatieveling het volgende: dat klinkt als 'de internetz'


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 01-05-2020 15:56 by XXL Wijzig reactieProfiel van XXLQuote dit bericht

quote:
Op 1 mei 2020 13:07 schreef Slegthyd het volgende:
Ik wil kebab gaan maken van lamsvlees. Nek of schouder is prima, maar hoe noemt met een stuk vlees wat van de nek/schouder komt?

Ik zie bij de AH een lamsbout liggen, waar (in het lichaam van een lam) komt die vandaan?


Voor zoiets ga je toch gewoon naar een turkse slager en niet naar AH?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Slegthyd
Usericon van Slegthyd
Posted 01-05-2020 16:51 by Slegthyd Wijzig reactieProfiel van SlegthydQuote dit bericht

@Wim: Kebab is perzisch [?] voor gebakken/gebraden vlees (lam, kalf of kip). Op de spies is het een shish kebab, wat jij laat zien is döner kebab.

quote:
Op 1 mei 2020 15:50 schreef Natural Disaster het volgende:
https://www.dekeyzer-ossaer.be/pages/nl/2018/04/12/lamsvlees-is-veel-meer-dan-een-lamskroon-alleen/

http://slagerijlotgering.nl/ons-vlees/waar-zit-wat/


Thanks.

@XXL: die hebben geen online assortiment waar je rustig doorheen kan scrollen.


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 01-05-2020 17:11 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://discogs.com/artist/1017008-Wim-Van-Burken

Mijn perzisch?!?! Is nog bedenkelijker, hehe. Ik wist dit niet.




"Interesses interesseren mij niet."


Dit topic is 19 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2020 Stichting ZwareMetalen