IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 13 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Auteur:
Topic : Te klein voor het tafel laken en te groot voor het servet! (jupiler league topic) Vorige pagina | Volgende pagina
valfar
Usericon van valfar
Posted 17-05-2010 14:04 by valfar Wijzig reactieProfiel van valfarQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/knevelaer

Lijstjes tijd

1. Cambuur Leeuwarden
2. Sparta Rotterdam
3. Go Ahead Eagles
4. FC Zwolle
5. Den Bosch
6. AGOVV
7. FC Dordrecht
8. RKC Waalwijk
9. Volendam
10. Helmond Sport
11. Fortuna Sittard
12. RBC
13. FC Eindhoven
14. MVV
15. FC Omniworld
16. FC Emmen
17. FC Oss
18. Telstar



Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 17-05-2010 14:20 by Mark Wijzig reactieProfiel van MarkQuote dit bericht

Ik volg dat lage spul allemaal niet zo


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


valfar
Usericon van valfar
Posted 01-06-2010 21:29 by valfar Wijzig reactieProfiel van valfarQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/knevelaer

Grote kans dat het doek voor MVV valt vandaag. Zou jammer zijn, geen derby meer

quote:
KNVB wil dinsdag nog begroting van MVV
MVV

De KNVB wil voor middernacht een begroting van MVV. Die moet fatsoenlijk zijn onderbouwd. Dat heeft de voetbalbond de club laten weten. Bestuurders en accountants zijn op dit moment druk bezig om alles op een rijtje te zetten en af te ronden.

De club wilde meer tijd want er is nog niet met alle schuldeisers overeenstemming. Paul Rinkens, woordvoerder van de initiatiefgroep, wilde niet zeggen hoeveel schuld er nog open staat. Hij verwacht dat uiterlijk morgen duidelijk is of MVV blijft bestaan. Dinsdagavond informeert de initiatiefgroep de gemeente Maastricht over de stand van zaken.



valfar
Usericon van valfar
Posted 03-06-2010 21:13 by valfar Wijzig reactieProfiel van valfarQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/knevelaer

Yeah, wij zijn ongeveer de enige club die hun begroting gelijk hebben kunnen houden in vergelijking met vorig jaar.

Wij zitten nu op 2,4 miljoen, en dat kan nog hoger worden als de onderhandelingen met een shirt sponsor goed lopen. Verder:

Lager:
Almere - 1.8 (voorheen 2,4)
Agovv - 2,0 (voorheen 2,4)
Veendam - 1,7 (voorheen 2,8)
Mvv- 2,1-2,7 (verschillende berichten, voorheen 3,4)
Helmond - lager dan 2,6 (precieze bedrag onbekend)

hoger:
Sparta - 5 (voorheen eredivisie)
RKC - 4,7 (voorheen eredivisie)
Cambuur - 3,9 ( was 4,4)

afgelopen seizoen lager:
Telstar - 2,3
FC Dordrecht - 2,1
FC Eindhoven - 1,5

Ook meteen duidelijk dat een begroting niet zoveel zegt, kijkende naar in het verleden behaalde resultaten van Dordrecht en de zeer recente periode titel van Eindhoven. Maar hopen mag.

Oja, en hoogst waarschijnlijk oefenwedstrijden tegen Olympiakos Pireaus en KRC Gent

Waar zitten al die JL fans trouwens? Ik ben de laatste tijd ongeveer de enige die hier post.

Edit: En met MVV gaat het steeds slechter. Nog steeds geen akkoord met alle schuldeisers. Een aantal gaan niet akkoord, aangezien ze kapot gaan als ze hun geld niet krijgen, en er wel een kans is dat ze dit krijgen als MVV kapot gaat door wanbestuur. En als ze geen akkoord bereiken koopt de gemeente het stadion niet dus dan is het einde verhaal.

[Dit bericht is gewijzigd door valfar op 03-06-2010 21:16]



herrie
Usericon van herrie
Posted 03-06-2010 23:07 by herrie Wijzig reactieProfiel van herrieQuote dit bericht

1. Cambuur Leeuwarden
2. Sparta Rotterdam
3. FC Zwolle
4. RKC Waalwijk
5. Go Ahead Eagles
6. Den Bosch
7. AGOVV
8. Volendam
9. Helmond Sport
10. FC Dordrecht
11. MVV
12. RBC
13. Fortuna Sittard
14. FC Eindhoven
15. FC Omniworld
16. FC Emmen
17. FC Oss
18. Telstar


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 03-06-2010 23:12 by bokaj Wijzig reactieProfiel van bokajQuote dit bericht

Uiterlijk 8 juni uitspraak in hoger beroep
woensdag, 02 juni 2010 13:27 |
Het Gerechtshof in Leeuwarden doet uiterlijk dinsdag 8 juni a.s. uitspraak in het door het bestuur van BV Veendam ingestelde hoger beroep tegen het op 12 mei jl. door de rechtbank in Groningen uitgesproken faillissement.

Het bestuur van BV Veendam, daarbij gesteund door curator mr. Wim Entzinger, heeft betoogd dat er voldoende gelden bijeen zijn gebracht voor de uiteindelijke redding van de club.

Onderdeel van het reddingsplan is dan ook, dat er een sluitende liquiditeitsbegroting voor volgend seizoen kan worden gepresenteerd. Dank zij offers van velen is dit tot stand gebracht. Een speciale vermelding in dezen verdient hoofdsponsor Gjaltema van BV Veendam.

Curator Entzinger heeft het Hof geadviseerd het faillissement van BV Veendam weer in te trekken en om te zetten in surseance van betaling, waarna – na een crediteurenakkoord – deze surseance van betaling tot een goed einde moet komen.

De begroting voor volgend seizoen en een plan van aanpak zijn gisteravond laat door het bestuur van BV Veendam naar de KNVB gestuurd. Het bestuur van de club is in afwachting van de reactie op beide stukken van de KNVB.

Het bestuur van BV Veendam hecht er aan op te merken dat berichtgeving over een positieve reactie van de KNVB op deze stukken niet juist is. De KNVB heeft ter zake nog geen standpunt kunnen bepalen.

Ten slotte doen bestuur en raad van commissarissen de oproep aan sponsors en supporters om de club te blijven ondersteunen.




Lijkt toch nog goed te komen. En als MVV failliet gaat is dat een meevaller in de begroting ivm reiskosten. Alle beetjes helpen.


herrie
Usericon van herrie
Posted 04-06-2010 8:45 by herrie Wijzig reactieProfiel van herrieQuote dit bericht

wat een begrotingen trouwens... denk dat er veel clubs in de topklasse zijn die een grotere begroting hebben.... 1.8 miljoen etc


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 04-06-2010 11:26 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 4 juni 2010 8:45 schreef herrie het volgende:
wat een begrotingen trouwens... denk dat er veel clubs in de topklasse zijn die een grotere begroting hebben.... 1.8 miljoen etc


Vanochtend uit m'n werk hadden ze toevallig van de lokale omroep een gesprek met Harkemase Boys. Die gaan hun capaciteit uitbreiden, ze lijken daar hun zaakjes prima op orde te hebben.


spelfout weggehaald...


valfar
Usericon van valfar
Posted 09-06-2010 11:33 by valfar Wijzig reactieProfiel van valfarQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/knevelaer

Eerste aanwinst is binnen

quote:
Hofstede eerste aanwinst bij Fortuna

Bernard Hofstede speelt het komende seizoen voor Fortuna Sittard. De aanstaande komst van Wim Dusseldorp als Fortuna-trainer was doorslaggevend voor Hofstede.

De 29-jarige aanvaller debuteerde onder Dusseldorp bij VVV-Venlo. Hofstede verkoos Fortuna boven Helmond Sport, dat hem ook een aanbieding had gedaan. Bij beide clubs kon Hofstede starten op amateurbasis, met een onkostenvergoeding.

Hofstede debuteerde bij VVV-Venlo in 1999, waar hij zes jaar speelde. In de eredivisie kwam Hofstede uit voor Heracles en Volendam.


Fortuna begint dus weer een steeds betere reputatie te krijgen als je ziet dat een speler ons nu bv. verkiest boven Helmond. Ook deze reactie van een Twente fan op voetbalzone naar aanleiding van het bericht is typerend:

quote:
Fortuna is echt goed bezig! in de winter o.a al Harrie Gommans Edwin Lissen gecontracteerd, de schulden voor een groot deel weggewerkt, en nu komt ook nog Hofstede bij ze spelen. het is sowieso al een klein wonder dat ze vorig seizoen niet gedegradeerd zijn. ze moesten namelijk met 0 budget in een kort tijd nog een hele spelersgroep samenstellen in een moeilijke tijd. hopelijk heeft Fortuna nu definitief de lijn omhoog ingezet. ze verdienen het.



MetalTuupLimburg
Usericon van MetalTuupLimburg
Posted 09-06-2010 14:52 by MetalTuupLimburg Wijzig reactieProfiel van MetalTuupLimburgQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/KayMeertens

We hebben het overleefd!!!!! :-D
MVV heeft een akkoord bereikt met de laatste overgebleven schuldeisers, dus we zijn er als het goed is nog steeds bij volgend jaar. Hopelijk kan het nieuwe bestuur iets opbouwen uit de puinhoop die hun voorgangers hebben achtergelaten.


herrie
Usericon van herrie
Posted 09-06-2010 17:24 by herrie Wijzig reactieProfiel van herrieQuote dit bericht

quote:
Op 4 juni 2010 11:26 schreef varanus het volgende:
Vanochtend uit m'n werk hadden ze toevallig van de lokale omroep een gesprek met Harkemase Boys. Die gaan hun capaciteit uitbreiden, ze lijken daar hun zaakjes prima op orde te hebben.


geloof ik ook. en relatief grote fanatieke supportersschare... lijkt me wel een club die richting jupiler league kan gaan...


valfar
Usericon van valfar
Posted 27-06-2010 22:54 by valfar Wijzig reactieProfiel van valfarQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/knevelaer

quote:
Caracciolo naar Fortuna Sittard, Koç kiest voor Cambuur
zondag 27 juni 2010 | 21:37 | Laatst bijgewerkt op: zondag 27

1/2
DEN BOSCH - Fabio Caracciolo speelt de komende twee seizoenen voor Fortuna Sittard. Als hij medisch wordt goedgekeurd tekent de Belgische spits snel een contract bij de Limburgers.


Hij kon kiezen tussen een Roemeense, Hongaarse en vier Nederlandse clubs, te weten MVV, FC Den Bosch, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk. "Een verrassende keuze", erkent zijn zaakwaarnemer Jos Eerdekens. "RKC Waalwijk was ook een optie, maar de reistijd heeft Fabio doen besluiten voor Fortuna te kiezen. En ook het feit dat Wim Dusseldorp daar trainer wordt, die kent hij nog. Bovendien is hem verteld dat er nog meer bekende spelers zullen komen. Een club met ambitie dus. Maar het was financieel gezien niet de beste optie."

FC Den Bosch vist ook achter Serhat Koç. De aanvaller van FC Groningen sprak eerder met de club, maar kiest ervoor het komende seizoen te worden verhuurd aan SC Cambuur.


Ik ben heel benieuwd! Dit gaat heel hard de goede kant op! Middenmoot ligt in het vooruitzicht, nu die 2 punten aftrek nog aanvechten!



valfar
Usericon van valfar
Posted 27-07-2010 10:39 by valfar Wijzig reactieProfiel van valfarQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/knevelaer

quote:
MVV dreigt de competitie te moeten beginnen met acht strafpunten. Dat heeft de licentiecommissie van de KNVB aan MVV laten weten. De Maastrichtse club heeft opnieuw te lang getreuzeld met een financieel plan van aanpak. MVV heeft beroep aangetekend, en krijgt over drie weken uitsluitsel.

De straf van de KNVB ondermijnt de doelstelling van MVV om zich dit jaar te handhaven in de Jupiler League. De Maastrichtse club heeft fors gesaneerd, waardoor het elftal sterk is verjongd. Komend seizoen degraderen opnieuw twee clubs uit de Jupiler League naar de topklasse. Een degradatie van MVV is voor de gemeente Maastricht een horror-scenario. De gemeente schoot de club te hulp met het argument dat betaald voetbal cruciaal is voor de ontwikkeling van het Geusselt-terrein. Degradatie naar de topklasse zou alsnog een streep trekken door dat scenario.


Dat gaat nog een heel zwaar seizoen worden voor MVV. Dat zou echt een drama zijn als deze club degradeert. Maar ik denk dat het nu alleen maar nóg moeilijker gaat worden om goede spelers aan te trekken, en die wilden al niet komen door de financiële problemen van afgelopen seizoen.



herrie
Usericon van herrie
Posted 28-07-2010 15:42 by herrie Wijzig reactieProfiel van herrieQuote dit bericht

In de Jupiler League is MVV Maastricht het grootste slachtoffer van de maatregel van de voetbalbond. De Limburgers beginnen het nieuwe seizoen met zeven punten achterstand. AGOVV Apeldoorn moet vooraf al zes punten inleveren. Almere City FC en
BV Veendam staan bij voorbaat al drie punten achter. Fortuna Sittard moet twee punten inleveren en FC Dordrecht een.

nou, da's een lekker begin!!!


Mies
...
Usericon van Mies
Posted 28-07-2010 19:03 by Mies Wijzig reactieProfiel van MiesQuote dit berichthttp://www.terrafyght.com

De nieuwe stand

FC Den Bosch 0
FC Eindhoven 0
FC Emmen 0
FC Volendam 0
FC Zwolle 0
Go Ahead Eagles 0
Helmond Sport 0
PEC Zwolle 0
RBC Roosendaal 0
RKC Waalwijk 0
SC Cambuur 0
Sparta Rotterdam 0
Telstar 0
FC Dordrecht -1
Fortuna Sittard -2
Almere City FC -3
BV Veendam -3
AGOVV Apeldoorn -6
MVV Maastricht -7



valfar
Usericon van valfar
Posted 13-08-2010 20:38 by valfar Wijzig reactieProfiel van valfarQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/knevelaer

We ballen weer!!!



valfar
Usericon van valfar
Posted 13-08-2010 21:48 by valfar Wijzig reactieProfiel van valfarQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/knevelaer

GODVERDOMME!!! We ballen weer. Wanneer komt Fortuna eens van dat imago van lelijk eendje van het Nederlandse voetbal af? Wat een geblunder meer, dat zit op de één of andere manier in de club, al sinds de degradatie. Goeie spelers worden gewoon verpest bij deze club, maakt niet uit welke coach. Ik snap er niks van. Misschien moet ik maar handballen gaan kijken.



Tenderstrike
Nailed.Dead.Risen.
Usericon van Tenderstrike
Posted 20-08-2010 21:43 by Tenderstrike Wijzig reactieProfiel van TenderstrikeQuote dit bericht

Sparta - Almere City FC 12-1



bokaj
Usericon van bokaj
Posted 20-08-2010 21:48 by bokaj Wijzig reactieProfiel van bokajQuote dit bericht

Zat er een chinees op de tribune?


herrie
Usericon van herrie
Posted 21-08-2010 11:24 by herrie Wijzig reactieProfiel van herrieQuote dit bericht

wat een uitslag idd zeg! begrijp die publiekswissel van Voskamp niet... met 2 doelpunten erbij was hij algemeen recordhouder geweest...met al die teams met strafpunten wordt het nog een rare competitie... (wat het eigenlijk al is)...


herrie
Usericon van herrie
Posted 21-08-2010 11:24 by herrie Wijzig reactieProfiel van herrieQuote dit bericht

quote:
Op 17 mei 2010 14:20 schreef Mark het volgende:
Ik volg dat lage spul allemaal niet zo


zou ik toch maar eens gaan doen!


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 21-08-2010 12:58 by Burzum Wijzig reactieProfiel van BurzumQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/Raymond1982

quote:
Op 20 augustus 2010 21:43 schreef Tenderstrike het volgende:
Sparta - Almere City FC 12-1

Sparta kampioen!


herrie
Usericon van herrie
Posted 31-10-2010 23:07 by herrie Wijzig reactieProfiel van herrieQuote dit bericht

Valfar, wut ut nog wa?


valfar
Usericon van valfar
Posted 02-11-2010 19:24 by valfar Wijzig reactieProfiel van valfarQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/knevelaer

Ik ben er bang voor. Maar goed, er zijn nu een hoop geblesseerden (nu ook alweer Carraciolo geblesseerd), dus laten we hopen dat het dan beter gaat lopen. Voetballend gezien is het echt een stuk aantrekkelijker dan de afgelopen jaren, maar verdedigend is het een drama. Achterin worden er meer kado's weggeven dan op 5 december. Bijvoorbeeld afgelopen zaterdag: Veendam krijgt 4 kansen en mikt er 3 in! Wij creëren veel maar kansen, maar ons rendement ligt veel lager. Maar goed, alles zit op dit moment ook tegen, dus laten we hopen dat het begint te lopen na de winterstop.
Opvallend ook dat de jonkies de beste spelers zijn. Hofstede brengt wel veel ervaring mee, maar is niet snel, Caracciolo pikt z'n goaltjes mee, maar is ook lang niet in vorm. Onze reservespits die bij één of andere 3e klasser uit de jeugd is geplukt is een stuk sneller en creatiever.
Vrijdag weer vol goede moed naar Deventer! Eerste uitoverwinning in 1,5 jaar?!?!



herrie
Usericon van herrie
Posted 02-11-2010 19:26 by herrie Wijzig reactieProfiel van herrieQuote dit bericht

hoop het. Kowet is te doen! succes!


Dit topic is 13 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen