IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : (on)zinnig nieuws Vorige pagina | Volgende pagina
Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 14-08-2002 16:41 by Vampie Profiel van Vampie

De reden waarom kometen soms zomaar in het niets lijken te verdwijnen, is volgens Australische wetenschappers te wijten dat ze deels uit spiegel-materie bestaan. Onderzoek in het CERN heeft aangetoond dat er spiegel-materie, of "dark matter" bestaat.

Spiegelatomen reageren slechts lichtjes met normale atomen, en produceren geen licht. Ze zijn een prima kandidaat voor de donkere materie, de "missende massa" waarvan astronomen weten dat deze moet bestaan vanwege de gravitatiekrachten die deze uitoefent, maar niet te zien is. Het maakt 90% van de massa van het universum uit. "Het lijkt erop dat er een onzichtbaar anti- universum is in hetzelfde universum als de onze, compleet met spiegel-sterrenstelsels, sterren, en zelf spiegel-leven", zegt Foot.

Onderzoek bij CERN, het Europese centrum voor deeltjesfysica heeft dit aangetoond. Ortho-positronium, een atoomsysteem waarin een elektron rondcirkelt als een anti-elektron, oftewel "positron", disintegreert 0.1 procent sneller dan de theorie van kwantumelektrodynamica zegt dat het zou moeten. Dit lijkt niet echt een discrepantie, maar deze theorie is de meest juiste theorie ooit beschreven. De discrepantie kan echter verklaard worden, omdat het ortho-positronium eventjes in het parallelle universum terecht komt. Het experiment wordt volgend jaar herhaald.

Dat niet alleen kometen een spiegel-materie kern kunnen hebben, maar ook asteroiden, kan worden bevestigd door asteroiden die de aarde bereiken, doch geen krater achter laten. Een voorbeeld hiervan is een 100,000 ton wegende meteoriet die in Tunguska terecht kwam, en grote schade aanrichtte. Er werd echter geen krater of stukken van de meteoriet gevonden. Op 18 april 2001 50km van Amman zagen meer dan 100 mensen een meteoriet neerstorten en de grond raken. Ook daar waren geen restanten gevonden. In 1973 werden de Pioneer 10 en 11 gelanceerd. Deze hebben in de 30 jaar dat ze inmiddels wegzweven continu last van een tot nu toe onverklaarbare terugtrekkende kracht van een 10 miljardste G. Met de huidige theorieen zou dit kunnen komen doordat ze door spiegel-materie vliegen.


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 14-08-2002 16:42 by Vampie Profiel van Vampie

quote:
Op 14 augustus 2002 16:31 schreef Shredhead het volgende:
Kijk jij maar uit!! Jij bent licht ontvlambaar!


Damn...daar had ik nog niet eens over nagedacht...


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 14-08-2002 21:54 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

Van Fokzine:

Promo-actie van de spelcomputerconsole 'Turok' die binnekort op de markt komt:

Als je je naam voor 1 jaar in 'Turok' verandert, krijg je 500 Engelse ponden, de gameconsole en alle spellen die er zijn.


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 15-08-2002 11:30 by Vampie Profiel van Vampie

Indische dorpelingen zeggen aan gevallen te zijn door vliegende schijven die rode en blauwe lichtbundels uitstraalden. Afgelopen week zijn tenminste 7 mensen zijn omgekomen in de staat Uttar Predesh door onbekende oorzaak. Raghuraj Pal, de buurman van Ramji Pal die door een dergelijk geval stierf zegt: "Een mysterieus vliegend object viel hem aan. Zijn buik was opengescheurd." De politie speculeert dat het om een onbekend soort insect gaat


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


joeri
Usericon van joeri
Posted 15-08-2002 11:32 by joeri Profiel van joeri

quote:
Op 15 augustus 2002 11:30 schreef Vampie het volgende:
Indische dorpelingen zeggen aan gevallen te zijn door vliegende schijven die rode en blauwe lichtbundels uitstraalden. Afgelopen week zijn tenminste 7 mensen zijn omgekomen in de staat Uttar Predesh door onbekende oorzaak. Raghuraj Pal, de buurman van Ramji Pal die door een dergelijk geval stierf zegt: "Een mysterieus vliegend object viel hem aan. Zijn buik was opengescheurd." De politie speculeert dat het om een onbekend soort insect gaat


, moet je zoiets nou geloven


B6R6A6M
Usericon van B6R6A6M
Posted 15-08-2002 11:35 by B6R6A6M Profiel van B6R6A6M

quote:
Op 15 augustus 2002 11:32 schreef joeri het volgende:
, moet je zoiets nou geloven


Ja.


mansongirl
Goddess of hate
Usericon van mansongirl
Posted 15-08-2002 12:54 by mansongirl Profiel van mansongirlhttp://www.cu2.nl/mansongirl

Twee Britse tieners gingen naar de zolder van een van de jongens zijn ouders, ze wilden daar namelijk bier halen.
Plotseling viel het luik achter ze dicht, en de jongens trokken alsmaar aan het luik maar dat ging niet meer open. Een van de jongens had een GSM bij zich maar kon niet bellen omdat hij te weinig bereik had. De ouders van beide jongens waren op vakantie en dus kon niemand ze bevrijden. Uiteindelijk hebben ze 27 uur vastgezeten op zolder, zonder te weten dat ze niet aan het luik hadden moeten trekken maar een klein duwtje hadden moeten geven......

Wie bewaart er dan toch bier op zolder????


luuuuuuv is in the air.........


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 15-08-2002 15:36 by Vampie Profiel van Vampie

UFO-meldingen, en de geloofwaardigheid daarvan nemen momenteel wereldwijd enorm toe. "Ik kan het niet bijhouden wat er allemaal aan het gebeuren is" aldus UFO-specialist Brian Vike.

Dit jaar al zijn meer dan 70 verschillende UFO-ontmoetingen gerapporteerd in Noord-Canada. Een van recente waarneming door verschillende mensen is het volgende. Nadat vorige week een artikel stond in een lokale krant, hebben een handvol getuigen gemeld dat zij ook een lichtbal hebben gezien, soortgelijk aan degene die Gordon Stewart 29 juli gezien had, waaronder onderwijzeres Dina Hanson. Ze belde Stewart om de details van haar ontmoeting te beschrijven.
Ook de zoon van Hanson, Ryan Hanson had het object gezien, wat gedeeltelijk overeen kwam met Stewarts beschrijving.

De waarneming van Hanson gebeurde vijf minuten eerder dan Stewarts waarneming. Ze hadden beide een fel licht in hoge snelheid in zuidwestelijke richting zien vliegen. In beide gevallen zeiden de getuigen dat het een zeer groot helder licht was, dat geen geluid produceerde.

Dina Hanson dacht meteen aan een neerkomende meteoriet, maar na een telefoontje naar een professor aan de universiteit van B.C. die zei dat meteorieten geluid produceren, werd ze onzeker. "Ik ben vrij sceptisch als het over dingen gaat als UFO's" zegt ze. "Maar omdat er geen geluid was, is het mogelijk dat het iets anders was dan een meteoriet.".

De familie Smithers, twee ouders met hun kinderen, namen evenzo contact ook met Steward, en vertelden een soortgelijk verhaal, echter zij hebben het voorwerp ook een aantal loopings zien maken.

Medeinwoner Dan Derbyshire rapporteerde een andere waarneming. Hij zei dat hij het nu pas gezegd had omdat hij wou laten weten dat ze niet de enigen waren. Hij zegt dat hij gelooft in UFO's alszijnde buitenaards, maar van zijn eigen waarneming denk hij dat het een Amerikaanse testvucht van een geheim vliegtuig was.


Zijn ze weer!!


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Dargull
actual size
Usericon van Dargull
Posted 15-08-2002 15:37 by Dargull Profiel van Dargull

De legers van de wereld hebben het weer druk met het uit testen van shit zie ik.


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 15-08-2002 15:48 by Vampie Profiel van Vampie

Autisme in verband gebracht met 'nerd-genen'


De BBC meldt dat het aantal autistische kinderen in Silicon Valley veel hoger ligt dan elders in de wereld. Een mogelijke verklaring hiervoor is dat er in die regio veel 'geeks' werken. Ongeveer 1 op de 150 kinderen zijn er autistisch. Opmerkelijk is dat in de buurt van Cambridge, het Silicon Valley van Engeland, ook meer kinderen met autisme voorkomen.

Autisme wordt voor een groot deel bepaald door genetische aanleg. Sommige doktoren hebben nu een vermoeden dat mensen die werkzaam zijn in de it-industrie en minder sociaal begaafd zijn dan gemiddeld, enkele genen hebben die bijdragen aan autisme. Als zo'n iemand een partner krijgt met dezelfde 'autistische genen', dan is de kans groot dat ze een autistisch kind krijgen.

Autistische kinderen zijn over het algemeen minder sociaal, maar hier tegenover staat wel dat ze vaak uitblinken in andere kwaliteiten. Autisme komt vier keer zo vaak voor bij jongens dan bij meisjes.


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Zenial
Usericon van Zenial
Posted 15-08-2002 16:42 by Zenial Profiel van Zenialhttp://www.zenial.nl

quote:
Op 15 augustus 2002 15:36 schreef Vampie het volgende:
...echter zij hebben het voorwerp ook een aantal loopings zien maken.


da's gewoon een meteoriet hoor...



Zenial


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 15-08-2002 17:05 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

quote:
Op 15 augustus 2002 16:42 schreef Zenial het volgende:
da's gewoon een meteoriet hoor...

LOL! Ik heb ooit een stuk zitten lezen met foto's van vermeende UFO-waarnemingen en de officiele verklaring die de regering er bij had gegeven en hoewel ik uiteraard m'n twijfels heb bij de juistheid van die foto's sloegen die verklaringen werkelijk alles. Helaas is de enige die me goed bijgebleven is een duidelijk zichtbare schijf in de lucht wat volgens de Amerikaanse overheid een zwerm vogels was.

Verzin dan iets beters


I'm not being rude. You're just insignificant.


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 17-08-2002 0:31 by Vampie Profiel van Vampie

Elvisbier en -vibrator bij herdenking 'The King'

Uitgegeven: 16-8-2002 23:30
Laatst gewijzigd: 16-8-2002 23:39

TILBURG - Elvis-fans, enkelen met Elvis-tatoeages, bakkebaarden of vetkuif, konden vrijdag hun hart ophalen in Tilburg. Op de 25e herdenking van The King wordt Elvis-bier geserveerd, zijn Elvis-vibrators te koop, is een Elvis-expositie ingericht en wordt natuurlijk Elvis-muziek gedraaid en gespeeld.



De herdenking kwam vrijdag laat op gang. Het warme weer was de spelbreker. Rond een uur of drie waren er weinig toeschouwers bij het optreden van Elvis-coverband Vegas 68. Later op de dag kwamen de fans in grotere getale opdagen. Rond 21.00 uur moest aan de deur van popcentrum 013 'nee' worden verkocht: de 1500 kaarten voor de afsluitende optredens van Jan Rot, de Tilburg Cowboys en René Shuman waren uitverkocht.

Verzonnen

De herdenking van de 25e sterfdag van Elvis Aaron Presley begon met een geïmproviseerde kerkdienst. Dominee en Elvis-fan Fred Omvlee ging tijdens een dienst in op de link tussen het geloof en Elvis. "Niet Elvis was The King, maar Jezus Christus'', zei hij. "De verhalen over seks, drugs en rock-'n-roll zijn grotendeels verzonnen. In de kleedkamer werd vaak gebeden en gemediteerd. Hij was een gelovige jongen die in zijn liedjes de liefde van God wilde overbrengen.'' Tijdens de herdenkingsdienst werd een aantal gospelnummers van The King gedraaid. De fans zongen en swingden mee.

Elvis-biertje

Na de dienst konden Elvis-fans genieten van optredens van coverbands, een Elvis-expositie met levensgrote 'look-a-likes' en een echte Elvis-vibrator. In popcentrum 013 kon de dorst worden gelest met een speciaal gebrouwen Elvis-biertje. Aan het einde van de middag was dat helemaal uitverkocht, aldus de woordvoerder van de organisatie.

Huilend Elvis-beeld

Ook in Deurne was sprake van Elvis-gekte. Fan en imitator Toon Nieuwenhuisen meldde 's ochtends dat zijn Elvis-beeld op de 25e sterfdag van The King opnieuw was gaan huilen. Hij kwam vijf jaar geleden, toen Elvis twintig jaar dood was, in het nieuws omdat het beeld toen ook traande.



Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


DimmuChild
Usericon van DimmuChild
Posted 17-08-2002 10:47 by DimmuChild Profiel van DimmuChild

Criminelen bieden jonge diefjes videocursus

MADRID - Criminele bendes in het oosten van Spanje gebruiken videobanden om jonge diefjes de kneepjes van het vak te leren. Dat meldde vrijdag de krant El Pais.

De politie heeft beslag gelegd op een aantal banden bij de omvangrijke operatie tegen 150 Roemenen eerder dit jaar. De video toont stap voor stap hoe je het beste een toerist kunt beroven en hoe je de buit kunt omwisselen bij een wisselkantoor.

Bij de op de video's veelgebruikte truc doet een dief zich voor als politieagent, vraagt een argeloze toerist om zijn papieren en steelt de portemonnee.

(Bron: Nu.nl)


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 17-08-2002 10:50 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

LPF wil voetbalhooligans naar een militaire tuchtschool sturen en de kans geven een baan in het leger te krijgen.


madeline usher
The sow is mine!!
Usericon van madeline usher
Posted 17-08-2002 14:37 by madeline usher Profiel van madeline usher

Er is een gast geflitst die in de bebouwde kom 125 km/uur reed...met een TRACTOR!
Die was zeker te laat op de tractorpulling in Hamme(daar zitten beestjes bij die 1500 pk en meer onder de kap hebben-)


Hello-hooray-let the show begin-I've been ready


DimmuChild
Usericon van DimmuChild
Posted 17-08-2002 14:40 by DimmuChild Profiel van DimmuChild

In Amsterdam is een drachtige koe in een zwembad in iemands tuin gesprongen.


hellbanger
Usericon van hellbanger
Posted 17-08-2002 14:51 by hellbanger Profiel van hellbanger

quote:
Op 17 augustus 2002 14:37 schreef madeline usher het volgende:
Er is een gast geflitst die in de bebouwde kom 125 km/uur reed...met een TRACTOR!
Die was zeker te laat op de tractorpulling in Hamme(daar zitten beestjes bij die 1500 pk en meer onder de kap hebben-)


die tractors hebben ook straalmotoren in dé ding liggen


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 19-08-2002 17:13 by Vampie Profiel van Vampie

Een Nigeriaans gerechtshof heeft het doodvonnis bekrachtigd van een 31-jarige vrouw die ongetrouwd een kind heeft gekregen. Als het vonnis wordt uitgevoerd, is ze de eerste Nigeriaanse die wordt gestenigd.

Ze zal met de hulp van mensenrechtenorganisaties beroep aantekenen bij de hoge raad. In maart werd een andere vrouw in hoger beroep van eenzelfde aanklacht vrijgesproken. Dat gebeurde toen na zware druk van de EU.

Volgens de in 1999 opnieuw ingevoerde sharia heeft de vrouw zich schuldig gemaakt aan overspel. De steniging vindt plaats zodra nu de acht maanden oude baby geen borstvoeding meer krijgt.


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 20-08-2002 13:32 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

Mammoth hopes rest on icy DNA
From Clem Cecil in Moscow


JAPANESE scientists hope to use parts of a mammoth preserved in the Siberian permafrost to impregnate an Indian elephant with its sperm and clone the extinct animal for display at an Ice Age wildlife park.
Organisers of the planned park are now populating it with species from that time in preparation for the much hoped-for return of the mammoth. Several hundred wild horses have been sent to graze in land set aside for the park in the far North East of Siberia on the River Kolyma.

Musk ox from another part of Siberia have also been imported, and discussions on buying bison have started with Canada.

A hunter discovered two frozen mammoth legs in the permafrost eight years ago, but because of lack of funds the local authorities only visited the site in 1997 and could not afford to excavate. Japanese interest in the find was excited and two universities funded an expedition this month.

The mammoth appears to have been killed by an avalanche which made it tumble on to its rump, and crushed it on to the permafrost between 25,000 and 30,000 years ago.

The science departments from the universities of Kinki and Tifu in Japan, who have sponsored the excavation of the legs, hope to receive Russian permission in the autumn to export fragments of mammoth skin for research.

Mammoths frozen immediately after death are rare gems, as there is a higher chance of their body parts and internal organs being preserved.

The part of the body that the Japanese are most keen to get are the testicles. Finding frozen mammoth sperm would provide a significant boost to any cloning exercise, because sperm preserves well when frozen, even if thawed and refrozen several times.

If impregnating an Indian elephant with mammoth sperm produced young, that offspring would be impregnated with more mammoth sperm and the process repeated in the next generation, producing a creature that was 88 per cent mammoth. The process would take about 50 years. The alternative is to clone the mammoth from DNA found in the soft tissue.

Since the cloning of Dolly the sheep each new mammoth find is seen as a potential step towards the cloning of the extinct creature.

The frozen legs contain well-preserved soft tissue, which has been removed to enormous freezers in the Museum of the Mammoth in Yakutsk in Siberia.

Preservation methods for excavated mammoth remains have improved dramatically in Russia. In 1977 scientists found a whole baby male, “Dima”, in a goldmine by the River Kolyma. It was excavated using water pumps which drenched the tissue beyond recognition, rendering the animal useless for any process of reproduction by insemination or cloning. Russian scientists admit that all the greatest mammoth finds to date have been ruined by crude excavation and preservation methods.

About 100 mammoths have been recovered in Russia, among them the world’s finest museum examples. These include the skeleton of the Adams mammoth, found in Yakutia in 1806, and the Berezovka mammoth, recovered in northeastern Siberia in 1901. This had an erect penis, thought to be because it died of asphyxiation. The stuffed Berezovka mammoth and the skeleton are both on display at the Zoological Museum of St Petersburg.

It is thought that as many as ten million mammoths are buried in the Siberian permafrost. This is shallow in many areas, but because Siberia is so sparsely populated, it is thought that mammoth remains may go unearthed for hundreds of years in more impassable areas


(Bron: Times Online)


I'm not being rude. You're just insignificant.


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 20-08-2002 14:43 by Vampie Profiel van Vampie

Een grote kamermeerderheid van CDA, LPF, PvdA, Groenlinks en SP wil schoolzwemmen wettelijk verplicht stellen op basisscholen. Deze maatregel moet genomen worden om te voorkomen dat jaarlijks tientallen jonge kinderen door verdrinking om het leven komen, omdat ze niet hebben leren zwemmen.

Alleen de VVD vind verplicht schoolzwemmen niet nodig. De liberale partij vind het een taak van de ouders om hun kinderen te leren zwemmen. VVD-kamerlid Rijpstra vind echter wel dat alle Nederlandse zwembaden detectiesystemen zouden moeten aanbrengen. Deze systemen zorgen ervoor dat een alarm afgaat als iemand dreigt te verdrinken.

Volgens de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZ is verdrinking doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook zij roept het kabinet op snel tot actie over te gaan. Bovendien vindt zij dat er snel nieuwe zweminstructeurs moeten worde opgeleid aangezien daar een groot tekort aan is.


ik heb vroeger op schoolzwemmen 2 dipoloma's gehaald.Maar zwemmen kost natuurlijk weer te veel geld voor de dames en heren overheid


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 20-08-2002 14:46 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

Vroeger [wat heet vroeger] was het toch ook verplicht? Volgens mij werd dat vanaf '93 opgeheven, want ikzelf heb nooit meer aan schoolzwemmen gedaan.
En levert dit geen problemen op met kinderen van orthodoxe moslims ivm verhulling/onthulling?


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 20-08-2002 14:48 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

quote:
Op 20 augustus 2002 14:43 schreef Vampie het volgende:
Een grote kamermeerderheid van CDA, LPF, PvdA, Groenlinks en SP wil schoolzwemmen wettelijk verplicht stellen op basisscholen.
Typisch, dat vroeg ik gisteren nog aan jou... ik dacht dus dat het verplicht was. Ik heb gewoon op de basisschool mijn zwemdiploma's (A, B, Zwemvaardigheid I en II) gehaald.

Ik snap het ook niet... als je dit al bij de verantwoordelijkheid van de ouders gaat leggen, wat is dan niet de verantwoordelijkheid van de ouders? Volgens diezelfde lijn van redeneren is het leren lezen, rekenen etc. dan ook de verantwoordelijkheid van de ouders..


I'm not being rude. You're just insignificant.


winters rage
I am my own savior
Usericon van winters rage
Posted 20-08-2002 15:10 by winters rage Profiel van winters rage

schoolzwemmen...
heej ik heb ook mn a en b diploma ergens leggen (zwem alleen al vanaf mn 16de niet meer


My madness, my sadness


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 21-08-2002 10:02 by Iskariot Profiel van Iskariot

quote:
Op 20 augustus 2002 14:46 schreef Slechtheid het volgende:
Vroeger [wat heet vroeger] was het toch ook verplicht? Volgens mij werd dat vanaf '93 opgeheven, want ikzelf heb nooit meer aan schoolzwemmen gedaan.
En levert dit geen problemen op met kinderen van orthodoxe moslims ivm verhulling/onthulling?
Ze hebben zich maar aan te passen.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen