IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : (on)zinnig nieuws Vorige pagina | Volgende pagina
helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 10-10-2002 12:13 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

GameToo Much...... And Die!

A 24-year-old South Korean man died after playing computer games nonstop for 86 hours, police said yesterday. The jobless man, identified by police only by his last name Kim, was found dead at an Internet cafe in Kwangju, 260 kilometres southwest of Seoul, they said. Quoting witnesses, police detective Oh Myong-sik in Kwangju said the man had been virtually glued to the computer since late last Friday and had no decent sleep and meals. The man collapsed in front of the counter early yesterday but soon regained consciousness. He then went to the toilet where he later was found dead, the police officer said. Initial investigation ruled out the possibility of murder, police said. An autopsy was planned. Source Article can be found in The Sydney Morning Herald.

Bron: /.


I'm not being rude. You're just insignificant.


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 10-10-2002 12:15 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

Dit is geloof ik al de 3e. De laatste stikte in z'n eigen kots toen hij een epileptische aanval voor z'n PSX kreeg [wat wil je met zulke schijtgraphics ].


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 11-10-2002 18:28 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

Las Ketchup prijst zich uit de markt

De optredens van Las Ketchup in Popcentrum Podium in Hardenberg en City/Lido in Groenlo gaan niet door. De drie Spaanse dames hebben namelijk het tarief voor een optreden verdriedubbeld. 'Belachelijk', aldus de organisatoren van de concerten. Door de prijsverhoging zou een kaartje in Hardenberg voor een optreden van een half uur 50 euro moeten kosten.

Ook andere zalen in het land schrappen geplande concerten. Directeur Potgieter van Popcentrum Podium zegt op zijn website: "Vijftig euro op basis van één hit? Ik zou me doodschamen om dat bedrag te vragen. Dan maar niet! Het romantische verhaal Las Ketchup valt in duigen."

(Bron: Fok!)


I'm not being rude. You're just insignificant.


MBMarduk
Este usuario está muerto. Q.E.P.D.
Usericon van MBMarduk
Posted 11-10-2002 18:29 by MBMarduk Profiel van MBMarduk

Stupid money-grubbing bitches and business don't mix.


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 12-10-2002 9:28 by Vampie Profiel van Vampie

Op een website voor pedofielen worden per catalogs kleine Russische meisjes aangeboden in Italië en enkele andere Europese landen. De prijzen lopen op tot 30.000 euro, afhankelijk van de leeftijd en maagdelijkheid. De tijd die het duurt om zo'n kind te ''adopteren'' is slechts een week of drie.

De activiteiten van de pedo-site zijn ontdekt door de vereniging Arcobaleno (Regenboog) van de priester Don Fortunato Di Noto uit Sicilië. Arcobaleno heeft hiervan aangifte gedaan. De vereniging heeft de afgelopen jaren internationaal baanbrekend werk verricht in de strijd tegen pedofilie-activiteit op internet



---------------------------------------

Amerikaanse speelgoedfabrikant die met kerst goede zaken willen doen proberen in te spelen op de oorlog tegen Irak, die President Bush graag wil beginnen. Zo zou er een poppenhuis worden aangeboden, waar een gewapende Amerikaanse soldaat bij wordt geleverd. Dit stuk speelgoed is compleet met kogelgaten en het zal zon 45 dollar gaan kosten. Ook zal de Amerikaanse vlag op de speelgoed markt te vinden zijn. Maar speelgoedfabrikant Protect and Serve toys maakt het nog gekker. Zij bieden namelijk een hoofd van Osama Bin Laden aan. De reclameboodschap maakt de kinderen duidelijk dat ze alvast kunnen oefenen op Osama Bin Laden, als wij met hem te pakken hebben.

Experts vinden deze trend maar niets. Zij hadden aardig wat kritiek op de "nieuwe trend". Zo zou Stephen Cole hierover gezegd hebben: "Hoe zouden Amerikanen zich voelen als een Afghaans kind zou spelen met een ineenstortend World Trade Center?".



[Dit bericht is gewijzigd door Vampie op 12-10-2002 9:30]


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


wladimir
Usericon van wladimir
Posted 13-10-2002 13:39 by wladimir Profiel van wladimir

Schilder bewaart lijk als kunstwerk
Uitgegeven: 12 oktober 2002 14:15

LONDEN - In het huis van de overleden Britse schilder Robert Lenkiewicz in de Zuid-Engels kustplaats Plymouth is het gebalsemde lijk van de zwerver Edward McKenzie, bijgenaamd Diogenes, gevonden. Sinds de dood van de zwerver in 1984 bewaarde Lenkiewicz het stoffelijke overschot van Diogenes als kunstwerk.

Verscheidene Britse kranten maakten zaterdag melding van de vondst van het gebalsemde lijk van de zwerver. Lenkiewicz had het stoffelijk overschot in een ladekast in zijn atelier verborgen.

Randfiguren

Volgens de kranten The Daily Telegraph en The Times was Lenkiewicz geïnteresseerd in randfiguren. Hij voerde Diogenes ten tonele in verscheidene kunstwerken nadat hij de zwerver had aangetroffen in een betonnen buis in Plymouth.

Onvindbaar

Nadat Diogenes in 1984 op 72-jarige leeftijd was overleden, balsemde en verborg Lenkiewicz het lijk van de zwerver. Hij zei dat Diogenes de wens had geuit als kunstwerk voort te bestaan. In opdracht van de autoriteiten werd naar het lichaam gezocht, omdat gezondheidsfunctionarissen stelden dat het diende te worden gecremeerd. Het stoffelijke overschot was echter onvindbaar. Lenkiewicz overleed in augustus.

Lijkschouwing

Deze week maakte de lijkschouwer in Plymouth bekend dat tien dagen na de dood van de kunstenaar in diens huis het stoffelijk overschot van Diogenes is gevonden. Uit de lijkschouwing is gebleken dat de zwerver een natuurlijke dood is gestorven. Het lichaam is overgebracht naar het mortuarium van een ziekenhuis in Plymouth.

Reacties op dit bericht


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 13-10-2002 17:30 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

A strange sight...

A SURVEILLANCE camera (CCTV) mounted atop the Kota Kinabalu International Airport terminal captured a rather strange sight resembling a “flying coffin” (picture below and a close-up view above) hovering over Terminal Two, last Friday night.

A senior Malaysia Airports Berhad officer said the revolving camera was focusing on the Terminal Two area at about 7.06pm when those monitoring the surveillance were caught by surprise by the object “flying” across the scene within seconds before disappearing from the screen.

An immediate check with the radar station showed the object did not appear on their screen, except for a Malaysia Airlines (MAS) Fokker aircraft taking off three minutes earlier.

The outline of the aircraft was clearly identified on the radar screen, the officer said.

A security guard on duty in the area claimed to have seen the object flying in a great speed over Terminal Two, initially seen rising from the direction of the sea before disappearing over the hills adjacent to the KKIA terminal. “There was no sound at all,” he said.

(Bron: Daily Express, Malaysia)

Hmmm, aliens zijn toch true dus


I'm not being rude. You're just insignificant.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 13-10-2002 18:33 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 12 oktober 2002 9:28 schreef Vampie het volgende:
Op een website voor pedofielen worden per catalogs kleine Russische meisjes aangeboden in Italië en enkele andere Europese landen. De prijzen lopen op tot 30.000 euro, afhankelijk van de leeftijd en maagdelijkheid. De tijd die het duurt om zo'n kind te ''adopteren'' is slechts een week of drie.

De activiteiten van de pedo-site zijn ontdekt door de vereniging Arcobaleno (Regenboog) van de priester Don Fortunato Di Noto uit Sicilië. Arcobaleno heeft hiervan aangifte gedaan. De vereniging heeft de afgelopen jaren internationaal baanbrekend werk verricht in de strijd tegen pedofilie-activiteit op internet




Dat kan toch niet waar zijn?


aerodis
Usericon van aerodis
Posted 13-10-2002 18:39 by aerodis Profiel van aerodis

HEH?


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 14-10-2002 14:32 by Vampie Profiel van Vampie

Op de universiteit van Cambridge wordt op dit moment gewerkt aan de ontwikkeling van lampen die wel 70 jaar kunnen branden. Het gaat om een nieuwe generatie LED-lampen die op dit moment al in verkeerslichten en dure boten worden uitgetest.

De lampen zijn volgens projectleider Colin Humprey niet alleen beter qua levensduur, maar ook beter in geven van licht op zich. ''Het licht is net als zonlicht en je kunt het van kleur veranderen met een draai aan een knopje.''

De lamp zal in eerste instantie 45 euro gaan kosten, maar gezien de levensduur kun je hier veel traditionele gloeilampen voor verslijten. De onderzoekers en de Amerikaanse firma die patent op het systeem heeft genomen, geven echter aan dat deze prijs hoe dan ook zal zakken.


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 14-10-2002 14:57 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Word er ook iets gezegd over het stroomvervruik van die dingen ?


aerodis
Usericon van aerodis
Posted 14-10-2002 15:02 by aerodis Profiel van aerodis

een elfjarige meisje kreeg autorijles van papa, en ipv op het goede moment op het goede pedaal (de rem) te trappen, trapte ze op het verkeerde moment op het verkeerde pedaal.

BAM een partij bosjes, en daarna een openbare weg op

Ze leven allebei nog, maar papa kan wel flink gaan betalen.


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 14-10-2002 16:26 by Vampie Profiel van Vampie

AMSTERDAM - De moeder van vondeling Luca wordt dinsdag voorgeleid bij de rechter-commisaris. Luca heeft nog geen contact gehad met zijn moeder, zo deelde de politie maandag mee.

Wanneer de moeder haar kind zal zien is niet bekend en hangt onder meer af van de resultaten van de voorgeleiding, zo stelt de politie. De moeder van Luca heeft zich zaterdag gemeld in het Burger Kingrestaurant op het Centraal Station in Amsterdam. Op 29 augustus werd op diezelfde plek het jongetje moederziel alleen aangetroffen.

De 33-jarige vrouw die beschikt over documenten waaruit blijkt dat Luca haar zoon is, is gearresteerd door de jeugd- en zedenpolitie. Ze wordt verdacht van het aan zijn lot overlaten van een minderjarig kind. De vrouw is van Chinese afkomst.

Volgens een woordvoerder van de Raad voor de Kinderbescherming is op dit moment nog niet te zeggen wat er in de toekomst met het kale jongetje gaat gebeuren."Wij zijn in ieder geval blij dat de moeder nu bekend is. Bij ons blijft een belangrijk uitgangspunt voor de toekomst altijd de mogelijkheden die er bestaan tussen ouders en kind. Het is nu echter nog te vroeg om daar iets definitiefs over aan te geven~ , aldus de woordvoerder. De raad overweegt om het voogdijverzoek, eerder ingediend bij de kantonrechter, in te trekken.

--------------------------------------

Groningen is veel verder verzakt dan dat de bedoeling was. De provincie is nu op het punt waar het eigenlijk pas over 8 jaar had moeten zijn. Het verzakken komt door de gaswinning die plaatsvindt in de Noordelijke provincies.

Vooral Bedum, ten noorden van Groningen-stad, is hard weggezakt: zon' 15 centimeter. Het waterschap is bang dat dit problemen op gaat leveren als het hard regent



[Dit bericht is gewijzigd door Vampie op 14-10-2002 19:35]


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Zenial
Usericon van Zenial
Posted 15-10-2002 13:08 by Zenial Profiel van Zenialhttp://www.zenial.nl

Dakloze scharrelt 12.000 euro op in vuilnisbak

Een dakloze, die naar eigen zeggen iedere dag zijn eten bij elkaar scharrelt uit vuilnisbakken, heeft in een vuilnisbak bij een bushalte in de Duitse stad Siegen 12.000 euro, een identiteitskaart en een spaarbankboekje gevonden. De zwerver hield het geld niet zelf, maar bracht het naar de politie toe.

Aanvankelijk werd gedacht dat een dief de euro's in de vuilnisbak had gegooid, maar al snel bleek dat de eigenaar, een 38-jarige psychisch gestoorde man, daarvoor verantwoordelijk was. De zwerver heeft nog geen vindersloon gekregen.


Zenial


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 15-10-2002 22:49 by Iskariot Profiel van Iskariot

Echte democratie in irak :

quote:



Saddam blijft onbedreigd de populairste

Uitgegeven: 15 oktober 2002 22:27
BAGDAD - Ruim elf miljoen Irakezen hebben dinsdag gestemd over een nieuwe ambtstermijn van zeven jaar voor president Saddam Hussein. Op het formulier moesten zij 'ja' of 'nee' invullen op de vraag of zij willen hij president blijft. Saddam Hussein was enig kandidaat en de einduitslag staat al vast.

Izzat Ibrahim, de vermeende tweede man van het Iraakse regime, deed ook geen moeite. Nog voordat de stemmen waren geteld zei hij; "De opkomst was volledig en de ja-stemmers waren eensgezind." Volgens hem was de stembusgang "een unieke belevenis die buitenlanders niet begrijpen." De minister van Planning, Hassan Khattab, haastte zich later op tv te verklaren dat de officiële einduitslag pas woensdagmorgen bekend zal zijn.

blanco

Alle Irakezen van achttien jaar en ouder moesten gaan stemmen. De namen van de stemmers werden afgestreept op lijsten. Tegenstanders van het regime zeiden eerder dat nee-stemmers gemakkelijk kunnen worden opgespoord, ook al is de stemming officieel geheim. Daarom stemmen zij liever blanco.

Veel nee-stemmers zijn er niet, dat stond al aan het begin van de dag vast. De regerende Baathpartij heeft een propagandacampagne gevoerd om te verzekeren dat het staatshoofd deze keer 100 procent van de stemmen krijgt. Bij het vorige referendum, in 1995, kreeg Saddam - ook toen de enige kandidaat - 99,96 procent van de stemmen.

'Ja, ja Saddam.'

Irakezen die een telefoontje willen plegen, worden dinsdag herinnerd aan hun stemplicht. In plaats van de kiestoon krijgen ze een stem te horen die zegt: "Ja, ja Saddam. Saddam is de trots van mijn land." Deze uitzonderlijke 'kiestoon' is onderdeel van de campagne van de Baathpartij.



Twone
Usericon van Twone
Posted 15-10-2002 22:52 by Twone Profiel van Twone

heb ik ook gelezen in de krant vandaag,echt belachelijk



Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 15-10-2002 22:55 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Hij heeft wel humor, die saddam


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 16-10-2002 8:27 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 15 oktober 2002 22:55 schreef Misanthrope het volgende:
Hij heeft wel humor, die saddam


stem maar eens "Nee". Dan valt er niet veel meer te lahen.


FireFox
Lifeform 009
Usericon van FireFox
Posted 16-10-2002 9:23 by FireFox Profiel van FireFox

quote:
Op 14 oktober 2002 14:32 schreef Vampie het volgende:
Op de universiteit van Cambridge wordt op dit moment gewerkt aan de ontwikkeling van lampen die wel 70 jaar kunnen branden. Het gaat om een nieuwe generatie LED-lampen die op dit moment al in verkeerslichten en dure boten worden uitgetest.

De lampen zijn volgens projectleider Colin Humprey niet alleen beter qua levensduur, maar ook beter in geven van licht op zich. ''Het licht is net als zonlicht en je kunt het van kleur veranderen met een draai aan een knopje.''

De lamp zal in eerste instantie 45 euro gaan kosten, maar gezien de levensduur kun je hier veel traditionele gloeilampen voor verslijten. De onderzoekers en de Amerikaanse firma die patent op het systeem heeft genomen, geven echter aan dat deze prijs hoe dan ook zal zakken.

kijk kijk een positief bericht tussen alle ellende


Our song begins to play. It's notes so light and free they dance in my ears and blind my sight. I think of when we danced and laughed when we kissed under the stars and held our hands in the mist.


Gunman
the destroyer
Usericon van Gunman
Posted 16-10-2002 10:50 by Gunman Profiel van Gunman

Op algemene aanvraag verplaatst, maar ik zie niet in wat hier onzinnig aan is....

-------------------------------
Okay, ik ben niet gauw geraakt, en t gaat me niet om dat ene leven, maar dit gaat toch echt ver.....elkaar doodwurgen????


*Tienjarige gestorven na wurgspel?
In een Brussels ziekenhuis is vorige week een 10-jarig jongetje van Noord-Afrikaanse herkomst overleden in verdachte omstandigheden. Volgens een woordvoerder van het parket vertoonde het kind wurgsporen.

Het parket werd pas maandagavond ingelicht over de feiten. De onderzoeksrechter heeft een autopsie bevolen, om uit te maken of het al dan niet om een verdacht overlijden gaat. Misschien is het jongetje slachtoffer van het "wurgspel", waarbij kinderen elkaar wurgen tot ze flauw vallen.

Het jongetje werd woensdag door zijn moeder zieltogend aangetroffen in de ouderlijke woning. Daags na zijn opname in het ziekenhuis is het overleden. De ouders van het kind moeten nog worden verhoord. *

Bron: HBvL


I'm a picture of ugly stories www.deathmetal.be


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 16-10-2002 10:53 by Vampie Profiel van Vampie

Gatver...

----------------------------------------

deze is leuk!

Schaamrood
Een groot aantal Amerikaanse rechters is de eindeloze stroom draaideur- criminelen zat en neemt zijn toevlucht tot een oud wapen in de strijd tegen de misdaad: schaamte. Zo moet een Amerikaan die veroordeeld is wegens mishandeling een button dragen met de tekst: Ik sla vrouwen. Twee mannen die een vrouw hebben bekogeld moeten rondlopen in vrouwenkleren.




[Dit bericht is gewijzigd door Vampie op 16-10-2002 11:26]


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Gunman
the destroyer
Usericon van Gunman
Posted 16-10-2002 12:09 by Gunman Profiel van Gunman

....héhé dat wordt leuk voor Hillbillies die betrapt worden als ze intiem zijn met de geit van buren...


I'm a picture of ugly stories www.deathmetal.be


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 17-10-2002 10:59 by Vampie Profiel van Vampie

Drie autodieven hebben gisteren berouw gekregen over een deel van de buit. De mannen stalen de auto, waar het hondje van de 46-jarige eigenaar nog in zat. Diezelfde avond werd niet de auto, maar het hondje wel teruggebracht. Het hondje werd voor de deur van het woonhuis van het slachtoffer teruggebracht.

De man werd op dezelfde dag van zijn auto beroofd, toen de verdachten met een andere auto tegen het slachtoffer aanbotste. Terwijl de 'schade' werd opgenomen, begon één van de drie mannen met iets wat leek op een vuurwapen te dreigen en reed er met de auto (en het hondje) vandoor.


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Y Draig Goch
Vegetarian Progressive Grindcore
Usericon van Y Draig Goch
Posted 18-10-2002 9:22 by Y Draig Goch (Speciaal lid) Profiel van Y Draig Gochhttp://www.last.fm/user/Joris_/

Vrouw in Californië
bijt echtgenoot dood

MODESTO - De politie van Modesto in Californië heeft een vrouw aangehouden die haar ziekelijke man zo heeft gebeten dat hij zes dagen later in het ziekenhuis overleed. Mogelijk wordt zij voor moord aangeklaagd.

De 45-jarige Kelli Pratt werd 7 oktober zo woedend op haar twintig jaar oudere man Arthur dat zij hem ongeveer twintig keer in zijn arm en onderbuik beet. De aanleiding was dat de man geen zin in seks met haar had. Hij was zo toegetakeld dat hij in het ziekenhuis moest worden opgenomen. De plaatselijke patholoog-anatoom acht het zeer waarschijnlijk dat de beten de dood hebben veroorzaakt van Arthur, die aan diabetes leed en hartklachten had.

Al Carter van de politie van Modesto zei tegen de plaatselijke krant dat de man in staat was 911 (het Amerikaanse 112) te bellen, terwijl zijn vrouw tegen hem te keer ging. De politie beschikt over een bandje waarop zijn kreten van pijn te horen zijn. Toen agenten bij het huis van de familie arriveerden, viel de vrouw hen aan. Zij probeerde ook hen te bijten.

(bron: www.telegraaf.nl)



We had sex, drugs and rock 'n' roll. Now we have aids, crack and techno.


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 18-10-2002 10:03 by Vampie Profiel van Vampie

WASHINGTON - De gletsjers van de Kilimanjaro smelten zo snel dat ze tegen 2020 geheel verdwenen zullen zijn. Dat schrijven Amerikaanse onderzoekers in het natuurwetenschappelijke tijdschrift Science. De Kilimanjaro in Tanzania is de hoogste berg van Afrika.

De onderzoekers die in een race tegen de klok informatie verzamelen over de unieke gletsjers, zeggen dat zij bewijzen hebben gevonden van drie rampzalige droogtes die 8300, 5200 en 4000 jaar geleden Oost-Afrika teisterden. Ook hebben zij kunnen vaststellen dat de vorming van de ijsvelden op de top van de berg 11.700 jaar geleden is begonnen.

Volgens Lonnie Thompson, hoogleraar aan Ohio State University, die het onderzoek leidde, is de top van de gletsjers sinds 1962 zeker 17 meter lager komen te liggen. Dat betekent een verlies van iets minder dan een halve meter per jaar. Maten de ijsvelden op de Kilimanjaro in 1912 nog 12 vierkante kilometer, twee jaar geleden was de omvang tot 2,6 vierkante kilometer geslonken.

De onderzoekers zijn er niet van overtuigd dat de verkleining van de gletsjers aan het broeikaseffect te wijten is, zoals in andere landen het geval is. Er kunnen ook buiten de mens liggende oorzaken zijn.


-----------------------------------------
ANKEVEEN - Inwoners van het dorp Ankeveen kunnen binnenkort naar de kroeg om hun geld te halen. Het dorp ten noordwesten van Hilversum heeft sinds enkele maanden geen geldvoorziening meer, nadat de laatste winkel in Ankeveen zijn deuren sloot. Dat winkeltje deed ook dienst als bijkantoor van de Postbank.

Volgens de banken heeft het dorp te weinig inwoners (500) om ergens langs de weg een 'flappentap' te plaatsen. Tijdens een recent werkbezoek van het gemeentebestuur van Wijdemeren aan de dorpskern was het vertrek van 'de bank' één van de belangrijkste gespreksonderwerpen. Wethouder Y. Siemons heeft nu met de cafébaas afgesproken dat de inwoners bij hem geld kunnen opnemen via zijn pinautomaat op de bar.

...terug naar af



[Dit bericht is gewijzigd door Vampie op 18-10-2002 10:34]


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen