IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : (on)zinnig nieuws Vorige pagina | Volgende pagina
Black eye
Gothic Heerst
Usericon van Black eye
Posted 25-03-2002 16:55 by Black eye Profiel van Black eyehttp://666

whaha ha ha ha ha ha daaaaaaaag oma veel plezier met je nieuwe vrienden, en laat de zeeps eens een keertje vallen.whahahaha ha ha ha


TRASH


linknl
MONEY talks BULLSHIT walks
Usericon van linknl
Posted 28-03-2002 11:11 by linknl Profiel van linknl

Russische politie arresteert seriemoordenaar
Gepubliceerd op donderdag 28 maart 2002 10:55

MOSKOU (ANP) - De Russische politie heeft bij de zuidelijke stad Krasnodar een man gearresteerd die ervan wordt verdacht dat hij twintig vrouwen heeft vermoord. Dat heeft het Russische persbureau Itar-Tass donderdag gemeld.
De 32-jarige man heeft inmiddels bekend dat hij de afgelopen twee jaar twaalf prostituees in Krasnodar en omgeving heeft vermoord. Zijn laatste slachtoffer maakte hij een week geleden.

De seriemoordenaar heeft verklaard dat hij de moorden pleegde, ,,om te strijden tegen het immorele gedrag van de vrouwen''. In de meeste gevallen heeft hij zijn slachtoffers verkracht voordat hij ze om het leven bracht.

Copyright 2002 ANP


Sharteel
Mesmerized
Usericon van Sharteel
Posted 28-03-2002 11:27 by Sharteel Profiel van Sharteelhttp://www.photopit.be

quote:
Op 25 maart 2002 11:52 schreef Mutilator het volgende:
Telegraaf:

Bejaarde opgepakt voor vogels voeren

25 maart 2002

ANTWERPEN - Een 79-jarige vrouw uit Antwerpen is vorige week gearresteerd omdat ze broodkruimels had gestrooid voor de vogeltjes. Stadswachters hadden de bejaarde gesommeerd om de kruimels op te ruimen, omdat in hun ogen sprake was van illegale vuilstort.

De vrouw ging daar niet op in en stapte op de bus. Daarop waarschuwden de toezichthouders de politie. Die kwam met loeiende sirene aanrijden en dwong de bus tot stoppen. De bejaarde vrouw werd daarop hardhandig gearresteerd.


Een politiewoordvoerder bevestigt het verhaal maandag in Het Laatste Nieuws. "Als het politieoptreden volgens haar onwettig was, kan ze een klacht indienen bij onze dienst Intern Toezicht", is zijn commentaar.


Er komt nog een staartje aan het verhaal.. Op het bureau aangekomen riep de hoofdcommisaris de agenten op het matje. Hij vond de arrestatie vrij belachelijk. De vrouw is dus niet aangeklaagd wegens sluikstorten, maar kreeg wel een PV wegens 'verzet bij arrestatie'...


Can anybody see the light.. Where the morn meets the dew... And the tide rises...Did you realise no one can see inside your view... Did you realise forwhy this sight belongs to you...


Jade
Usericon van Jade
Posted 28-03-2002 11:29 by Jade Profiel van Jade

Tsss... stomme Belgen


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 29-03-2002 16:12 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

29-3-2002

Officier sleept reddende engel voor de rechter

Van onze correspondent

LEEUWARDEN - Een heldhaftige daad waarbij het leven werd gered van een vrouw in Heerenveen, heeft een Fries bijna een fikse werkstraf opgeleverd. De 'verdachte' redde het leven van een vrouw op het NS-station in Heerenveen, toen zij door een dolgedraaide Somalische asielzoeker tientallen keren werd gestoken.

De Fries reageerde op haar hulpgeroep, achtervolgde de maniakale messentrekker en sloeg de asielzoeker zó hard, dat die het ziekenhuis inging met een dubbele kaakbreuk.

Officier van justitie Leontine de Haas zag hierin "zware mishandeling" en eiste voor de rechtbank Leeuwarden 100 uur werkstraf tegen de held. Ze wilde eerst zelfs enkele maanden cel eisen, maar zag daarvan af, omdat er "bijzondere omstandigheden" waren.

Politierechter mevrouw mr. H.G. Meijer vond dat echter de wereld op zijn kop en prees juist de levensredder voor zijn hardhandige ingreep. De rechter ontsloeg de man onmiddellijk van alle rechtsvervolging. Dat had ook zijn advocaat mr. Wierd Veenstra gevraagd: "Hij heeft zich als een goede Nederlander gedragen, dat mag niet afgestraft worden." Een veroordeling zou zijn rechtsgevoel fors hebben aangetast, aldus de advocaat.

De dolgedraaide Somalische asielzoeker (34) werd gistermiddag wél tot drie jaar onvoorwaardelijke cel veroordeeld voor het op beestachtige wijze neersteken van de vrouw op het treinstation. Die uitspraak is conform de eis van de officier van justitie.

De vrouw, die wachtte in een wachthokje op het perron, werd tientallen keren in hoofd, hals, nek en bovenlichaam geraakt. In haar jas werden 23 messteken gevonden. Een van de messteken doorboorde haar long.

De verdachte had het slachtoffer om geld gevraagd, maar zij weigerde iets te geven. Volgens justitie is de man daarna "als een gek tekeer gegaan."

Uit gedragsrapportages blijkt echter niet dat de man ontoerekeningsvatbaar was. De problematische gebruiker van de roesopwekkende qat-bladeren ontkent te hebben gestoken.

Overmacht

Volgens de raadsman van de levensredder hadden vele andere getuigen slechts de politie gebeld en niet persoonlijk ingegrepen. Mogelijk was de vrouw dan overleden. Zijn cliënt heeft volgens hem juist 'dapper' ingegrepen.

De Fries kan niet worden vervolgd "omdat hij handelde in een situatie van psychische overmacht", aldus de rechtbank. Volgens de rechter moet de steekpartij 'afschuwelijk' zijn geweest. De man poogde zo goed mogelijk de vluchtende Somaliër tegen te houden om hem over te dragen aan de politie, meent de rechter.

De Fries was kwaad en opgefokt door de steekpartij. Bovendien vreesde hij dat de asielzoeker op hém zou gaan insteken. Daarom sloeg de tengere man hard in op de man. Volgens de rechtbank was hij door de aangrijpende gebeurtenis niet meer in staat zijn eigen wil te bepalen, waardoor de klap harder uitviel dan gedacht.



[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 29-03-2002 16:17]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Angela Mortis
Sinistre Française
Usericon van Angela Mortis
Posted 29-03-2002 16:18 by Angela Mortis Profiel van Angela Mortis

Over vreemd en ombegrijpelijk gesproken...iemand die een ander's leven redt aanklagen
vreemd..heel vreemd


MuayThaigerrr!!


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 29-03-2002 19:15 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Niet alleen dat: die somalier krijgt dus maar 3 jaar zitten ipv een andere straf als inmiddelijke uitzetting voor het neersteken van een onschuldig iemand met zo'n 30/40 steken!!!!!



En dan nog de arrogantie hebben om het te ontkennen...

JE GELOOFT HET TOCH NIET???????

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 30-03-2002 3:54]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


McDoom
[Dit bericht is gemodereerd door zillah-morte]
Usericon van McDoom
Posted 30-03-2002 3:13 by McDoom Profiel van McDoom

En dan zijn er nog mensen die het gek vinden dat ik altijd zeg : Kaasschaafstraf!
In sommige gevallen mag dat best Tis toch zielig zo als men met die zaken omgaat!


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 30-03-2002 3:53 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 30 maart 2002 3:13 schreef McDoom het volgende:
En dan zijn er nog mensen die het gek vinden dat ik altijd zeg : Kaasschaafstraf!
In sommige gevallen mag dat best Tis toch zielig zo als men met die zaken omgaat!


Ik begrijp je beweegredenen; zo'n asielzoeker heeft nu voor drie jaar asiel in de bak.

Kun je dit nou een straf noemen?


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Sarjenka
Greetings and felicitations children of technology
Usericon van Sarjenka
Posted 03-04-2002 12:41 by Sarjenka Profiel van Sarjenkahttp://nightmarepatrol.net/sarjenka/weblog

Vampier pleegt zelfmoord in Amerikaanse zel (ANP 2 april 2002 )

MIAMI (RTR) - Een Amerikaanse gedetineerde die als vampier bekend stond, heeft zelfmoord gepleegd. Gevangenisbewaarders vonden zijn lijk zaterdag in zijn cel in Flodida, zo werd dinsdag bekendgemaakt. Hij had een zak over zijn hoofd en was overleden door verstikking. De 55-jarige John Crutchley ontvoerde in 1985 een 19-jarige vrouw die stond te liften. Hij verkrachtte haar en takelde haar zo ernstig toe dat ze een aanzienlijke hoeveelheid bloed verloor. De man ving het bloed op in een pot en deed zich er vervolgens te goed aan. De vrouw slaagde er wonderlijk genoeg in te ontsnappen en bracht het er levend vanaf. Critchley werd tot 25 jaar cel veroordeeld. Na tien jaar kwam hij vrij, tot woede van buurtbewoners die hem niet meer in de gemeenschap wilden hebben. Lang duurde zijn vrijheid echter niet. Na een dag zat hij weer vast omdat hij marihuana bleek te hebben gebruikt. Hij kreeg levenslang omdat hij zich niet had gehouden aan
de voorwaarden voor zijn vrijlating.


If you can't eat it or fuck it, then kill it...


linknl
MONEY talks BULLSHIT walks
Usericon van linknl
Posted 08-04-2002 12:44 by linknl Profiel van linknl

Nieuwe Celine Dion laat pc crashen

De nieuwe cd van de Canadese zangeres Celine Dion 'A new day has come' neemt de titeltekst iets te letterlijk. Eenmaal in een pc gestopt loopt deze vast, de schuld van platenmaatschappij Epic/Sony.

Sony plaatste op de audio-cd een nieuwe versie van de cd-kopieerbeveiliging Key2Audio, waardoor de cd niet op pc's is af te spelen of te kopiëren. Cd's met deze beveiliging worden alleen verkocht in Europa, onder meer in Duitsland. De beveiligde cd's zijn te herkennen aan een waarschuwing op het boekje van de cd: 'will not play on a pc or a Mac'. Het bedrijf Key2audio is volledig in handen van Sony.
Geruchten dat de cd ook bepaalde onderdelen van de cd-romspeler van een Apple MacIntosh-computer zou vernielen, worden door Sony naar het rijk der fabelen verwezen. Volgens Sony kan de computer vastlopen, maar van een beschadiging zou geen sprake zijn.


lol die rotzooi hoor je ook niet in huis te hebben


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 13-04-2002 11:05 by Dwaallicht Profiel van Dwaallicht

Nou, dit is echt RAAR, wel een lap tekst maar zeer de moeite waard om te lezen, over iemand die dacht dat ie door de tijd ging reizen om Hitler te doden

http://www2.bostonherald.com/news/local_regional/muck04122002.htm


Pandaemonaeon
Pipo is back in town
Usericon van Pandaemonaeon
Posted 13-04-2002 16:21 by Pandaemonaeon Profiel van Pandaemonaeon

"saying he believed he was storming through a German bunker killing Nazis, not his terrified co-workers."


OEPS!!!! kijk als je per ongeluk iets geks ziet.. OK maar dit slaat echt alles!


Godverdommen..


rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 13-04-2002 16:23 by rajackar (Speciaal lid) Profiel van rajackarhttp://https://www.facebook.com/rajackar

Dat iemand zo ver kan komen zonder dat er ooit gesignaleerd is dat er met zo iemand iets aan de hand is. bah


De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


aerodis
Usericon van aerodis
Posted 13-04-2002 19:48 by aerodis Profiel van aerodis

iets te veel Red Alert gespeeld.


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 13-04-2002 19:55 by Dwaallicht Profiel van Dwaallicht

(on)zinnig nieuws: mijn falafel HEERSCHT de PAN UIT (en doet de vlammen uit je bek slaan).


rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 13-04-2002 19:56 by rajackar (Speciaal lid) Profiel van rajackarhttp://https://www.facebook.com/rajackar

quote:
Op 13 april 2002 19:55 schreef Dwaallicht het volgende:
(on)zinnig nieuws: mijn falafel HEERSCHT de PAN UIT (en doet de vlammen uit je bek slaan).

Heb jij alweer bier daar?


De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


linknl
MONEY talks BULLSHIT walks
Usericon van linknl
Posted 10-05-2002 17:16 by linknl Profiel van linknl

Opvoeren modem bedreigt kabelnet

Een nieuw programma om software van kabelmodems aan te passen stelt ook niet-technisch onderlegde internetters in staat hun internetsnelheid 6 tot 7 maal te verhogen. De kwaliteit van kabelnetten, ook in Nederland, loopt door de acties ernstig gevaar.

Het opvoeren van de snelheid van modems, het zogenoemde 'uncappen', was eerder voorbehouden aan nerds. Nu velen dat kunnen doen, bedreigt dit de verdeling van de beperkte capaciteit van kabelnetten.
In kabelnetten moeten gebruikers de capaciteit op een hoofdverbinding delen. Wie onevenredig veel bandbreedte uit een kabelnetwerk naar zich toe trekt, benadeelt daarmee zijn buurman, of iemand anders in zijn straat.

Het programma, OneStep, is specifiek bedoeld voor Motorola kabelmodems van het type Surfboard 2100, 3100 en 4100. In Nederland maakt ondermeer Chello gebruik van dit type kabelmodem. In de Verenigde Staten levert AT&T Broadband dit modem voor haar kabelverbindingen.

Normaliter zijn kabelmodems afgesteld op een vaste bandbreedtelimiet. Deze instellingen zijn door de provider in het modem aangebracht. Met het programma is het nu eenvoudig om de instellingen aan te passen.

Gebruikers moeten daarbij wel weten dat kabelinternetproviders de instellingen van het modem kunnen uitlezen en aanpassen. Eventueel kunnen zij zelfs besluiten tot afsluiting, als duidelijk is dat er met het modem geknoeid is. Veel kabelbedrijven zien het zich oneigenlijk toe-eigenen van bandbreedte door gebruikers als diefstal.

Enkele Amerikaanse gebruikers van het programma zijn al door AT&T afgesloten. In Nederland zijn dergelijke gevallen nog niet bekend. Volgens de maker van het programma zijn er mogelijkheden om de actie voor de kabelprovider te verbergen.

Details van de software

De maker van het programma 'OneStep' gaat schuil achter de nickname Der Engel. Zijn programma automatiseert het aanpassen van een zogenoemde DOCSIS-configuratiebestand, het installeren van een FTP-server, het veranderen van het IP-adres en het opzetten van een DHCP-server. Daarmee wordt het modem om de tuin geleid en kan de gebruiker instellingen aanpassen.

Het programma is groot, 30 MB, omdat het alle varianten van het 'uncappen' in zich herbergt.

Via een gebruikersvriendelijke interface kan iedereen het type modem, de providers en de gewenste snelheden instellen. De huidige versie is slechts nog Beta, een volwassen versie komt eind mei beschikbaar als een gratis download.

Zie ook:


OneStepprogramma

Motorola Surfboard

Slashdot


Sarjenka
Greetings and felicitations children of technology
Usericon van Sarjenka
Posted 25-05-2002 15:20 by Sarjenka Profiel van Sarjenkahttp://nightmarepatrol.net/sarjenka/weblog

BLADEL (ANP) - Het Brabantse bedrijf Schippers brengt een vibrator voor varkens op de markt. Het apparaat, de MS Reflexator, maakt het voor zeugen prettig om kunstmatige inseminatie (KI) te ondergaan, zo heeft een woordvoerster van het bedrijf vrijdag verklaard. Het KI-trilapparaat is met een slangetje verbonden aan een pipet met sperma. Door de trilling raakt de zeug ,,in een mum van tijd'' seksueel opgewonden. Dat is volgens de woordvoerster gunstig voor de opname van het zaad. Door de vibraties glijdt het sperma bovendien gemakkelijk naar binnen. De woordvoerster zegt dat de reguliere vibrator voor de mens ten grondslag ligt aan de uitvinding. ,,Er zijn mensen die een vibrator gebruiken. Wij hebben toen gedacht, hoe we dat naar het varken toe konden brengen. Bovendien denken onze klanten altijd met ons mee om KI te verbeteren'', aldus de woordvoerster. De varkensvibrator kan volgens het Brabantse bedrijf bijdragen aan een beter dierenwelzijn. ,,Normaal hangen zeugen bij kunstmatige inseminatie er een beetje suffig bij, maar nu genieten de vrouwtjes ervan, absoluut'', benadrukt de woordvoerster.
Het bedrijf uit Bladel kwam eerder al met een KI-robotvarken op de markt. Die robot, met de naam Scippy, lijkt op een mannetjesvarken. Het apparaat maakt geluiden, waar zeugen opgewonden van raken. Bovendien verspreidt Scippy een geur, die
vrouwtjesvarkens aan seks doet denken.


[Dit bericht is gewijzigd door Sarjenka op 25-05-2002 15:21]


If you can't eat it or fuck it, then kill it...


Sarjenka
Greetings and felicitations children of technology
Usericon van Sarjenka
Posted 07-06-2002 21:51 by Sarjenka Profiel van Sarjenkahttp://nightmarepatrol.net/sarjenka/weblog

Burgemeester beschuldigd van stelen lippenstift

Uitgegeven: 7-6-2002 12:05
Laatst gewijzigd: 7-6-2002 12:16

HEYTHUYSEN - Ze had zaterdag bij het verlaten van een winkel de lippenstift over het hoofd gezien, en dus ging het alarm af toen burgemeester I. Maks-van Veen (PvdA) van Heythuysen door het detectiepoortje liep. Daardoor is het dorp in rep en roer en de burgemeester het onderwerp van gesprek in deze kleine Midden-Limburgse dorpsgemeenschap.



Maks-van Veen heeft de fractievoorzitters van de gemeenteraad, de kabinetschef van de provincie en de commissaris van politie uitgelegd wat er is gebeurd: het niet direct afrekenen van een lippenstift ter waarde van 7 euro.

DA-drogist

De eigenares van de DA-drogist in Heythuysen betrapte de burgemeester toen deze zaterdagmiddag de winkel wilde verlaten. "Bij het detectiepoortje ging ineens het alarm af", vertelt ze in Dagblad de Limburger. "Ik stapte meteen op die mevrouw af en hield haar staande. Ik wist toen nog niet dat het de burgemeester van Heythuysen was. En ik vroeg haar nog eens met de tassen door het poortje te bewegen."

"Het alarm ging toen niet meer af, waaruit ik concludeerde dat het niet-betaalde voorwerp zich niet in de tassen bevond. Uiteindelijk kwam de lipstick tevoorschijn. Die heeft ze daarop alsnog betaald", vertelt de eigenaresse in de Limburgse krant.

"Toen ik haar te verstaan gaf dat ik de politie ging inschakelen, maakte ze daarover enige ophef. Toen ze vertelde dat ze de burgemeester van Heythuysen was, heb ik dat maar niet gedaan."





If you can't eat it or fuck it, then kill it...


Demogorgon
skåp
Usericon van Demogorgon
Posted 07-06-2002 23:22 by Demogorgon Profiel van Demogorgonhttp://www.koelkast.net/

nou ikkuh heb sinds kort een piemel hoofd, en soepkoeltoer ook... is dat onzinnig genoeg?


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 08-06-2002 0:00 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

quote:
Op 7 juni 2002 23:22 schreef Demogorgon het volgende:
nou ikkuh heb sinds kort een piemel hoofd, en soepkoeltoer ook... is dat onzinnig genoeg?


Foto's!


Demogorgon
skåp
Usericon van Demogorgon
Posted 08-06-2002 0:01 by Demogorgon Profiel van Demogorgonhttp://www.koelkast.net/

nee


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 08-06-2002 0:02 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 7 juni 2002 23:22 schreef Demogorgon het volgende:
nou ikkuh heb sinds kort een piemel hoofd, en soepkoeltoer ook... is dat onzinnig genoeg?


nee, dat is zinning nieuws!


Demogorgon
skåp
Usericon van Demogorgon
Posted 08-06-2002 0:03 by Demogorgon Profiel van Demogorgonhttp://www.koelkast.net/

quote:
Op 8 juni 2002 0:02 schreef attila_de_hun het volgende:
nee, dat is zinning nieuws!


ohh leg eens uit


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen