IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : (on)zinnig nieuws Vorige pagina
FireFox
Lifeform 009
Usericon van FireFox
Posted 19-05-2003 11:16 by FireFox Profiel van FireFox

Man doodgeschoten die niet wilde stoppen met zingen

Uitgegeven: 19 mei 2003 07:59

MANILA - In een Filipijnse karaokebar is een man doodgeschoten omdat hij weigerde te stoppen met zingen. Dit heeft de politie maandag laten weten.

Het incident had plaats in Quezon, een buitenwijk van de hoofdstad Manila. De man, Danilo Celicious, kreeg het aan de stok met dronken mannen aan een andere tafel die wilden dat hij stopte met zingen. Hij was op slag dood, nadat meerdere schoten waren gelost. De daders zijn voortvluchtig.

bron http://www.nu.nl


Our song begins to play. It's notes so light and free they dance in my ears and blind my sight. I think of when we danced and laughed when we kissed under the stars and held our hands in the mist.


Klei
Goddammit!
Usericon van Klei
Posted 19-05-2003 14:39 by Klei Profiel van Klei

Het Amerikaanse leger zet Metallica en Sesamstraat in als pressiemiddel in Irak.

Ouders zijn niet de enige die de muziek van hun kinderen haten; Irakezen haten het ook. Amerikaanse legeronderdelen proberen de weerstand van Saddams aanhangers te breken met langdurige sessies waarbij Saddam's aanhangers gedwongen worden te luisteren naar heavy-metal en kinderliedjes. "Geloof me, het werkt", gaf een militair te kennen.

"De bedoeling", zegt Sgt. Mark Hadsell "is het breken van een individus weerstand door hem/haar te irriteren met muziek die door sommige Irakezen als beledigd wordt ervaren". Nummers die worden gespeeld zijn onder andere "Bodies" van de Vin Diesel "XXX" soundtrack en "Enter Sandman" van Metallica. "Deze mensen hebben nooit eerder heavy-metal gehoord" legt hij uit. "en ze kunnen het geestelijk niet aan". Slechts weinigen houden de loodzware riffs van Metallica vol, en kinderliedjes zijn niet veel beter, zeker als het assortiment klassiekers bevat zoals "Sesam Straat" en de gekreunde smartlappen van Barney de paarse dino.

Bron: www.fok.nl


Hoe vol je leven ook is.. Voor bier is altijd plaats!


JaneDoe
Scan your mind
Usericon van JaneDoe
Posted 19-05-2003 14:40 by JaneDoe Profiel van JaneDoehttp://www.scanyourmind.com

Loodzware riffs!!!!????



Don't blush when I rip you open


Azagthoth
One RG2550EX in the pocket!
Usericon van Azagthoth
Posted 21-05-2003 11:49 by Azagthoth Profiel van Azagthothhttp://www.playsomeguitar.com

Uitgegeven: 21 mei 2003 04:58

WASHINGTON - De Amerikaanse Senaat heeft dinsdag (plaatselijke tijd) ingestemd met de opheffing van het verbod op onderzoek naar de mogelijkheid 'mini-atoombommen' te bouwen. Dat soort onderzoek was jarenlang verboden, maar president Bush had om de opheffing gevraagd.

Hij kreeg zijn zin, met 51 stemmen vóór en 43 tegen. Het gaat
om atoombommen met een kracht van een derde of minder van die van de bom van Hiroshima, die in 1945 aan meer dan 100.000 Japanners het leven kostte.

Minister van Defensie Rumsfeld zegt dat hij slechts onderzoek wil doen naar atoombommetjes, die volgens hem nuttig kunnen zijn bij de vernietiging van voorraden chemische of biologische wapens. De regering wil de mini-atoombommen "niet ontwikkelen, niet in gereedheid brengen, niet inzetten".

Naïef

Maar Democratische senatoren vonden het naïef te denken dat de regering in onderzoek zou investeren zonder de intentie de wapens ook daadwerkelijk te bouwen. Bovendien vrezen zij dat de plannen andere landen zullen aansporen ook nieuwe kernwapens te ontwikkelen, na decennia van Amerikaanse inspanningen om verdere proliferatie van kernwapens te voorkomen.

"De haviken zeggen dat de dingen vandaag anders liggen. Een kernoorlog zou zo erg niet zijn, als we de atoombommen maar een beetje kleiner maken", aldus de Democratische senator Edward Kennedy. "Is een half Hiroshima oké? Is een kwart van Hiroshima oké?"

bron: ANP



Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 21-05-2003 11:51 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

LOL Amerikanen zijn nog steeds niet op het dieptepunt he


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 21-05-2003 17:33 by Iskariot Profiel van Iskariot

'Sterke groei extreem rechts op vmbo'

Uitgegeven: 21 mei 2003 08:10
AMSTERDAM - Op vmbo-scholen in middelgrote steden steunen steeds meer jongeren de opvattingen van extreem rechts. Dat schrijft Algemeen Dagblad woensdag. De krant baseert zich op een aantal deskundigen, die dit onafhankelijk van elkaar hebben gezegd. Blanke jongeren komen er steeds openlijker voor uit dat zij positief staan tegenover het nazistische gedachtegoed.

De jongeren doen dit in een aantal gevallen als tegenreactie op provocaties van vooral Marokkaanse medeleerlingen. Het gevolg is bedreigingen, vernielingen en in een aantal gevallen zelfs openlijke geweldpleging. De jongeren onderscheiden zich met kleding van onder meer merken als Lonsdale en dr. Martins schoenen, die symbool staan voor extreem rechtse sympathieën.

Het is niet duidelijk om hoeveel jongeren het gaat. Volgens een deskundige betreft het 'ongeorganiseerde kleinere groepen en individuen, losgeslagen wild dat met machogedrag een daad wil stellen'.


Ja mensen, als je Dr. Martins kisten heb ben je tegenwoordig nazi


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 21-05-2003 19:56 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 21 mei 2003 17:33 schreef Iskariot het volgende:
*knip*
Ja mensen, als je Dr. Martins kisten heb ben je tegenwoordig nazi


Ik las het in de krant ja... Ik heb ze ook, gelukkig lezen de lauwe negers die hier in de tram zitten geen kranten anders zou ik best wel eens problemen kunnen krijgen als ik mijn Docs draag

Dit is wel tof:
quote:
Onbekende energiebron ontdekt

Britse wetenschappers zeggen een energiebron in een mix van water en kalium gevonden te hebben die voorheen nog niet bekend was. De onderzoeksresultaten zijn geverfiëerd door onderzoekers aan de Bristol University. De geleverde energie is honderden keren meer dan de energie die erin gestopt wordt.

De makers van de energiecel kunnen niet precies verklaren wat er gebeurt. Door een elektrische stroom tussen twee elektrodes door een vloeistof te laten stromen, kwam er een enorme hoeveelheid warmte vrij. Volgens berekeningen gebaseerd op de kwantumtheorie, kan waterstof in een metastabiele staat verkeren dat een potentiele bron van energie bevat.

De theorie suggereert dat als er elektriciteit door een mix van water en een chemische stof geleidt wordt, de extra energie in de vorm van hitte vrijkomt. De wetenschappers hebben ontdekt dat een kleine stroom elektriciteit die door een mix van water en kalium geleid wordt, een verbluffende hoeveelheid energie oplevert.



De ontdekking zal verder onderzocht worden. Als de bevindingen correct zijn en op commerciële schaal geproduceerd kan worden, kan de energie cel in elk huishouden toegepast worden, en gasrekeningen met 90 procent verlagen.


Bron: http://news.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?view=DETAILS&xml=/news/2003/05/18/ncell18.xml


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 22-05-2003 0:51 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

Vroeger was er nog geen Zware Metalen:






helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 22-05-2003 15:43 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

Man verdrinkt in gierput

BURGUM - Een 77-jarige man uit het Friese dorpje Burgum is donderdagochtend verdronken in zijn gierput. Dat heeft een woordvoerder van de politie bekendgemaakt.

De man was op weg naar het toilet dat bovenop een gierput achter zijn huis staat. Hij is door een slecht gedeelte van de houten vloer boven de put gezakt.

Een voorbijganger ontdekte de man rond acht uur 's morgens. De brandweer heeft het lichaam geborgen.

Bron: Nu.nl


I'm not being rude. You're just insignificant.


Klei
Goddammit!
Usericon van Klei
Posted 22-05-2003 16:18 by Klei Profiel van Klei

Travestiet geeft erotische show op A16

Automobilisten kregen gisternacht op de A16 een gratis show te zien van een travestiet. De man voerde al rijdend in vrouwenkleding een erotische stripshow op. Sommige bestuurders konden zijn capriolen echter niet waarderen en belden de politie. Die trof de man in een damestoilet op de parkeerplaats Sandelingen-West ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht aan.

De man moest zich daar vervolgens omkleden en werd door de agenten stevig de les gelezen. Daarna mocht hij toch verder rijden.

Bron: www.fok.nl


Hoe vol je leven ook is.. Voor bier is altijd plaats!


Azagthoth
One RG2550EX in the pocket!
Usericon van Azagthoth
Posted 22-05-2003 16:24 by Azagthoth Profiel van Azagthothhttp://www.playsomeguitar.com

quote:
Op 21 mei 2003 19:56 schreef Snaack het volgende:
Ik las het in de krant ja... Ik heb ze ook, gelukkig lezen de lauwe negers die hier in de tram zitten geen kranten anders zou ik best wel eens problemen kunnen krijgen als ik mijn Docs draag

Dit is wel tof:


Bron: http://news.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?view=DETAILS&xml=/news/2003/05/18/ncell18.xml


Hmm... misschien kunnen ze ook weer een mooie bom hiervan maken.



princess of darkness
Usericon van princess of darkness
Posted 24-05-2003 13:48 by princess of darkness Profiel van princess of darkness

De recensies van The Matrix Reloaded zijn over het algemeen lovend. Toch is er kritiek op de film: hij zou mensen aanzetten tot moord. In The Matrix en zijn opvolger wordt het leven op aarde beheerst door een computerprogramma: The Matrix. Heel toevallig hebben zowel een vrouw uit de Amerikaanse staat Ohio als een man uit San Francisco hun huisbaas vermoord om dezelfde reden. Beiden voerden namelijk ter verdediging aan dat ze uit de Matrix wilden ontsnappen.
Maar ook John Lee Malvo, één van de sluipschutters die vorig jaar in Washington 13 mensen neerkogelden, zegt dat hij handelde om uit The Matrix te ontsnappen. En zelfs de twee jongens die in 1999 op de Columbine high school in Littleton een bloedbad aanrichtten, zouden geïnspireerd zijn door de film.
De producent van de films, Joel Silver, reageerde op de moorden door te benadrukken dat de film maar fantasie is. Ook Laurence Fishburne, die in de film als Morpheus zijn best doet om The Matrix geloofwaardig te maken, ontkent het bestaan ervan: "Er is geen Matrix, er bestaan alleen echte dingen."


goed excuus....


1i1ith
Usericon van 1i1ith
Posted 25-05-2003 11:43 by 1i1ith Profiel van 1i1ith

Talentloos
Talent voor muziek maken hebben ze niet. Toch is de 'slechtste band ter wereld' de Duitse hitlijsten binnengekomen met een cd met niets anders dan achtergrond- lawaai. De vierkoppige band Nixer staat op nummer 73 in de Duitse charts met hun single Nix. Nix is het resultaat van de zoektocht van een radiostation naar mensen die absoluut geen talent hebben op muzikaal vlak. Ongeveer 3.500 personen hadden zich aangemeld om mee te doen en te bewijzen dat ze niet kunnen zingen, dansen of een instrument bespelen. (NU.nl)




Dunne_Hein
stfu Donny
Usericon van Dunne_Hein
Posted 25-05-2003 11:46 by Dunne_Hein Profiel van Dunne_Hein

Brrrrr, klinkt spooky. Ik zie al een heel doom scenario voor mij

quote:
Wetenschapper wil naar de kern van de aarde

Het wetenschappelijk magazine Nature heeft een artikel gepubliceerd waarin het plan wordt voorgesteld om een sonde naar het midden van de aarde te laten afdalen. Het plan is ontworpen door planetair wetenschapper Dave Stevenson van het Californisch instituut van Technologie.

Door een gecontroleerde nucleaire explosie naar het centrum van de aarde gericht, wordt er een gat van 30 centimeter breed en honderden meters lengte in de aarde gepenetreerd. Hiervoor wordt 's werelds krachtigste nucleaire bom gebruikt. Door er gesmolten ijzer in te gieten, zal het ijzer door de zwaartekracht vanzelf naar het midden van de aarde stromen, 3000 kilometer onder het aardoppervlak. Hiervoor is naar schatting 100.000 ton gesmolten ijzer nodig. De kosten hiervan zijn te bagetelliseren als je het vergelijkt met ruimteonderzoek, zegt Stevenson.

De sonde, die meezakt met het ijzer, valt met 16km/u naar het centrum van de aarde. In het centrum van de aarde zal de sonde schokgolven genereren om de gegenereerde data naar het aardoppervlak door te geven. Radiogolven werken hier niet. Stevenson heeft het plan opgesteld op basis van crack-propagation, fluid dynamics, mechanical-wave propagation en "stress states".


I can't shoot straight unless I've had a pint!


Katablaster
Toxobasher
Usericon van Katablaster
Posted 25-05-2003 11:47 by Katablaster Profiel van Katablasterhttp://www.toxocara.com

Heej L1l1th!
Hoe was t gisteren?



No Nonsense
Na zonneschijn komt regen.
Usericon van No Nonsense
Posted 25-05-2003 11:47 by No Nonsense Profiel van No Nonsense

quote:
Op 19 mei 2003 11:16 schreef FireFox het volgende:
Man doodgeschoten die niet wilde stoppen met zingen

Uitgegeven: 19 mei 2003 07:59

MANILA - In een Filipijnse karaokebar is een man doodgeschoten omdat hij weigerde te stoppen met zingen. Dit heeft de politie maandag laten weten.

Het incident had plaats in Quezon, een buitenwijk van de hoofdstad Manila. De man, Danilo Celicious, kreeg het aan de stok met dronken mannen aan een andere tafel die wilden dat hij stopte met zingen. Hij was op slag dood, nadat meerdere schoten waren gelost. De daders zijn voortvluchtig.

bron http://www.nu.nl


Ey, deze had ik ook al in het lollig topic gepost.
Hilarisch.


The art of flying lies in learning how to throw yourself at the ground...and miss.


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 25-05-2003 17:10 by Iskariot Profiel van Iskariot

quote:
Op 25 mei 2003 11:46 schreef Dunne_Hein het volgende:
Brrrrr, klinkt spooky. Ik zie al een heel doom scenario voor mij



Klinkt ook als complete onzin


Dunne_Hein
stfu Donny
Usericon van Dunne_Hein
Posted 25-05-2003 17:11 by Dunne_Hein Profiel van Dunne_Hein

quote:
Op 25 mei 2003 17:10 schreef Iskariot het volgende:
Klinkt ook als complete onzin


http://www.newscientist.com/news/news.jsp?id=ns99993730



I can't shoot straight unless I've had a pint!


wladimir
Usericon van wladimir
Posted 25-05-2003 17:21 by wladimir Profiel van wladimir

quote:
Op 25 mei 2003 17:11 schreef Dunne_Hein het volgende:
http://www.newscientist.com/news/news.jsp?id=ns99993730


En als de kern onstabiel word.
KABOOM!


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 25-05-2003 17:31 by Iskariot Profiel van Iskariot

Komt zeker uit de 1 april editie van Nature?


wladimir
Usericon van wladimir
Posted 25-05-2003 17:35 by wladimir Profiel van wladimir



Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 25-05-2003 18:02 by Iskariot Profiel van Iskariot

Voor de geinterresseerden is hier het stuk dat die idioot heeft ingestuurd.


Dunne_Hein
stfu Donny
Usericon van Dunne_Hein
Posted 25-05-2003 21:04 by Dunne_Hein Profiel van Dunne_Hein

wat een gemis...... NOT!!!!!!!

quote:
Hermien Timmerman (59) overleden


In een ziekenhuis in Enschede is zangeres Hermien Timmerman vrijdag op 59-jarige leeftijd overleden.

Timmerman vormde samen met haar man Gert het zangduo 'Gert en Hermien'. Hun populariteit was het grootst in de jaren '60, ze zijn nu nog steeds bekend vanwege hun toenmalige hit "Alle duiven op de dam".


I can't shoot straight unless I've had a pint!


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 27-05-2003 12:41 by Iskariot Profiel van Iskariot

Gevangene stookt alcohol in cel

Uitgegeven: 27 mei 2003 12:00
PARIJS - Franse cipiers hebben tijdens een celcontrole twaalf liter zelfgestookte alcohol ontdekt in de gevangenis van Toul in Lotharingen. Dat meldde de Franse krant Le Figaro dinsdag.

De man had appels en peren van andere gevangenen opgespaard en die laten gisten in zijn kast. Vervolgens distilleerde hij het gegiste sap op een kookplaatje. Om stankoverlast te vermijden sloot hij de kast af met plastic.

Huisvlijt

Deze huisvlijt leidde tot liters sterke drank met een alcoholwaarde van 60 procent. De beschaamde bewakers moesten toegeven dat het lekker smaakte.

De sluikstoker hoopt een strafverlenging te ontlopen. Hij zegt het gevangenisreglement niet te hebben overtreden. Het reglement verbiedt wel het binnensmokkelen van alcohol, maar niet het zelf maken. De gevangene, een voormalig bankoveraller, was gaan stoken om de eenzaamheid te verdrijven.

Hij kreeg nooit bezoek en had geen verlof om de gevangenis te verlaten. In zijn cel is naast alcohol ook cannabis aangetroffen.



Slotje
De slotenmaker
Usericon van Slotje
Posted 27-05-2003 12:58 by Slotje (Administrator) Profiel van Slotjehttp://www.zwaremetalen.com

Maximum aantal reacties is bereikt. Dit topic is automatisch afgesloten door Slotje


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen