IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Dingen om je druk over te maken [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
RudiEngel
Usericon van RudiEngel
Posted 31-12-2010 14:40 by RudiEngel Profiel van RudiEngel

Maar goed dat ik daar niet meer woon dan


Dentz
Usericon van Dentz
Posted 31-12-2010 14:44 by Dentz Profiel van Dentz

Na 26 jaar in Elburg gewoond te hebben doe ik niet anders meer dan dingen op logica van volgorde leggen.


... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore.


RudiEngel
Usericon van RudiEngel
Posted 31-12-2010 14:51 by RudiEngel Profiel van RudiEngel

Haha, vooral blijven doen. Daarmee scherm je je af van de realiteit, en dat is hard nodig in Elburg.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 31-12-2010 15:15 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

WTF ik maak zeker zelf uit wanneer ik wat afsteek!


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 31-12-2010 20:13 by Forever After Profiel van Forever After

Jongen ernstig gewond bij carbidschieten
Uitgegeven: 31 december 2010 20:10
Laatst gewijzigd: 31 december 2010 20:10

DONKERBROEK - Een 15-jarige jongen uit het Friese Donkerbroek is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij het carbidschieten. Dat heeft een woordvoerder van de politie gezegd.

De jongen stak met een aansteker een melkbus aan, die op de kop stond. De hele bus kwam in zijn gezicht terecht.

Het slachtoffer heeft zware verwondingen aan zijn gezicht en ligt in een ziekenhuis in Groningen.

De jongen was samen met een leeftijdsgenoot en twee jongens van zestien jaar met twee melkbussen in de weer.

Ze gooiden vuurwerk naar een van de bussen om hem af te laten gaan, maar dat lukte niet. De 15-jarige besloot om de bus dan maar van dichtbij aan te steken en kreeg het ding in zijn gezicht.

© ANP Nu.nl


:')


 


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 31-12-2010 20:22 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Oud en nieuw is gewoon om het kaf van het koren te scheiden


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 31-12-2010 20:42 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Tom steekt weer een vuurwerkje af!



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 01-01-2011 20:20 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Castraat dumpt eigen ballen in park

Een 22-jarige Engelsman wilde het nieuwe jaar ingaan als vrouw. Hij besloot zijn eigen testikels af te snijden en deze te dumpen in het park. Pas afgelopen nacht meldde hij zich bij het ziekenhuis.

De castraat wilde waarschijnlijk een vrouw worden, maar besloot later toch maar naar het ziekenhuis van Derbyshire te gaan. Hij vertelde veel minder pijn te voelen dan hij had verwacht. Met enkele hechtingen en het advies psychiatrische hulp te zoeken kon hij weer huiswaarts keren.

"Een man van begin twintig zonder testikels heeft zichzelf gemeld bij het ziekenhuis", zo liet een woordvoerder van Chesterfield Royal Hospital afgelopen nacht weten. "Zijn ballen had hij de vorige dag zelf afgesneden. De man is inmiddels ontslagen. Vanwege zijn privacy kunnen we geen verdere informatie prijsgeven."

De man had waarschijnlijk geslachtsproblemen. Mogelijk heeft hij eerder getracht een geslachtsoperatie aan te vragen. Enkele hondenbezitters durven niet meer hun hond uit te laten in het park uit angst dat de hond de testikels opgraaft.

Lijkt me ook wel waar, pas gecastreerde dieren laten ook niet echt zien dat ze er veel pijn van hebben.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 02-01-2011 14:24 by Forever After Profiel van Forever After

Man schiet per ongeluk op vriend
Uitgegeven: 2 januari 2011 12:54
Laatst gewijzigd: 2 januari 2011 12:55

BREDA - Een 21-jarige man uit Breda heeft tegenover de politie verklaard per ongeluk met een vuurwapen op een 20-jarige man uit Terheijden (Noord-Brabant) te hebben geschoten, waardoor deze zwaargewond raakte.

Dat gebeurde zaterdagochtend in een woning in Breda, waar de schutter samen met het slachtoffer en drie andere jongeren de jaarwisseling vierde.

Het slachtoffer heeft dezelfde lezing over het incident. Zijn toestand is niet levensbedreigend. Hij heeft letsel aan zijn kaak opgelopen.

De 21-jarige schutter zit vast. Hij wordt maandag aan de rechter-commissaris voorgeleid.

© ANP Nu.nl


:')


 


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 02-01-2011 14:33 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

Holy crap.. wat een berg ellende hier weer n.a.v. de jaarwisseling. Toch jammer dat mensen die het hele jaar de tijd gehad hebben uiteindelijk nog die laatste avond nodig hebben om een darwin-award binnen te halen


F.E.S.
Usericon van F.E.S.
Posted 02-01-2011 17:35 by F.E.S. Profiel van F.E.S.

'Israël bereidt zich voor op grote oorlog'

Uitgegeven: 2 januari 2011 15:42
Laatst gewijzigd: 2 januari 2011 16:33

JERUZALEM - De strijdkrachten van Israël bereiden zich voor op een grootschalige oorlog in het Midden-Oosten, waarschijnlijk tegen de Palestijnse Hamasbeweging in de Gazastrook of tegen de militanten van Hezbollah in het buurland Libanon.
© ANP

Dat blijkt uit een document, dat is verspreid door de klokkenluiderssite WikiLeaks.

De Noorse krant Aftenposten publiceerde zondag een verhaal, dat is gebaseerd op een verslag van de Amerikaanse ambassade in Tel Aviv over een onderhoud met de Israëlische chef-staf, luitenant-generaal Gabi Ashkenazi.
Click here to find out more!

''Ik bereid het Israëlische leger voor op een grootschalige oorlog, omdat het gemakkelijker is om terug te schakelen naar een kleinere operatie, dan om het tegenovergestelde te doen'', zo wordt Ashkenazi geciteerd.

'Raketdreiging serieuzer dan ooit'

Het door WikiLeaks gelekte document is gedateerd op 15 november 2009. ''De raketdreiging tegen Israël is serieuzer dan ooit'', zou Ashkenazi hebben gezegd tegen een groep Amerikaanse diplomaten. ''Daarom legt Israël zoveel nadruk op verdediging tegen raketten.''

Iran, de aartsvijand van Israël, zou volgens Ashkenazi beschikken over circa driehonderd raketten met voldoende bereik om Israëlische doelen te treffen.

In het geval van een aanval door Iran zouden de autoriteiten in Israël slechts 12 tot vijftien minuten de tijd hebben om burgers te waarschuwen.

Wapenarsenaal Hezbollah

Het Amerikaanse document maakt verder melding van het wapenarsenaal van Hezbollah. Deze beweging, die steun krijgt van Iran, zou beschikken over meer dan 40.000 raketten.

In het afgelopen jaar zou dat aantal volgens bronnen binnen het Amerikaanse regeringsapparaat zijn opgelopen tot ongeveer 50.000.

© ANP


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 02-01-2011 21:16 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
PVV boycot nieuwjaarsrecepties


DEN HAAG/ALMERE - De raadsfracties van de PVV in Den Haag en Almere boycotten de nieuwjaarsrecepties die deze gemeenten organiseren. Zij vinden het zonde van het geld.

''Het is brutaal en bespottelijk dat ter meerdere eer en glorie van de bestuurlijke elite 150.000 euro wordt uitgegeven aan de bijeenkomst'', zei het Haagse PVV-raadslid Machiel de Graaf zondag.

Zijn partijgenoot Toon van Dijk in Almere vindt de bijna 60.000 euro die daar voor de bijeenkomst is uitgetrokken ''heel veel geld''. Ook al betaalt volgens hem de Vereniging Bedrijfskring Almere, die de bijeenkomst mede organiseert, 11.000 euro van de rekening.




De gemeente Den Haag zei in een reactie dat van een bestuurlijk elitefeestje geen sprake is. ''Het is een nieuwjaarsbijeenkomst waar elke Hagenaar zich voor op kan geven'', zei een woordvoerder.

''Uiteraard is er een beperkte capaciteit: we kunnen niet meer dan tweeduizend mensen ontvangen. Meer mensen mogen er niet in van de brandweer.''


Jammer

Alphons Muurlink, fractievoorzitter van de PvdA in Almere, vindt het jammer dat de PVV niet naar de nieuwjaarsreceptie wil komen. ''Het is een mooie traditie om het nieuwe jaar in te luiden en bovendien zijn alle burgers van harte welkom.''

Verder stelt Muurlink dat het bedrijfsleven een deel van de kosten van de borrel in Almere draagt. ''Misschien kunnen we in de toekomst nog eens beter naar de kosten kijken'', aldus Muurlink.

Den Haag en Almere zijn de enige gemeenten waar de PVV in de raad zit. De partij van Geert Wilders deed alleen in deze steden mee aan de raadsverkiezingen, afgelopen maart.


Onevenredig hoge kosten

Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam besloot eerder de traditionele nieuwjaarsreceptie in het Concertgebouw niet te laten doorgaan wegens de in deze tijd onevenredig hoge kosten.

Ook de bijeenkomst in Amsterdam kostte de afgelopen jaren 150.000 euro. Van der Laan riep alle directeuren van gemeentelijke diensten op ook hun nieuwjaarsbijeenkomsten af te gelasten of te versoberen.




Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ColdheartMinor
Oink! Oink!
Usericon van ColdheartMinor
Posted 02-01-2011 22:09 by ColdheartMinor Profiel van ColdheartMinor

Weert krijgt Oranjeweekend

Koninginnedag in Weert zal dit jaar niet alleen bestaan uit het bezoek van de koningin en haar familie. Weert krijgt een Oranjeweekend dat tot en met zondag 1 mei zal duren. Dat maakte burgemeester Jacques Niederer zondagmiddag tijdens zijn nieuwjaarstoespraak bekend.
Weert
van onze verslaggever
Niederer en zijn collega Stef Strous van de gemeente Maasgouw zouden zondag tijdens hun nieuwjaarsrecepties website en logo’s voor het bezoek van de koningin in Weert en Thorn onthullen, maar die stonden vrijdag al online.
Mensen en organisaties zullen zoveel mogelijk worden betrokken bij de invulling van het programma voor het bezoek van de koningin, liet Niederer zondag weten. Hiertoe organiseert de gemeente Weert daags na de 73e verjaardag van koningin Beatrix, op dinsdag 1 februari, een informatiebijeenkomst voor de inwoners.

De website voor het bezoek van koningin en familie aan Thorn en Weert is te zien op www.koninginnedag2011.nl.

Lees meer over de nieuwjaarsrecepties in Stevensweert (gemeente Maasgouw) en Weert in de krant van maandag



Nee, sorry, hier heb ik echt geen zin in. Tijd voor een weekendje weg, dus.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 03-01-2011 10:15 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Darwinaward!!!

Man (20) Breda verloor Russisch roulette

De 20-jarige man uit Breda die eind vorige week 'per ongeluk' zou zijn neergeschoten door een 21-jarige vriend blijkt de verliezer te zijn van een spelletje Russisch roulette. Bij dit gezelschapsspel wordt een revolver geladen met één kogel en halen de spelers om de beurt de trekker over met het vuurwapen op het eigen gelaat gericht. Een variant op dit spel is dat de revolver niet op het eigen hoofd, maar op het hoofd van een medespeler is gericht.

Het slachtoffer raakte zwaargewond doordat de bewuste kogel zijn kaak doorboorde. Een meisje van 17 en twee jongens van 19 en 20 jaar deden ook mee aan de festiviteiten, zij zijn weer vrijgelaten. De 21-jarige vriend die in het weekend nog verklaarde per ongeluk te hebben geschoten, wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.



holysjit
Usericon van holysjit
Posted 03-01-2011 10:32 by holysjit Profiel van holysjithttp://www.ragherrie.com

quote:
Op 3 januari 2011 10:15 schreef attila_de_hun het volgende:
Darwinaward!!!

Man (20) Breda verloor Russisch roulette

...Een meisje van 17 en twee jongens van 19 en 20 jaar deden ook mee aan de festiviteiten, zij zijn weer vrijgelaten...




Festiviteiten. Haha...


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 03-01-2011 13:14 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 3 januari 2011 10:15 schreef attila_de_hun het volgende:
Darwinaward!!!

Man (20) Breda verloor Russisch roulette

De 20-jarige man uit Breda die eind vorige week 'per ongeluk' zou zijn neergeschoten door een 21-jarige vriend blijkt de verliezer te zijn van een spelletje Russisch roulette. Bij dit gezelschapsspel wordt een revolver geladen met één kogel en halen de spelers om de beurt de trekker over met het vuurwapen op het eigen gelaat gericht. Een variant op dit spel is dat de revolver niet op het eigen hoofd, maar op het hoofd van een medespeler is gericht.

Het slachtoffer raakte zwaargewond doordat de bewuste kogel zijn kaak doorboorde. Een meisje van 17 en twee jongens van 19 en 20 jaar deden ook mee aan de festiviteiten, zij zijn weer vrijgelaten. De 21-jarige vriend die in het weekend nog verklaarde per ongeluk te hebben geschoten, wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.




hij is niet dood, hij is zn kans op nageslacht nog niet verloren.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 03-01-2011 14:41 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Goed nieuws voor kebab-minnend Zwolle!

----------

Oriental Döner Kebab tijdelijk in ander pand

maandag 03 januari 2011 | 10:16 | Laatst bijgewerkt op: maandag 03 januari 2011 | 11:12
Tekstgrootte tekst verkleinentekst vergroten
Brand aan de Vispoortenplas in het centrum van Zwolle. Foto Frans Paalman

Brand aan de Vispoortenplas in het centrum van Zwolle. Foto Frans Paalman
Quantcast

ZWOLLE - Het door brand geteisterde Oriental Döner Kebab in Zwolle opent vandaag alweer de deuren. Niet in het pand aan de Vispoortenplas 7 maar op nummer 13, het hoekpand. Eigenaar Ai Atsku: "We zijn afgelopen nacht druk in de weer geweest om het een en ander te verhuizen.
Dat is gelukt en de gemeente geeft ons toestemming om door te draaien op nummer 13." Atsku verwacht dat Oriental Döner Kebab zeker een maand op nummer 13 zal zitten. De oorzaak van de brand van zaterdagmiddag is nog onbekend.

© Stentor


Je moeder.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 03-01-2011 14:56 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 3 januari 2011 13:14 schreef ElitE het volgende:
hij is niet dood, hij is zn kans op nageslacht nog niet verloren.


ach ja
Aan de andere kant, een gat in je kaak lijkt me nu niet echt fitness verhogend. Verder vermoed ik ook dat weinig dames onde de indruk zijn van russiche roulettespelers. Wellicht dan toch weining nakomelingen(alhoewel dit idd nog niet voldoende is voor een darwinaward is, daar moet meneer nog iets meer zijn best voor doen).


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 03-01-2011 16:59 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 3 januari 2011 10:15 schreef attila_de_hun het volgende:
Darwinaward!!!

Man (20) Breda verloor Russisch roulette

De 20-jarige man uit Breda die eind vorige week 'per ongeluk' zou zijn neergeschoten door een 21-jarige vriend blijkt de verliezer te zijn van een spelletje Russisch roulette. Bij dit gezelschapsspel wordt een revolver geladen met één kogel en halen de spelers om de beurt de trekker over met het vuurwapen op het eigen gelaat gericht. Een variant op dit spel is dat de revolver niet op het eigen hoofd, maar op het hoofd van een medespeler is gericht.

Het slachtoffer raakte zwaargewond doordat de bewuste kogel zijn kaak doorboorde. Een meisje van 17 en twee jongens van 19 en 20 jaar deden ook mee aan de festiviteiten, zij zijn weer vrijgelaten. De 21-jarige vriend die in het weekend nog verklaarde per ongeluk te hebben geschoten, wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.



*kuch* zes posts eerder *kuch*


 


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 03-01-2011 17:02 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Daar stond niet bij dat het om deze Russische volkssport ging.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 03-01-2011 17:10 by Forever After Profiel van Forever After

Ach detail.

Het wordt tijd dat ze onprofessioneel omgaan met vuurwapens (om het zo maar te noemen) en ook illegaal wapenbezit eens harder aan gaan pakken.

Eliminatie lijkt me wel iets.



 


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 03-01-2011 17:14 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Dat gebeurt toch al automatisch?

Trouwens onprofessioneel omgaan met wapens? bedoel je als je geen doden maakt?

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 03-01-2011 17:15]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 03-01-2011 17:14 by Forever After Profiel van Forever After

Man overleeft zelfmoord door vuilnis
Uitgegeven: 3 januari 2011 16:41
Laatst gewijzigd: 3 januari 2011 16:41

AMSTERDAM - Een New Yorker, die zondag zelfmoord wilde plegen door van de tiende verdieping van een gebouw te springen, heeft zijn poging overleefd.

Hij belandde op een berg vuilniszakken die vanwege een sneeuwstorm afgelopen week niet was opgehaald. Dat hebben de autoriteiten in New York maandag bekendgemaakt.

De 26-jarige man is na zijn zelfmoordpoging naar een ziekenhuis gebracht. Hij was zwaargewond, maar verkeerde wel in stabiele toestand.

Volgens een tante van de man maakte haar neef zich de afgelopen tijd ernstige zorgen dat hij uit zijn appartement zou worden gezet. De vrouw was blij dat de gemeente vanwege de sneeuwval het afval nog niet had opgehaald.

© Novum Nu.nl


:')


 


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 03-01-2011 17:21 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 03-01-2011 17:22 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 3 januari 2011 17:14 schreef ElitE het volgende:
Dat gebeurt toch al automatisch?

Trouwens onprofessioneel omgaan met wapens? bedoel je als je geen doden maakt?


Deels wel maar niet snel genoeg.

Nee, daarmee bedoel ik oneigenlijk gebruik zoals oa die spielerei van die kneus die zijn maat door zijn harses schoot. En al het gebruik buiten de daar volgens de wetgeving aangegeven locaties.


 


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen