|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
quote: Nee, nee, dit was de laatste keer dat je Honig soep uit een pakje hebt gehaald . Volgende keer gewoon uitje snijden, bakkie champignons snijden, paar teentjes knoflook pletten, boel opbakken in wat olie, water + bouillon erbij, kruiden erbij (vooral thijm en paprikapoeder), tien minuten pruttelen, in de blender smijten en pureren, stukje boter smelten (gram of dertig), beetje bloem erbij doen in paar stapjes, tussendoor goed roeren zodat de boter de bloem opneemt, zoveel bloem totdat het zeg maar niet meer vloeibaar begint te worden, en dan beetje 'soep' erbij, goed mengen, weer beetje soep, goed mengen, etc. etc. Klaar is champignonsoep, hoplaa. Oude kaas eroverheen raspen en serveren met afgebakken stokbrood. Fuck Honig. |
|
En dan een half uur afwassen |
|
Het is dat of de Honigdiarree van het fornuis poetsen... |
|
Mijn vriendinnetje heeft vannacht Mie gemaakt met Quorn, satésaus, spruitjes met suiker en cashewnoten. Was echt mega lekker . Val ik je toch weer lastig met mijn geouwehoer. |
|
quote: Subtiel kamerolifantje |
|
Ja als je een prutser ben |
|
quote: Jij kunt ook voor hun gaan koken... I generally avoid temptation...unless I can't resist it. |
|
quote: dat mocht mn broer dus doen met zn inzicht Subtiel kamerolifantje |
|
Hmmzz vanavond mosterdsoep.. |
|
Hmm koken hebbik maar 1 magic word voor: NOODLES Lekker, en zelfs ik kan het klaar maken. Ik heb gesproken |
|
quote: Deze combinatie heb ik enkele keren moeten herlezen. Not all who wander are lost. - JRR Tolkien |
|
Ik heb van het weekend iets heel lekkers gemaakt! Ingrediënten 2 pers. : - 2 tonijn moot - 3 teentjes knoflook - 1 ui - koksroom - 4 eetlepels mosterd - 1 augurk - 1 paprika naar keuze - gebakken aardappels - krulsla De tonijn bakken net als biefstuk, heel simpel dus, van de koksroom + mosterd een lekkere saus maken en daarbij voeg je kleine stukjes augurk en paprika toe en om de smaak wat te verstevigen knoflook en uitjes. Dan met gebakken aardappels (tip, kruid ze lekker naar keuze) en dan is het lekker om de krulsla heel even in de frituur te gooien (200 graden) een paar seconden, dan krijg je een heel leuk effect, wordt het heel knapperig, maar zeer lekker, en eens een keer wat anders. Lekker glas witte wijn erbij, en hopa! eetse! [Dit bericht is gewijzigd door Vintersorg op 29-09-2003 15:34] |
|
Wel, dát ga ik eens proberen. Not all who wander are lost. - JRR Tolkien |
|
Het leuke is dat iedereen dit kan maken, echt heel simpel! En een leuke serveertip: Snij de tonijn en schuine plakjes en leg deze als een waaier op je bord, sprenkel de mosterdsaus erover en geef het wat extra kleur met verse peterseli (gehakt) en dan de gefrituurde sla ernaast in bv. combi met kleine stukjes wortel, top! |
|
quote: ps. zorg wel dat de tonijn droog de pan in gaat! (en bak met olijfoli) |
|
Mooi.. Ik zal laten weten hoe ik het alsnog heb kunnen doen mislukken. Not all who wander are lost. - JRR Tolkien |
|
Overal gaat ui in Ui in Jenje -->> |
|
quote: hehehehe |
|
Net een heerlijk broodje gemaakt.. Reepjes gebakken tempeh gemarineerd in een ketjap/kruidenmix samen met plakjes komkommer. Het zooitje een uurtje laten staan en dan op een broodje serveren (even opwarmen) met een enorme klodder sambal. Don't blush when I rip you open |
|
and where's the meat?? |
|
quote: alles (naja, bijna alles) is lekker met sambal! I practice reversed alchemy: I turn money into crap |
|
quote:Barbaar! Don't blush when I rip you open |
|
quote: |
|
quote: Dank voor het compliment! |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |