|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
quote: Subtiel kamerolifantje |
|
quote: Ik heb laatst iets gezien op discovery. Vaag iets over waar mannen of vrouwen beter in zijn. Een groep mannen en een groep vrouwen moesten een aantal gerechten maken. De eerste dag onder leiding van een kok en de tweede dag moesten ze laten zien wat ze nog wisten. De eerste dag leek het alsof de mannen beter waren maar de tweede dag bakten ze er weinig meer van. De vrouwen daarentegen deden gewoon precies wat ze de vorige dag geleerd hadden. How Will I Laugh Tomorrow When I Can't Even Smile Today |
|
quote: Precies, keurig gehoorzaam dus, zoals het hoort... |
|
quote: nou zeg Ik geef het niet graag toe maar wij vrouwen lopen op veel vlakken echt achter op mannen. Of dat nu door het vrouwonvriendelijke verleden komt of niet. |
|
quote: Welnee... Ik vind het niet zo raar dat topkoks meestal mannen zijn. Net zoals toponderzoekers dat vaak ook zijn. Mannen zijn nu eenmaal over het algemeen op hun best in de diepte, ze kunnen zich beter focussen dan vrouwen. Zodra er meerdere dingen tegelijk gedaan moeten worden of meerdere dingen tegelijk gebeuren schieten ze vaak tekort. |
|
Schieten wie te kort mannen of vrouwen?? Ik las namelijk laatst dat alle mannen een beetje autistisch zijn, ze kunnen zich maar op 1 ding tegelijk concentreren... Ik heb gesproken |
|
Ik ga vanavond voor mijn vriendinnetje koken. Ik wil iets bijzonders en vegetarisch dus ik moet nog uitzoeken wat. Val ik je toch weer lastig met mijn geouwehoer. |
|
Ah heerlijke Griekse tzatziki, met kofte en Turkse aardappels. F*ck hippies |
|
quote: naja de meeste topkoks zijn of homo, of vreselijk oversext. Maar als kok moet je juist meerdere dingen tegelijk kunnen, je moet toch alle dingen die je aan het bereiden bent combineren, om er zoveel mogelijk vaart in te houden In a world of despair, our lives will end. Some without warning, while others die by design |
|
Zo nog ff tosties ham/kaas maken. Oud Vuil. |
|
quote: |
|
zo effe wat voer uit de vriezer... wachten tot het wat minder koud is. Couscous van vorige week Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
quote: lekkor! ik zou het alleen niet daar laten ontdooien Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen. |
|
is alleen voor een mooi plaatje lieverd Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
quote: ohhhhh, ik dacht ook al Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen. |
|
Goh ik vind het altijd zo moeilijk om te beslissen wat te eten. Voor mezelf best makkelijk maar dan nog weten of mijn vriend daar zin in heeft. Daarbij ben ik ook nog eens vegetarier en hij niet... Some men see things as they are and ask why. I dream things that never were and ask why not. |
|
Mama kookt. Mama beslist. *zucht* Behalve als ik jarig ben Ghegheghe. Bloodied by the thorns beside the leaves |
|
quote: Kookt je vriend wel eens? Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Ik heb net de restjes van gister naar binnen gewerkt. De Tjechische op de afdeling was gister jarig en had een of ander soort aardappeltaartjes gemaakt, gevuld met schnitzel. Omdat ik gister niet mee kon eten, hadden ze wat voor me bewaard. Best wel smakelijk. Omdat ze geen groente achter gelaten had heb ik zelf een enorm simpele "salade" gemaakt met tomaat, verse knoflook, verse basilicum en een flinke scheut goede olijf olie en een nog flinkere scheut goede balsamico azijn. Erg lekker bij heel veel gerechten en binnen 1 minuut op tafel. "Le coeur a ses raisons que la raison ne connaît point." |
|
jep Balasmico heb ik ook standaard in de kast, toch vindt ik die zwarte kleur wel vreemd voor azijn, maar het is heerschspul, vooral in salade! Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
vandaag gecoke'd: Stamppot boerenkool met rookworst respect voor mijn moeder die de teksten voor Bound of Glory schrijft... |
|
Over tien minuten heb ik groene mango-curry, verder gewoon simpel met rijst. Dat bijna elke dag koken valt niet mee als je bijna nooit voor zeven uur thuis bent maar dat mag de pret niet drukken, ik ben nl. op tijd voor het voetbal . Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote: 3-1.....denk ik dan maar, eet smakelijk! |
|
Dank je! Die curry was dus mooi te pittig. Dat komt niet vaak voor.... ik zweet me rot en ben helemaal aan het snotteren . *edit* voor de liefhebbers, recept (nou ja recept, ik doe maar wat): groene curry voor 4 personen 2 witte uien, fijngesneden 400 gr. spercieboontjes, in tweeën halve bol knoflook, de teentjes geplet 2 el. groene curry pasta (haal bij de toko) 2 el. citroengras, fijngesneden 2 el. fijngehakte gemberwortel zwarte peper + zout naar smaak 1.5 blik kokosmelk 1 ferme mango, geschild, in stukjes wat zonnebloemolie Hatsekiedee, verwarm de olie in een wok, als de olie warm is doe dan de knoflook in de pan en bak deze totdat de teentjes lichtbruin zien. Doe dan de uien, de gember, het citroengras en de peper en zout erbij. Fruit de uien tot ze glazig zien en doe dan de currypasta erbij. Goed roeren, dan is het tijd voor de boontjes. Wederom goed roeren, dan kan de kokosmelk erbij. Breng de boel aan de kook en laat ca. 15 min. koken. Nu kunnen de stukjes mango erbij, nog 10 min. laten koken en klaar! Time dit met de rijst die je erbij serveert en je hebt een makkelijk hapje voor doordeweeks. Tip: met sliertjes rode peper, of kleine stukjes paprika, "oogt" deze curry een stuk leuker. [Dit bericht is gewijzigd door M. op 14-09-2004 20:55] Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |