|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Haha, dan kan je het beter niet maken nee, tenzij je wilt dat je vriendin er als een aardbei uit gaan zien |
|
quote: Vietnamese geroerbakte biefstukreepjes met patat? Hatsjikidee! |
|
quote:Ik hou van biefstuk, maar ik had vandaag ook al iets met biefstuk erin. "Een vrouw als jou, heb ik nooit gekend. Sterker nog, ik zou niet weten wie je bent" Herman Finkers |
|
quote: gado gado met pindasaus en ei? Dat ga ik denk wel maken morgen met saté's *edit: de sate's toegevoegd* [Dit bericht is gewijzigd door Unholy Mary op 16-09-2004 23:06] Hatsjikidee! |
|
Pindasaus en ei klinkt goed, maar wat is gado gado? "Een vrouw als jou, heb ik nooit gekend. Sterker nog, ik zou niet weten wie je bent" Herman Finkers |
|
stukjes Indonesiër |
|
Dat klinkt lekker. "Een vrouw als jou, heb ik nooit gekend. Sterker nog, ik zou niet weten wie je bent" Herman Finkers |
|
quote: groente...ik neem meestal sperciebonen, andijvie en tauge, maar chinese kool of wortels kunnen natuurlijk ook. Zelfs spruiten smaken lekker met pindasaus Hatsjikidee! |
|
quote:Op mijn werk zitten 2 gasten die bij alles pindasaus nemen. Heerlijk om de koks te horen vloeken als ze weer pindasaus gaan halen. "Een vrouw als jou, heb ik nooit gekend. Sterker nog, ik zou niet weten wie je bent" Herman Finkers |
|
quote: Pindasaus heerscht! Hatsjikidee! |
|
daarstraks chocolade-milkshake gemaakt niet echt fantastisch gelukt moet ik zeggen ... iemand een goed recept ? In der Beschränkung zeigt sich der Meister ! |
|
Hoe heb je dat gemaakt dan? Gewoon 1-op-1 (volle) melk en goed chocoladeijs, zakje vanillesuiker erbij, even in de vroem-vroem, klaar. |
|
mja, bij gebrek aan chocolade-ijs gewoon wat chocolade gesmolten (stond in kookboek ) en dan gewone suiker + lepel vanille suiker. Oja, halfvolle melk ipv volle gebruikt. Hoe krijg je die shakes eigenlijk dikker/vaster, zoals ze in tea-rooms opgediend worden ? In der Beschränkung zeigt sich der Meister ! |
|
Je hebt dus gewoon chocolademelk gemaakt Dat recept is prima, maar doe er dan wel wat ijsblokjes bij. |
|
quote: fuck, je hebt gelijk quote: In der Beschränkung zeigt sich der Meister ! |
|
vanavond boerenkool met worst O'er the surging flood of sea my spirit flies... |
|
quote: Edit;vergeet het spek niet!! [Dit bericht is gewijzigd door varanus op 17-09-2004 16:33] spelfout weggehaald... |
|
hmmm vanavond denk ik; tong in Madeirasaus+patatjes en kben er nog niet uit of met prinsesseboontjes of met appelmoes... Llie n'vanima ar' lle atara lanneina |
|
Ik denk, pizza. |
|
Eet over enkele minuten een fijn menu bij de chinees vandaan.Zonder te overdrijven weet ik zeker dat de beste chinees van Nederland bij ons in het dorp zit spelfout weggehaald... |
|
quote:Prachtig! I'm not being rude. You're just insignificant. |
|
ZO .. zo eens de shoarme in de pan mikken |
|
Hmmm, meesterkok Pa gaat heerlijke eend maken met (bistro dacht ik ) saus en patatjes in de over plus een heerlijke salade. En als dessert yoghurt met stukjes mango. Heerlijk als je pa in zo'n bui is. Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip |
|
quote: ik moet koken voor een veganiste dus geen spek IN de boerenkooldinges helaas, dat is pas echt mjammie. Maar wel erbij uiteraard O'er the surging flood of sea my spirit flies... |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |