|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Ik vind persoonlijk een broodje oude kaas/ stervende zwaan erg lekker |
|
Ik ga zelf een pizza in de oven doen I generally avoid temptation...unless I can't resist it. |
|
niet te moeilijk doen he. luuuuuuv is in the air......... |
|
Zo, ik ga eens ff wat brouwen voor de hele familie. Mocht ik niet meer online komen: mislukt. |
|
ikke maak LASAGNE!!!!!! suc6 verzekerd! luuuuuuv is in the air......... |
|
vandaag woensdag dus frietdag!!!!!!! |
|
vandaag ga ik eens macaroni maken. Ik ben benieuwd hoe het afloopt... Sticking feathers up your butt doesn't make you a chicken |
|
quote:Succes. Ik heb net m'n kookpoging overleefd. En ze vonden het nog lekker ook! |
|
quote: Ben je toch nog ergens goed voor Hmmz ik heb al helemaal alleen in de soep geroerd voor 30 seconde omdat mijn moeder even naar de wc moest..Ik leer het nog wel Teloorgang! --> https://youtu.be/fDebPivKw00 |
|
Er wordt vandaag in Wageningen voor mij gekookt door de vrouw van wie ik veel kookkunsten heb geleerd (niet m'n moeder ), dus dat wordt weer smullen . Zelf mensen te gast hebben is fijn, maar andersom bij iemand die weet hoe het moet is ook erg goed . |
|
gaat vanavond gewoon weer een pizza de oven in |
|
Rijst met een lekker sousje en groeten en kip |
|
4 broodjes knakworst ... |
|
quote: om Dwaallicht te citeren: pizza ---> OVENS!!! I spy with my little and verrry evil eye..... |
|
quote: Simpel doch effectief!!!! Ik eet nu wat nasi wat nog van eergister over was. |
|
Voor ouders laatst Algerijns gekookt: couscous met gefruite, rode ui, gegrilde lamskoteletjes geserveerd met koffie-abrikozensaus.....Heerlijk! |
|
biefstuk was in de aanbieding Je moeder. |
|
Mijn moeder zit al bijna 3 weken in Zuid Afrika dus heb ik niet echt gezond gegeten de laatste tijd. Ik kan niet echt koken en ik vind het ook verschrikkelijk om te doen. Nu zit ik lekker aan de patat (alweer). Iedereen heeft recht op mijn mening. |
|
Ahum ..ik denk dat ik net een eitje kan bakken Nee serieus heb nog nooit echt eten moeten maken ... Dat gaat wat geven als ik ga samenwonen Some men see things as they are and ask why. I dream things that never were and ask why not. |
|
Vandeweek voor wat oldskoolers hier die ik nog weleens zie een fijne Marokkaanse bulgur-salade gemaakt. Zeer simpel: Neem 200 gr. bulgur, laat dit een uur of anderhalf in koud water weken. Verder nodig: 3 tomaten zakje zwarte olijven olijfolie raspsel van 1 citroenschil, en sap van 1 citroen 2 rode uien 2 à 3 handenvol verse munt (VERS ja, bij de groenteboer of betere supermarkt) bakje/zakje walnoten Tomaten in blokjes, walnoten gehakt, twee derde van de munt fijnhakken, rode uien klein hakken, olijven zo laten, alles mengen met de bulgur, paar lekkere scheuten olijfolie eroverheen, goed mengen en alles & garneren met de overgebleven muntblaadjes, succes verzekerd . Leuk voor zomerse picknick/lunch gecombineerd met stokbrood + kruidenboter en droge witte wijn. |
|
eikenbladsla met verwarmde geitenkaas wat cherry tomaatjes, pijnboompitjes en een beetje honing erover is ook erg lekker. gister voor het eerst een kippenbout gegeten die ik zelf gemaakt had (eet dat eigenlijk nooit) eerst aangebraden en toen gegrild, smaakte zeer oke |
|
Vanavond: Pizza Tonijn Pizza Salami Halve Pizza Supreme Mai am un singur dor, În linistea serii sa ma lasati sa mor |
|
quote: Eet jij dat alles helemaal in je eentje op |
|
Kip maar dan lekker: Koop een kip. Pak een leeg flesje bier, doe er ca. 2 cm water in, en een hoop gedroogde tuinkruiden (thijm, basilicum, oregano, dille, rozemarijn, etc., en een hoop gemalen zwarte peper). De vloeistof moet wel iets meer zijn dan de kruiden. Maak de kip klaar voor in de oven (weet ik veel hoe je dat doet ), verkracht de kip met het bierflesje en zet het gevaarte rechtop (op het bierflesje dus) in de oven. Alleen weet ik niet hoe lang de kip in de oven moet, want ik heb al zes jaar geen kip meer gemaakt . Maar ze gaat dus helemaal naar die kruiden smaken omdat dankzij het water de boel door de hele kip gaat walmen. Eigenlijk is het een soort stoombouillonbehandeling of zoiets . Wel de oven erna goed schoonmaken want de vetdruppels springen werkelijk waar van de kip af en besmeuren je hele oven (of bekleed de hele oven met ovenpapier/folie oid). |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |