IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Valt het volgende kabinet Balkenende voor dit topic vol is? [politiek topic] Vorige pagina | Volgende pagina
Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 22-02-2010 16:00 by Mark Profiel van Mark

Oh, nog een pareltje, van een CNN lezerscommentaar:

"I hear you, I totally read what you are saying, but the US does not need NATO or the UN. THE REST OF THE WORLD DOES....

I do not mean to sound arrogant or condescending. The USA is huge, economically and militarily. The biggest kid on the block, so naturally, nobody likes us but everybody wants to be our friend. It's no different than high school, the scale is just bigger.

The problem with that is: The world has to know that US intentions are not evil. I think the US has proven that in the past 200+ years. We come to the rescue, liberate, rebuild, then leave.

We can't do that in the middle east because those people don't WANT to live in peace. Everyone else we have ever helped earn the peace we already earned has always WANTED it....

What does one do with a country that doesn't want the peace that is offered to it? I say this meaning INDEPENDENT peace... we do not demand that we make it our territory for the next 50-100 years based on conditions. WE DON'T WANT IT!

We want peace for everyone on the planet, like we have enjoyed until Eurasia raittles iteself up and we have to jump in and save the world form itself... AGAIN.

Live and let live.... unless you don't want to live.. which seems to be the case with the middle east. Fine. KILL YOURSELVES THEN!

Leave U.S. alone."



She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


U Boat-666
U-666
Usericon van U Boat-666
Posted 22-02-2010 16:14 by U Boat-666 Profiel van U Boat-666http://www.uboataces.com/

LOL
Typisch amerika
Zo vol van hun zelf


German U-Boats and Battle of the Atlantic U-666


Spirit In Black
Usericon van Spirit In Black
Posted 22-02-2010 16:22 by Spirit In Black Profiel van Spirit In Black

hun, zij, zich

verder niet belangrijk...


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 22-02-2010 16:25 by Schaep Profiel van Schaep

Hij komt hier niet vandaan.


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 22-02-2010 16:41 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

quote:
Op 22 februari 2010 16:22 schreef Spirit In Black het volgende:
hun, zij, zich

verder niet belangrijk...


anders praat je ff tegen iemand op een forum.


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 22-02-2010 18:34 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 22 februari 2010 14:32 schreef attila_de_hun het volgende:
Is de regering van het CDA en de Christenunie eigenlijk geen balkenende V???
Als het een rompkabinet wordt wel. Zo'n kabinet wordt beëdigd na een, korte, formatie en de bewindslieden zijn vol in functie. Als het een demissionairkabinet blijft niet en dan zijn de bewindslieden niet 'vol' bewindslid.

Maar natuurlijk wordt het BalkenendeV. Balkenende is al naar voren geschoven als lijsttrekker, net als Bos overigens. Eurlings is te jong en onervaren (ANWBpeiling), Verhagen net te rechts. Van Geel lijkt mij ook geen reële optie.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 22-02-2010 18:39 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

CDA en PVV verwijten PvdA 'cordon sanitaire'
Uitgegeven: 22 februari 2010 18:14
Laatst gewijzigd: 22 februari 2010 18:14

DEN HAAG - Het CDA verwerpt de PvdA-oproep om in een nieuwe regering niet samen te werken met de PVV.

© NU.nl/Lucas BenschopPVV-leider Geert Wilders beschouwt de oproep van de sociaaldemocraten als een 'cordon sanitaire'. Dit noemt hij een belediging van de kiezer en ondemocratisch. ''De kiezer zal dit afstraffen'', aldus Wilders.

Het CDA en de PVV reageerden maandag op uitlatingen van demissionair PvdA-staatssecretaris Frans Timmermans (Europese Zaken) en demissionair vicepremier en PvdA-leider Wouter Bos.



Timmermans vindt dat partijen die niet met de PVV willen regeren, de koppen bij elkaar moeten steken en gezamenlijk moeten voorkomen dat de partij van Wilders invloed op de regering krijgt.


Uitsluiten

Bos herhaalde na afloop van zijn gesprek met koningin Beatrix dat de PvdA na de verkiezingen niet met de PVV samen in een regering wil. Hij stelde ook dat het Jan Peter Balkenende, beoogd CDA-lijsttrekker, zou sieren als die samenwerking met de PVV eveneens zou uitsluiten.

''Het is heel onverstandig om elkaar bij voorbaat uit te sluiten. Dat past niet in een democratie'', zei CDA-fractievoorzitter Pieter van Geel na afloop van zijn ontmoeting met de koningin. ''Wij sluiten niemand uit. Wij willen geen cordon sanitaire, waar de heer Bos nu op aan lijkt te sturen.''


Arrogantie

Volgens PVV-leider Wilders toont de PvdA-oproep de ''arrogantie van de PvdA'' aan. ''Het is een grote regentenkliek. De PvdA denkt dat ze nog steeds aan de macht zijn'', stelde Wilders.

De PVV zou kunnen gaan regeren of een nieuw kabinet kunnen gedogen, zoals Wilders heeft aangegeven. Voor Timmermans staat voorop dat beide opties geen werkelijkheid moeten worden. In zijn ogen staat Nederland op een breukvlak, omdat Wilders bevolkingsgroepen aan de kant wil zetten.

''Het is een historisch moment als Wilders erin zou slagen door te breken in het landsbestuur'', vindt Timmermans. Volgens hem gaat de PVV een stuk verder dan de LPF van Pim Fortuyn.


Immigranten

De laatste vond dat immigranten zich moesten aanpassen, Wilders zet in op assimilatie, stelt de PvdA'er. In het laatste geval moeten ze veel meer van hun eigen identiteit prijsgeven.

CDA en VVD mogen van Timmermans wel eens duidelijker maken hoe ze tegenover samenwerking met de PVV staan. Deze twee partijen zijn daar in zijn ogen nu nog ''enorm mistig'' over.

Van een cordon sanitaire tegen de PVV is geen sprake, vindt Timmermans. Het is in zijn ogen niet ondemocratisch om met democratische middelen te proberen te voorkomen dat bepaalde denkbeelden invloed krijgen op de regering.

© ANP

PVV is een dus een serieuze optie voor CDA.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 22-02-2010 19:13 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 22 februari 2010 15:04 schreef attila_de_hun het volgende:
Ik weet niet of het voor jou mogelijk is om wat negatiefs over het CDA te zeggen maar die hebben een even groot aandeel achter deze (zoveelste )crisis Als je mensen op een bepaalde manier afspiegelt trekken ze een keer aan de rem. Verder is die Verhagen, samen met opperaap Balkenende, een van de grootste gladjanussen die actief is in de politiek en die zou ik nog geen kwartje toevertrouwen.Dus er heeft zich ingetwijfeld veel afgespeeld achter de schermen
Ik ben ook geen fan van Bos maar om hem nu van alles de schuld te geven is naar mijn mening niet correct.
Het is wel degelijk geheel de schuld van Bos. Hij wist donders goed dat CDA niet zou instemmen met vertrek. Anders dan PvdA heeft CDA wel een strategische visie en verantwoordelijkheidsgevoel. De kamer wilde uiterlijk 1 maar uitsluitsel, Bos en co afgelopen vrijdag. Nou, dat uitsluitsel hebben ze gekregen. Bos had gemakkelijk de PvdA-kamerfractie onder druk kunnen zetten en zo deze kwestie over de gemeenteraadsverkiezingen heen kunnen tillen. Bij het eerste bezuinigingspakket en de AOW-verhoging was het ook slikken of stikken, dit kon er nog wel bij. Bos is dan wel geen fractievoorzitter, maar dicteert de PvdA-fractie op een manier waar Marijnissen nog wat van kon leren.
Bos heeft willens en wetens Uruzgan ingezet om het bij de gemeenteraadsverkiezingen minder slecht te doen. En dan nu achteraf huilen dat de PvdA niet uit Afghanistan wilde, maar slechts uit Uruzgan en dat het nu de schuld van het CDA is dat Nederland geen bijdrage meer levert aan de (her)opbouw van Afghanistan. Nou, als dit waar is was dan een gefundeerd debat aangegaan over de andere optie voor militaire inzet in Afghanistan in plaat van te eisen dat de knoop vrijdag werd doorgehakt. Bos wist dat, dat in zo’n korte tijd niet zou lukken, CDA verantwoordelijkheid zou nemen en het kabinet dus zou vallen. Berekent opportunistisch populisme om het CDA overal de schuld van te kunnen geven.
Als Bos het lot van Afghanen zich wel echt aantrekt dat gaat de PvdA nu alsnog met CDA, CU en eventueel VVD om de tafel zitten om een alternatieve missie te sturen. Maar dat zal de PvdA niet doen want het pluche weeg zwaarder dan de toekomst van een land en onze veiligheid. Sowieso is het gewoon dom om als je ergens zit, je die streek kent, de bevolking jou ‘kent’, je daar met projecten bezig bent en je mensen en materiaal daar hebt ergens anders opeens een missie in plaat van uit te gaan voeren. Complete kennis- en kapitaalvernietiging.
Maar nee, Bos huilt om ‘de belofte aan de kiezer’ en drukt zo zijn partij politieke programma door de strot van die kiezer die hij beweert trouw te blijven. Er was helemaal geen belofte aan de kiezer. Er is over dit onderwerp geen campagne gevoerd, er was slechts een einddatum van deze missie. Maar het kabinet, inclusief PvdA-bewindslieden, heeft altijd gezegd dat daarna alle opties open waren, zeker wanneer er een officieel verzoek van de NAVO lag. Dat verzoek ligt er. En dat verzoek is om een ander soort missie dan wij nu uitvoeren. Bos draait, Bos liegt.

Volgende verkiezingen stem ik Verhagen.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 22-02-2010 19:18 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

Hehe, heel verrassend allemaal.



Boeiender


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 22-02-2010 19:52 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 22 februari 2010 19:13 schreef kwelgeest het volgende:
Volgende verkiezingen stem ik Verhagen.


bedankt dat je de moeite neemt om zo uitgebreid te antwoorden. het moge duidelijk zijn dat ik het er niet mee eens ben natuurlijk en er valt natuurlijk weinig te discusiëren watbuiten wat welles-nietus posts. En groot gelijk heb je, mensen moeten stemmen op die persoon/partij van wie ze het meest verwachten. Ik ga natuurlijk niet op Verhagen stemmen. Landelijk gaat het Femke worden voor mij. Het is een kakwijf maar dat is ondergeschikt aan haar goede en scherpe manier van discusiëren. GL


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 22-02-2010 20:02 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 22 februari 2010 16:00 schreef Mark het volgende:

"Leave U.S. alone."




♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dentz
Usericon van Dentz
Posted 22-02-2010 20:46 by Dentz Profiel van Dentz



... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 22-02-2010 21:11 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

trouwens wel raar, we laten hun toch juist alleen?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 22-02-2010 22:47 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 22 februari 2010 14:12 schreef Vampire John het volgende:
... iemand het Balkenende woordkeuze-uitvluchtendiagram trouwens al gezien?). ...


Kan je die posten/linken?


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 22-02-2010 22:54 by bokaj Profiel van bokaj

Deze?



Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 22-02-2010 23:00 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

zeer treffend

Ik roep daarom de Finse Nederlanders op

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 22-02-2010 23:02]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-02-2010 8:45 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 22 februari 2010 19:13 schreef kwelgeest het volgende:
Het is wel degelijk geheel de schuld van Bos. Hij wist donders goed dat CDA niet zou instemmen met vertrek. Anders dan PvdA heeft CDA wel een strategische visie en verantwoordelijkheidsgevoel. De kamer wilde uiterlijk 1 maar uitsluitsel, Bos en co afgelopen vrijdag. Nou, dat uitsluitsel hebben ze gekregen. Bos had gemakkelijk de PvdA-kamerfractie onder druk kunnen zetten en zo deze kwestie over de gemeenteraadsverkiezingen heen kunnen tillen. Bij het eerste bezuinigingspakket en de AOW-verhoging was het ook slikken of stikken, dit kon er nog wel bij. Bos is dan wel geen fractievoorzitter, maar dicteert de PvdA-fractie op een manier waar Marijnissen nog wat van kon leren.
Bos heeft willens en wetens Uruzgan ingezet om het bij de gemeenteraadsverkiezingen minder slecht te doen. En dan nu achteraf huilen dat de PvdA niet uit Afghanistan wilde, maar slechts uit Uruzgan en dat het nu de schuld van het CDA is dat Nederland geen bijdrage meer levert aan de (her)opbouw van Afghanistan. Nou, als dit waar is was dan een gefundeerd debat aangegaan over de andere optie voor militaire inzet in Afghanistan in plaat van te eisen dat de knoop vrijdag werd doorgehakt. Bos wist dat, dat in zo’n korte tijd niet zou lukken, CDA verantwoordelijkheid zou nemen en het kabinet dus zou vallen. Berekent opportunistisch populisme om het CDA overal de schuld van te kunnen geven.
Als Bos het lot van Afghanen zich wel echt aantrekt dat gaat de PvdA nu alsnog met CDA, CU en eventueel VVD om de tafel zitten om een alternatieve missie te sturen. Maar dat zal de PvdA niet doen want het pluche weeg zwaarder dan de toekomst van een land en onze veiligheid. Sowieso is het gewoon dom om als je ergens zit, je die streek kent, de bevolking jou ‘kent’, je daar met projecten bezig bent en je mensen en materiaal daar hebt ergens anders opeens een missie in plaat van uit te gaan voeren. Complete kennis- en kapitaalvernietiging.
Maar nee, Bos huilt om ‘de belofte aan de kiezer’ en drukt zo zijn partij politieke programma door de strot van die kiezer die hij beweert trouw te blijven. Er was helemaal geen belofte aan de kiezer. Er is over dit onderwerp geen campagne gevoerd, er was slechts een einddatum van deze missie. Maar het kabinet, inclusief PvdA-bewindslieden, heeft altijd gezegd dat daarna alle opties open waren, zeker wanneer er een officieel verzoek van de NAVO lag. Dat verzoek ligt er. En dat verzoek is om een ander soort missie dan wij nu uitvoeren. Bos draait, Bos liegt.

Volgende verkiezingen stem ik Verhagen.
Wedden dat Wouter na de verkiezingen gewoon met PVV om de tafel wil zitten? Ook die uitsluiting is gewoon een manier om zich nog even snel te profileren als zijnde links, net als bij de Uruzgan-kwestie. Felix Rottenberg zei het wel treffend in DWDD gisteren, het is een val geregisseerd door spin-doctors, alles om te profileren en de media gunstig te halen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 23-02-2010 11:52 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 22 februari 2010 23:00 schreef Mutilator het volgende:
zeer treffend

Ik roep daarom de Finse Nederlanders op
Fin is Geenstijls voor Marokkaan.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


El Kapitån Oscuro
Usericon van El Kapitån Oscuro
Posted 23-02-2010 15:10 by El Kapitån Oscuro Profiel van El Kapitån Oscuro

9 juni verkiezingen!


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 23-02-2010 23:09 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk




ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 23-02-2010 23:59 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Haha wow interessant om het zo te zien


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 24-02-2010 0:41 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

wow, ja!


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 24-02-2010 8:59 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Moslims zijn niet de enigen die radicaliseren .


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 24-02-2010 10:41 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Mwa, hij onderschrijft hier al dat de problemen die hij benoemt slechts bij moslims voorkomen. Zo heel anders was zijn opvatting destijds dus niet.
Wellicht dat hij het hier wal politiekcorrecter verwoordt omdat hij nog bij de VVD zit, wellicht dat hij later tot inzicht kwam dat de islam wel net het verschil maakt. Ook niet zo interessant eigenlijk. Mensen veranderen weleens van opvattingen of scherpen deze aan. Moet je eens oude stukjes met Hans Jansen zien, die stond toen links van Fortuijn. Maar ik denk dat dit onzinnig is om op vast te pinnen in de discussie. Anders krijg je van die JudgeM streken die meent dat de SP best voor een flink immigratiebeleid is omdat ze ooit in de jaren '80 een bepaald pamflet hebben uitgegeven.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 24-02-2010 10:44 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

Oh nee, ik vind het ook niet nodig om mensen altijd maar alles van vroeger te blijven nadragen. Van mening veranderen mag altijd, als je er maar wel eerlijk over bent.

Maar Wilders heeft er wel een handje van om te zeggen dat hij dingen "altijd al zo gezegd heeft" en hieruit blijkt maar weer dat dat dus niet helemaal klopt. Dit is nog geen PvdA-niveau-draaierij natuurlijk En daar moet hij wel voor oppassen dat hij op een gegeven op dat soort vrij irrelevante dingen 'gepakt' wordt.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen