IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 19 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Auteur:
Topic : op welke politieke partij ben je van plan te stemmen Vorige pagina | Volgende pagina
Vampire_girl
rabiës
Usericon van Vampire_girl
Posted 04-11-2001 19:25 by Vampire_girl Wijzig reactieProfiel van Vampire_girlQuote dit berichthttp://www.sfu420.com/

Ik zou het niet weten. Als het zover is, dan ga ik me wel verdiepen in wat de partijen van plan zijn te doen.


the only pleasure is pain


Shadow_Smile
Mr. Bitch
Usericon van Shadow_Smile
Posted 04-11-2001 19:39 by Shadow_Smile Wijzig reactieProfiel van Shadow_SmileQuote dit bericht

Stemmen ????? Ik weet niet of ze ome Satan op de lijst hebben gezet ?

Waar zou ik anders op moeten stemmen ? Ik heb nu een GVDOMDE mini KUT uitkering. En elkeparij doet er alles aan om dat nog minder te maken !!!!

Dus vertel mij maar eens op wie ik moet stemmen !


Wiegen Meister !


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-11-2001 19:53 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2001 19:19 schreef Misanthropy het volgende:
Als ik al zou gaan stemmen (wat ik ernstig betwijfel aangezien geen enkele partij mijn ideeen voor meer als 40% representeerd), zou het zonder twijfel Leefbaar nederland worden.
ik hoop dat jij, en alle andere twijfelaars, toch gaan stemmen. dat is toch een van de grootste rechten die wij hebben. denk eens aan al die andere landen waar veel mensen sterven omdat ze strevennaar een democratie. ook hier zijn veel doden gevallen voor deze vrijheid. helaas is inderdaad het feit dat de politiek van tegenwoordig nikszeggend is geworden. maar stem dan gewoon op een gekke, nikszeggende partij zoals de"natuurwetpartij" of leefbaar nederland.

democratie is een mooi iets en waar we zeer zuinig op moeten zijn.


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 04-11-2001 20:55 by Dwaallicht Wijzig reactieProfiel van DwaallichtQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2001 10:28 schreef Greycloak het volgende:
Inderdaad werk zat, en als er wat meer werklozen zouden gaan werken, levert dat weer meer belastingcenten op dan dat het kost, simpel. Kan er met dat bedrag dat zo binnenkomt (nu levert zo'n gast als hij werkt iets op ipv dan dat hij wat kost) weer iets nuttigs worden gedaan. Simpel.


Ik vind dit kortzichtig. Die uitkeringstrekkers zijn een druppel op de gloeiende plaat. Ik denk dat het heel wat meer zou uitmaken als je eens de declaraties en belastingaangiftes van topmanagers ging checken, volgens mij wordt daar VEEL MEER geld achterovergedrukt dan door een paar zwartwerkers. Maar ja, die lui huren gewoon een goochelaar à la Moscowicz in en het volgende jaar kan de compleet uit z'n krachten gegroeide optiehandel gewoon weer doorgaan.


XPositiveX
Usericon van XPositiveX
Posted 04-11-2001 21:19 by XPositiveX Wijzig reactieProfiel van XPositiveXQuote dit berichthttp://www.myspace.com/timxsmit

Stemmen? Als het even kon: Jello Biafra.

Dat kan niet..dus.. nee, hehe.


SheRa
Usericon van SheRa
Posted 05-11-2001 14:11 by SheRa (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van SheRaQuote dit bericht

Ik stem niet... omdat ik niet op de hoogte ben van hoe alle partijen in elkaar steken etc. Ik heb ook weinig zin me daarin te verdiepen.


Dead things grow from deep inside...


Satan
Usericon van Satan
Posted 05-11-2001 15:46 by Satan Wijzig reactieProfiel van SatanQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda

Ik interesseer me ook niet voor politiek ,maar ja voor de kinderen ?,je wil toch het dat ze een leuk leven een leuke tijd op school een adeqaute gezondheidszorg en dat ze savonds ook wat te doen hebben en veilig thuis kunnen keren toch .Een druk op de knop en een paar programmatjes doorlezen kan geen kwaad maar anyway iedereen moet het maar zelf weten dat is nog belangrijker misschien .Edder
king from camelot
Usericon van Edder
Posted 05-11-2001 16:14 by Edder Wijzig reactieProfiel van EdderQuote dit berichthttp://www.edder.f2o.org

politieke partijen boeien me niet zo.
in ieder geval ben ik tegen imperialisme


Arise, arise, Riders of Théoden! Fell deeds awake: fire and slaughter! spear shall be shaken, shield be splintered, a sword-day, a red day, ere the sun rises! Ride now, ride now! Ride to Gondor!


SheRa
Usericon van SheRa
Posted 05-11-2001 16:24 by SheRa (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van SheRaQuote dit bericht

quote:
Op 5 november 2001 15:46 schreef Satan het volgende:
Ik interesseer me ook niet voor politiek ,maar ja voor de kinderen ?,je wil toch het dat ze een leuk leven een leuke tijd op school een adeqaute gezondheidszorg en dat ze savonds ook wat te doen hebben en veilig thuis kunnen keren toch .Een druk op de knop en een paar programmatjes doorlezen kan geen kwaad maar anyway iedereen moet het maar zelf weten dat is nog belangrijker misschien .Nee hoor, ik vind dat we niks te klagen hebben hier in Nederland, we mogen onszelf gelukkig prijzen dat we te vreten hebben, en bv naar extreme muziek kunnen luisteren zonder opgepakt te worden. Verder wil ik dat 90% (of misschien iets meer of minder) van de wereldbevolking afsterft zodat de aarde de kans krijgt zichzelf te herstellen, en wil ik (betreft de gezondheidszorg) dat men niet kunstmatig door allerlei medicijntjes en evt operaties in leven gehouden wordt tot zijn/haar 80ste, maar we gewoon doodgaan als de tijd daarvoor gekomen is. Dat zou een heleboel problemen oplossen. Maar ja... wie ben ik... dus ik bemoei me er niet mee en neem genoegen met dat wat er allemaal wel goed is hier in Nederland.


Dead things grow from deep inside...


Satan
Usericon van Satan
Posted 05-11-2001 16:46 by Satan Wijzig reactieProfiel van SatanQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda

quote:
Op 5 november 2001 16:24 schreef SheRa het volgende:
Nee hoor, ik vind dat we niks te klagen hebben hier in Nederland, we mogen onszelf gelukkig prijzen dat we te vreten hebben, en bv naar extreme muziek kunnen luisteren zonder opgepakt te worden. Verder wil ik dat 90% (of misschien iets meer of minder) van de wereldbevolking afsterft zodat de aarde de kans krijgt zichzelf te herstellen, en wil ik (betreft de gezondheidszorg) dat men niet kunstmatig door allerlei medicijntjes en evt operaties in leven gehouden wordt tot zijn/haar 80ste, maar we gewoon doodgaan als de tijd daarvoor gekomen is. Dat zou een heleboel problemen oplossen. Maar ja... wie ben ik... dus ik bemoei me er niet mee en
neem genoegen met dat wat er allemaal wel goed is hier in Nederland.

Ik begrijp je verhaal ,maar dat bedoelde ik niet .Als je vind dat het in de rest van de wereld er slecht aan toe gaat kan je op een partij stemmen die daar wat aan wil doen .
(internationale samenwerking ) .MEt de gezondheidszorg bedoelde ik helemaal niet de gezondheidszorg voor ouderen (kunstamatig uitrekken van leven etc),mijn verhaal ging in het geheel over kinderen .
En dat het hier goed is geregeld voor alle kinderen daar ben ik het niet mee eens .Het onnderwijs is een grote chaos en als het aan partijen als VVD ligt ,wordt hier niets aan gedaan .
DE gezondheidszorg voor iedereen is helemaal niet zo goed geregeld :Artsen en onderzoekers weten zo weinig over de meest simpele ziektes .Vaak is er sprake van symptoombestrijding en weet men de oorzaak niet eens en doet maar wat .SheRa
Usericon van SheRa
Posted 05-11-2001 17:01 by SheRa (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van SheRaQuote dit bericht

quote:
Op 5 november 2001 16:46 schreef Satan het volgende:
Ik begrijp je verhaal ,maar dat bedoelde ik niet .Als je vind dat het in de rest van de wereld er slecht aan toe gaat kan je op een partij stemmen die daar wat aan wil doen . (internationale samenwerking )


Da's waar, maar er is mijns inziens gewoon niets (meer) aan te doen. Het is wat mij betreft wachten tot het niet meer verder kan en alles er aan gaat. (Zal nog wel effe duren denk ik.)

quote:
MEt de gezondheidszorg bedoelde ik helemaal niet de gezondheidszorg voor ouderen (kunstamatig uitrekken van leven etc),mijn verhaal ging in het geheel over kinderen .
En dat het hier goed is geregeld voor alle kinderen daar ben ik het niet mee eens .Het onnderwijs is een grote chaos en als het aan partijen als VVD ligt ,wordt hier niets aan gedaan .


Het onderwijs is een chaos, okee, maar het is hier veel en veel beter als in de meeste landen, en hoe goed het ook is, het zal nooit voor iedereen optimaal zijn omdat er heel veel persoonlijke dingetjes zijn waar nooit allemaal rekening mee gehouden kan worden.

quote:
DE gezondheidszorg voor iedereen is helemaal niet zo goed geregeld :Artsen en onderzoekers weten zo weinig over de meest simpele ziektes .Vaak is er sprake van symptoombestrijding en weet men de oorzaak niet eens en doet maar wat .


Aan de ene kant (meer individueel bekeken) zou daar inderdaad meer aan gedaan moeten worden. Aan de andere kant zijn al die ziektes er niet voor niets, en vind ik het niet meer dan normaal dat mensen doogaan aan bepaalde ziektes. Als alle ziektes maar genezen konden worden werd het er allemaal echt niet beter op, lijkt me.


Dead things grow from deep inside...


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 05-11-2001 17:05 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

Hmm over die 'internationale samenwerking' heb ik nogal aparte mening ..

Laat vooral de arme landen maar verrekken ...
Waarom ?
Heel duidelijk .. natuurlijke selectie. Er komen vanzelf sterke landen uit.

Kijk maar naar de ontwikkeling van de europese landen in de geschiedenis, toen was er ook geen VN die ons broddjes kaas kwam brengen.

Door al die hulp aan de arme landen worden de leiders daar lui in het daadwerkelijk oplossen van de problemen


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 05-11-2001 17:06 by Greycloak (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van GreycloakQuote dit bericht

quote:
Op 5 november 2001 16:24 schreef SheRa het volgende:
Nee hoor, ik vind dat we niks te klagen hebben hier in Nederland, we mogen onszelf gelukkig prijzen dat we te vreten hebben, en bv naar extreme muziek kunnen luisteren zonder opgepakt te worden. Verder wil ik dat 90% (of misschien iets meer of minder) van de wereldbevolking afsterft zodat de aarde de kans krijgt zichzelf te herstellen, en wil ik (betreft de gezondheidszorg) dat men niet kunstmatig door allerlei medicijntjes en evt operaties in leven gehouden wordt tot zijn/haar 80ste, maar we gewoon doodgaan als de tijd daarvoor gekomen is. Dat zou een heleboel problemen oplossen. Maar ja... wie ben ik... dus ik bemoei me er niet mee en neem genoegen met dat wat er allemaal wel goed is hier in Nederland.


Oei, ik ben het hier wel heel heel erg mee eens...


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 05-11-2001 18:20 by Dwaallicht Wijzig reactieProfiel van DwaallichtQuote dit bericht

quote:
Op 5 november 2001 17:05 schreef Jenje het volgende:
Laat vooral de arme landen maar verrekken ...
Waarom ?
Heel duidelijk .. natuurlijke selectie. Er komen vanzelf sterke landen uit.Dat is nog eens een black metal uitspraak man!
Ik ben het overigens met je eens. Ik vind wel dat de positie van arme landen nu niet te vergelijken is met die van ons een paar eeuwen geleden, maar er zit een kern van waarheid in.

Veel gehoord bezwaar: 'ja maar jij hebt het makkelijk in je warme kamertje en je goed gevulde buikje'.
Antwoord: inderdaad. Ik heb het makkelijk, ik ben een Nederlander en ik woon in Nederland. Ik hou me dus bezig met Nederlandse problemen.

Het is niet eerlijk he? Nee, inderdaad, het is niet eerlijk. Welcome to reality.


Satan
Usericon van Satan
Posted 05-11-2001 18:52 by Satan Wijzig reactieProfiel van SatanQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda

quote:
Op 5 november 2001 17:01 schreef SheRa het volgende:

Het onderwijs is een chaos, okee, maar het is hier veel en veel beter als in de meeste landen, en hoe goed het ook is, het zal nooit voor iedereen optimaal zijn omdat er heel veel persoonlijke dingetjes zijn waar nooit allemaal rekening mee gehouden kan worden.


Een simpele maatregel zou zijn een :
een klas mag volgens een de wet niet meer dan 20 leerlingen bevatten .Dan kan de begeleiding veel beter en komen de persoonlijke dingen voor zover die relevant zijn veel beter in zicht .(ook zaken als eigen initatief en mdezeggenscahp van leerlingen kunnen beter tot zijn recht komen met als gevolg verbetering kwaliteit van leven en uiteindelijk kwaliteit van de samenleving )
Het geld is er het komt alleen hier niet terecht en daar kan je als kiezer invloed op uitoefenenMutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-11-2001 3:54 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 5 november 2001 18:20 schreef Dwaallicht het volgende:
Ik heb het makkelijk, ik ben een Nederlander en ik woon in Nederland. Ik hou me dus bezig met Nederlandse problemen.

Het is niet eerlijk he? Nee, inderdaad, het is niet eerlijk. Welcome to reality.


Je gevoel voor rechtvaardigheid stopt bij het tuinpad, niet?

Gaan we even voorbij het koloniale verleden?

Afrika bijvoorbeeld had geen problemen totdat het continent met de lineaal werd opgedeeld en er een economisch systeem werd ingevoerd omdat er wat te halen valt!!!!

Veel ellende daar (en rijkdom hier) is de schuld van het westen en Nederland heeft daar fanatiek aan meegeholpen!!!

Het egocentrische idee 'ikke, ikke en de rest kan stikkuh terwijl ze mijn kont likkuh' is er wel erg asociaal en harteloos.

Wat is er mis mee om die landen hun schulden kwijt te schelden? Ze kunnen het toch nooit aflossen en zitten dus vast en het westen heeft de macht en de middelen om hun zelf veroorzaakte schade goed te maken.

Kritiek op de manier waarop hulpverlening gebeurt is een goeie; niet met geld gaan strooien, maar kennis moet daar naartoe!!!!

EN; als we het mestoverschot daar dumpen (met wat andere toepassingen) kan je de grond nog vruchtbaar maken ook!!!!
[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 09-11-2001 3:56]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-11-2001 4:16 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

Wisten jullie trouwens dat Japan nu een president heeft die extravagant is en vooral naar punk luistert?

Politiek hoeft niet altijd saai & oudbollig te zijn!


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 09-11-2001 9:57 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 9 november 2001 4:16 schreef Mutilator het volgende:
Wisten jullie trouwens dat Japan nu een president heeft die extravagant is en vooral naar punk luistert?

Politiek hoeft niet altijd saai & oudbollig te zijn!


nee, is zijn politiek beleid ook geinspireerd door de tekstenvan die punkbands?


trouwens, ik ben het niet geheel eesn met jou post over arme landen. uiteraard hebben wij die uitgebuit maar daar werden wij wel bij geholpen door lokalen daar. het is echt niet zo dat iedereen daar in vrede en voorspoed leefden en dat "wij" daar even de zaak kwamen verpesten.
ik heb ook mijn twijfels over veel ontwikkelingshulp. wat inderdaad wel zo is dat in afrika vroeger ook hoog ontwikkelde culturen aanwezig waren. door onze roofzucht(gecombineerd met roofzucht door de lokalen) zijn die allemaal weggevaagd. om dat goed te maken zijn twee grote fouten gemaakt. a)we zijn ze gaan doodknuffelen en b) en we hebben ze op de slechts mogelijke manier hulp gegeven (geef maar geld, geef maar veel geneesmiddelen etc maar geef geen voorlichting, met als gevolg een zware overbevolking) . resultaat , landen(die trouwens volstrekt kunstmatig zijn en waar bevolkingsgroepen tot elkaar zijn veroordeeld die niks met elkaar te maken hebben) geregeerd door potentaten eneenbevoling die volledig afhankelijk is van westers geld en totaal geen trots heeft. hoe dat op te lossen is toch wel een van de grootste problemen in de mensheid denk ik. het klinkt misschien hard en makkelijk gezegd maar zou het misschien niet beter zijn om die mense het zelf te laten oplossen? dat is voor de korte termijn echt niet prtettig maar op de lange termijn levert dat zelfbewuste, trotse mensen op die ons niet nodig hebben.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 09-11-2001 11:37 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

Hey Mutilator
Als je kijk naar de geschiedenis van Europa zul je ook zien dat elk land meerdere keren bezet is geweest door andere europese landen, en ook toen zijn de bezette landen fiks uitgebuit. En toen de bezetter eenmaal wegtrok, kwamen ze ook niet met 'financiële compensaties' over de brug. De reden waarom de europese landen nu zo sterk staan komt door een goeie handelsgeest en innovativiteit. Kort samengevat, laat een land wat problemen heeft maar lekker aan kloojen. Het zal vervallen in complete chaos om daarna weer te herrijzen.
Al die financiële en materiële steun die wij naar de 'derde' wereldlanden sturen houdt ze net op de grens van armoede en weerhoud ze ervan om die broodnodige fases van verval en herrijzing te betrden, dus eigenlijk wat we nu doen is veel wreder dan wat ik bedoel.


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 09-11-2001 12:01 by Dwaallicht Wijzig reactieProfiel van DwaallichtQuote dit bericht

quote:
Op 9 november 2001 3:54 schreef Mutilator het volgende:
Veel ellende daar (en rijkdom hier) is de schuld van het westen en Nederland heeft daar fanatiek aan meegeholpen!!!


Klopt. IK heb daar echter niet aan meegeholpen. Verder: waar blijft de ontwikkelingshulp van Spanje aan ons kikkerlandje?

quote:
Wat is er mis mee om die landen hun schulden kwijt te schelden? Ze kunnen het toch nooit aflossen en zitten dus vast en het westen heeft de macht en de middelen om hun zelf veroorzaakte schade goed te maken.


Ze kunnen het nooit aflossen inderdaad. Kwijtschelden en laten begaan is mijn idee. Verder heb ik totaal geen boodschap aan Afrika. Dat continent is stervende. Over twintig jaar zijn ze daar allemaal gestorven aan AIDS. NU pas geeft de Zuid-Afrikaanse (!!) regering schoorvoetend toe dat AIDS een probleem is en dat er wat aan gedaan moet worden. In veel Afrikaanse landen is vrije seks de norm, mensen weten niet eens wat een condoom is, men ontkent dat men AIDS heeft en neukt zich een slag in de rondte. Het zal wel, ik kan er niet warm of koud van worden.


madeline usher
The sow is mine!!
Usericon van madeline usher
Posted 09-11-2001 21:05 by madeline usher Wijzig reactieProfiel van madeline usherQuote dit bericht

Euh...mensen,ik heb niet zoveel verstand van Nederlandse politiek.Kun je me ff uitleggen welke lettercombinatie voor welke politieke overtuiging staat?

Hier zijn de Belgische "groten" :
SPAood,de socialisten
VLD:blauw,de liberalen
CD & V:geel,de katholieken
Vlaams Blok:geel met zwart,nationalistisch
Agalev:ANders GAan LEVen:de groene partij


Hello-hooray-let the show begin-I've been ready


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-11-2001 22:03 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

[quote]Op 9 november 2001 9:57 schreef attila_de_hun het volgende:
nee, is zijn politiek beleid ook geinspireerd door de tekstenvan die punkbands?
---Hij komt uit de linkerhoek

uiteraard hebben wij die uitgebuit maar daar werden wij wel bij geholpen door lokalen daar.
---Ja die werden daartoe gedwongen. Een pistool of een speer maakt wat uit!

het is echt niet zo dat iedereen daar in vrede en voorspoed leefden en dat "wij" daar even de zaak kwamen verpesten.

---Tuurlijk, ze hadden/ hebben stammenoorlogen; maar de burgeroorlogen met de vernietigingswapens van nu natuurlijk niet.

zou het misschien niet beter zijn om die mense het zelf te laten oplossen? dat is voor de korte termijn echt niet prettig maar op de lange termijn levert dat zelfbewuste, trotse mensen op die ons niet nodig hebben.

---Mooi idee, alleen is er geen weg meer terug; zolang men aan wapens kan komen en de westerse wapenindustrie wil verdienen (en dat willen ze) worden de conflicten niet opgelost.

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 09-11-2001 22:04]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-11-2001 22:31 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

[quote]Op 9 november 2001 11:37 schreef Jenje het volgende:
Als je kijk naar de geschiedenis van Europa zul je ook zien dat elk land meerdere keren bezet is geweest door andere europese landen, en ook toen zijn de bezette landen fiks uitgebuit. En toen de bezetter eenmaal wegtrok, kwamen ze ook niet met 'financiële compensaties' over de brug. De reden waarom de europese landen nu zo sterk staan komt door een goeie handelsgeest en innovativiteit.
---Dat is NIET de reden; na de tweede wereldoorlog heeft Amerika aan Europa de MARSHALL-HULP gegeven (ook aan Duitsland)want Europa was idd uitgebuit; een investering die men moest terugbetalen (wat alleen NL heeft gedaan, van de rest is de schuld kwijtgescholden); zodat Europa weer een handelspartner van de VS kon worden. In TWEEDE instantie gaat jouw argument van handelsgeest en innovativiteit pas op; Europa heeft dus WEL degelijk 'ontwikkelingshulp' gekregen!!!!

Kort samengevat, laat een land wat problemen heeft maar lekker aan kloojen. Het zal vervallen in complete chaos om daarna weer te herrijzen.
---Gooi er dan meteen een bom op!! Vernietigen kunnen we allemaal wel; opbouwen is de kunst!!!

Al die financiële en materiële steun die wij naar de 'derde' wereldlanden sturen houdt ze net op de grens van armoede en weerhoud ze ervan om die broodnodige fases van verval en herrijzing te betrden, dus eigenlijk wat we nu doen is veel wreder dan wat ik bedoel.
---Interessante gedachte; een soort 'cleansing' stel je dus voor...
Ontwikkelingshulp op de manier zoals het nu gebeurt komt idd wel eens over als verlenging van het lijden.
Toch ben ik overtuigd dat als het westen het echt wil (en niet altijd alleen het eigenbelang verdedigd) die mensen echt wel kan helpen. De middelen zijn er; de westerse multinationals zitten er (SHELL), alleen ze willen niet want dat scheelt winst!!! Ze houden de boel liever zo arm mogelijk; lekker goedkoop produceren!!!The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


XPositiveX
Usericon van XPositiveX
Posted 09-11-2001 22:35 by XPositiveX Wijzig reactieProfiel van XPositiveXQuote dit berichthttp://www.myspace.com/timxsmit

Stemmen op 'lokaal niveau'... is belangrijker...


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-11-2001 22:54 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 9 november 2001 22:35 schreef XPositiveX het volgende:
Stemmen op 'lokaal niveau'... is belangrijker...


=zeker niet onbelangrijk!


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Dit topic is 19 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen