IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Spiritualiteit, filosofie, levensbeschouwing en mystiek Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 11 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Auteur:
Topic : wie voelt er zich goed in deze maatschapij? Vorige pagina | Volgende pagina
Neige
aargh
Usericon van Neige
Posted 17-09-2002 16:42 by Neige Wijzig reactieProfiel van NeigeQuote dit berichthttp://users.pandora.be/chiro_mariakerke

Aargh, ik trek me niet te veel aan van de maatschappij, anders word ik waarschijnlijk manisch depressief. Ik doe redelijk wat ik wil (moorden dan weer niet...), en niemand heeft daar echt veel problemen mee (ben ook niet echt extreem). Tof dus!


...beziet de sjaap dat fikt in het wij, zo blei


the wounded immortal
twi rocks
Usericon van the wounded immortal
Posted 12-11-2002 20:23 by the wounded immortal Wijzig reactieProfiel van the wounded immortalQuote dit berichthttp://www.chiromariakerke.be

ik leef gewoon mijn leven zoals ik het graag doe, en beleef er veel plezier aan, en er zijn maar weinig mensen die er iets moeten op aanmerken.



Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 12-11-2002 20:38 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

Ik voel me prima. De maatschappij is niet een ding wat me vrolijk maakt, maar ik zal me er ook niet door naar beneden laten sleuren.
Als je dat wel laat doen, word je net zo grijs als die maatschappij


Freduk
Usericon van Freduk
Posted 13-11-2002 2:18 by Freduk Wijzig reactieProfiel van FredukQuote dit bericht

Ervan uitgaande dat de maatschappij de mensen om je heen zijn waar je persoonlijk nix mee van doen hebt, maar uiteindelijk wel mee te maken krijgt (als je gaat werken ofzo) Heeft de maatschappij eigenlijk geen invloed op hoe ik me voel- ik hecht niet zoveel waarde aan die 100duizenden onbekenden.


Follow the freezing moon...


Gunman
the destroyer
Usericon van Gunman
Posted 13-11-2002 7:57 by Gunman Wijzig reactieProfiel van GunmanQuote dit bericht

Leef je eigen leven, gebruik de maatschappij om je leven wat aangenamer te maken,iedereen moet ermee/erin leven, loop losjes in t gareel,maar spring even opzij als je kan,....pak terug wat je geeft,...zoiets ongeveer moet mijn visie (t is nog vroeg hé)


I'm a picture of ugly stories www.deathmetal.be


Mrtn
Usericon van Mrtn
Posted 13-11-2002 11:45 by Mrtn Wijzig reactieProfiel van MrtnQuote dit bericht

Bush:
De nieuwe Hitler heeft de macht niet gegrepen maar hij is fucking gekozen! (misschien hadden we met zn allen meer aan Gore gehad)

Iemand staat iemand in elkaar, er lopen mensen langs en die kijken alleen maar.

Er is een autoongeluk op de A12 en er staat file omdat mensen willen zien wie er in de kleukels ligt. Op de rijstroken de andere kant op, staat er ook file.

In Israel loopt een of andere idioot een huis, een bus, een sporthal, een kantoor binnen en blaast zichzelf op met de gedachte in zijn hoofd dat hij de rest van zijn bestaan maagdelijke meisjes mag neuken die daarna nog steeds maadg zijn en dat altijd zullen blijven.

In Nederland denken dat we met parlementaire commissies de 'normen en waarden' terug kunnen krijgen in ons land.


Deze maatschappij zuigt.


Bill Watterson (Calvin & Hobbes): I hope some historian will confirm that I was the first cartoonist to use the word "booger" in a newspaper comic strip.


Phriar
Hutkippie voor bok en spenen
Usericon van Phriar
Posted 13-11-2002 14:22 by Phriar Wijzig reactieProfiel van PhriarQuote dit berichthttp://metal.20m.com

Een (redelijk) groot deel van het duitse volk stond ook achter hitler destijds... , echt grijpen hoefde hij de macht niet heb ik ut idee

Deze maatschappij is grotendeels verrot, mensen worden harder en zieker. Messen worden steeds sneller getrokken en trekkers sneller overgehaald, mensenlevens worden per minuut minder waard en een flink deel van de wereldbevolking lijd honger terwijl de andere delen, mensen worden in elkaar geschopt voor niets en niemand steekt een poot uit om te helpen... Er zijn meer moorden, berovingen, verkrachtingen, zaken van pedofilie en kindermishandeling dan ooit tevoren.

We gaan allemaal gezellig bergafwaarts en onder aan de berg komen we erachter dat we toch misschien eventueel een beetje vriendelijker tegen elkaar hadden kunnen zijn



Sorry...


"Toen hij, in plaats van groenteman, besloot bakker te worden, waren de gevolgen niet te aubergine"


Y Draig Goch
Vegetarian Progressive Grindcore
Usericon van Y Draig Goch
Posted 13-11-2002 15:08 by Y Draig Goch (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van Y Draig GochQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/Joris_/

Ik heb zin om een kluizenaarsleventje te beginnen, nooit meer het huis uit, minimaal/geen contact met de buitenwereld (en dus die hele #$%maatschappij) en een hele tijd later dood in je huis gevonden worden terwijl je eigenlijk al 12 jaar dood was en niemand het ook maar was opgevallen.

[Dit bericht is gewijzigd door Y Draig Goch op 13-11-2002 15:09]


We had sex, drugs and rock 'n' roll. Now we have aids, crack and techno.


wladimir
Usericon van wladimir
Posted 13-11-2002 15:16 by wladimir Wijzig reactieProfiel van wladimirQuote dit bericht

als iedereen lief was zouden er teveel mensen komen.


mislyd
hihi
Usericon van mislyd
Posted 13-11-2002 15:46 by mislyd Wijzig reactieProfiel van mislydQuote dit berichthttp://mislyd.deviantart.com/

quote:
Op 13 november 2002 15:08 schreef Y Draig Goch het volgende:
Ik heb zin om een kluizenaarsleventje te beginnen, nooit meer het huis uit, minimaal/geen contact met de buitenwereld (en dus die hele #$%maatschappij)

Op een of andere manier ben ik in zo'n situatie terecht aan't komen en ik moet zeggen dat het niet aan te raden is.


Not all who wander are lost. - JRR Tolkien


antimetal
Flame your moderators!
Usericon van antimetal
Posted 13-11-2002 16:01 by antimetal Wijzig reactieProfiel van antimetalQuote dit berichthttp://www.anyplace.nl

STAY ANGRY!

Zolang het niet naar m'n zin is voel ik me prima!


why would you listen to me?


aerodis
Usericon van aerodis
Posted 13-11-2002 16:03 by aerodis Wijzig reactieProfiel van aerodisQuote dit bericht

BOOS ZIJN

op het moment voel ik me redelijk 'okay' in deze maatschappij.
Maarja, ik vraag me af hoe het over 10 jaar is. Boel veranderingen wellicht, en de politiek moet niet nog langer een teringzooi blijven...


wladimir
Usericon van wladimir
Posted 13-11-2002 16:08 by wladimir Wijzig reactieProfiel van wladimirQuote dit bericht

quote:
Op 13 november 2002 16:01 schreef antimetal het volgende:
STAY ANGRY!

Zolang het niet naar m'n zin is voel ik me prima!
ik begrijp jouw niet


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 13-11-2002 16:13 by Kramy Wijzig reactieProfiel van KramyQuote dit berichthttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

Hehe, waarom zou je iets om de maatschappij geven? De maatschappij geeft ook niets om zichzelf, daarom kunnen zij daar wel tegen



1i1ith
Usericon van 1i1ith
Posted 13-11-2002 17:02 by 1i1ith Wijzig reactieProfiel van 1i1ithQuote dit bericht

Je ontkomt niet aan de maatschappij. Of je moet echt autarkisch (volledig zelfvoorzienend) op een stukje niemandsland leven.

De maatschappij waar ik nu in leef is niet zoals ik een maatschappij het liefst zou zien. Er zijn op de eerste plaats veeeeel te veeeel mensen. Waardoor ze elkaar gaan irriteren en naar het leven gaan staan.

Maar zoals gezegd ontkom ik niet aan de maatschappij. Ik probeer dan ook een plek te vinden waar ik me het meeste thuis voel. Zo woon ik op dit moment in een woon/ werkpand (het ORKZ).De bewoners van dit pand hebben zelf het beheer en onderhoud van het pand hebben zelf het onderhoud en beheer van het pand onder hun hoede. Hierdoor kunnen we een soort dorpje vormen dat we volgens onze eigen waarden en normen proberen vorm te geven.

Verder volg ik zoveel mogelijk mijn gevoel. Ik ben nu dan wel afgestudeerd en volgens de maatschappij dus klaar voor een goede baan etc. Maar ik heb geen zin in een heftige baan en carriere. Ik heb op dit moment namelijk veel meer zin om op een relaxte manier mijn geld te verdienen en lekker naar concerten te gaan, zelf metal maken en me voor het ORKZ in te zetten.

Ik probeer dus om mijn eigen manier van leven zo goed mogelijk vorm te geven en zolang dat kan voel ik me goed in deze maatschappij.

*zoiets*



Nans
try to fear me :P
Usericon van Nans
Posted 14-11-2002 9:24 by Nans Wijzig reactieProfiel van NansQuote dit berichthttp://www.cu2.nl/nansieh

Ik voel me (nog) niet goed in deze maatschappij. Ik denk dat iedereen bezig is om zich proberen goed te voelen, altijd goed te voelen, in deze maatschappij. En ik denk dat als je dat bereikt hebt, dat je het pas goed voor mekaar hebt. Agja, ik ben nu bijna 18, ook onmogelijk eigenlijk als ik het al voor mekaar had.


*etiket*


skitzoid kitten
Usericon van skitzoid kitten
Posted 15-11-2002 23:54 by skitzoid kitten Wijzig reactieProfiel van skitzoid kittenQuote dit bericht

Alles draait gewoon om fucking geld. Zonder geld ben je nergens. En je moet verdorie je eigen kapot werken om een groot deel weer aan de belasting af te staan. Ik heb gewoon het idee dat het zo oneerlijk verdeeld is allemaal. Je zit vast aan verplichtingen, werk of studie, niemand kan gewoon es doen waar ie zin in heeft en waar ie behoefte aan heeft (zoals rust!). My opinion...


XPositiveX
Usericon van XPositiveX
Posted 16-11-2002 1:14 by XPositiveX Wijzig reactieProfiel van XPositiveXQuote dit berichthttp://www.myspace.com/timxsmit

quote:
Op 15 november 2002 23:54 schreef skitzoid kitten het volgende:
Alles draait gewoon om fucking geld. Zonder geld ben je nergens. En je moet verdorie je eigen kapot werken om een groot deel weer aan de belasting af te staan. Ik heb gewoon het idee dat het zo oneerlijk verdeeld is allemaal. Je zit vast aan verplichtingen, werk of studie, niemand kan gewoon es doen waar ie zin in heeft en waar ie behoefte aan heeft (zoals rust!). My opinion...


fokking mee eens! het zuigt...
zie Crimethinc. topic

http://forum.zwaremetalen.com/forum_topic.php?id=433122



[Dit bericht is gewijzigd door XPositiveX op 16-11-2002 1:15]


wladimir
Usericon van wladimir
Posted 17-11-2002 15:29 by wladimir Wijzig reactieProfiel van wladimirQuote dit bericht

Eerlijk gezegd wil ik weg uit deze maatschappij


Sorpresa
love sucks
Usericon van Sorpresa
Posted 17-11-2002 15:30 by Sorpresa Wijzig reactieProfiel van SorpresaQuote dit berichthttp://www.thats-me.nl/apocalypse

quote:
Op 17 november 2002 15:29 schreef wladimir het volgende:
Eerlijk gezegd wil ik weg uit deze maatschappij


hier nog een...


"If God were suddenly condemned to live the life which he had inflicted on men, he would kill himself"


Asherah
Usericon van Asherah
Posted 17-11-2002 15:31 by Asherah Wijzig reactieProfiel van AsherahQuote dit bericht

IK ga gewoon weg


skitzoid kitten
Usericon van skitzoid kitten
Posted 17-11-2002 16:14 by skitzoid kitten Wijzig reactieProfiel van skitzoid kittenQuote dit bericht

Ik heb er de laatste dagen veel over nagedacht...het 'vluchten' voor de dagelijkse sleur. Maar ik kwam tot de conclusie, je kunt wel vluchten dmv een maand naar het buitenland te gaan, elke avond op stap, drugs of drank..Maar wat schiet je daarmee op, je valt toch steeds terug in die sleur. Mijns inziens moet je juist dat dagelijkse ritme zo aangenaam mogelijk maken, en niet doorblijven modderen. Als je werk of studie je niet helemaal bevalt..ga wat anders doen! Dan zul je ook minder hoeven te 'vluchten'


mislyd
hihi
Usericon van mislyd
Posted 17-11-2002 16:17 by mislyd Wijzig reactieProfiel van mislydQuote dit berichthttp://mislyd.deviantart.com/

quote:
Op 17 november 2002 16:14 schreef skitzoid kitten het volgende:
Als je werk of studie je niet helemaal bevalt..ga wat anders doen!

Tja, dan ga je ander werk of sudie doen.. Niet bepaald boeiend.


Not all who wander are lost. - JRR Tolkien


skitzoid kitten
Usericon van skitzoid kitten
Posted 17-11-2002 16:20 by skitzoid kitten Wijzig reactieProfiel van skitzoid kittenQuote dit bericht

quote:
Op 17 november 2002 16:17 schreef mislyd het volgende:
Tja, dan ga je ander werk of sudie doen.. Niet bepaald boeiend.


Zeker wel als je je hart volgt in wat je nou echt wil met je leven, wat je doel is..


Asherah
Usericon van Asherah
Posted 17-11-2002 16:21 by Asherah Wijzig reactieProfiel van AsherahQuote dit bericht

En als je niks wil?


Dit topic is 11 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Index / Spiritualiteit, filosofie, levensbeschouwing en mystiek Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen