IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Daar waar faalhaas en Joe Rogan samen paardenontwormer drinken [corona topic, deel 6] Vorige pagina | Volgende pagina
PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 22-11-2021 9:59 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Very noice!The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 22-11-2021 15:44 by powertieke Profiel van powertiekehttp://www.retribution.nl

me bodie me tjojs


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


spectre
Usericon van spectre
Posted 22-11-2021 16:11 by spectre Profiel van spectre

ik wed dat alleen haar man haar mag volspuiten


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Natural Disaster
The Dude
Usericon van Natural Disaster
Posted 22-11-2021 16:29 by Natural Disaster Profiel van Natural Disasterhttp://www.nu.nl

Moet ze wel een man hebben. Misschien is ze wel van de vrouwen.Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit."


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 22-11-2021 22:03 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 22 november 2021 8:50 schreef spectre het volgende:
1 arts


Tot nu toe twaalf reacties, overwegend positief en bevestigend. Ik heb het ook doorgestuurd gekregen van een arts. Inderdaad zeker niet hoe alle artsen erover denken. Maar er is zeker een groep die zo denkt, hoe groot die groep precies is kan ik niet inschatten.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 23-11-2021 7:37 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Uit de Volkskrant: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/omt-gaat-bijna-smekend-op-de-knieen-leef-alstublieft-de-coronaregels-na~b70474f6/

quote:
OMT gaat bijna smekend op de knieën: leef alstublieft de coronaregels na

Het Outbreak Management Team vraagt het land met klem om de coronaregels die sinds vorige week van kracht zijn beter te respecteren. Naleving is ‘DE ENIGE WIJZE’ om nieuwe, strengere regels te voorkomen, schrijft het OMT in hoofdletters aan het kabinet.
Raoul du Pré22 november 2021, 22:27


Jaap van Dissel, directeur van het RIVM en voorzitter van het Outbreak Management Team, in de Tweede Kamer. Beeld ANP / Lex van Lieshout
Jaap van Dissel, directeur van het RIVM en voorzitter van het Outbreak Management Team, in de Tweede Kamer.Beeld ANP / Lex van Lieshout

Het kabinet wordt geadviseerd om het belang van de regels ‘dagelijks, blijvend en met nog grotere intensiteit dan nu te blijven benadrukken’, aldus het advies dat minister De Jonge van Volksgezondheid maandagavond deelde met de Tweede Kamer. De adviseurs tonen zich hoogst ontevreden over de reactie van de bevolking op de maatregelen van vorige week. De gedragsunit van gezondheidsinstituut RIVM ziet nog te weinig beperking van de sociale contacten.

‘Het OMT constateert op grond van de huidige epidemiologische situatie en onderzoek van de gedragsunit dat de ingevoerde maatregelen op 5 november met betrekking tot thuiswerken, naleven van de basismaatregelen, dragen van mondneusmaskers in openbare ruimtes en toepassing van het coronatoegangsbewijs onvoldoende opgevolgd worden om te kunnen verwachten dat daarmee ten minste 25 procent reductie van contacten en virusoverdracht bereikt wordt. Ook is er geen positieve invloed op het aantal nieuwe infecties zichtbaar.’

Het OMT voegt daaraan toe dat op dit moment naleving van de bestaande maatregelen belangrijker is dan invoering van weer nieuwe maatregelen. Verbeterde naleving heeft ‘meer effect op de afname van het aantal contacten dan nu, binnen een week, te kiezen voor een volgende aanpassing en uitbreiding van beperkende maatregelen.’

Die nieuwe maatregelen komen wel in beeld als op korte termijn het aantal infecties niet afneemt. Eén sector moet in dat geval worden uitgezonderd, adviseert het OMT met nadruk: het basis- en voortgezet onderwijs. Een scholensluiting zoals in de eerste twee lockdowns moet worden vermeden. ‘Dat vindt haar oorsprong in het toenemend wetenschappelijk bewijs voor schade aan de ontwikkeling van kinderen als zij sociale schoolcontacten en onderwijs ontberen.’


Scepsis over de coronapas

Opvallend is de grote scepsis die het OMT inmiddels aan de dag legt over de effectiviteit van de coronatoegangsbewijzen. ‘Het is een middel om risico’s te beperken bij opening van sectoren, en géén maatregel om virusverspreiding te voorkomen en een epidemie te bestrijden’, maant het OMT minister De Jonge, die juist wel hoopt dat de toegangsbewijzen Nederland door de winter heen kunnen helpen.

Maar bij de huidige besmettingscijfers zetten toegangsbewijzen geen zoden aan de dijk, omdat het virus nu ook snel rondwaart onder gevaccineerde mensen, benadrukt het OMT. ‘Bovendien kunnen toegangsbewijzen alleen een risico-verminderend effect hebben als ze juist toegepast worden, gecontroleerd worden en als daarop handhaving is.’

Ook heeft het coronatoegangsbewijs alleen effect op virusverspreiding op de locaties waar het van kracht is. Als de aanwezigen daarna weer met andere mensen samenkomen op andere plekken – thuis, op het werk, op school – wordt het effect van de toegangsbewijzen op de virusverspreiding weer deels teniet gedaan.
Sluitingstijd blijft 20.00 uur

Het OMT maakt in het advies ook korte metten met het recente verzoek van de horeca om iets soepeler regels. De restaurants willen de sluitingstijd liefst zo aanpassen dat gasten die voor 20.00 uur aanwezig zijn, daarna binnen mogen blijven. ‘Omdat het risico op besmetting niet alleen afhankelijk is van het aantal en de wisseling van verschillende bezoekers, maar ook van de contactduur tussen de bezoekers en de intensiteit van het contact, zal door het voorstel het aantal besmettingen toenemen.’

Daarom adviseert het OMT de sluitingstijd niet te verruimen. Dat advies heeft De Jonge maandagavond meteen overgenomen.Maar neem bijvoorbeeld een stukje nieuws waar wat meer ctrl + c en crtl + v achter zit dan journalistiek. (niet om de volkskrant een veer in de reet te steken, want ik vind ze behoorlijk kritiekloos op een hoop vlakken)

https://frontpage.fok.nl/nieuws/852007/1/1/50/130e-omt-advies-scholen-blijven-open-geen-gepolder-met-horeca-2g-kan-helpen.html

quote:

130e OMT advies: scholen blijven open, geen gepolder met horeca, 2G kan helpen
Jippie 23-11-2021 01:44 print

Het kabinet zet het plan door om zogenoemd 2G-beleid in te voeren voor horeca, evenementen, en cultuur. Iedereen moet of genezen of gevaccineerd zijn. De Tweede Kamer moet er nog over debatteren. Volgens het Outbreak Management Team kan 2G helpen bij het terugdringen van de ziekenhuisopnames, maar is het precieze effect zeer onzeker. Meer hierover bij de Gelderlander.

Het aantal ziekenhuisopnames als gevolg van de besmettingen op die locaties, ligt bij 2G zo'n 82 procent lager dan bij 3G. Een systeem waarbij iedereen moet bewijzen een negatieve testuitslag te hebben (1G), vermindert zowel het aantal besmettingen als het aantal ziekenhuisopnames [b/]met 35 procent.
Zo meldt RTL Nieuws.

Het kabinet heeft het 130e advies van het OMT ontvangen met daarin de doorberekeningen van de effecten van 1G, 2G en 3G op het aantal ziekenhuisopnames.

Het OMT geeft aan dat het essentieel is dat mensen de basismaatregelen goed na leven en de sluitingstijd horeca niet te verruimen omdat dat voor te veel contacten zorgt wat weer meer besmettingen teweeg brengt. Het sluiten van scholen wil het OMT tot het 'uiterste voorkomen',Als je zo die cijfers naast elkaar zet weet je dat mensen die met elkaar gaan vergelijken terwijl die echt niet met elkaar te vergelijken zijn. Die 35% is een harde populatie brede teruggang in alle cijfers omdat het de bron aanpakt. Het pakt pre-en asymptomatische gevallen ongeacht vaccinatie status.

de 83% is tenopzichte van 3G, en dat is echt een zeer select stukje effect. De meeste besmettingen vinden thuis plaats dus 3g gaat maar over een klein stukje van de besmettingen en daar zie je een kleine vermindering van. Daarnaast doet een 2G systeem niks aan voorkomen van besmettingen, het is zelfs een duidelijk open deur voor besmettingen. Bij systemen met controle bewijzen moet je niet kijken naar 1 enkel controlemoment maar naar vele series opvolgende momenten want op de lange termijn is dit gewoon een prachtige verspreidingsroute voor het virus zonder belemmeringen. Op deze manier gaan voor 2G is een typische statistische dwaling, all models are wrong only some can be usefull.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 23-11-2021 7:43 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Hoe lang duurt t overigens voordat mijn smaak en geur terugkomt? Heb t nu zo'n 5 dagen, en t is echt kut om te eten en niets te proeven.


When your people matter, menstrual health matters


ProgTon777
Usericon van ProgTon777
Posted 23-11-2021 7:57 by ProgTon777 Profiel van ProgTon777

quote:
Op 23 november 2021 7:43 schreef Fusion het volgende:
Hoe lang duurt t overigens voordat mijn smaak en geur terugkomt? Heb t nu zo'n 5 dagen, en t is echt kut om te eten en niets te proeven.


Beterschap


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 23-11-2021 8:51 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Als het al terugkomt. Een ander symptoom zou kunnen zijn dat alles stinkt, blijkbaar kan dat ook. Maar veel beterschap in ieder geval


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 23-11-2021 9:11 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

https://www.deseret.com/coronavirus/2021/11/22/22791540/covid-symptoms-recovery-sense-of-taste-smell-coronavirus-side-effects

shit ik hoop wel dat ik t terugkrijg zeg... Ik proef alleen heel sterke dingen en dan nog maar een beetje, super oude kaas proef ik zeg maar 10% van wat t zou moeten zijn, zo'n mega zuur zakje paracetamol met vitamine c erin ook max 10%. De andere dingen tot nu toe niets. Reuk ook niet.

Schijnt dus wel dat je t kunt trainen om terug te komen, iets met geheugen en hersenen enz.


When your people matter, menstrual health matters


Natural Disaster
The Dude
Usericon van Natural Disaster
Posted 23-11-2021 9:14 by Natural Disaster Profiel van Natural Disasterhttp://www.nu.nl

Je kunt al wel weer gewoon goed ademhalen via de neus?

Zonder verkoudheidsverschijnselen bedoel ik dan ook nog.


[Dit bericht is gewijzigd door Natural Disaster op 23-11-2021 9:15]


Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit."


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 23-11-2021 9:44 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Ik snotter nog slechts heel licht en ademhalen door de neus gaat redelijk goed


When your people matter, menstrual health matters


spectre
Usericon van spectre
Posted 23-11-2021 11:25 by spectre Profiel van spectre

naar zeg, hoe zit het met het zuur op dit forum, proef je dat nog wel?Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 23-11-2021 11:51 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Nou onze zure zult is 'bijna klaar' met t forum, dus ik bijt er nog even doorheen


When your people matter, menstrual health matters


Slegthyd
Usericon van Slegthyd
Posted 23-11-2021 12:14 by Slegthyd Profiel van Slegthyd

Je kan niet door zure zult heen bijten als die nog niet klaar is. Tijd beweegt immer voortwaarts.


Natural Disaster
The Dude
Usericon van Natural Disaster
Posted 23-11-2021 12:32 by Natural Disaster Profiel van Natural Disasterhttp://www.nu.nl

quote:
Op 23 november 2021 9:44 schreef Fusion het volgende:
Ik snotter nog slechts heel licht en ademhalen door de neus gaat redelijk goed


Oh, beetje open deur natuurlijk maar dan is een met snot dichtgeklonterde neus iig niet de oorzaak.


Wel kut zonder geur en smaak. Geniet je toch een stuk minder van je voer.
Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit."


spectre
Usericon van spectre
Posted 23-11-2021 12:50 by spectre Profiel van spectre

quote:
Op 23 november 2021 12:32 schreef Natural Disaster het volgende:
Wel kut zonder geur en smaak.


beter


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Natural Disaster
The Dude
Usericon van Natural Disaster
Posted 23-11-2021 12:58 by Natural Disaster Profiel van Natural Disasterhttp://www.nu.nl

Een kut zonder geur of smaak?
https://www.nu.nl/tech/6169312/waalse-arts-verdacht-van-vervalsen-tweeduizend-vaccinatiebewijzen.html

Wordt het niet eens tijd dat zulke knuppels uit hun functie worden ontheven en hun titel wordt afgepakt. En als ze weer willen doctoren dat ze dan gewoon hun studie opnieuw moeten doen?

Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit."


Slegthyd
Usericon van Slegthyd
Posted 23-11-2021 13:08 by Slegthyd Profiel van Slegthyd

Ja.

Volgende linkdrop + vraag bitte.


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 23-11-2021 13:51 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

quote:
Op 23 november 2021 12:14 schreef Slegthyd het volgende:
Je kan niet door zure zult heen bijten als die nog niet klaar is. Tijd beweegt immer voortwaarts.
BAM!!!1!!! Messherp


When your people matter, menstrual health matters


Hypnos
Pauperbasher
Usericon van Hypnos
Posted 23-11-2021 13:52 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Echt fuckin' waar.


dubbele liesbreuk. Pijn. Zeuren.wachten tot minimum februari voor de operatie kan doorgaan want Brugge en omstreken ligt voor 70% vol met ongevaccineerde Coronalijers.


Fuckin' die assholes. Wees consequent en sterf thuis. Alleen. Of laat jezelf ontploffen op het ministerie van gezondheid.


Vul je eigen gat.


ProgTon777
Usericon van ProgTon777
Posted 23-11-2021 14:01 by ProgTon777 Profiel van ProgTon777

quote:
Op 23 november 2021 13:52 schreef Hypnos het volgende:
Echt fuckin' waar.


dubbele liesbreuk. Pijn. Zeuren.wachten tot minimum februari voor de operatie kan doorgaan want Brugge en omstreken ligt voor 70% vol met ongevaccineerde Coronalijers.


Fuckin' die assholes. Wees consequent en sterf thuis. Alleen. Of laat jezelf ontploffen op het ministerie van gezondheid.Sterkte Hypnos, hopelijk kun je toch sneller terecht!


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 23-11-2021 14:19 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Sterkte Hyp, klinkt kut allemaal


When your people matter, menstrual health matters


spectre
Usericon van spectre
Posted 23-11-2021 14:21 by spectre Profiel van spectre

nee, lies.


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Hypnos
Pauperbasher
Usericon van Hypnos
Posted 23-11-2021 14:35 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

geen lies, geen joke


merci allen. Ik weet dat ik me niet persoonlijk beledigd over vernederd of "ongewaardeerd" zou moeten voelen door ongevaccineerden but I'm having a hard time.


Vul je eigen gat.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2023 Stichting ZwareMetalen