IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 10 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Auteur:
Topic : Homo's roeien zichzelf uit Vorige pagina | Volgende pagina
Hypnos
Leve mij!
Usericon van Hypnos
Posted 20-02-2010 2:35 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

I''l never die alone,

veel verkrachtingen

weinig actie


Vul je eigen gat.


sauberhenk
Usericon van sauberhenk
Posted 04-02-2014 10:08 by sauberhenk Wijzig reactieProfiel van sauberhenkQuote dit bericht

1 op de 15 homo's heeft tegenwoordig HIV!

Ja ach, dit is al jaren zo bij ons homo's. Veel homo's gebruiken drugs en hebben dan seks, dus of je wel of geen hiv wil veel jonge gasten lopen het toch wel op. Dit is al vele jaren zo. Volgens de GGD, SChorer valt het allemaal wel mee. Die gasten steken hun kop in het zand, want dat mag niet gezegd worden vanwege imago schade bij ons. Homo's onderling liegen en bedriegen ook en hebben vaak een dubbelleven. DOor de week zijn ze gewoon leraar, ambtenaar etc, in het weekend gaat men 'feesten'. DIt soort lui pik je er makkelijk ui. ZIen er verlept uit, donkere kringen om de ogen, vieze huid, zijn er ouder uit dan ze werkelijk zijn.Ben dit gedrag helemaal zat. Zonde dat er zoveel geld wordt besteed aan HIV preventie, veilig vreien, medicatie etc. Schandalige verspilling van belastingcenten. Dit klinkt misschien hard, maar dat is het niet. Hiv kan voorkomen worden door condooms te gebruiken!!

http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/archief/article/detail/1661349/2007/06/02/rsquo-Onveilige-seks-is-een-hype-onder-homo-rsquo-s-in-Nederland-rsquo.dhtml

http://lacquemant.wordpress.com/2010/09/08/hiv-in-belgie-de-homowereld-is-alleen-maar-solidair-als-er-doden-vallen/

http://lacquemant.wordpress.com/2010/11/27/la-demence-en-homoseksclubs-iedereen-neukt-er-onveilig-terwijl-de-condooms-gratis-in-handbereik-liggen/[Dit bericht is gewijzigd door sauberhenk op 04-02-2014 10:16]


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 04-02-2014 10:30 by Mark Wijzig reactieProfiel van MarkQuote dit bericht

Wat zijn je favouriete bands?


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-02-2014 10:53 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

Hij moet nodig eens bevrucht worden.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Hypnos
Leve mij!
Usericon van Hypnos
Posted 04-02-2014 12:59 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

er staat een fout in de titel,


moet zijn


"Homo's roeren zichzelf uit"Toch?


Vul je eigen gat.


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 04-02-2014 14:09 by PandroidJack Wijzig reactieProfiel van PandroidJackQuote dit berichtHij kan best in Rusland gaan wonen. Zijn Nederlands is toch al niet te best.


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 14-02-2014 15:18 by PandroidJack Wijzig reactieProfiel van PandroidJackQuote dit berichtThe man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 17-02-2014 15:01 by PandroidJack Wijzig reactieProfiel van PandroidJackQuote dit bericht

(van de VRT-site)

Amerikaanse homosegregatiewet nipt afgeschoten

De oerconservatieve Amerikaanse staat Kansas had bijna een segregatiewet ingevoerd waarbij winkeliers of zelfs ambtenaren en politieagenten zouden kunnen weigeren om holebi's te bedienen of te helpen om hun geaardheid.
Vorige week heeft het Huis van Afgevaardigden in de Amerikaanse staat Kansas een omstreden wet goedgekeurd. Iedere persoon, bedrijf of ambtenaar zou door de nieuwe wet de mogelijkheid krijgen om te weigeren om holebi's te bedienen of te helpen uit religieuze overtuigingen.

In de praktijk zouden bedrijfsleiders holebi's kunnen ontslaan voor hun geaardheid, zouden bars kunnen weigeren holebi's te bedienen en zouden ook ambtenaren kunnen weigeren om pakweg een nieuw rijbewijs te geven aan een homo of zou een politieagent kunnen weigeren om een lesbische vrouw te helpen. De wet zou met andere woorden een juridisch kader scheppen om holebi's te discrimineren.

De wet is vrij vlot door het Huis van Afgevaardigden geraakt en het zag ernaar uit dat het op dezelfde vlotte manier door de lokale Senaat zou fietsen. De Democraten die tegen de wet waren, zijn er immers in de minderheid. De kritiek op de wet kwam dan ook uit onverwachte hoek. Susan Wagle, de Republikeinse senaatvoorzitster, heeft zich samen met een groot deel van de andere Republikeinen uitgesproken tegen de wet.

"Veel van mijn kiezers en mede-senatoren houden traditionele familiewaarden zoals het huwelijk hoog in het vaandel. We willen ook de religieuze vrijheid beschermen en individuen beschermen van het opdringen van morele waarden", zegt ze. "Toch verwerpen we deze wet omdat we tegen discriminatie zijn."

Ondanks dat dit goed nieuws is, bewijst het toch wat voor een randdebielen het daar voor het zeggen hebben


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Lijdend Voorwerp
24/7 F5-en
Usericon van Lijdend Voorwerp
Posted 17-02-2014 16:56 by Lijdend Voorwerp Wijzig reactieProfiel van Lijdend VoorwerpQuote dit bericht

quote:
Op 2 augustus 2003 17:45 schreef varanus het volgende:
Stelletje viezerikken met hun gore reetridderhobbys.Ik hoop dat hun dood een lange lijdensweg gaat worden.
Jezus wat dom.


Op 10 januari 2005 19:47 schreef kwelgeest het volgende: Geen idee of jij het tof vindt maar je kan'm anders zeker voor meer doorverkopen.


Mythics
Usericon van Mythics
Posted 17-02-2014 17:00 by Mythics Wijzig reactieProfiel van MythicsQuote dit bericht

quote:
Op 17 februari 2014 16:56 schreef Lijdend Voorwerp het volgende:
Jezus wat dom.


Hoe zou het gaan met z'n nieuwe relatie? :')


I didn't want any flowers, I only wanted to lie with my hands turned up and be utterly empty. How free it is, you have no idea how free. The peacefulness is so big it dazes you. - Sylvia Plath


WMP
Usericon van WMP
Posted 17-02-2014 17:11 by WMP Wijzig reactieProfiel van WMPQuote dit bericht

quote:
Op 17 februari 2014 15:01 schreef PandroidJack het volgende:
"Veel van mijn kiezers en mede-senatoren houden traditionele familiewaarden zoals het huwelijk hoog in het vaandel. We willen ook de religieuze vrijheid beschermen en individuen beschermen van het opdringen van morele waarden", zegt ze. "Toch verwerpen we deze wet omdat we tegen discriminatie zijn."


Zouden dit soort religieuze gestoorden inzien dat wat ze zeggen, zelf niet naleven? Afschieten van deze wet wegens discriminatie, maar ze dringen hun morele waarden zelf wel op aan holebi's wat betreft huwelijk e.d.
Maar ja, het zijn religioten, die hebben wel vaker last van hypocrisie.


Fusion
Chuck plays technical deathmetal while he sleeps
Usericon van Fusion
Posted 17-02-2014 17:25 by Fusion Wijzig reactieProfiel van FusionQuote dit berichthttp://mystic.bandcamp.com/

Natuurlijk heb jij even gekeken wat voor type de beste mevrouw Susan Wagle is. Of zij idd tegen homohuwelijken etc is. Anders zou je nu nogal over één kam scheren, en haar statement wel eens verkeerd kunnen interpreteren. Jouw kennende heb jii dat idd even gecheckt, dus waarom post ik dit eigenlijk. ..WMP
Usericon van WMP
Posted 17-02-2014 17:46 by WMP Wijzig reactieProfiel van WMPQuote dit berichtPandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 18-06-2014 15:24 by PandroidJack Wijzig reactieProfiel van PandroidJackQuote dit bericht

(van de VRT-site)

Krijgt Tilburg binnenkort een "homodorp"?

"Leven in je eigen omgeving. Met alleen maar mensen van jouw eigen geaardheid om je heen kun je in alle rust genieten van het leven en van elkaar." Met die woorden probeert GayVillage leden van de zogenoemde LGBT-gemeenschap warm te maken voor een opmerkelijk besloten woonproject in de buurt van Tilburg. Bedoeling is een beveiligde "community met gelijkgestemden" te bouwen speciaal voor holebi's en transgenders.
"Discriminatie en geweld tegen leden van de LGBT-gemeenschap zijn nog steeds aan de orde van de dag", staat te lezen op de website van GayVillage. "Onderzoek wijst uit dat 22% van de homoseksuele mannen zich in de eigen buurt wel eens onveilig voelt. Onder de lesbiennes bedraagt dat percentage maar liefst 30%."

De oplossing? Een eigen besloten woonproject speciaal voor leden van de LGBT-gemeenschap (lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders). LBB-Naber Makelaars en projectontwikkelaar Blauwhoed onderzoeken momenteel de slaagkansen van zo'n "homodorp". Via een enquête vragen ze geïnteresseerden naar hun mening over de wenselijkheid van het project.

"Leven in je eigen omgeving. Met alleen maar mensen van jouw eigen geaardheid om je heen kun je in alle rust genieten van het leven en van elkaar", belooft de website nog. "GayVillage biedt eenieder uit de LGBT-gemeenschap een tolerante, verdraagzame omgeving. Uiteraard van alle gemakken voorzien."

Naast huisvesting moet GayVillage ook tal van voorzieningen bieden. "Denk bijvoorbeeld aan een eigen supermarkt, tennisbaan, kookstudio, een kapel of een fitnessruimte. Zo woon je heerlijk rustig in een groene omgeving."

Volgens de NOS heeft Blauwhoed al een bouwcontract getekend met de provincie Noord-Brabant. Het terrein waarop de huizen zouden komen, is een stuk bosgrond dat ooit voor een groot winkelcentrum was bestemd. Dat laatste is echter nooit gebouwd.

Uiteraard van alle gemakken voorzien


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 18-06-2014 15:26 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

Burgemeester Noordanus bouwt een homokolonie in het noorden van Tilburg....


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 18-06-2014 16:05 by De Tegenpartij Wijzig reactieProfiel van De TegenpartijQuote dit berichthttp://www.judgementday.nl

Een beveiligde community. Hoe bewijs je ook alweer dat je lid bent van de lgbt-club?
En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 18-06-2014 16:07 by powertieke Wijzig reactieProfiel van powertiekeQuote dit berichthttp://www.retribution.nl

Ik ben al jaren getrouwd en heb maar twee kinderen.


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 18-06-2014 16:09 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

Tja en je hebt er 2,1 nodig om je populatie stabiel te houden.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 18-06-2014 16:10 by Mark Wijzig reactieProfiel van MarkQuote dit bericht

Geeft niks, ik heb geen populatie.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 18-06-2014 16:20 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

Je bent zelf een populatie!


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 18-06-2014 16:27 by De Tegenpartij Wijzig reactieProfiel van De TegenpartijQuote dit berichthttp://www.judgementday.nl

Dan mag je een plek met een hek!
En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 19-06-2014 9:31 by PandroidJack Wijzig reactieProfiel van PandroidJackQuote dit bericht

Het idee om een aparte homowijk te creëren in de Nederlandse stad Tilburg, is een grap die in het leven werd geroepen door de Stichting Roze Maandag. Meer nog dan een grap was het een "statement tegen intolerantie jegens de gay gemeenschap in Nederland".

De Stichting Roze Maandag had samen met projectontwikkelaars Blauwhoed en LBB Naber Makelaars het idee de wereld ingestuurd om te zien hoe mensen erop zouden reageren. "We kregen een hoop negatieve reacties en daar hadden we ook op gehoopt", zeggen de initiatiefnemers. Ze noemen de grap een "statement tegen intolerantie naar de gay gemeenschap in Nederland."


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 19-06-2014 9:36 by Ralph (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van RalphQuote dit berichthttp://soundsfromthedarkside.comhttp://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 19-06-2014 9:44 by powertieke Wijzig reactieProfiel van powertiekeQuote dit berichthttp://www.retribution.nl

Geen bustours voor knokploegen dus...


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


Daops
Usericon van Daops
Posted 19-06-2014 12:56 by Daops Wijzig reactieProfiel van DaopsQuote dit bericht

Vooral ongelofelijk dat zoveel mensen hierin zijn getrapt, inclusief bekende media. PR-stunt droop van zoiets onzinnigs af.


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Dit topic is 10 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2021 Stichting ZwareMetalen