IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws! Vorige pagina | Volgende pagina
ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 09-01-2010 12:38 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 9 januari 2010 12:22 schreef Greycloak het volgende:
Wordt iets anders. Lichamelijk of geestelijk ziek.


is de geest geen product van het lichaam? Door hersenafwijkingen kun je ook gestoord gedrag gaan vertonen hoor. Voor aan de onderkant van je hersenen(orbitofrontale cortex) zit een klein stukje wat bij verkeersongelukken nog best vaak beschadigd raakt. Als dat beschadigd raakt hoeft er niets mis te zijn met je werkgeheugen, intelligentie, en andere bezigheden, maar het kan wel zijn dat je sociale gedrag gestoort raakt. Sommigen worden dan ontzettend brutaal, agressief, ongeremd, pervers, en asociaal.
Er is ook een vorm van dementie die ook die remmingen kan wegnemen terwijl de rest van de hersenen nog aardig goed werken, die mensen worden enorm impulsief en gaan vaak stelen of worden roekeloos. Op het moment dat dat gebeurt zijn de mensen nog echt wel goed aanspreekbaar en lijken ze verder nog gezond.

Nu moet je ook wel oppassen met afwijkingen in de hersenen die gestoord gedrag veroorzaken. Het kan zijn dat die gebieden voor sociale gedragingen beschadigd zijn geraakt, maar het kan ook zijn dat de hersenen door die gedragingen zo zijn gevormd. Dus in veel discussies kom je op een kip en ei dillema. Maar een duidelijk verschil tussen lichamelijk en geestelijk is er niet zoals jij dat stelt.♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


SQT
Usericon van SQT
Posted 09-01-2010 13:10 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

quote:
Op 9 januari 2010 12:38 schreef ElitE het volgende:
is de geest geen product van het lichaam? Door hersenafwijkingen kun je ook gestoord gedrag gaan vertonen hoor. Voor aan de onderkant van je hersenen(orbitofrontale cortex) zit een klein stukje wat bij verkeersongelukken nog best vaak beschadigd raakt. Als dat beschadigd raakt hoeft er niets mis te zijn met je werkgeheugen, intelligentie, en andere bezigheden, maar het kan wel zijn dat je sociale gedrag gestoort raakt.
Bingo. En zoiets kan dan dus ook gewoon aangeboren aan.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 09-01-2010 13:12 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

klopt, maar ik denk dat bepaalde ordening tijdens je eerste levensjaren toch ook wel veel doet wat ook onomkeerbaar is. Gentisch is het natuurlijk mogelijk, maar hersenen zijn zo gigantisch flexibel dat me enkele mutaties toch niet gelijk tot een probleem zou moeten lijden.

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 09-01-2010 13:21]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 09-01-2010 13:18 by bastianus Profiel van bastianus

Ik heb gewerkt met een paar oud-TBS-klanten, vaak zo gestoord als de neten en tegen zwakzinning aan ook nog. Maar wel buiten hun eigen schuld, en vaak een geschiedenis achter zich die je echt niet wilt weten. Ik ben blij dat ze zulke mensen voorgoed opsluiten en ook behandelen. Verlof mag van mij in 9 van de 10 gevallen wel afgeschaft worden, maar dat kan niet altijd.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 09-01-2010 13:45 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 9 januari 2010 13:18 schreef bastianus het volgende:
Ik heb gewerkt met een paar oud-TBS-klanten, vaak zo gestoord als de neten en tegen zwakzinning aan ook nog. Maar wel buiten hun eigen schuld, en vaak een geschiedenis achter zich die je echt niet wilt weten. Ik ben blij dat ze zulke mensen voorgoed opsluiten en ook behandelen. Verlof mag van mij in 9 van de 10 gevallen wel afgeschaft worden, maar dat kan niet altijd.

Voorgoed opsluiten en behandelen...

Wat moet ik me daar bij voorstellen, want als je ze toch voorgoed opsluit (letterlijk) komen ze niet meer in de samenleving en is behandelen toch zinloos en overbodige geldverkwisting? Dat is voorgoed opsluiten op zich ook btw. En je kunt je afvragen wat het leven van de TBS-er voor zin heeft als ie dat moet slijten in een inrichting.

 


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 09-01-2010 16:19 by XXL Profiel van XXL

Amsterdam wil alle daklozen binnen hebben
Uitgegeven: 9 januari 2010 15:55
Laatst gewijzigd: 9 januari 2010 16:02
AMSTERDAM - Het is met de huidige temperaturen niet verantwoord om de nacht buiten door te brengen.


Daarom heeft de burgemeester van Amsterdam, Job Cohen, een noodverordening afgekondigd die het mogelijk maakt daklozen te verplichten gebruik te maken van de gemeentelijke opvang. Dat maakte een woordvoerder van de burgemeester zaterdag bekend.

Met de noodverordening, die sinds de nacht van vrijdag op zaterdag van kracht is, kunnen mensen verplicht worden tussen 23.00 uur en 07.00 uur onderdak te zoeken in een van de opvanglocaties.

Mocht iemand dat pertinent weigeren, dan moet hij een nacht in de cel doorbrengen. De stad heeft driehonderd opvangplaatsen extra beschikbaar de komende dagen. De verordening geldt in ieder geval tot en met maandag 07.00 uur.

Buitenslapers

Volgens de woordvoerder gaat het om een groep van twintig tot dertig hardnekkige 'buitenslapers', van wie wordt vermoed dat zij ondanks de kou 's nachts buiten wensen te blijven. De politie en GGD zijn actief op zoek naar deze mensen om ze naar binnen te halen.

''De gemeente ziet het als haar taak om burgers te beschermen tegen deze extreme weerssituatie als zij hier zelf niet of onvoldoende toe in staat zijn.

Tot zaterdagmiddag 16.00 uur was de verordening nog op niemand toegepast.
© ANPAls ze het zo brengen zou je bijna gaan denken dat dakloos zijn toch vaak wel een bewuste keus is en niet het gevolg van een samenloop van omstandigheden.Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-01-2010 16:04 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Idd, alsof overleven niet mogelijk is zeker in de stad zijn nog behoorlijk wat droge warme plaatsen te vinden. Met een beetje gewenning en handigheid kunnen ze het echt wel aan.

Tja en als ze het niet halen geeft het wel wat troep, maar in de zomer geeft dat toch veel meer troep. Nu alleen een harde paspop.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 10-01-2010 17:36 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Mannen springen op politieauto's

De politie heeft vanochtend in Zwolle vier mannen aangehouden die op politieauto's aan het springen waren.

De vier, afkomstig uit Zwolle, Heerde en Epe, variëren in leeftijd van 17 tot 28 jaar. De mannen sprongen op wagens die geparkeerd stonden voor het politiebureau in het centrum van Zwolle. De schade aan de voertuigen wordt volgens de politie op de daders verhaald.

(SN)

Zeg Rotzak, waar blijven de foto's..?


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-01-2010 21:12 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Turkse minaretten gehackt

In de Noord-Turkse stad Rize schalde gisteravond in plaats van de oproep tot gebed keiharde Turkse muziek over de stad. Iemand had weten in te breken in het geluidssysteem dat 170 moskeeën in de stad bedient, en liet traditionele Turkse muziek door de luidsprekers knallen.

De stadsmoefti in Rize kon er niet om lachen. "We zullen maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat dit niet nog eens gebeurt. Ook de mensen die naar de moskee kwamen, vonden het niet leuk", zo verklaarde hij vandaag tegenover dagblad Radikal. De hacker is vooralsnog onbekend.


[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 10-01-2010 21:12]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 10-01-2010 22:11 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Man rukt ballen vriend af


Een 45-jarige Duitser was zo boos dat zijn vriend geen erectie kreeg dat hij zijn balzak eraf trok en uit het raam gooide.

Dader Hans O. wilde na een avondje stappen in Neuss wat intiemer worden met zijn vriend Alexander J. Die was echter dronken en kreeg geen erectie. O. draaide de balzak van J. meerdere keren rond en trok eraan, waardoor deze losscheurde. Later werden de ballen van J. teruggevonden in een dakgoot.

Han O., een grote man van 120 kilo, staat terecht voor de rechtbank in Düsseldorf. Justitie wil dat hij psychiatrische behandeling krijgt.

Het proces gaat 13 januari verder.

http://www.rareverhalen.net/2010/01/man-rukt-ballen-vriend-af/[Dit bericht is gewijzigd door De Tegenpartij op 10-01-2010 22:16]


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


watery black
Usericon van watery black
Posted 10-01-2010 22:15 by watery black Profiel van watery black

*au*


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 10-01-2010 22:43 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

http://www.thescottishsun.co.uk/scotsol/homepage/news/2801296/Tragic-hamsters-Buckfast-torture.html

NESFW wn totaaaaaaaaaaaaal niet grappig.
Zoiets doe je niet met dieren.What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 10-01-2010 22:45 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Ik las het net ook ergens, ja. Knap ziek.


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-01-2010 22:46 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

awh


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 10-01-2010 22:52 by bokaj Profiel van bokaj

Ik wist niet wat "Buckfast" was dus heb ik het op moeten zoeken. Een soort pleegzusterbloedwijn, als ik het goed snap.

http://en.wikipedia.org/wiki/Buckfast_Tonic_Wineedit: en van hamsters hoort men gewoon af te blijven.[Dit bericht is gewijzigd door bokaj op 10-01-2010 22:56]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-01-2010 22:54 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Dat beetje drank is dan zo erg niet...


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 10-01-2010 23:13 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

quote:
Op 10 januari 2010 22:43 schreef Greycloak het volgende:
http://www.thescottishsun.co.uk/scotsol/homepage/news/2801296/Tragic-hamsters-Buckfast-torture.html

NESFW wn totaaaaaaaaaaaaal niet grappig.
Zoiets doe je niet met dieren.
+1

En ik ben het met Gerald eens.
OOK nieuwswaardig.SQT
Usericon van SQT
Posted 11-01-2010 9:49 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

Ziek. Maar ik kan dan nooit laten even te relativeren naar wat er allemaal in de bio- en cosmetica-industrie gebeurt. Dat lezen we niet, dus dat vinden we minder erg.


In ieder geval wèl grappig (danwel een beetje treurig):
quote:

Balkenendes oprit ligt er besneeuwd bij

AMSTERDAM - De oprit van premier Jan Peter Balkenende ligt er besneeuwd bij. Dat schrijft het AD maandag.

De premier riep zijn landgenoten vorige week op hun stoepje schoon te houden. Zelf laat hij zijn vrouw het klusje klaren, merkte een verslaggever van de krant die op controle ging.

Een stoep heeft Balkenende niet, maar wel een oprit. Die is slechts gedeeltelijk schoon, is te zien op een foto op de voorpagina van de krant.

Het is volgens de vrouw van de premier lastig die schoon te maken nu de sneeuw is vastgekoekt.

Twee andere bewoners van de buurt hebben wel hun oprit schoongebikt. De woorden van Balkenende zouden hen hebben aangespoord.
© Novum

Bron: NU.nl


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 11-01-2010 10:36 by XXL Profiel van XXL

Ik ga er eerlijk gezegd vanuit dat Balkenende bedoelde dat we het stukje openbare weg / stoep voor ons huis sneeuwvrij zouden moeten maken omdat daar ook andere mensen last hebben van de sneeuw.
Wat iemand in zijn eigen tuin doet moet iedereen toch lekker zelf weten?

Wel goed dat de media in deze komkommer tijd weer eens wat te melden hebben. Jammer dat het wederom over sneeuw moet van.

Ik word onderhand schijtziek van die huidige sneeuwhype.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 11-01-2010 10:38 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

das ook best glad maar mijn voorkeur gaat dan toch uit naar sneeuw.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


zijschroeier
vinyl tot aan het gaatje
Usericon van zijschroeier
Posted 11-01-2010 11:40 by zijschroeier Profiel van zijschroeier

TOKIO Vrouw rijdt met lijk in voorruit

Een bizar verkeersongeval kan een Japanse duur komen te staan. De 23-jarige studente Michiko Sato reed zondag een bejaarde landgenote aan in de hoofdstad Tokio. Ze stopte niet, maar reed verder naar haar woning 7 kilometer verderop, met het zieltogende lichaam van het slachtoffer half in de auto en half op de motorkap.

De partner van Sato waarschuwde de politie nadat zij thuis was gekomen. „De verdachte zei dat ze zo geschrokken was, dat ze niet wist wat ze moest doen”, aldus een woordvoerder van de politie. Volgens hem was de Japanse niet onder invloed van alcohol toen ze het fatale ongeval veroorzaakte.

De vrouw kan een gevangenisstraf van zeventien jaar krijgen als de rechter haar veroordeelt.


BRUUT! Zeker inspiratie opgedaan door de film STUCK!Here kitty kitty kitty!


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 11-01-2010 11:47 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Stoppen is nergens voor nodig. Als ze al dood is maakt het ook nietmeer zoveel uit, bij een gewonde kun je beter gewoon plankgas naar het ziekenhuis rijden.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 11-01-2010 11:55 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 11 januari 2010 11:47 schreef ElitE het volgende:
Stoppen is nergens voor nodig. Als ze al dood is maakt het ook nietmeer zoveel uit, bij een gewonde kun je beter gewoon plankgas naar het ziekenhuis rijden.


Behalve als dat lijk je zicht verneukt.

[Dit bericht is gewijzigd door MMayo op 11-01-2010 11:55]


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 11-01-2010 11:56 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 11 januari 2010 11:55 schreef MMayo het volgende:
Behalve als dat lijk je zicht verneukt.


Necrofilie in de auto, maar dan oraal?


Boeiender


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 11-01-2010 11:57 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

kop uit het raam

Edit: gootsteen ontstopper als ruitenwisservloeistof kan ook nog!

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 11-01-2010 11:57]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen