IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws, hoe boeiend ook ... Vorige pagina | Volgende pagina
Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 20-03-2006 23:37 by Digerdoden Profiel van Digerdoden

quote:
Op 20 maart 2006 23:35 schreef kwelgeest het volgende:
Als dat zo zou zijn keur ik het nog af. Ik ben niet zo'n voorstander van kiezersbedrog en ander PvdA gedrag.

Ik ook niet.


"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 21-03-2006 8:28 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

quote:
Op 20 maart 2006 19:54 schreef Biertje ? het volgende:
de USA dat dreigt om aan te gaan vallen?!?

is dat nieuws ??!

het zou pas nieuws zijn als de usa het met woorden zou willen gaan oplossen( niet dat ik hier voorstander van ben)

maja ach, laat ze maar lekker aanvallen...paar dooie moslims meer of minder kan geen kwaad


Ik denk niet dat het alleen bij een paar dooie Moslims blijft


Against God and Government


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 21-03-2006 8:40 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Wilders wil non-discriminatiewet schrappen

Uitgegeven: 21 maart 2006 07:09
Laatst gewijzigd: 21 maart 2006 07:28

DEN HAAG - Tweede Kamerlid Wilders wil artikel 1 van de Grondwet (het non-discriminatiebeginsel) afschaffen en vervangen door een ander artikel waarin de joods-christelijke en humanistische traditie en cultuur van Nederland als dominante cultuur wordt vastgelegd. Wilders schrijft dat dinsdag in het politieke programma 'Klare Wijn' voor zijn Partij voor de Vrijheid.

Wilders volgt daarmee Pim Fortuyn die er vier jaar geleden al voor pleitte om het non-discriminatiebeginsel uit de Grondwet te schrappen. Voor Fortuyn betekende dat een breuk met zijn toenmalige partij Leefbaar Nederland.


Gelijken

Artikel 1 van de Grondwet luidt als volgt: "Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."

Wilders stelt dat hij niet voor discriminatie is, maar artikel 1 leidt volgens hem tot een inperking van de vrijheid van meningsuiting. "In de praktijk van alledag blijkt het gelijkheidsdenken het onmogelijk te maken om problemen te benoemen en indien nodig een gerechtvaardigd onderscheid te maken."

Allochtonen

Met 1,6 miljoen allochtonen in Nederland, van wie 1 miljoen de islam aanhangen, is de "vaststelling en verdediging van onze identiteit volgens Wilders "een zaak van hoge urgentie". De zuivere islam is volgens hem "intrinsiek a-democratisch".

Wilders wil verder de grenzen voor zeker vijf jaar sluiten voor niet-westerse immigranten, en een verbod op het oprichten van nieuwe islamitische scholen en moskeeën gedurende eveneens vijf jaar. Verder wil hij een preekverbod voor buitenlandse imams en een verbod op het preken in een andere dan de Nederlandse taal.

Op overig gebied wil Wilders de belastingen fors verlagen, de overheid en het aantal ambtenaren fors inkrimpen, de Europese Commissie en het Europees Parlement afschaffen en bindende referenda (over bijvoorbeeld toetreding van Turkije tot de EU en de euro). Op veiligheidsgebied wil hij hoge minimumstraffen en hogere maximumstraffen en invoering van administratieve detentie bij terrorismebestrijding.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Murdering Monk
For a nihilist nothing is at least something...
Usericon van Murdering Monk
Posted 21-03-2006 8:45 by Murdering Monk Profiel van Murdering Monkhttp://www.myspace.com/murdering_monk

Dit klinkt heel goed, maar ik vraag me echt ernstig af hoeveel hier in de praktijk van over zal blijven...


True as steel, fake as hell!! www.context-band.nl www.myspace.com/contextband


Argus
Our fate is written in the web. Woven by the Norns
Usericon van Argus
Posted 21-03-2006 8:46 by Argus Profiel van Argus

Wilders is ook weer eens een beetje de weg kwijt....


Born to bleed. Fighting to succeed. Build to endure what this world throws at me.. Mag ik u verder een boeketje haagsche bloemen aanbieden?


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 21-03-2006 8:48 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Zwaar tegen, dit geeft aanleiding tot groter verschillen in de maatschappij. Christenen en Joden worden zo bevoordeeld op basis van geloof.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 21-03-2006 9:13 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Maar volgens mij wil Wilders hiermee puur punten scoren bij oud LPF stemmers, die hebben immers flink verloren bij recente verkiezingen, dus die moeten nog ergens hun ei kwijt kunnen.

Dus dan probeert Wilders maar de Fortuyn uit te hangen. Domme en inhoudsloze plannen die alleen geschikt zijn voor het halen van de nieuwsbladen en winnen van domme zieltjes die de zuurstof in de lucht niet waard zijn.


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 21-03-2006 17:52 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Wiet halen met vingerafdruk

ROTTERDAM - Coffeeshops investeren in biometrische herkenning om minderjarige en andere ongewenste gasten buiten de deur te houden. De klanten van naar schatting twintig shops laten inmiddels lichaamskenmerken (gelaat, iris of vinger) scannen om aan hun softdrugs te komen. "Het is absurd, maar we hebben geen keuze", zeggen de ondernemers.

Moderne zwembaden en sportscholen gebruiken biometrische herkenning als een hip en praktisch nieuwtje. Coffeeschops zien zich echter gedwongen wegens de strenge leeftijdcontroles, verklaart eigenaar Wilco van coffeeshop Birdy in Haarlem. "We kunnen niet anders. Het risico is te groot", stelt bedrijfsleider S. Kallah van Inpetto in Rotterdam.

Inpetto heropent donderdag de deuren met kort daarachter een tourniquet en scanner die bezoekers alleen na een positieve vingeridentifactie binnenlaat. Uniek in Nederland, zegt de maker.

Maximum

De vingerafdrukken van vaste klanten worden eenmalig geregistreerd. Alleen de geboortedatum met 47 herkenningspunten (curven en knopen) van de vingerafdruk staan zo in de databank. De informatie is op die manier waardeloos voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld opsporing door de politie, legt systeemontwikkelaar G. Mansur uit.

"Heel veel jongeren blijven proberen om binnen te komen", verlaart Kallah zijn keuze voor het geavanceerde systeem. Achter de bar staat naast de kassa een laptop. "In de toekomst kunnen we de maximum hoeveelheid hasj en wiet die iemand mag kopen, koppelen aan de vingerafdruk", voorspelt Mansur.

Politie spelen

Kallah vraagt zich nog af hoe zijn klanten zullen reageren. "Het is natuurlijk ook irritant als we honderd keer om legitimatie moeten vragen." Hij benadrukt dat telkens legitimeren een keuze blijft.

Coffeeshop Birdy in Haarlem werkt nu vier maanden tot volle tevredenheid met een vingerscanner, op de bar. Herkenningspunten van negenhonderd vingers van vaste klanten staan in het bestand van de coffeeshop. "We speelden tot voor kort politie in eigen zaak.

Jongens die al jaren auto rijden, maar er toevallig jong uitzien, voelden zich steeds weer gekleineerd als we naar hun identificatiebewijs vroegen", legt eigenaar Wilco uit. Sluiting dreigde na een laatste waarschuwing, omdat minderjarigen binnen wisten te komen. "We tonen zo onze goede wil."

Registratie

De oplossing kost ongeveer 8000 euro en bespaart de coffeeshop de inzet van een portier. "De kosten zijn hoe dan ook lager dan het verlies aan inkomsten bij een tijdelijke sluiting", berekent hij. "Maar het gaat absoluut te ver. Het is absurd. Vooral ouderen vinden het belachelijk. Sommige klanten zijn weggelopen, een handjevol mensen dat er niet van houdt om overal geregistreerd te worden."

Toch reageren de meeste bezoekers enthousiast. "Ze voelen zich beter thuis als ze zich niet steeds hoeven te legitimeren." De uitbater is ervan overtuigd dat collega's hem zullen volgen. "De politiek voert een hetze tegen de branche. We hebben geen keuze."

Ik begreep de hele tijd het probleem niet, totdat ik me herinnerde dat je je in 't Westen zelden direct aan de deur moet legitimeren, hehe. Hier (centrum Enschede) ben ik niet anders gewend en stap ik al met paspoort in m'n hand de deur door.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 22-03-2006 8:14 by M. Profiel van M.

quote:
Man vermoordt buurjongen om gemaaid grasveld

Uitgegeven: 22 maart 2006 07:24
Laatst gewijzigd: 22 maart 2006 07:24
BATAVIA - Een gepensioneerde Amerikaan heeft zijn 15-jarige buurjongen doodgeschoten omdat de knaap over zijn keurig gemaaide gazon liep. Het grasperk is zijn lust en zijn leven. De dader, de 66-jarige Charles Martin uit een gehucht in de staat Ohio, deed zelf doodkalm aangifte van de moord. Dat berichtte de nieuwszender CBS dinsdag.

Volgens de geluidsopname van het telefoontje van Martin naar het alarmnummer, waarop CBS de hand wist te leggen, schoot Martin het slachtoffer dood met een jachtgeweer. Hij was naar eigen zeggen de "pesterijen" van de jongen meer dan zat. Volgens geschokte buurtbewoners had Martin geregeld ruzie met zijn buren over zijn gazon, maar stond hij verder bekend als een vriendelijke man.

Vind ik ook, op een gegeven moment moet het afgelopen zijn. De jeugd van tegenwoordig....

[Dit bericht is gewijzigd door M. op 22-03-2006 8:14]


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 22-03-2006 10:02 by Chelman Profiel van Chelman

quote:

Moslims winnen voetbalwedstrijd van homo's
Voor wie het nog niet was opgevallen, het ies vandaag de Internationale Dag tegen Racisme. In het kader van de verbroedering vond vanmiddag in Amsterdam de vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen een team van islamieten en een team van homoseksuelen plaats. De moslims waren de homo's veruit de baas, ze wonnen eenvoudig met 4-0.



ROFLZORS



KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 22-03-2006 10:41 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

CHIR0PRACT0R!


Suck my piss


WhiteMetalGay
Waarheen, waarvoor?
Usericon van WhiteMetalGay
Posted 22-03-2006 11:01 by WhiteMetalGay Profiel van WhiteMetalGayhttp://www.thehun.com

Gisteren te laat bij Rollins in Paradiso vanwege:
<b>MISLUKTE OVERVAL OP BEDDENZAAK STADHOUDERSKADE</b>

http://www.at5.nl/index.asp?newsid=16142

Gelukkig maakte zijn optreden veel goed.


Hersenloze Mayonaise eten


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 22-03-2006 11:18 by Chelman Profiel van Chelman

quote:

Lijnbus doodt vrouw
Een 81-jarige vrouw uit Almelo is dinsdagmiddag rond 16.40 uur aangereden door een lijnbus. De vrouw verleende de bus op de Wierdensestraat geen voorrang. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij in de loop van de nacht is overleden. Dat maakte de politie woensdag bekend.



ROLFPOCTOR


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 22-03-2006 11:37 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Betonnen plaat valt op man op bouwterrein

HELLEVOETSLUIS - Door een bedrijfsongeval in Hellevoetsluis is woensdagochtend een werknemer omgekomen. Hij overleed, nadat een betonnen plaat boven op hem was gevallen.

Ook een collega ligt onder de zogenoemde stempelplaat, zegt een woordvoerster van de politie.


... mindere dag voor hem


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 22-03-2006 11:38 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

ach ja, je bent zo weg.



Suck my piss


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 22-03-2006 11:46 by Iskariot Profiel van Iskariot

quote:
Op 22 maart 2006 11:37 schreef Jenje het volgende:
Betonnen plaat valt op man op bouwterrein

HELLEVOETSLUIS - Door een bedrijfsongeval in Hellevoetsluis is woensdagochtend een werknemer omgekomen. Hij overleed, nadat een betonnen plaat boven op hem was gevallen.

Ook een collega ligt onder de zogenoemde stempelplaat, zegt een woordvoerster van de politie.


... mindere dag voor hem


Hehehe


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 22-03-2006 16:48 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Weer wat typisch kapitalisten geblaat:

'Economie meest gebaat bij WK-winst Italië'

Bron: De Telegraaf


Van je eigen bedrijven moet je het maar hebben... De Nederlandse bank ABN Amro ziet niets in een Nederlands voetbalelftal dat komende zomer in Duitsland wereldkampioen wordt. Een zege van het kleine Nederland zet economisch te weinig zoden aan de dijk. De wereldeconomie is het meest gebaat bij een overwinning van Italië.

Dit concludeert ABN Amro in het onderzoek 'Soccernomics 2006'. Gezien de huidige onevenwichtigheden in de wereldeconomie, waarbij Europa achterblijft bij de VS, Azië en Latijns-Amerika, is het boven alles belangrijk dat een Europees land wereldkampioen wordt. Binnen Europa zijn het vooral Duitsland en Italië, de twee 'zieke mannen van Europa', die een oppepper nodig hebben. Een finale tussen deze twee landen is economisch gezien ideaal. "Consumenten die lekkerder in hun vel zitten, spenderen nu eenmaal meer", stelt ABN Amro-econoom Charles Kalshoven.

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 22-03-2006 16:49]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 22-03-2006 16:54 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

quote:
Op 22 maart 2006 16:48 schreef Mutilator het volgende:
Weer wat typisch kapitalisten geblaat:

Want? And if so, wat is er mis mee?

[Dit bericht is gewijzigd door Misanthrope op 22-03-2006 16:54]


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 22-03-2006 16:57 by Chelman Profiel van Chelman

Dit is toch geen nieuws? De geschiedenis heeft al vaker uitgewezen dat goede WK prestaties een positief invloed op de economie hebben.

Ik kan die analyse dus prima volgen.

Maar ook ik zie niet direct wat hier zo erg aan is ?


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 22-03-2006 17:00 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 22 maart 2006 16:54 schreef Misanthrope het volgende:
Want? And if so, wat is er mis mee?


Misschien gaat voetbal om de sportiviteit in de trant van; het beste team wint, niet de economisch het meeste geld genererende?


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 22-03-2006 17:02 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 22 maart 2006 17:00 schreef Mutilator het volgende:
Misschien gaat voetbal om de sportiviteit in de trant van; het beste team wint, niet de economisch het meeste geld genererende?


Ja natuurlijk.

Maar wat heeft dit met de bericht te maken?


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 22-03-2006 17:02 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

quote:
Op 22 maart 2006 17:00 schreef Mutilator het volgende:
Misschien gaat voetbal om de sportiviteit in de trant van; het beste team wint, niet de economisch het meeste geld genererende?
Wordt er dan gesteld dat niet het beste team gaat winnen?


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 22-03-2006 17:03 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Partij voor allochtonen wil geen allochtonenpartij zijn
Gepost door Gertjan (Kozzmic) - Bron: ANP
Gepubliceerd: woensdag 22 maart 2006 @ 16:46
De nieuwe Partij voor Allochtone Nederlanders (PAN) wil geen 'allochtonenpartij' zijn. Dat vertelde mede-oprichter Hans Hoogerdijk vandaag bij de presentatie van de PAN. Wel wil de partij dat allochtonen met trots hun waarden en kwaliteiten uitdragen en dat de autochtone bevolking hiervan wil leren. "Wij willen een land waar we het beste van elkaar ineenvoegen", aldus Hoogerdijk.

De PAN hoopt in 2007 met twintig zetels in de Tweede Kamer te halen. Een lijsttrekker heeft ze nog niet, maar verwacht wordt dat dat vanzelf goed komt. Er zou reeds contact zijn met een nog geheim gehouden bekende allochtone politicus. De partij vindt dat Nederland zich verder moet ontwikkelen als een multiculturele samenleving. Verschillen tussen autochtonen en allochtonen moeten getoond worden en de verschillende bevolkingsgroepen dienen meer van elkaar te leren.

De partij lijkt zich qua standpunten lijnrecht tegenover de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders op te stellen. Zo moet er een ministerie voor culturele ontwikkeling komen, dient de hoofddoek overal geaccepteerd te worden en moeten bedrijven verplicht worden allochtone sollicitanten uit te nodigen. Turkije zou volgens de PAN zo snel mogelijk lid moeten worden van de Europese Unie en er is een generaal pardon noodzakelijk voor asielzoekers die meer dan vijf jaar in Nederland zijn. De partij wil verder het contact herstellen met geradicaliseerde moslimjongeren en hen uit hun isolement halen. Inburgeringscursussen voor allochtonen zouden vervangen moeten worden door trainingen, waarin autochtonen nieuwkomers helpen met integreren. Ook wordt er gepleit voor de terugkeer van het schooluniform ('geeft een wijgevoel').

Overigens heeft de Partij voor Allochtone Nederlanders de intentie binnen enkele jaren de naam te wijzigen in Partij voor Alle Nederlanders.



Mjuist ja. Dag Nederland!


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 22-03-2006 17:05 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 22 maart 2006 17:03 schreef Misanthrope het volgende:
Partij voor de allochtonen wil geen allochtonenpartij zijn




Dit kan ik goed volgen. Die andere PvdA is immers ook helemaal geen partij van de arbeid.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 22-03-2006 17:07 by Misanthrope Profiel van Misanthrope



Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen