![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|||
|
![]() |
Dit topic is 11 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | ||||
Auteur: |
|
|
Hahaha succes. Het leek mij eigenlijk een goed idee mij vol te laten lopen alvorens dit etablissement aan te doen. ![]() |
|
Bij gebrek aan een beter topic (of een juist topic waarvan ik niet op de hoogte ben) maar hier: https://www.omroepwest.nl/nieuws/4637775/all-you-can-eat-na-een-maagverkleining-mensen-worden-boos-als-ze-geen-korting-krijgen Wat een huilie huilie weer. Bestel dan een kindermenu. Als ze die maagverkleining niet hadden gehad en twee keer het gemiddelde waar de all you can eat prijs op gebaseerd is dan betalen ze toch ook niet een veelvoud van die prijs of wel? Kleinere porties zou een optie kunnen zijn, maar alleen bij a la carte. Bij all you can eat is daar makkelijk mee te sjoemelen. De ene gaat voor klein en de ander voor groot en beiden bestellen iedere ronde zoveel als ie kan. Vreet je toch met korting. Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." ![]() |
|
Ik merk dat vrijwel ieder fine dining restaurant de laatste tijd bezig is met gefermenteerde producten. Soms leidend tot te zure smaken of de zoveelste matige 'orange' wijn, maar soms ook erg goed gedaan en met een bijzondere smaakbeleving. Fermin in Rotterdam beheerst het kunstje wel bijvoorbeeld. En laatst deze gekregen bij een tussengerecht met eikhaas in comtésaus, ook erg prima: https://www.naturalwinedealers.com/product/milan-nestarec-okr-2021-1l/ ![]() |
|
quote: ![]() ![]() |
|
Betaalden ze ook een toeslag vóór hun maagverkleining? I give you the Heimlich, you think it's the Heimlich ![]() |
|
Lekker bij een sushi restaurant gegeten afgelopen weekend ![]() ![]() |
|
Ik had iets te vieren en heb gisteren bij De Nieuwe Winkel in Nijmegen gegeten. Groentegerechtjes op tweesterrenniveau. Prachtige gevlochten pompoen in walnotenmelk met Japanse kwee, tempeh van boekweit, notenpaté met kers en biet in kriek. Bijgaande dranken ook super, vooral de ijsthee van onrijpe aardbei en szechuanpeper. Absolute aanrader! ![]() one who puts salt in the sugarbowl is a misantrophe ![]() |
|
![]() Ook echt een keer heen! ![]() |
|
Wij gaan in feb als het goed is naar de Nieuwe Winkel!!! Ben super benieuwd. Het mag ook wel weer een keertje. ![]() |
|
Humus x Hortense een ster!! https://guide.michelin.com/nl/nl/bruxelles-capitale/ixelles/restaurant/humus-x-hortense ![]() |
|
Oja, moet ik nog steeds eens heen. En dat terwijl mijn wederhelft regelmatig aan het Brusselse verpoost. Ben je in februari nog naar De Nieuwe Winkel geweest, Snaack? one who puts salt in the sugarbowl is a misantrophe ![]() |
|
Nee we zijn wel gebeld omdat we op de wachtlijst stonden en er een plek vrij kwam maar om de één of andere stompzinnige reden die ik mij niet kan of wil herinneren, konden wij niet. ![]() |
|
quote: Zaterdag met mijn vriendin er wederom erg goed (grotendeels) vegetarisch gegeten. Als borrelhapje huisgemaakte kaassoufflé met porcinipoeder. Voorgerecht verschillende stukjes/bereidingen van wortel met hangop van geitenyoghurt en een mix van diverse pepers. Tussengerecht asperge met luchtig opgeklopt ei en gedroogd zeekraal, & gnocchi met pesto van lamsoor en schaafsel van Belper knolle. Hoofdgerecht soort hasselback knolselderij, morilles, hazelnootcrème en tête de moine. Haat is een deugd! https://www.last.fm/user/kwellie ![]() |
|
quote: De scenepoints van clowntje Sater zijn weer in da pocket. ![]() Wees niet bang, ik kom zo weer voorbij. | Jij hebt enkel een hoofd om je oren uit elkaar te houden. ![]() |
|
Ik wil ook best de kroket van varkenskop, kalfs-steak tartaar en zeewolf op ossobuco vermelden hoor, als je daar vrolijk van wordt. Dat is echter geen relevante informatie voor de boodschap. Haat is een deugd! https://www.last.fm/user/kwellie ![]() |
|
quote: Je kunt ook enkel vermelden wat je gegeten hebt in plaats van te melden dat het grotendeels vegetarisch was en enkel de vis/vleesloze gerechten te benoemen. Dan ziet degene die het leest het zelf wel. Maar dan scoor je natuurlijk geen scenepoints bij clowntje Sater. ![]() Wees niet bang, ik kom zo weer voorbij. | Jij hebt enkel een hoofd om je oren uit elkaar te houden. ![]() |
|
Maak je maar geen zorgen over mijn scenepoints. Die scoor ik bij de vleet. Het punt hier was de vegetariërs (Sater en Zodiac Lung) even te tippen. Als ik naast mijn concertavonturen hier ook nog eens mijn bacchanalen minutieus uit de doeken ga doen, dan raken mensen spontaan ernstig weinig gesteld. Dat dergelijke amicale interactie niet voor iedereen tot de gewone omgangsvormen behoort, is niet mijn probleem. Haat is een deugd! https://www.last.fm/user/kwellie ![]() |
|
Klinkt goed! Ik ben al veel te lang niet meer fatsoenlijk uit eten geweest. one who puts salt in the sugarbowl is a misantrophe ![]() |
|
Sater was toch al bekend met dat restaurant? Wat valt er nog te tippen dan? En Zodiac Lung lijkt me geen domme jongen, die kan ook lezen. Wees niet bang, ik kom zo weer voorbij. | Jij hebt enkel een hoofd om je oren uit elkaar te houden. ![]() |
|
quote: Haat is een deugd! https://www.last.fm/user/kwellie ![]() |
|
![]() quote: Bijvoorbeeld het menu, zoals dat hierboven gebeurt. Anders dan bij de snackbar op de hoek, willen dit soort gelegenheden wel eens andere gerechten aanbieden. one who puts salt in the sugarbowl is a misantrophe ![]() |
|
Luxe man, een snackbar om de hoek. Haal je iedere dag kaassoufflés? ![]() Wees niet bang, ik kom zo weer voorbij. | Jij hebt enkel een hoofd om je oren uit elkaar te houden. ![]() |
|
quote: De treurnis van deze post. Ja, zeg zo 'maar het doet je niks' of wat jullie ook zeggen. No dogs, no masters. ![]() |
|
![]() Wees niet bang, ik kom zo weer voorbij. | Jij hebt enkel een hoofd om je oren uit elkaar te houden. ![]() |
![]() |
Dit topic is 11 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |
![]() |
Index / Algemeen | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |