IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Bokito boos om gloeilampverbod [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Zenial
Usericon van Zenial
Posted 15-06-2007 0:16 by Zenial Profiel van Zenialhttp://www.zenial.nl

quote:
Op 14 juni 2007 22:52 schreef karnivoor het volgende:
en het verband is...? veel aandacht voor drama en er zal vast een band zijn tussen de wachtlijsten voor mental care (die voor iedereen even lang zijn, veteraan of niet) maar zijn ze dan zo slap dat ze daarin vervallen als je een oorlog lang sterk bent geweest? ik vind het wat raar maar ook wel weer begrijpelijk. maar toch, neh, dramaqueens

Wow karni is nu opeens de superheld die fluitend uit elke oorlog komt. Wat een kneus ben jij zeg


Zenial


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 15-06-2007 0:18 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

buh, algehele interpretatiekanker op zm geloof ik


Je moeder.


Zenial
Usericon van Zenial
Posted 15-06-2007 0:24 by Zenial Profiel van Zenialhttp://www.zenial.nl

quote:
Op 15 juni 2007 0:18 schreef karnivoor het volgende:
buh, algehele interpretatiekanker op zm geloof ik

Hmmmmmmm ligt het aan de rest van de wereld of ligt het aan JOU?


Zenial


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 15-06-2007 0:27 by Snaack Profiel van Snaack

Karnivoor is ongesteld.


H-K
Jawel!
Usericon van H-K
Posted 15-06-2007 0:39 by H-K Profiel van H-Khttp://haa-kaa.hyves.net/

quote:
Op 14 juni 2007 23:08 schreef WMP het volgende:
Ach, nog zo'n slimmerik.
Ik stel voor dat iedereen die zo graag voor oorlog is, zich in schrijft in het leger (en onthou: je mag als buitenlander ook in het Amerikaanse leger dienen) en eens mee gaat vechten, in plaats van zo stoer praatjes lopen te verkondigen.


Militair zijn is een beroep natuurlijk. Iets waar je voor kiest. Als je alles waar je positief tegenoverstaat zelf zou moeten gaan doen is het hek natuurlijk ook van de dam.
Dat de effecten van een oorlog op je eigen geest niet van tevoren vast te stellen zijn, neemt niet weg dat het een (vrij reeel) risico is dat je neemt als je het leger ingaat.


Life doesn't get much better than this!


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 15-06-2007 0:45 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 15 juni 2007 0:24 schreef Zenial het volgende:
Hmmmmmmm ligt het aan de rest van de wereld of ligt het aan JOU?


aan mij natuurlijk P:

goh, omdat mensen het kut hebben mag ik het overdreven gevoel van sentiment in dit bericht niet aankaarten?

voor het geval mensen dit óók niet snappen: dit post ging amper over de inhoud, alleen de dikgemaakte stukken, de rest ging over de schrijfstijl

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 15-06-2007 0:46]


Je moeder.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 15-06-2007 8:27 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

"Wat uniek is aan de mannen en vrouwen die terugkeren uit Irak en Afghanistan is dat ze niet in staat zijn zich opnieuw te integreren in hun familie", zegt Feldstein. "Ze hebben gruwelijke dingen gezien. Ze zijn op afgrijselijke plaatsen geweest en hun familie kan dat niet begrijpen. Zo word je dakloos in de laatste stad waar je woonde."


Hier zit indd geen logisch verband in, Karnivoor.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 15-06-2007 8:33 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Dat er iets mis is met veteranenopvang zal niemand ontkennen. Ook het Witte huis incl. Bush is het ermee eens dat er iets moet veranderen en er wordt sinds kort al meer geld ingepropt. Maar een bericht als dit neem ik toch met een tikkeltje zout. Geen concrete onderzoeken of getallen slechts emotioneel gegil.
Verder vraag ik mij of in hoe verre dat criminele gedrag echt in verband staat met posttraumatische stres oid.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 15-06-2007 9:04 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

ha, gelukkig maar. gewoon "doorregeren" of "nieuwe verkiezingen uitschrijven" en we spreken nergens meer over!!!
(en natuurlijk een bakje (maar dan thee))

Haniyah: Hamas wil geen 'Hamastan'

De Hamas-beweging is niet van plan om in de Gazastrook een eigen staat te proclameren. Dit heeft de ontslagen Palestijnse premier Ismail Haniyah, zelf van Hamas, vanochtend verklaard tijdens een live op radio en televisie uitgezonden toespraak.

De Hamas-beweging heeft sinds gisteravond de hele Gazastrook onder controle. Waarnemers vrezen voor een 'Hamas-staat' in de strook die los komt te staan van de Westelijke Jordaanoever, waar de Fatah-beweging van de Palestijnse president Mahmoud Abbas sterker is.

''De Gazastrook is een onlosmakelijk onderdeel van het vaderland, en zijn inwoners zijn een onlosmakelijk deel van het Palestijnse volk'', aldus Haniyah.

Abbas had het kabinet-Haniyah gisteren ontslagen en de noodtoestand afgekondigd in de Palestijnse gebieden. Die maatregelen zijn 'prematuur' en 'verraad' ten opzichte van eerdere afspraken, aldus Haniyah.

Hij liet weten dat zijn regering gewoon doorregeert, ondanks het ontslag door Abbas: ''De bestaande regering zal haar taken op de best mogelijke manier uitvoeren.''

Haniyah riep op levens te sparen en een ''alomvattende nationale dialoog'' aan te gaan. Ook riep hij opnieuw op tot de vrijlating van de BBC-journalist Alan Johnston, die drie maanden geleden is ontvoerd in de Gazastrook.



Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 15-06-2007 10:35 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Geen Hamastan, maar wel het gebied met militaire macht veroveren en er de Islamitische rechtsstaat uitroepen? Jaaaaja...


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 15-06-2007 10:41 by Smoochy Profiel van Smoochy

Advertentie in VS: 'er waren geen 'troostmeisjes'

anp | Gepubliceerd op 15 juni 2007, 06:36
Laatst bijgewerkt op 15 juni 2007, 06:42
WASHINGTON - Het is niet waar dat het Japanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog bijna 200.000 vrouwen uit bezet gebied tot seksslaven heeft gemaakt. Integendeel, er was sprake van ,,prostitutie met een vergunningenstelsel'' waarbij sommige vrouwen meer geld verdienden dan Japanse generaals.

Dit staat in een paginagrote advertentie die donderdag is geplaatst in de Amerikaanse krant The Washington Post. De adverteerders - Japanse hoogleraren, journalisten en 44 parlementariërs - stellen onder de vette kop DE FEITEN dat zij ,,het Amerikaanse volk de waarheid'' willen vertellen.

Vrouwen uit bezette landen als Korea, China en Nederlands-Indië werden tijdens WO II door de Japanners tot seksslaven gemaakt. Japanse ontkenningen leiden onder de overlevende slachtoffers steeds weer tot emotionele reacties.


SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 15-06-2007 10:49 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Ik vraag me af wanneer die Jappen nou uit de ontkenningsfase gaan komen .


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 15-06-2007 11:13 by Smoochy Profiel van Smoochy

GP-jongeren boos over examenvraag
Gepost door Rob (R@b) - Bron: De Telegraaf
Gepubliceerd: vrijdag 15 juni 2007 @ 09:27
ExamenDe jongerenorganisatie van de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) is niet te spreken over een vraag uit het vmbo-examen maatschappijleer. Voorzitter Jan Kloosterman van de SGP-jongeren heeft bij het ministerie van Onderwijs een klacht ingediend.

De boosheid betreft een vraag over aan welke partij het volgende citaat over orgaandonatie moet worden toegeschreven. ''God heeft het menselijk lichaam niet gemaakt om het te verknippen voor andere mensen.'' De SGP als antwoord werd goedgerekend.

Volgens Kloosterman klopt daar niets van. Hij maakt sowieso bezwaar tegen de terminologie van de vraag, maar vindt ook dat de SGP ''wordt neergezet op een manier die onwenselijk en schadelijk is.'' Kloosterman zegt verder dat de Centrale Examencommissie Vaststelling Opgaven al heeft toegegeven dat de omstreden vraag niet deugt. Hij verwacht dat dit aan alle scholen kenbaar zal worden gemaakt.

In de Tweede Kamer heeft de SGP tijdens een debat in 1996 over de orgaandonatie gezegd dat het om een daad van naastenliefde en solidariteit gaat. Wél heeft de SGP in 2005 tegen een voorstel gestemd om iedereen vanzelf donor te laten zijn, tenzij de betrokkene had aangegeven geen donor te willen zijn.



SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 15-06-2007 11:15 by Smoochy Profiel van Smoochy

Dakloos koppel samengeperst
Gepost door Daan JvJ (helldeskr) - Bron: Nieuwnieuws
Gepubliceerd: vrijdag 15 juni 2007 @ 07:08
Icoon ShockingDe lichamen die recent aangetroffen zijn op twee verschillende papier-recycling bedrijven in St. Louis (Verenigde Staten), zijn de trieste overblijfselen van een echtpaar dat lag te slapen in een papiercontainer.

Eén van de echtelieden werd vorige week gevonden in een grote container op het terrein van de fabriek van Abititi Consolidated in Snowflake (Arizona). Het lichaam kon geïdentificeerd worden als dat van Thomas Jansen (53) uit St. Louis. De man was al sinds vorige maand spoorloos verdwenen.

Het stoffelijk overschot van zijn vrouw Susan (48) was al op 24 mei aangetroffen op de lopende band van een papier-recycling bedrijf in het noorden van St. Louis.

Volgens de politie heeft het echtpaar, dat recentelijk dakloos was geworden, onderdak gezocht in een papiercontainer, die vervolgens is geleegd in een vuilniswagen waarna de inhoud is samengeperst.


Deze mensen namen samensmelten wel heel serieus.


SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 15-06-2007 12:14 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

quote:
Op 15 juni 2007 11:15 schreef Smoochy het volgende:
Deze mensen namen samensmelten wel heel serieus.


dat geef ik je op een briefje


Suck my piss


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 15-06-2007 12:32 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

MICHAEL MOORE FINANCIERT ANTI-MOORE SITE
donderdag 14 juni -- Bron: IKON / Radio.nl
Normaal gesproken zijn filmmakers als de dood voor stevige kritiek. Ze zien het liever gaan dan komen. Behalve Michael Moore dan. Afgelopen week werd namelijk bekend dat de documentairemaker financier is van de grootste anti-Michael Moore site op het internet.

De maker van deze site was in grote financiële problemen geraakt door de rekeningen voor medicijnen voor zijn vrouw en dus greep Moore deze gelegenheid aan om zijn nieuwe film Sicko te kunnen promoten, zo meldt Mediaweek.

Jim Kenefick (36) is de man achter Moorewatch.com, één van de best bezochte anti-Michael Moore sites op het internet. Maar ondanks de vele bezoeken hing het voortbestaan van deze site enige tijd aan een zijden draadje. De vrouw van Kenefick is ziek en heeft daarom doorlopend medicijnen nodig. Een flinke kostenpost aangezien de ziektekostenverzekeringen in de VS niet zo goed zijn als in Nederland.

Het is in de VS heel normaal om van de patiënt een 'eigen bijdrage' van tot 20% van de kosten te vragen. Als je flink ziek bent, kan dat behoorlijk oplopen, zeker omdat er geen (overheids-)WAO is, en je dus ook je inkomen kwijt raakt. Via de website riep Kenefick zijn bezoekers dan ook regelmatig op om geld te storten om de site in de lucht te houden. Waar Kenefick waarschijnlijk geen rekening mee had gehouden was dat Moore één van de vaste bezoekers van de site was.

Begin deze maand kreeg Kenefick opeens een check ter waarde van $12.000 opgestuurd van een anonieme donor. Groot was dan ook de verbazing toen de man enige dagen later Michael Moore zelf aan de lijn kreeg. Moore vertelde daarbij dat hij de anonieme donor was van het geld.

Wie overigens denkt dat Moore dit puur uit sympathie deed heeft het goed mis, want er zat natuurlijk een addertje onder het gras. De filmmaker gebruikt de stunt puur als promotie voor zijn nieuwe film Sicko, dat de Amerikaanse gezondheidszorg kritisch tegen het licht houdt. Voor Moore is het heerlijke ironie dat hij zijn grootste 'internetvijand' kon gebruiken om aan te tonen dat het Amerikaanse ziektekostenverzekeringssysteem zo lek is als een vergiet. Moore gebruikt zijn donatie dan ook prominent in de film.

Michael Moore werd bekend door zijn documentaire Bowling for Columbine en de film Farenheit 9/11. In beide gevallen moet president George W. Bush het flink ontgelden. Vele Bush-aanhangers bestempelen Fahrenheit 9/11 van de linkse Moore dan ook als misleidende propaganda. Desondanks leverde de film wel een Gouden Palm op tijdens het filmfestival van Cannes. Voor zijn laatste film Sicko reisde Moore naar Cuba, hetgeen hem een justitieel onderzoek opleverde. Er heerst namelijk nog altijd een vrijwel complete boycot van de VS tegen Cuba.





murtcelP
Joah!
Usericon van murtcelP
Posted 15-06-2007 12:37 by murtcelP Profiel van murtcelPhttp://www.libithum.nl

VS wilden 'homobom' maken

Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft overwogen geld te steken in de ontwikkeling van een zogenoemde 'homobom'. Het 'wapen' had militairen van tegenstanders aan moeten zetten de liefde te bedrijven in plaats van oorlog te voeren. Dat blijkt uit recent vrijgegeven documenten van het Pentagon.

Het Wright Laboratorium van de Amerikaanse luchtmacht in Ohio vroeg in 1994 om 7,5 miljoen dollar om een hormonenbom te ontwikkelen waardoor vijandelijke soldaten homoseksueel zouden worden. De onthulling heeft tot een golf aan reacties geleid. Het departement is op internet onderwerp van spot en satire maar ook onderwerp van scherpe kritiek geworden.

"Het verhaal geeft duidelijk aan welke verouderde ideeën er leven in het Pentagon over seksualiteit en over het verband tussen seksualiteit en het zijn van een goede soldaat", aldus een politieke analist van de Universiteit van Californië. "Veronderstellen dat iemand homo wordt als je hem met een chemisch middel besproeit is belachelijk. Veronderstellen dat als je van iemand een homo maakt hij een slechte soldaat wordt, is eveneens belachelijk."





attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 15-06-2007 14:19 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun




Russen verbranden 'auto van de duivel'


KOSTROMA - Religieuze Russen in Kostroma hebben het niet zo begrepen op de Duivel en zijn voertuigen. Deze Dodge Viper (foto) werd in brand gestoken omdat de tekens '666' voorkwamen in zijn nummerplaat.

666 - the number of the beast - werd in het Nieuwe Testament voor het eerst gaeassocieerd met de duivel.

bron: http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=DMF12062007_011


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 15-06-2007 14:33 by Iskariot Profiel van Iskariot

Nijmeegse gymnasiast haalt negen tienen
Uitgegeven: 15 juni 2007 14:25
Laatst gewijzigd: 15 juni 2007 14:25

NIJMEGEN - Ward Teunissen uit Nijmegen heeft zijn gymnasiumdiploma gehaald met negen tienen en daarnaast nog eens vijf negens. Dat heeft zijn school laten weten. De 17-jarige Nijmegenaar wil buschauffeur worden.
Johan Westra

"Zo'n hoge eindlijst hebben we hier nog nooit gezien", aldus Tons Janssen, conrector en secretaris eindexamen van de Nijmeegse Scholen Gemeenschap Groenewoud. Of Ward de hoogste cijfers van Nederland heeft, is nog niet bekend.

Dubbeldekker

De school is beretrots op de eindlijst van haar scholier en regelde vrijdag voor Ward een dubbeldekker, waarin hij zelf achter het stuur mocht zitten om zijn klas rond te rijden. Ward: "Ik heb al sinds mijn vijfde iets met bussen. Een vriendin van mijn moeder was toen al buschauffer. Een grote bus besturen is gewoon geweldig."

Voor de opleiding tot chauffeur moet Ward wachten tot hij 21 jaar is. "Ik ga dus eerst natuurkunde studeren. Ik moet toch iets te doen hebben in de tussentijd, en het is handig voor als het in de buswereld niet mocht lukken."

Ward zegt dat hij natuurlijk wel iets voor zijn cijfers gedaan heeft, maar dat hij niet mikte op een nominatie voor beste examenkandidaat van Nederland.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 15-06-2007 18:49 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

heel soms moet ik toch wel hard om Geert en izjn partij lachen n
Jezus, je zou maar als agent als lokhomo moeten dienen. dan moet je natuurlijk extra homo-achtig doen om niet verdacht te zijn voor kwaadaardige allochtonen. maar dan is de kans aanwezig dat je wat anders "lokt". wat een baan.....

PVV wil lokhomo's tegen agressors
Gepost door Rob (R@b) - Bron: NU.nl / De Telegraaf / PVV
Gepubliceerd: vrijdag 15 juni 2007 @ 18:02
De Partij voor de Vrijheid (PVV) wil als homo's vermomde politieagenten inzetten om het geweld tegen homo's door allochtonen aan te pakken. De partij van Geert Wilders heeft daartoe vandaag Kamervragen ingediend bij de ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken.

De vragen zijn opgesteld door de PVV-Kamerleden Hero Brinkman en Raymond de Roon. Ze verwijzen naar een artikel van vandaag uit De Telegraaf waarin staat dat allochtone jongeren, voornamelijk Marokkanen, in Amsterdam regelmatig homo-ontmoetingsplaatsen afstruinen om daar mannen te beroven van hun geld. Ook zouden sommige daders hun slachtoffers regelmatig opwachten bij homokroegen.

Vaak zijn de slachtoffers biseksuele mannen die getrouwd zijn en geen aangifte durven doen. ''Recent hebben we bij de Oeverlanden Marokkaanse en Pakistaanse verdachten aangehouden. Zij bekenden zes mannen te hebben beroofd, terwijl wij maar één aangifte binnen hadden gekregen'', zo laat de Amsterdamse politie weten. Afgelopen zaterdag werd in het Vondelpark nog een homoseksuele man in elkaar geslagen door zes Marokkanen. Zijn verhaal wilde hij wel aan De Telegraaf kwijt, maar uit angst voor represailles zag hij later af van publicatie.

De PVV vraagt aan de ministers of ze met hun van mening is ''dat de politie aan dit Marokkaanse discriminerende geweld absolute topprioriteit moet geven.'' Ook vragen Brinkman en De Roon of de ministers bereid zijn, ''teneinde deze Marokkaanse daders te kunnen pakken, undercover agenten in te zetten die zich voordoen als homo, zogenaamde lokhomo's.''

Overigens laat het homomeldpunt van de Amsterdamse politie, Roze in Blauw (RI, zelf al weten dat er mogelijk undercoveragenten in burger ingezet worden op de homo-ontmoetingsplaatsen om zodoende daders op heterdaad te kunnen arresteren. Ook is een speciaal telefoonnummer geopend waar slachtoffers zich 24 uur per dag kunnen melden.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 15-06-2007 18:53 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Achja, men heeft een lok dit en een lok dat; Maar wanneer de PVV een echt probleem aan de kaak stelt doet pseudo-kritisch rood Nederland weer alsof de heer Wilders en zijn adepten de mongolen zijn.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Vikingblood
Farðu í rassgat andskotans auminginn þinn!
Usericon van Vikingblood
Posted 15-06-2007 18:54 by Vikingblood Profiel van Vikingbloodhttp://www.fireburners.nl

quote:
Op 15 juni 2007 18:49 schreef attila_de_hun het volgende:
heel soms moet ik toch wel hard om Geert en izjn partij lachen n
Jezus, je zou maar als agent als lokhomo moeten dienen. dan moet je natuurlijk extra homo-achtig doen om niet verdacht te zijn voor kwaadaardige allochtonen. maar dan is de kans aanwezig dat je wat anders "lokt". wat een baan.....

PVV wil lokhomo's tegen agressors
Gepost door Rob (R@b) - Bron: NU.nl / De Telegraaf / PVV
Gepubliceerd: vrijdag 15 juni 2007 @ 18:02
De Partij voor de Vrijheid (PVV) wil als homo's vermomde politieagenten inzetten om het geweld tegen homo's door allochtonen aan te pakken. De partij van Geert Wilders heeft daartoe vandaag Kamervragen ingediend bij de ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken.

De vragen zijn opgesteld door de PVV-Kamerleden Hero Brinkman en Raymond de Roon. Ze verwijzen naar een artikel van vandaag uit De Telegraaf waarin staat dat allochtone jongeren, voornamelijk Marokkanen, in Amsterdam regelmatig homo-ontmoetingsplaatsen afstruinen om daar mannen te beroven van hun geld. Ook zouden sommige daders hun slachtoffers regelmatig opwachten bij homokroegen.

Vaak zijn de slachtoffers biseksuele mannen die getrouwd zijn en geen aangifte durven doen. ''Recent hebben we bij de Oeverlanden Marokkaanse en Pakistaanse verdachten aangehouden. Zij bekenden zes mannen te hebben beroofd, terwijl wij maar één aangifte binnen hadden gekregen'', zo laat de Amsterdamse politie weten. Afgelopen zaterdag werd in het Vondelpark nog een homoseksuele man in elkaar geslagen door zes Marokkanen. Zijn verhaal wilde hij wel aan De Telegraaf kwijt, maar uit angst voor represailles zag hij later af van publicatie.

De PVV vraagt aan de ministers of ze met hun van mening is ''dat de politie aan dit Marokkaanse discriminerende geweld absolute topprioriteit moet geven.'' Ook vragen Brinkman en De Roon of de ministers bereid zijn, ''teneinde deze Marokkaanse daders te kunnen pakken, undercover agenten in te zetten die zich voordoen als homo, zogenaamde lokhomo's.''

Overigens laat het homomeldpunt van de Amsterdamse politie, Roze in Blauw (RI, zelf al weten dat er mogelijk undercoveragenten in burger ingezet worden op de homo-ontmoetingsplaatsen om zodoende daders op heterdaad te kunnen arresteren. Ook is een speciaal telefoonnummer geopend waar slachtoffers zich 24 uur per dag kunnen melden.



Dus Jongens..jullie kunnen open sollicitaties richten aan de PVV


Some people are like clouds! It will be a glorious day when they fuck off.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 15-06-2007 18:57 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 15 juni 2007 18:53 schreef kwelgeest het volgende:
Achja, men heeft een lok dit en een lok dat; Maar wanneer de PVV een echt probleem aan de kaak stelt doet pseudo-kritisch rood Nederland weer alsof de heer Wilders en zijn adepten de mongolen zijn.



het is gewoon een debiel plan, wat niks met links/rechts te maken heeft. je hoeft niet altijd alles te bejubelen van je lievelingspartij hoor.


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 15-06-2007 19:02 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 15 juni 2007 18:53 schreef kwelgeest het volgende:
Achja, men heeft een lok dit en een lok dat; Maar wanneer de PVV een echt probleem aan de kaak stelt doet pseudo-kritisch rood Nederland weer alsof de heer Wilders en zijn adepten de mongolen zijn.


Hehehe, jij doet er hard aan mee anders...



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 15-06-2007 19:07 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 15 juni 2007 18:57 schreef attila_de_hun het volgende:
het is gewoon een debiel plan, wat niks met links/rechts te maken heeft. je hoeft niet altijd alles te bejubelen van je lievelingspartij hoor.
Ik heb het plan niet gelezen. Het zou zomaar kunnen dat het niet al te zinvol is. Niet alles wat Wilders en/of de PVV zeggen en voor staan kan op mijn support rekenen. Het is echter wel typerend dat dit idee allang bestaat, alleen dan niet voor homo's maar o.a. lokfietsen, lokouderen, lokbarebakkers en weet ik veel wat, en dat ik daar nooit iemand over hoor hoe labiel het is. En het is ook wel typisch dat het rode kabinet gisteren een zwaar bedroevend beleid heeft gepresenteerd waarmee om alle hete brei wordt heengedraaid, waarin als serieus doel staat het terugdraaien van het aantal fietsendiefstallen; Waarin geen woord wordt gerept over de niet sluitende begroting, ernstige tekorten bij defensie of de islamisering van ons land en dus ook geen woord wordt gerept over de schrikbarende toename van het fenoneem 'potenrammen', dat ik daar geen kritiek op zie maar dat wanneer de PVV de vinger op de zere plek legt aanhangers van dubieueze sociaal-economische idee-en er gekscherend over gaan doen.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen