IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Komkommertijd [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 23-02-2011 19:55 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Meteen afknallen


Sonic Titan
Binkelator.. ಠ_ಠ
Usericon van Sonic Titan
Posted 23-02-2011 20:00 by Sonic Titan Profiel van Sonic Titanhttp://forum.zwaremetalen.com/forum_logout.php

quote:
Op 23 februari 2011 19:55 schreef Jenje het volgende:
Meteen afknallen


Dat zal nog best weleens kunnen gebeuren. Sowieso zijn er derden bij betrokken, dat kan niet anders met zulke belachelijke hoeveelheden. Die zijn of boos dat een royale hoeveelheid coke in beslag genomen is en willen wraak nemen, of die zijn bang dat die opgepakte gasten namen gaan noemen in ruil voor strafvermindering, maar waarschijnlijk zelfs allebei.


Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place."


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-02-2011 20:00 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 23 februari 2011 19:55 schreef Jenje het volgende:
Meteen afknallen
Mwoah. Die zijn voorlopig zo ook wel even zoet.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-02-2011 21:19 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Nominatie Big Brother Award Facebookgebruikers door onze redactie
AMSTERDAM - Alle gebruikers van Facebook maken kans op een Big Brother Award, de prijs voor de grofste privacyschenders van het afgelopen jaar. De sociale netwerkers danken de nominatie aan het schenden van de privacy van hun eigen vrienden.

Vanaf vandaag kan iedereen via www.bigbrotherawards.nl stemmen wie in zijn ogen de privacy het meest heeft geschonden. Aan de persoon of instelling die de meeste stemmen krijgt, wordt tijdens de Big Brother Awards op 9 maart de Publieksprijs uitgereikt. Ook een vakjury bestaande uit onder andere publiciste Karin Spaink en Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg maakt een keuze uit de twaalf genomineerden in vier categorieën.

In de categorie bedrijven zijn genomineerd: ABN AMRO voor het inzetten en verstoppen van spyware, zelfs nadat de bank eerder door een onderzoeksbureau op de vingers werd getikt. TNO vanwege het ontwikkelen en testen van 'Hostile Intent Technology' om 'verdacht' gedrag met camera's op te sporen aan de hand van een zeer breed scala aan verdachte gedragingen, zoals het dragen van een dikke jas. En Trans Link Systems en OV-bedrijven vanwege het doorzetten van de OV-chipkaart.

In de categorie overheid zijn genomineerd: De Belastingdienst wegens de verplichting aan ZZP'ers om hun Burger Service Nummer te publiceren. De Nederlandse Zorgautoriteit vanwege de verplichting voor psychiaters om diagnostische gegevens op declaraties te vermelden. Het Openbaar Ministerie omdat zij met sleepnetacties wil achterhalen wie bepaalde nieuwsartikelen heeft gelezen. En het ministerie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor de huiscontroles door pandbrigades.

In de categorie voorstellen zijn genomineerd: het onderzoek naar de inzet van Deep Packet Inspection, een permanente internettap op het verkeer van alle Nederlandse internetters. En SLIM Prijzen vanwege het registreren van ritgegevens van automobilisten: het rekeningrijden in een nieuw jasje.

Naast de gebruikers van Facebook zijn in de categorie personen genomineerd: Minister van Justitie Ivo Opstelten vanwege het voorstel om gescande kentekens vier weken te bewaren. En de Haarlemse wethouder Rob van Doorn voor het verplicht aan- en afmelden van parkerend bezoek.

De Big Brother Awards zijn in het leven geroepen door burgerrechtenbeweging Bits of Freedom om op een vrolijke manier aandacht voor privacymissers te vragen.


Leuk joh, al dat sociale netwerken.



Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 24-02-2011 22:24 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Chronische stijve kost man z'n baan

'Bas Dorst' heeft al maanden niet voor brood op de plank gezorgd. De 37-jarige Haarlemmer is ontslagen omdat hij de hele dag met een erectie rondloopt.

Bas, die liever niet met zijn echte naam in de media komt, lijdt aan een zeldzame stoornis. Wegens priapisme heeft hij dagelijks 12 tot 14 uur een flinke bobbel in zijn broek. "Mensen doen er heel lacherig over, maar het is een rotprobleem", vertelt hij.

Twee jaar geleden werd de beste man wakker met een ODOL, en sindsdien zijn er maar weinig uurtjes waarin hij hem niet omhoog krijgt. "Na twaalf uur liep ik krom van de pijn. Uiteindelijk ben ik huilend naar het ziekenhuis gegaan." Tot nu toe heeft geen enkele behandeling resultaat opgeleverd. Medicijnen doet Bas niet aan. "Die blokkeren de productie van testosteron. Dat betekent dat ik geen kinderen kan krijgen en ik heb wel een kinderwens", verklaart hij.

De Haarlemmer, die voor hij werd ontslagen dakdekker was, hoopt op meer begrip voor zijn lullige probleem. "Ik mag van het UWV niet op kantoor werken omdat zo'n erectie geen gezicht is. Mijn begeleider zegt dat kantoorpersoneel daar aanstoot aan kan nemen. Ze probeert nu passend werk voor me te vinden."

Wie nu roept dat Bas een ideale pornoacteur is, heeft het mis. Zo is seks geen hol meer aan. "De hele boel is afgeklemd, waardoor ik bijna niks voel..."
Die nickname ook..



Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 25-02-2011 14:59 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

De universiteiten willen de studiebeurs afschaffen. Voortaan moeten alle studenten hun studiegeld lenen, vinden zij. Daarnaast willen zij bijna de helft van hun studenten een hoger collegegeld vragen.

Dat staat in documenten van de vereniging van universiteiten VSNU, die in het bezit zijn van deze krant. De universiteiten hebben er twee weken geleden over gesproken in een vijfsterrenhotel in Parijs. Nog niet elke universiteit onderschrijft elk onderdeel van het plan, maar 'op hoofdlijnen is er steun voor de gekozen benadering', meldt het verslag van de Parijse vergadering. Morgen gaat het overleg verder.

De VSNU wil deze plannen snel doorvoeren om de bezuinigingen die het kabinet de universiteiten de komende jaren oplegt te kunnen opvangen. Om dat voor elkaar te krijgen, willen de universiteiten op het gebied van studiefinanciering en collegegelden ingrijpender maatregelen dan het kabinet.

Allereerst willen de universiteiten dat álle studenten hun studiegeld gaan lenen. Het kabinet wil die maatregel alleen voor studenten in de tweede fase van hun studie, de masterfase. Wel willen de universiteiten in zo'n leenstelsel een beloning inbouwen voor studenten die hun studie snel afmaken.

Daarnaast willen de universiteiten dat studenten voor wie ze geen overheidsgeld krijgen een hoger collegegeld gaan betalen. Volgens de VSNU gaat het om 44 procent van alle universitaire studenten. Daaronder vallen onder meer alle studenten die langer over hun studie doen dan ervoor staat. De universiteiten willen zelf bepalen hoe hoog het collegegeld voor deze studenten wordt. Nu vragen universiteiten al collegegelden tussen de 5000 en 15.000 euro aan sommige groepen studenten.

De VSNU stelt ten slotte ook een algehele studentenstop voor. Vanaf 2012 zou het aantal universitaire studenten niet meer mogen groeien. Komen er meer studenten bij, dan moeten die naar het hbo. Die maatregel zal 'een grote verschuiving in de studentenstromen' teweegbrengen, schrijft de VSNU. De VSNU uitte eerder de vrees dat de bezuinigingen van het kabinet tot gedwongen ontslagen zullen leiden. De huidige plannen lijken een alternatief voor die ontslagen.



Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 25-02-2011 15:04 by nark Profiel van nark

Je zult maar een studie willen doen zeg......


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 25-02-2011 15:12 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Prachtig ook hoe dit verzonnen wordt door een stel wereldvreemden die nooit op de 'werkvloer' van een onderwijs/onderzoeksinstelling te vinden zijn.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 25-02-2011 15:13 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Vijfsterren hotel in Parijs om dergelijke bezuinigingen te verzinnen? Wereldvreemd lijkt me een understatement.


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 25-02-2011 15:16 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

Raar, hier gaat het CvB in ieder geval wel allerlei bezuinigingsmaatregelen doorvoeren (die an sich her en der wat ridicuul zijn, maar goed). En in dat nieuwsbericht staat (impliciet) dat het CvB hier dit plan van VSNU onderschrijft om bezuinigingen te voorkomen?


I wish I was a butterfly


Nimbus
Usericon van Nimbus
Posted 25-02-2011 15:23 by Nimbus Profiel van Nimbus

Vind het ook wat moeilijk om te geloven, vooral die studentenstop.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 25-02-2011 16:09 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 24 februari 2011 22:24 schreef bastianus het volgende:
Die nickname ook..




Hij heet natuurlijk Mijland van achteren.


 


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 25-02-2011 16:15 by nark Profiel van nark

quote:
Op 25 februari 2011 14:59 schreef kwelgeest het volgende:
De universiteiten willen de studiebeurs afschaffen. Voortaan moeten alle studenten hun studiegeld lenen, vinden zij. Daarnaast willen zij bijna de helft van hun studenten een hoger collegegeld vragen.

Dat staat in documenten van de vereniging van universiteiten VSNU, die in het bezit zijn van deze krant. De universiteiten hebben er twee weken geleden over gesproken in een vijfsterrenhotel in Parijs. Nog niet elke universiteit onderschrijft elk onderdeel van het plan, maar 'op hoofdlijnen is er steun voor de gekozen benadering', meldt het verslag van de Parijse vergadering. Morgen gaat het overleg verder.

De VSNU wil deze plannen snel doorvoeren om de bezuinigingen die het kabinet de universiteiten de komende jaren oplegt te kunnen opvangen. Om dat voor elkaar te krijgen, willen de universiteiten op het gebied van studiefinanciering en collegegelden ingrijpender maatregelen dan het kabinet.

Allereerst willen de universiteiten dat álle studenten hun studiegeld gaan lenen. Het kabinet wil die maatregel alleen voor studenten in de tweede fase van hun studie, de masterfase. Wel willen de universiteiten in zo'n leenstelsel een beloning inbouwen voor studenten die hun studie snel afmaken.

Daarnaast willen de universiteiten dat studenten voor wie ze geen overheidsgeld krijgen een hoger collegegeld gaan betalen. Volgens de VSNU gaat het om 44 procent van alle universitaire studenten. Daaronder vallen onder meer alle studenten die langer over hun studie doen dan ervoor staat. De universiteiten willen zelf bepalen hoe hoog het collegegeld voor deze studenten wordt. Nu vragen universiteiten al collegegelden tussen de 5000 en 15.000 euro aan sommige groepen studenten.

De VSNU stelt ten slotte ook een algehele studentenstop voor. Vanaf 2012 zou het aantal universitaire studenten niet meer mogen groeien. Komen er meer studenten bij, dan moeten die naar het hbo. Die maatregel zal 'een grote verschuiving in de studentenstromen' teweegbrengen, schrijft de VSNU. De VSNU uitte eerder de vrees dat de bezuinigingen van het kabinet tot gedwongen ontslagen zullen leiden. De huidige plannen lijken een alternatief voor die ontslagen.



Zou dit niet een nep berigt kunnen zijn van een of andere politieke partij.
Zeggen ze staks, als we er nu niets aan doen dan blablabla.

[Dit bericht is gewijzigd door nark op 25-02-2011 16:16]


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 25-02-2011 16:30 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Trouw.nl


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 25-02-2011 17:01 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 25 februari 2011 16:09 schreef Forever After het volgende:
Hij heet natuurlijk Mijland van achteren.
Van voren vermoed ik vooral. En hij is nog 37 ook. Alleen dat Haarlemmer klopt niet. Al geef ik wel les in Algemeen Beschaafd Haarlems. Het schijnt dat onze taal oorspronkelijk uit die regio komt.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


WMP
Usericon van WMP
Posted 26-02-2011 1:52 by WMP Profiel van WMP

In de categorie 'iets minder nieuw nieuws, maar nog steeds relevant' (bericht van 9 februari).

En de bangeriken maar klagen dat moslims onze vrijheden willen ontnemen, maar ondertussen in joods-christelijk Nederland:

quote:
In Rijssen zijn posters met het opschrift Beter dan God weggehaald. Dat meldt het Nederlands Dagblad.

De posters gaan over een expositie over het dilemma van maakbare schoonheid in de Twentse Welle in Enschede. De posters zijn in Rijssen verwijderd, nadat een dominee zijn beklag had gedaan bij de gemeente. De posters werden als godslasterlijk en kwetsend ervaren.

Bron: RTV Oost, via GVD.




Waar blijft de verontwaardiging? Toen een moslim waagde te klagen over schilderijen met naakt die hingen in een gemeentehuis was het land bijkans te klein en sprak men er schande van, maar een andere geloofswaanzinnige komt er dus gewoon mee weg.

[Dit bericht is gewijzigd door WMP op 26-02-2011 1:53]


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 26-02-2011 2:04 by bokaj Profiel van bokaj

Ies koeltoer.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 26-02-2011 18:28 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 26 februari 2011 1:52 schreef WMP het volgende:
In de categorie 'iets minder nieuw nieuws, maar nog steeds relevant' (bericht van 9 februari).

En de bangeriken maar klagen dat moslims onze vrijheden willen ontnemen, maar ondertussen in joods-christelijk Nederland:



Waar blijft de verontwaardiging? Toen een moslim waagde te klagen over schilderijen met naakt die hingen in een gemeentehuis was het land bijkans te klein en sprak men er schande van, maar een andere geloofswaanzinnige komt er dus gewoon mee weg.


Dit lijkt me juist iets waar ze achter kunnen staan toch? Is het niet dat deze advertentie erop doelt dat mensen soms tever zijn doorgeschoten met uiterlijke verzorging/reconstructie.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


iPim
rijdt Negatieveling approved
Usericon van iPim
Posted 27-02-2011 23:55 by iPim (Administrator) Profiel van iPim

quote:
'Professoren VS mogen gewapend voor de klas'
Uitgegeven: 27 februari 2011 23:51
Laatst gewijzigd: 27 februari 2011 23:43
PHOENIX - Professoren mogen gewapend voor de klas, als plannen in meer dan tien Amerikaanse staten doorgaan. De hoogleraren en oudere studenten kunnen zich dan verdedigen als er weer iemand om zich heen schiet op de campus, zo denken Republikeinse politici.


© ANP
''Als gezagsgetrouwe, verantwoordelijke volwassenen zichzelf kunnen verdedigen, zal dat criminaliteit afschrikken'', zei de Republikeinse senator Jack Harper uit Arizona op de site van de New York Times.
Maar de drie universiteiten in zijn staat Arizona zijn tegen het plan. Zij willen de wapens juist buiten de campus houden, niet erbinnen.

De wetsvoorstellen kregen een impuls door recente schietpartijen. In januari schoot een student zes mensen dood, onder wie een parlementslid, bij een winkel in Tucson in Arizona.
Dood schieten
Op 14 februari werd een student in Phoenix (Arizona) overmeesterd vlak voordat hij een leraar wilde doden. In 2002 slaagde een student er wel in om drie hoogleraren dood te schieten in dezelfde staat.
De Amerikaanse staat Utah is tot dusver de enige staat die al langer wapens op school toelaat. Zelfs voor studenten. De jongeren moeten hun wapen wel verborgen houden en een vergunning hebben.
Machtige wapenlobby
De machtige wapenlobby in de VS verwacht dat Texas de volgende staat is die wapens toestaat. De half miljoen studenten kunnen hier dan dus naast hun broodtrommel en laptop, ook een vuurwapen meenemen in hun tas.
Kritiek komt er van de Brady Campaign to Prevent Gun Violence. De groep is vernoemd naar de persmedewerker Jim Brady, die bijna zijn leven verloor toen president Ronald Reagan in 1981 werd neergeschoten.
Pistool
''In de studentenleeftijd, van 18 tot 24, zijn de piekjaren voor drank- en drugsgebruik, zelfmoordpogingen en andere psychische problemen. Een zuipende en druggebruikende student is al erg genoeg. Laten we die geen pistool geven'', zei een woordvoerder tegen de krant Washington Examiner.
© ANP


Nou, Batsianus?


Vladimir: That passed the time. Estragon: It would have passed in any case.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 28-02-2011 11:03 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Juist als iemand niet luistert ook gewoon schieten, dat houdt terroristen buiten de deur!


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 28-02-2011 11:15 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

Bijna dertig procent CD-winkels gesloten
Uitgegeven: 28 februari 2011 08:31
Laatst gewijzigd: 28 februari 2011 10:15
AMSTERDAM - Bijna dertig procent van alle cd-winkels in Nederland heeft de afgelopen elf jaar zijn deuren gesloten. Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandse Vereniging van Entertainment Retailers (NVER).


© ThinkStock
Dit meldt de Metro maandag.
Waar in 1999 nog 34 miljoen platen werden verkocht, is dit aantal in 2009 gedaald naar 17 miljoen. Voornaamste oorzaken voor de daling zijn het downloaden van muziek en de hogere winkellasten.

Legaal downloaden
Legaal downloaden lijkt niet heel populair in Nederland: dit heeft een marktaandeel van 9 procent in vergelijking met 27 procent wereldwijd. Maar dit zijn de officiële cijfers; ook op andere manieren kan muziek worden gedownload.
Directeur Martin de Wilde van de NVER constateert dat de overgebleven winkels zich steeds meer specialiseren. ''Steeds meer cd-winkels leggen zich toe op specifieke segmenten van de markt. Ze gaan meer vinyl, klassieke muziek of een breed popassortiment verkopen’’, aldus De Wilde.

lijkt mij alleen maar goed.


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 28-02-2011 11:57 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Jup, prima ontwikkeling


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 28-02-2011 12:00 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 26 februari 2011 18:28 schreef ElitE het volgende:
Dit lijkt me juist iets waar ze achter kunnen staan toch? Is het niet dat deze advertentie erop doelt dat mensen soms tever zijn doorgeschoten met uiterlijke verzorging/reconstructie.

Klopt, wat dat betreft is het sowieso een stompzinnig 'verbod'.

Maar goed, heel fijn, ja, die religieuzen


I wish I was a butterfly


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 28-02-2011 12:05 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 28 februari 2011 11:15 schreef Black Jew het volgende:

lijkt mij alleen maar goed.


Waarom?


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 28-02-2011 15:27 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 27 februari 2011 23:55 schreef iPim het volgende:
Nou, Batsianus?
Dat werkt niet.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen