IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 20 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Auteur:
Topic : Formule 1 2007 Vorige pagina | Volgende pagina
cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 04-08-2007 1:35 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Bleh, Mclaren lijkt weer te snel voor Ferrari in Hongarije


Faustian Spirit of the Earth


scotfan
Usericon van scotfan
Posted 04-08-2007 3:24 by scotfan Wijzig reactieProfiel van scotfanQuote dit berichthttp://www.facebook.com/garsecgmetal

quote:
Op 4 augustus 2007 1:35 schreef cataclysm child het volgende:
Bleh, Mclaren lijkt weer te snel voor Ferrari in Hongarije

mooi zo


gitarist/vocalist Garsecg *** DJ Crusher @ www.metalmessiahrecords.com


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 05-08-2007 2:39 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Alonso verliest z'n pole en wordt teruggezet naar de 6de plaats

Mclaren verdient dit weekend ook geen punten voor het constructeurskampioenschap.

Volledig terechte straf imo. Alonso hield Hamilton onnodig lang op in de pitstraat.

Overigens slechte kwalificatie van Ferrari. Kimi gewoon te traag en Ferrari flaterde bij de pitstop van Massa, een fout bij het tanken en daarom moest Massa snel nog een rondje neerzetten.

Zo wordt je geen wereldkampioen.

O ja, Flavio Briatore (teambaas Renault) wil dat Mclaren uitgesloten wordt uit het kampioenschap in verband met het spionageschandaal.


[Dit bericht is gewijzigd door cataclysm child op 05-08-2007 2:40]


Faustian Spirit of the Earth


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-08-2007 16:02 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

ferrari GVD!!!


signature


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 06-08-2007 1:52 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Knappe zege van Hamilton, al was Kimi's prestatie eigenlijk nog mooier. Naar mijn mening is Kimi nu echt wel duidelijk de nummer 1 binnen Ferrari, en terecht. Massa komt er eigenlijk niet meer aan te pas.

Jammer dat Ferrari de wereldtitel nu wel stilaan mag vergeten



Faustian Spirit of the Earth


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 07-08-2007 1:39 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

quote:
Alonso: "Weet niet of ik bij McLaren blijf"

ma 06/08/07 - Na de rel in Hongarije is de sfeer bij McLaren tot onder het vriespunt gedaald. Fernando Alonso en Lewis Hamilton kunnen niet meer door één deur. Renault zit al op vinkenslag om de Spanjaard weer over te nemen.
Fernando Alonso hield Lewis Hamilton in de kwalificaties van de GP van Hongarije op, waarna de jury Alonso's poleposition afpakte. Hamilton zegt dat Alonso niet meer met hem praat (foto). (Belga) Alonso spreekt dan weer zonder emotie over de gang van zaken. "Iedereen probeert zijn best te doen en moet zijn eigen belangen verdedigen."

Op de vraag of Alonso zijn contract bij McLaren (dat nog drie jaar loopt) uitdient, antwoordde de wereldkampioen: "Dat weet ik nog niet."

Door het gerommel bij McLaren ruikt Renault zijn kans. Volgens de Spaanse krant Marca hebben de vader en manager van Alonso zondag, meteen na de GP van Hongarije, gesproken met Renault-baas Flavio Briatore. Het gesprek zou 20 minuten geduurd hebben. "Het contract van Alonso is van beton"Fernando Alonso werd in een Renault twee keer wereldkampioen. "Maar het contract dat Alonso aan McLaren bindt is van beton", weten insiders. "Alonso zit in een kooi waar hij niet meer uitkan, tenzij alle partijen het eens worden."

Renault zou Alonso graag terugwillen. In het WK is het pas zevende (met Fisichella) en achtste (met Kovalainen) bij de rijders en vierde bij de merken, ver achter de McLarens.


Het is nog niet zeker dat hij vertrekt natuurlijk. Maar ik vind zijn houding eigenlijk allerminst professioneel. Hij bevordert in ieder geval de sfeer binnen McLaren helemaal niet.

Sinds het begin van het seizoen staat hij onder grote druk van Hamilton, wat voor een tweevoudig wereldkampioen natuurlijk niet leuk is. Maar hij loopt ook al heel het seizoen te zeuren dat Hamilton een voorkeursbehandeling krijgt. Ook al zou dat zo zijn, dan moet hij zich imo daar professioneel naar gedragen en zich op zichzelf concentreren in plaats van te zeuren over de andere.

Ook heeft hij al meermaals gezegd te hopen dat Hamilton eens pech kent (wat gebeurde in de GP van Europa ) ... ook niet echt goed voor de sfeer en helemaal niet leuk voor Hamilton om altijd negatieve kritiek te krijgen van zijn teamgenoot.

En de kwalificatie in Hongarije was natuurlijk het absolute dieptepunt van het seizoen. Een erg kinderachtige manier om Hamilton een hak te zetten vind ik. Dat hij nu niet meer met Hamilton wil praten zegt ook genoeg

Imo moet Alonso eerst eens naar zichzelf kijken in plaats van constant de schuld op de anderen te steken. Met zijn talent heeft hij duidelijk het potentieel om het te maken bij McLaren, maar dit seizoen helpt hij zichzelf helemaal niet door zijn dwarsliggende houding.


Faustian Spirit of the Earth


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 08-08-2007 1:50 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

quote:
"Als hij wil, dan mag Alonso vertrekken"

di 07/08/07 - Nu de ruzie bij McLaren de spuigaten uitloopt, kunnen gevolgen niet meer uitblijven. Volgens een goed geplaatste bron mag Fernando Alonso vertrekken. De Spaanse wereldkampioen zou dat wel zien zitten.
"Ik heb de bazen horen zeggen dat Alonso zijn contract (dat nog drie jaar loopt) niet hoeft uit te dienen", verklapt de bron. (Belga) "Het team is Alonso kotsbeu. Ron Dennis heeft het wel gehad met het gedrag van Alonso en Lewis Hamilton."

Alonso's entourage zou al gepraat hebben met zijn ex-werkgever Renault, maar ook BMW zou de tweevoudige wereldkampioen willen binnenhalen.

Alonso gaf al eerder te kennen een transfer te overwegen. De wereldkampioen zou ontgoocheld zijn omdat hij niet behandeld wordt als de eerste rijder.

In de WK-stand heeft Alonso zeven punten achterstand op zijn ploegmaat Hamilton. Dit jaar staan er nog zes Grote Prijzen op het programma. Fernando Alonso hield Lewis Hamilton tijdens de kwalificaties van de GP van Hongarije op in de pits. Daardoor kon Hamilton geen snelle ronde meer rijden en Alonso pakte de poleposition, maar de wereldkampioen werd gestraft en verloor vijf plaatsen.


Faustian Spirit of the Earth


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 11-08-2007 1:54 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

quote:
Bourdais bevestigd bij Toro Rosso voor 2008
[10 augustus - 11:18]



Sebastien Bourdais zal volgend jaar uitkomen voor het Toro Rosso-team als racepiloot. Dat heeft de Italiaanse renstal vandaag bevestigd. De Fransman wordt volgend seizoen daardoor de teamgenoot van Sebastian Vettel.

"Het heeft een hele tijd geduurd, maar hier staan we dan," vertelde de Champ Car-kampioen. "Ik wil graag iedereen bij Red Bull bedanken omwille van hun geloof in mij en omdat ze me deze lang verwachtte mogelijkheid konden aanbieden."

"Ik wil ook Newman/Haas/Lanigan Racing bedanken omdat ze mij toelaten om mijn droom achterna te gaan en me eveneens de toelating gaven om verscheidene keren te testen voor Scuderia Toro Rosso."

De 28-jarige Fransman wordt op 3 december, een dag na de laatste Champ Car-race van het seizoen, vrijgelaten uit zijn contract.





Faustian Spirit of the Earth


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 22-08-2007 1:43 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

quote:
BMW bevestigt Heidfeld en Kubica voor 2008
[21 augustus - 11:56]



BMW Sauber heeft vandaag een einde gemaakt aan de geruchten over haar rijdersline-up voor volgend seizoen door Nick Heidfeld en Robert Kubica te bevestigen als racepiloten voor 2008.

"Zowel Nick als Robert hebben hele sterke prestaties geleverd in de loop van het seizoen," vertelde BMW motorsportdirecteur Mario Theissen. "Ze hebben een beslissende rol gespeeld in het laten toestaan van het BMW Sauber-team om zich te settelen als derde beste renstal in de F1."

"42 kampioenschapspunten én twee podiumplaatsen zeggen alles over Nicks prestaties. Dankzij zijn veelomvattende ervaring maakt hij een wezenlijke bijdrage aan de vooruitgang van het team."

"Voor Robert is 2007 zijn eerste volledig seizoen in de topklasse van de motorsport. In zijn korte F1-carrière heeft hij zich tot dusver geprofileerd als Nicks gelijke. Hij is extreem snel en voor iemand die zo jong is, heeft hij ook een enorm goede technische achtergrond."

"Robert is een ruwe diamant die we willen polijsten tot een winnende piloot. Met dit sterk rijdersteam zitten we daarvoor in een uitstekende positie."





Faustian Spirit of the Earth


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 25-08-2007 1:42 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Ferrari in de eerste vrije training


Faustian Spirit of the Earth


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 26-08-2007 1:33 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

1. Massa
2. Hamilton
3. Raikkonen
4. Alonso

Belooft voor morgen

Het valt wel op dat Alonso bijna telkens de traagste van de 4 is dit weekend.


Faustian Spirit of the Earth


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 26-08-2007 13:07 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

go ferrari


signature


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 27-08-2007 1:49 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Saaie race, jammer voor Hamilton maarrrrrrr Ferrari is nog niet afgeschreven


Faustian Spirit of the Earth


Immortella
Only the good die young!
Usericon van Immortella
Posted 02-09-2007 21:52 by Immortella Wijzig reactieProfiel van ImmortellaQuote dit bericht

Vandaag naar "De Amerikaanse tegenhanger van de F1" geweest, de Champ Car.
Het was leuk, gaaf om te zien, maar weinig spectaculair. Doornbos, of misschien beter gezegd Team Minardi, deed het ook nog eens behoorlijk slecht.
De BRL was overigens spectaculairder om naar te kijken.

Maar man wat Amerikaans zeg.. En een beetje jammer dat de (naar mijn idee) leuke demonstraties/shows alleen bedoeld waren voor 't publiek dat 150 euro had neergeteld voor een kaartje. En dan die F16's! Nounou, wat een poeha werd daarover gemaakt, en uiteindelijk kwamen er gedurende ongeveer 10 seconden 4 F16's overgevlogen. Yay.

Verder wel een gave dag gehad, altijd een supergevoel, op een circuit rondhangen en de sfeer er omheen proeven.




..."Hate can only create more hate"...


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 03-09-2007 1:32 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

quote:
Op 2 september 2007 21:52 schreef Immortella het volgende:
Vandaag naar "De Amerikaanse tegenhanger van de F1" geweest, de Champ Car.
Het was leuk, gaaf om te zien, maar weinig spectaculair. Doornbos, of misschien beter gezegd Team Minardi, deed het ook nog eens behoorlijk slecht.
De BRL was overigens spectaculairder om naar te kijken.

Maar man wat Amerikaans zeg.. En een beetje jammer dat de (naar mijn idee) leuke demonstraties/shows alleen bedoeld waren voor 't publiek dat 150 euro had neergeteld voor een kaartje. En dan die F16's! Nounou, wat een poeha werd daarover gemaakt, en uiteindelijk kwamen er gedurende ongeveer 10 seconden 4 F16's overgevlogen. Yay.

Verder wel een gave dag gehad, altijd een supergevoel, op een circuit rondhangen en de sfeer er omheen proeven.





Jan Heylen werd tweede

Overigens is Spyker overgenomen door Michiel Mol en een Indiase zakenman


Faustian Spirit of the Earth


Litha
Usericon van Litha
Posted 04-09-2007 22:47 by Litha Wijzig reactieProfiel van LithaQuote dit berichthttp://www.lithadesign.nl

quote:
Op 3 september 2007 1:32 schreef cataclysm child het volgende:
Jan Heylen werd tweede

Overigens is Spyker overgenomen door Michiel Mol en een Indiase zakenman


mjah die gozer is echt rijk :| meest succesvolle man india :O
maar ze hebben niet heel spyker overgenomen .. alleen t formule 1 deel.. zal wel geen spyker blijven heten

[Dit bericht is gewijzigd door Litha op 04-09-2007 22:48]



Immortella
Only the good die young!
Usericon van Immortella
Posted 05-09-2007 1:21 by Immortella Wijzig reactieProfiel van ImmortellaQuote dit bericht

quote:
Op 3 september 2007 1:32 schreef cataclysm child het volgende:
Jan Heylen werd tweede



Dát was wel tof inderdaad, hij heeft een ontzettend goede race gereden. Ben trouwens blij dat ook Bourdais het niet al te best gedaan heeft, maar aan de andere kant; Doornbos mag nog wel vechten voor de tweede plek, eerste wordt hij toch niet meer.

quote:
Overigens is Spyker overgenomen door Michiel Mol en een Indiase zakenman


Ja, heb 't van 't weekend gelezen. Die kerel is behoorlijk rijk, ghehe.. Ff gegoogled op z'n naam, pfffff...

OT: Ben benieuwd wat de race in Monza ons gaat brengen.

Oja, en er mag best genoemd worden dat ik nog steeds bovenaan sta in de ZM F1 Manager


..."Hate can only create more hate"...


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 05-09-2007 1:38 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Aan de testdagen in Monza te zien zal McLaren wel behoorlijk snel zijn


Faustian Spirit of the Earth


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 08-09-2007 1:35 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

quote:
FIA bevestigt betrokkenheid McLaren-rijders
07 september 2007


De internationale autosportbond FIA heeft vrijdagmiddag middels een persverklaring bevestigd dat McLaren-coureurs Fernando Alonso, Lewis Hamilton en Pedro de la Rosa betrokken zijn bij de spionagezaak tussen McLaren en Ferrari. De FIA maakte bekend dat de coureurs op 31 augustus een brief hebben ontvangen, waarin hen werd gevraagd volledige medewerking te verlenen aan het FIA-onderzoek.


In deze brief verzoekt FIA-president Max Mosley de drie coureurs alle documenten die relevante informatie bevatten over Ferrari of Nigel Stepney bij de autosportbond te overleggen. Mosley sluit de brief af met: "We zijn het aan alle deelnemers verplicht om ervoor te zorgen dat het Formule 1-kampioenschap eerlijk verloopt. Het is om die reden van groot belang dat als je relevante informatie in je bezit hebt, dit zo snel mogelijk bij ons inlevert. Gezien het belang van deze zaak kan ik je kan garanderen dat er naar aanleiding van de ingeleverde informatie geen zaak tegen jou persoonlijk wordt begonnen. Mocht later echter blijken dat je belangrijke informatie hebt achtergehouden, dan zou dit wel serieuze gevolgen kunnen hebben."


Als dit waar is ... schrappen uit dit kampioenschap en schorsen voor volgend jaar


Faustian Spirit of the Earth


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 08-09-2007 18:43 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

10 % puntenafrek mi


signature


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 09-09-2007 1:40 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Dat zou een flauwe straf zijn

Ach ja, Ferrari kan niet mee dit weekend

Maar dit is dan weer leuker:

quote:
Fuji en Suzuka zullen GP Japan delen
[08 september - 10:46]


De Grand Prix van Japan zal vanaf 2009 elk jaar afwisselen tussen de circuits van Fuji en Suzuka. Dat is het gevolg van een overeenkomst tussen F1-baas Bernie Ecclestone en de voorzitters van beide omlopen.

De Fuji Speedway staat dit jaar voor de eerste keer op de kalender sinds 30 jaar, maar zal dus in het seizoen 2009 de race afwisselen met het zeer geliefde Suzuka-circuit.

"We hebben een overeenkomst gesloten betreffende de beurtwisseling van de Grand Prix van Japan tussen de Fuji Speedway en het circuit van Suzuka om er zeker van te zijn dat we de Formule 1 in Japan kunnen houden op lange termijn," verklaarde Bernie Ecclestone.

Ecclestone is blij dat beide circuits zo gewillig waren om deze overeenkomst te tekenen.

"Ik apprecieer dat de Fuji Speedway dit voorstel heeft aanvaard en ik ben heel blij dat de Fuji Speedway en het Suzuka-circuit dit mogelijk maken," besloot hij.


Faustian Spirit of the Earth


6sic6
Zotte ros!
Usericon van 6sic6
Posted 09-09-2007 14:06 by 6sic6 Wijzig reactieProfiel van 6sic6Quote dit bericht

Wat een klap van Coulthard!


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 09-09-2007 14:14 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 9 september 2007 14:06 schreef 6sic6 het volgende:
Wat een klap van Coulthard!
Kut! Gemist!

Blijft die safetycar nu meerijden tot de finish?



6sic6
Zotte ros!
Usericon van 6sic6
Posted 09-09-2007 14:15 by 6sic6 Wijzig reactieProfiel van 6sic6Quote dit bericht

quote:
Op 9 september 2007 14:14 schreef Judge M. het volgende:
Kut! Gemist!

Blijft die safetycar nu meerijden tot de finish?

Het lijkt er wel op inderdaad.


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 09-09-2007 14:17 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl

Ah ze zijn weg. Mooie inhaalmanouvre in de chicane zojuist



Dit topic is 20 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen