IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Heavy Metal Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 31 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Auteur:
Topic : Nationaalsocialistische black metal (NSBM) Vorige pagina | Volgende pagina
wladimir
Usericon van wladimir
Posted 29-05-2003 21:41 by wladimir Wijzig reactieProfiel van wladimirQuote dit bericht

Het communisme is niet door het jodendom geschapen of iets dergelijks.
Het is geschapen door de arbeiders, dus ook jij. Lenin, Stalin, Mao hebben het allemaal aangepast en zijn allemaal niet-Joods.
(Slavisch en Chinees)

Het communisme heeft ook voor goede dingen gezorgd, vrije tijd, arbeidsvoorwaarden etc.Warrior_of_Odin
Usericon van Warrior_of_Odin
Posted 29-05-2003 21:43 by Warrior_of_Odin Wijzig reactieProfiel van Warrior_of_OdinQuote dit bericht

Maar zonder Karl Marx was er waarschijnlijk niet veel communisme geweest.


wladimir
Usericon van wladimir
Posted 29-05-2003 21:44 by wladimir Wijzig reactieProfiel van wladimirQuote dit bericht

Is hij een jood dan


Warrior_of_Odin
Usericon van Warrior_of_Odin
Posted 29-05-2003 21:45 by Warrior_of_Odin Wijzig reactieProfiel van Warrior_of_OdinQuote dit bericht

Wist je dat niet?

Ja dus.

maargoed ik ga nog even lekker een pilsje pakken en buiten zitten. ik reageer morgen wel weer.

Heidenheil!


wladimir
Usericon van wladimir
Posted 29-05-2003 21:48 by wladimir Wijzig reactieProfiel van wladimirQuote dit bericht

avé.

Maar het jodendom staat toch los van het communisme?
Ik weet niet veel joden die communist zijn.
Kijk maar naar Israel, het zijn zelf allemaal nationalisten!


MBMarduk
Este usuario está muerto. Q.E.P.D.
Usericon van MBMarduk
Posted 29-05-2003 22:10 by MBMarduk Wijzig reactieProfiel van MBMardukQuote dit bericht

quote:
Op 29 mei 2003 21:37 schreef Warrior_of_Odin het volgende:
Ik c/p even mijn posts uit het graveland topic.

Het is zo dat het pentagram vervangen is door de thorhamer, dimmu en cradle shirtjes door Burzum en Graveland, de satanische scene voldoet niet meer dus word iets extremers gezocht en dat terwijl NSBM niet extreem is!


Je kan het over 2 boegen gooien:
* Muzikale smaken veranderen (ja, dat kan) en trends ontwikkelen zich (typisch kip&ei probleem)
* Jeugd ageert tegen de maatschappij en dan geldt "hoe extremer hoe beter".

quote:

Een arier is een nobel persoon, die achter zijn overtuigingen staat, iemand die lichamelijk en mentaal zich blijft ontwikkelen.
Kijkt we kennen allemaal wel die sieg heilende skinhead die de hele dag bier zuipt en negers in elkaar slaat maar is dat zo superieur, natuurlijk laat de media nooit iets zien van de slimmere soort....

En de mensen die NSBM een trend noemen en vastblijven houden aan de nihilistische black metal, Jewdas iscariot, godless north.. ze vallen allemaal toch wel door de mand.


Die definitie van arier is van jou alleen? Uit een woordenboek? En dan nog, mocht jou definitie kloppen dan heb je nog heel veel werk te verrichten om de geldende/heersende definitie van "blond/blauwe ogen" uit de hoofden van mensen te halen. Zo ook heet beeld van skins. jammer dat zo weinig over is gebleven van de ultra-linkse, ska-luisterende skins uit de 70's en 80's. WAT een contrast. Totaal ge-hijackt door "ultra-rechts".
(En die aanhalingstekens staan er ook niet voor niks)

quote:

Persoonlijk ben ik tegen de multi cultuur, het is wel duidelijk dat zoiets niet werkt ik zou graag een terugkeer willen naar de waarden van het pre christelijk europa (de slaven kelten germanen teuronen grieken) wat voor mij het arische volk is (dus geen blond haar en blauwe ogen alleen)
Persoonlijk sta ik ook achter het Blood&Soil princiepe een volk dat gebonden is aan de plek waar het leeft. Iedere cultuur moet naar mijn mening hun tradities hooghouden, ik heb liever diversiteit in de wereld dan een grote multiculturele massa.

De maatschappij van nu is steeds meer achteruit aan het gaan, multi cultuur, mcDonalds,coca cola als je naar amerika kijkt kan je zien wat ons ook te wachten staat, Ik zie de 3 joodse geloven (jodendom, islam, en christendom) als de vernietigers van onze cultuur en reken dit de joden aan.
in de 20e eeuw alleen al hebben ze ons de atoombom en het communisme bezorgt. dus ja persoonlijk heb ik het niet zo op joden maar mijn ideologie gaat verder dan dat alleen. Ik ben ook vegetarier, ik geloof dat elk mens spiritueel aan een dier gekoppeld is, een dieren clan/totem om het zo te noemen. Idd onze voorouders aten ook vlees maar die hadden evenveel kans om in de wouden te sterven dan het dier. Het is je waarschijnlijk dat ik behalve nazi, Ikzelf noem het liever nationaal socialist ook een heiden ben maar wat betekend het nationaal socialisme voor mij persoonlijk.
-Eervol zijn,B.v, Houd een deur voor een oud vrouwtje open help haar met oversteken.
-Mentaal en lichamelijk krachtig zijn, lees boeken, weet waar je over praat ,train je lichaam.
-Vervuil je lichaam niet, niet roken, niet teveel alcohol.
-Heb respect voor dieren/natuur
Dit zijn allemaal waarden die je in het 3e rijk ook terug kon vinden, er waren zelfs plannen voor een totale vegetarische staat waar na de oorlog aan gewerkt zou worden.


Hmm, naar mijn idee verwar je de termen 'cultuur' met DNA-lineage (afkomst).
Cultuur wordt een mens nl. AANGELEERD door z'n omgeving.

Maar goed, even iets heel anders.
Als je jou ideaal-maatschappij (mocht die bestaan) zou willen handhaven zal het toch echt een soort dictatuur moeten zijn.
Het menselijke geest wil ook wel eens wat anders. Je zult altijd mensen overhouden die Arisch geboren worden, opgevoed worden en toch buiten de boot vallen omdat ze zich anders voelen. Mensen "zijn" in de eerste plaats hun DNA wat op zijn beurt weer onderhevig is aan foutjes van de natuur.
Zo ook homo-zijn.

Bovenien is de mens is nog altijd een mentaal zwak beestje hoe je 't ook went of keert. Een dier dat toevallig wat dingen kan bouwen en verbaal kan communiceren.
De mens volgt een sinusgolf; of je nou bovenaan of onderaan zit het is NOOIT goed. Wat ik probeer te zeggen is: idealen zullen dat altijd blijven, IDEALEN en THEORIE.

Ik ben van huis uit heel beleefd voor ouderen en maak de deur open en sta op voor ze in het OV enz.
Ik hou helaas van vleesch en dat zal nooit veranderen. Zelfs in jou ideale maatschappij -wanneer ik als vegetarier op zou groeien- kan een voedseltekort gebeuren en reken maar dat de maatschappij z'n huisdieren zal slachten om te overleven. (Of oorlogje voeren tegen je arische buren voor hun graan )
Stel dat er daarna weer overvloed is; d'r zullen altijd mensen zijn die de smaak van vlees niet kunnen weerstaan en hun "cultureel-correctheid" van vegetarier achter zich zullen laten.
Zo ook met gistend fruit wat toevallig zo'n arisch jochie ontdekt. *hips*

quote:

Eigenlijk staat NSBM en BM nogal haaks op elkaar, aan de ene kant totale destructie van het menselijk ras, haat en vernietiging en aan de andere kant herschepping en liefde voor je eigen ras.


Hier nogmaals: wat bedoel je met 'ras'? De DNA-lineage of cultuur?
quote:

Ik heb de holocaust maar vermeden in deze lap tekst omdat ijn persoonlijke mening daarover hier niet op prijs word gesteld.
Let wel op dit is dus mijn persoonlijke mening/visie en niet iedere nationaal socialist hoeft percies zo te denken, er is genoeg ruimte voor persoonlijke inbreng.

het kan zijn dat ik wat dingen vergeten ben in deze grote lap tekst maar als het belangrijk is kom ik er nog wel op terug.

*edit* toevoeging Veel mensen denken nog altijd dat het nationaal socialisme uit de tijd van WOII stamt dit terwijl in het oude sparta een zelfde soort systeem bestond.
Daarom noem ik mezelf dus ook liever nationaal socialist dan nazi.Ik laat waarschijnlijk ook veel gaten hier maar ik ben al veel te lang bezig met dit reply. Ben moe en vies en moet allang gaan douchen maar ik vind het toch prettig dat je normaal discussieert met dit lap tekst


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 29-05-2003 22:51 by Dwaallicht Wijzig reactieProfiel van DwaallichtQuote dit bericht

quote:
Op 29 mei 2003 22:10 schreef MBMarduk het volgende:
Als je jou ideaal-maatschappij (mocht die bestaan) zou willen handhaven zal het toch echt een soort dictatuur moeten zijn.

Interessant punt; als je erover nadenkt, wat is hier mis mee, en, wat is het verschil met de huidige maatschappij?

Je zegt zelf verderop in je tekst dat de meeste mensen dom zijn; inderdaad is men over het algemeen niet goed in staat om een objectieve kijk te hebben op wat 'goed' voor je (en voor je maatschappij) is. Dus, waarom dat dan niet laten beslissen door mensen die er wél verstand van hebben?

'Dat is niet wat de mensen willen'. Wat maakt het uit wat 'de mensen willen'? Dat gebeurt toch niet. Kijk maar naar de meeste naties ter wereld. Democratie is een sell-out; als A roept dat-ie het land wil verbeteren, en B roept 'hey, stem op mij, dan krijgt iedereen op 1 juni gratis bier!!' krijgt B de meeste stemmen.

Dus, wat is er 'fout' aan een dictatuur?


0Tolerence
Usericon van 0Tolerence
Posted 29-05-2003 22:53 by 0Tolerence Wijzig reactieProfiel van 0TolerenceQuote dit bericht

Democratie is de dictatuur van de meerderheid, dus wat dat betreft


"This one is older than shit, heavier than time!"


Naturens Galleri
Usericon van Naturens Galleri
Posted 29-05-2003 23:01 by Naturens Galleri Wijzig reactieProfiel van Naturens GalleriQuote dit bericht

Jullie beginnen aardig af te dwalen in dit topic, hoewel zeer interessant, gaat het bij alle soorten metal hopelijk nog hoofdzakelijk om het muzikale aspect. Ik zou er naar luisteren als dat mij aanspreekt en totaal niet wat ze daarmee willen overbrengen, dictatuur of geen dictatuur.


headphonical award for sensational quality and highest inspirational merits


MBMarduk
Este usuario está muerto. Q.E.P.D.
Usericon van MBMarduk
Posted 29-05-2003 23:03 by MBMarduk Wijzig reactieProfiel van MBMardukQuote dit bericht

quote:
Op 29 mei 2003 22:51 schreef Dwaallicht het volgende:
Interessant punt; als je erover nadenkt, wat is hier mis mee, en, wat is het verschil met de huidige maatschappij?
.....

Dus, wat is er 'fout' aan een dictatuur?


Tja, inderdaad.
Zo gaan we weer over theoretische kwesties als net-niet-echt-democratie praten.
Kijk in het verlengde van "de mens is maar en intelligenter soort dier" zit ook dat mennse van nature te corrumperen zijn door geld/macht.

Een dictatuur wordt in feite gerund door 1 persoon.
De massa moet volgen.
Geen 1 mens bezit alle kennis dus geen 1 mens mag alles beslissen. (Je zou zeggen dat daarom al die ministeries bestaan maar die worden ook gerund door mensen die te corrumperen zijn dus per saldo gaat het land alsmaar achteruit)
De mens is geen 100% kudde dier dus je zal ALTIJD afvalligen hebben onder de bevolking en dus zal het dictatoriale syteem altijd een controle-apparaat moeten hebben wat leidt tot onderdrukking wat weer zorgt voor aversie van de kudde tegen de dictator.

Mijn conclusie: dictaturen gaan maar net zo lang mee als de onderdrukking effectief is.
In het ergste geval krijg je een Roemenie-onder-Ceaucescu-implosie.

Er bestaat -voor zover de mens straks geen Borg-drone wordt- geen perfect systeem.
Een democratie daarentegen is het minst kwade en voor de meesten aanvaardbaar.

Trouwens breek me de bek niet open over welk democratie het beste is. Immers WTF is Amerika nou tegenwoordig?


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 29-05-2003 23:15 by Dwaallicht Wijzig reactieProfiel van DwaallichtQuote dit bericht

quote:
Op 29 mei 2003 23:03 schreef MBMarduk het volgende:
Kijk in het verlengde van "de mens is maar en intelligenter soort dier" zit ook dat mennse van nature te corrumperen zijn door geld/macht.

Wat is corruptie? Als iemand 'gecorrumpeerd' raakt en op basis van die corruptie 'goede' beslissingen voor het land neemt, is dat dan ook slecht?

In hoeverre kan je corruptie toestaan? Als een bestuurder/dictator 'goede' beslissingen neemt en gedurende dat proces het land tilt voor zeg, 1 miljard, hoe erg is dat?
quote:
De massa moet volgen.

Dat gebeurt nu ook, de massa heeft geen enkele inspraak. Tenzij ze met z'n allen de straat opgaan, en dan krijg je anarchie en gebeurt er niets (behalve revolutie, waarna weer iemand opstaat --> cyclus herhaalt zich).

quote:
Geen 1 mens bezit alle kennis dus geen 1 mens mag alles beslissen.

'Mag'? Waar haal je dat vandaan? Als je die macht hebt, dan maak je je toch helemaal niet druk over of het 'mag' of niet? En wie zegt dat goede beslissingen op kennis dienen te berusten? Trouwens, je hebt helemaal niet zoveel kennis nodig.
Wat ook kan is dat je iemand aanstelt die toevallig veel kennis heeft over wie goede bestuurders zijn; die kiest dus een goede ploeg 'regeerders' uit om zich heen. Verder weet-ie geen reet van landbouw of zo, maar dankzij z'n goede netwerk komt er toch een competent landbouw-figuur. Een 'dictatuur' hoeft niet per sé één managerstype op z'n troon te zijn die over ALLES beslist. Zolang hij maar de eindverantwoordelijkheid heeft.

quote:
De mens is geen 100% kudde dier dus je zal ALTIJD afvalligen hebben onder de bevolking en dus zal het dictatoriale syteem altijd een controle-apparaat moeten hebben wat leidt tot onderdrukking wat weer zorgt voor aversie van de kudde tegen de dictator.


Onderdrukking is nodig, en gebeurt nu ook. Houd de mensen zoet met brood & spelen en ze hebben het niet door. Ze haten hun werk, willen minder premie & belasting betalen en elke dag heftige seks, en toch blijven ze braaf doorgaan. Waarom? Omdat elke dag naar de friettent kunnen en GTST kunnen kijken. In GTST werkt iedereen ook en haat iedereen ook z'n baan (etc. etc.) dus vinden ze het 'normaal'. Het is een briljant systeem!
quote:
Er bestaat -voor zover de mens straks geen Borg-drone wordt- geen perfect systeem.
Een democratie daarentegen is het minst kwade en voor de meesten aanvaardbaar.

Waarom is het het 'minst kwade'? Wat is dan 'kwader'?

En sinds wanneer is het 'minst kwade' een fatsoenlijk criterium voor een staat?

Noot: ik stel alleen maar lastige vragen hoor, het is nu niet bepaald zo dat ik daar zelf een antwoord op heb. Ja, als we met z'n allen in een gedecentraliseerde structuur vol kleine autonome units gaan leven, misschien, maar dan moet eerst 90% van de wereldbevolking dood en iedereen grondig gedeconditioneerd worden. Dat scenario kan dus naar het sprookjesboek worden verwezen.

*edit* sorry hoor, we dwalen behoorlijk af (hence the nick), ik zal het in een beter topic plaatsen.

[Dit bericht is gewijzigd door Dwaallicht op 29-05-2003 23:16]


MBMarduk
Este usuario está muerto. Q.E.P.D.
Usericon van MBMarduk
Posted 29-05-2003 23:19 by MBMarduk Wijzig reactieProfiel van MBMardukQuote dit bericht

Ik heb je stuk gelezen Dwaal maar ik nu ff geen tijd om te replyen


Gorath
Usericon van Gorath
Posted 29-05-2003 23:29 by Gorath Wijzig reactieProfiel van GorathQuote dit bericht

NSBM is gewoon de nieuwe trend in de black metalwereld. Op ieder metalforum loopt het over van deze types. Want de enige echte 'true' black metal is natuurlijk Graveland en Burzum!


Captain Winter War
OLD MAN'S CHILD en EMPALIGON kunnen echt samen.
Usericon van Captain Winter War
Posted 30-05-2003 22:21 by Captain Winter War Wijzig reactieProfiel van Captain Winter WarQuote dit bericht

quote:
Op 13 mei 2002 22:25 schreef Der Sturmer het volgende:
Ben benieuwd of hier nog NSBM freaks rondlopen.
Voor mij is het een van de weinige BM soorten waar nog echt haat in de muziek zit...
Hail the Shadow Order, hail Hellas!!!


Zout op man, NSBM is voor jou een van de weinige BM soorten waar nog echte haat in de muziek zit, die Shadow Order van jou is regelrechte troep, en Kristalnacht daar zit echte haat, maar dan lig ik te rolle bolle van het lachen als ik die evile drum-computers hoor. Echte HAAT in de muziek, luister naar Kristalnacht met Warspirit, gekrijs uit de helleput van Frankrijk, en horen we die zielige drum-computers aan. Echt evil hoor en vooral haat.


GODLESS NORTH buy it now.


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 30-05-2003 22:27 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

Even een newsflash, ik zag net op het journaal dat jullie vriendjes met de moslims zijn nu, dus alleen nog maar schelden tegen joden nu!! denk erom anders wordt papa Homan boos


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 30-05-2003 22:28 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

quote:
Op 29 mei 2003 21:45 schreef Warrior_of_Odin het volgende:
Wist je dat niet?

Ja dus.

maargoed ik ga nog even lekker een pilsje pakken en buiten zitten. ik reageer morgen wel weer.

Heidenheil!

Zijn ouders zijn trouwens getrouwd in Nijmegen


poepeliedosiejo!
Usericon van poepeliedosiejo!
Posted 30-05-2003 23:23 by poepeliedosiejo! Wijzig reactieProfiel van poepeliedosiejo!Quote dit bericht

Beste oh zo stoere en geweldige warrior of odin....
lees de post van heer Macabre eens. die weer waarover hij praat.


Sabbatic Goat


Warrior_of_Odin
Usericon van Warrior_of_Odin
Posted 05-06-2003 23:58 by Warrior_of_Odin Wijzig reactieProfiel van Warrior_of_OdinQuote dit bericht

quote:
Op 30 mei 2003 23:23 schreef poepeliedosiejo! het volgende:
Beste oh zo stoere en geweldige warrior of odin....
lees de post van heer Macabre eens. die weer waarover hij praat.Gelezen, en met deze politiek correcte scene heeft NSBM dus niks te maken...


Possessedpacman
Signum cornu
Usericon van Possessedpacman
Posted 06-06-2003 0:00 by Possessedpacman Wijzig reactieProfiel van PossessedpacmanQuote dit berichthttp://Old... www.myspace.com/repulsiveslaughter

N00b speaking --> waar staat de NS voor?


Repulsive Slaughter - Guesthouse of Screams gebakken en ingepakt! Check de site


Warrior_of_Odin
Usericon van Warrior_of_Odin
Posted 06-06-2003 0:01 by Warrior_of_Odin Wijzig reactieProfiel van Warrior_of_OdinQuote dit bericht

Nationaal Socialisme


Possessedpacman
Signum cornu
Usericon van Possessedpacman
Posted 06-06-2003 0:05 by Possessedpacman Wijzig reactieProfiel van PossessedpacmanQuote dit berichthttp://Old... www.myspace.com/repulsiveslaughter

quote:
Op 6 juni 2003 0:01 schreef Warrior_of_Odin het volgende:
Nationaal Socialisme


Repulsive Slaughter - Guesthouse of Screams gebakken en ingepakt! Check de site


Voice Of Doom
kotsende chaoot
Usericon van Voice Of Doom
Posted 06-06-2003 0:05 by Voice Of Doom Wijzig reactieProfiel van Voice Of DoomQuote dit bericht

Zijn die bands trouwens ook altijd te laat?


I've got no trust to give, I've got no heart to break, Nothing for me to fucking lose, because I never had a fucking thing


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 06-06-2003 0:06 by Leviathanica Wijzig reactieProfiel van LeviathanicaQuote dit berichthttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

quote:
Op 6 juni 2003 0:01 schreef Warrior_of_Odin het volgende:
Nationaal Socialisme


Dat je trots ben op je land of herkomst is prima, maar helaas gaan sommige mensen daar te ver in.


Iedereen heeft recht op mijn mening.


Warrior_of_Odin
Usericon van Warrior_of_Odin
Posted 06-06-2003 0:15 by Warrior_of_Odin Wijzig reactieProfiel van Warrior_of_OdinQuote dit bericht

wat gaat tever volgens jou dan?


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 06-06-2003 0:55 by Leviathanica Wijzig reactieProfiel van LeviathanicaQuote dit berichthttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

quote:
Op 6 juni 2003 0:15 schreef Warrior_of_Odin het volgende:
wat gaat tever volgens jou dan?Discrimmineren, en er zijn bands die in het hoesje van hun cd zetten dat hun muziek alleen voor het Arische ras is.


Iedereen heeft recht op mijn mening.


Dit topic is 31 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Index / Heavy Metal Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2021 Stichting ZwareMetalen