IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Lekker koken en eten (recepten topic) Vorige pagina | Volgende pagina
she_devil
too true to be true
Usericon van she_devil
Posted 05-04-2006 23:33 by she_devil Profiel van she_devilhttp://shedevil.wiebel.nl

currynoodles

1 paksoi
1 ui
gerookte kip
pakje rode curry van de conimex
romige kokosmelk
cashewnootjes
noedeltjes

Noedeltjes koken
paksoi en de ui roerbakken met de curry mix
noedeltjes er bij
kokosmelk er bij
gerookte kip erbij
nog een beetje roerbakken
cashews er bij





wait for me dragon, we'll meet in the sky


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 05-04-2006 23:34 by mental Profiel van mental

kristus zonde van de smaak van de cola om die nou te verzieken met kip


Fuck the world and fuck you


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 06-04-2006 0:11 by Schaep Profiel van Schaep

Boerenkool met sambal.

Pannenkoeken met chocopasta.


she_devil
too true to be true
Usericon van she_devil
Posted 06-04-2006 0:12 by she_devil Profiel van she_devilhttp://shedevil.wiebel.nl

quote:
Op 6 april 2006 0:11 schreef Schaep het volgende:
Boerenkool met sambal.

Pannenkoeken met chocopasta.

pannenkoeken met chocopasta heb k in mongolie gegeten toen ze eindelijk snapten wat ze met pannenkoekenmeel moesten doen en de augurken er uit haalden


wait for me dragon, we'll meet in the sky


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 06-04-2006 0:15 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 6 april 2006 0:12 schreef she_devil het volgende:
pannenkoeken met chocopasta heb k in mongolie gegeten toen ze eindelijk snapten wat ze met pannenkoekenmeel moesten doen en de augurken er uit haalden




Ik heb het vandaag voor het eerst gegeten, vet lekker!


Immortella
Only the good die young!
Usericon van Immortella
Posted 06-04-2006 16:20 by Immortella Profiel van Immortella

quote:
Op 6 april 2006 0:11 schreef Schaep het volgende:

Pannenkoeken met chocopasta.


Dat heb ik laatst ook gegeten, smaakte helemaal niet verkeerd! De chocopasta werd al door het beslag gedaan, waardoor de pannenkoeken uiteindelijk naar chocoladecake smaakten

'Net' gegeten (goede tip voor een lekkere lunch):

- Bak zelf 2 broodjes af in de oven
- beleg deze met sla en ham (evt ook met een plak kaas)
- bak een omelet (doe hier zelf allerlei verse groenten door zoals: champignons, prei, ui, erwten, etc.. (Evt. een pakje mix voor boerenomelet).
Doe de omelet bovenop de sla/ham/kaas en smullen maar


..."Hate can only create more hate"...


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 06-04-2006 16:21 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 6 april 2006 16:20 schreef Immortella het volgende:
Dat heb ik laatst ook gegeten, smaakte helemaal niet verkeerd! De chocopasta werd al door het beslag gedaan, waardoor de pannenkoeken uiteindelijk naar chocoladecake smaakten


Dat klinkt ook erg goed!

Mijn huisgenoot deed cacao door het beslag, maar de pannenkoeken zagen er raar uit en er zat weinig chocoladesmaak aan.


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 06-04-2006 16:23 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

Ik haal wel es zo'n pak magnetronpannekoeken voor nachtelijke vreetkicks en doe er dan veel chocopasta op. Yummie


Immortella
Only the good die young!
Usericon van Immortella
Posted 06-04-2006 16:23 by Immortella Profiel van Immortella

quote:
Op 6 april 2006 16:21 schreef Schaep het volgende:
Dat klinkt ook erg goed!

Mijn huisgenoot deed cacao door het beslag, maar de pannenkoeken zagen er raar uit en er zat weinig chocoladesmaak aan.


Hm, dan kan je inderdaad gewoon beter Nutella door het beslag gooien (ongeveer een halve á een hele pot). De pannenkoeken smaken dan echt naar chocola en worden iets bruiner dan gewone.

Erg lekker, maar na 2 pannenkoeken zit je dan echt helemaal vol!


..."Hate can only create more hate"...


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-04-2006 16:31 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 6 april 2006 16:21 schreef Schaep het volgende:
Dat klinkt ook erg goed!

Mijn huisgenoot deed cacao door het beslag, maar de pannenkoeken zagen er raar uit en er zat weinig chocoladesmaak aan.


chocola is niet alleen cacao he, wat dacht je van oa suiker


Je moeder.


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 06-04-2006 16:34 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 6 april 2006 16:23 schreef Immortella het volgende:
Hm, dan kan je inderdaad gewoon beter Nutella door het beslag gooien (ongeveer een halve á een hele pot). De pannenkoeken smaken dan echt naar chocola en worden iets bruiner dan gewone.

Erg lekker, maar na 2 pannenkoeken zit je dan echt helemaal vol!


Dat zijn de betere tips, het klinkt goed!

quote:
Op 6 april 2006 16:31 schreef karnivoor het volgende:
chocola is niet alleen cacao he, wat dacht je van oa suiker


Hehe, ik neem aan dat hij er wel meer door heeft gegooid inderdaad.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-04-2006 16:35 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

hasj is ook bruin


Je moeder.


Immortella
Only the good die young!
Usericon van Immortella
Posted 06-04-2006 16:50 by Immortella Profiel van Immortella

quote:
Op 6 april 2006 16:35 schreef karnivoor het volgende:
hasj is ook bruin


Hmmm, hasj-pannenkoeken...


..."Hate can only create more hate"...


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 06-04-2006 16:51 by Schaep Profiel van Schaep

Dan kennen jullie mijn huisgenoot nog niet.


killerbarbie
Usericon van killerbarbie
Posted 06-04-2006 18:14 by killerbarbie Profiel van killerbarbie

Nodig:
300 gram rundvleesreepjes
peterselie
vlinderpasta
1 bakje boursin cuisine 3 pepers
200 gram peultjes
200-250 gram champignons

Doen:
Water aan de kook brengen. Peultjes schoonmaken. Als het water kookt de pasta erin doen en 12 min laten koken (tot het beetgaar is). In een pan wat olie doen en de rundvleesreepjes aanbakken. Dan de peultjes en de champignons erbij doen en lekker laten bakken.
Als de pasta bijna klaar is doe je de cuisine boursin bij het vlees en even door elkaar roeren. Pasta afschudden. Op het laatst peterselie over het vlees en de saus doen.



You suck and that's sad


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 11-04-2006 23:59 by Snaack Profiel van Snaack

Vanaaf een heerschende antipasti-salade gemaakt, ookal zeg ik het zelf.

Eerst een dressing gemaakt van
* olijfolie
* knoflook, bot in stukken gescheurd
* flink verse basilicum
* wat oregano (helaas niet vers..)
* een gesnipperde rode peper, zonder zaadjes
* wat zeezout en versch gemalen peper

De smaken even aan elkaar laten wennen en toen de vroem vroem er doorheen gerost.

* Paprika's geroosterd, ontveld in stukjes geheerscht met een groot stoer mes.
* Kastanjechampignons met wat in stukken gescheurde knoflook, gemalen zeezout en peper in een met knoflook ingewreven ovenschaal "gepoft" in een laagje olijfolie, af en toe overgietende met braadvocht
* in dezelfde schaal zonder afgieten cherrytomaatjes "gepoft" totdat ze bijna uit elkaar spatten, af en toe omscheppen
* in dezelfde schaal (nu in een forse laag braadvocht) een rode ui, in kwarten gehakt en daarna in ringetjes gesneden, kort aan de vernietigende hitte van mijn razende oven blootgesteld. Af en toe omscheppen

Deze nog tamelijk warme groenten gezellig samen in een schaal geflikkerd en overgoten met het braadvocht en de "dressing". (een beetje van de dressing + vocht apart houden) Omscheppen en af laten koelen.

Croutons. Boterhammen (wit bruin, whatever) doordrenken met wat van de dressing, braadvocht, olijfolie, zeezout en peper. Ff onder de gril, in blokjes snijden, klaar.

Voor het opdienen nog wat geroosterde pompoenpitten, pijnboompitten, zonnebloempitten en de zelfgeheerschte croutons er doorheen, jummie!


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 12-04-2006 1:05 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

quote:
Op 11 april 2006 23:59 schreef Snaack het volgende:
* knoflook, bot in stukken gescheurd



Maar klinkt idd jummie ja!!

Ik bak mn saucijzen met veel peper en zout in veel boter en veel chilisaus


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 12-04-2006 1:08 by Schaep Profiel van Schaep

Bakken in chilisaus?

Werkt dat?


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 12-04-2006 1:09 by Snaack Profiel van Snaack

Hehe

Volgende keer knal ik er nog geroosterd/ gecarameliseerd fruit doorheen, denk ik zo. Sinaasappel, limoen. Ja, marineren in aceto balsamico en dan onder de vlammen

Ow, en aardbeien, ook gemarineerd aceto balsamico, peper er op!

Lekker prutsen in de keuken!

Damned, heb nu alweer zin om te coken!

[Dit bericht is gewijzigd door Snaack op 12-04-2006 1:11]


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 28-04-2006 10:34 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Ben bezig om een heerschende spaghetti inelkaar te flansen. Dat de keuken een smeerboel word is bijzaak...


spelfout weggehaald...


chaoss
UNITY!
Usericon van chaoss
Posted 28-04-2006 10:46 by chaoss Profiel van chaoss

is er een manier om te roosteren op een gasfornuis (ik verder niks anders en om nu een kampvuurtje te gaan bouwen in me huiskamer lijkt mij ook geen succes)? Ik wil namelijk graag aubergine met champginons en kip gaan maken, maar daarvoor moet ik de aubergine roosteren (althans, volgens het recept dan).


don't fuck the system, change it


Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 28-04-2006 10:59 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

Gewoon in 't vuur gooien en anders met een grilpan lijkt me.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 28-04-2006 11:20 by Snaack Profiel van Snaack

grilpan ja, eventueel in een droge pan..

of onder de grill van je oven natuurlijk.


chaoss
UNITY!
Usericon van chaoss
Posted 28-04-2006 11:30 by chaoss Profiel van chaoss

hmz.. niet aan gedacht... Moet ik even kijken of ik genoeg geld heb voor een grillpan, maar dat terzijde.


don't fuck the system, change it


Creepmime
Thus spake Zarathustra.
Usericon van Creepmime
Posted 28-04-2006 11:54 by Creepmime Profiel van Creepmime

Of buiten een vuurtje maken het is toch mooi weer.


Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen