IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Lekker koken en eten (recepten topic) Vorige pagina | Volgende pagina
IJsregen
Usericon van IJsregen
Posted 06-08-2006 21:13 by IJsregen Profiel van IJsregen

Jahee, copy past!
Maar dat wil wel, gewoon in de breedte open snijden! Doen vriendinnen van me met kaas ipv uitjes ertussen.

[Dit bericht is gewijzigd door IJsregen op 06-08-2006 21:14]


Disko Disko Partizani


IJsregen
Usericon van IJsregen
Posted 06-08-2006 21:21 by IJsregen Profiel van IJsregen

Of hij bedoelt "Doe de uitjes erbij in de pan", lijkt me eerder. Raar volk.


Disko Disko Partizani


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 13-08-2006 14:41 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Vraag:

Uit welke kruiden bestaat gyroskruiden? De planning voor vannaaf is dus gyros, maar ik ben vergeten de kruiden te kopen en hoop dat ik met de wel aanwezige kruiden zelf zoiets in elkaar kan draaien.

En nee, ik kan het met google niet vinden. Ik tenminste niet. En tenminste niet meer als:

46,6% specerijen, 34% zout, 15% smaakversterker, knoflook- en uienpoeder.

Maar ja, specerijen.

[Dit bericht is gewijzigd door Oud Vuil op 13-08-2006 14:44]



XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 13-08-2006 15:20 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 13 augustus 2006 14:41 schreef Oud Vuil het volgende:
Vraag:

Uit welke kruiden bestaat gyroskruiden?


https://www.vanderpigge.nl/index.php?crn=63&rn=1537&action=show_detail&PHPSESSID=5a4aac0c5b9491a62e7a2c60de9f316a


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 13-08-2006 16:17 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Verrek!

Bedankt!



Bintmeister
Usericon van Bintmeister
Posted 13-08-2006 16:22 by Bintmeister Profiel van Bintmeister

Heeft er iemand toevallig een recept voor Tsa Sieuw?


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 13-08-2006 16:39 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

quote:
Op 13 augustus 2006 16:22 schreef Bintmeister het volgende:
Heeft er iemand toevallig een recept voor Tsa Sieuw?


Kerol, haal dat gewoon bij het plaatselijke spleetogenrestaurant. Dat kan je volgens mij zelf nooit zo lekker maken. Je schrijft het overigens als cha siew


spelfout weggehaald...


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 13-08-2006 17:23 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 13 augustus 2006 16:22 schreef Bintmeister het volgende:
Heeft er iemand toevallig een recept voor Tsa Sieuw?


*zucht*

Leer eens omgaan met google.

http://chinesefood.about.com/od/pork/r/charsiu.htm komt denk ik redelijk in de buurt?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Ethereal
Rawr.
Usericon van Ethereal
Posted 13-08-2006 20:19 by Ethereal Profiel van Etherealhttp://www.captainalbatross.nl

Tijdens mijn vakantie een zwaaaaaar heerschende salade gehad van tonijn, rode ui, tomaat, olijfolie en zeezout.. Supersimpel en superlekker!


Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread.


stoomfiets
HELEMAAL WAUS
Usericon van stoomfiets
Posted 13-08-2006 21:47 by stoomfiets Profiel van stoomfiets

quote:
Op 29 juli 2006 17:11 schreef Burzum het volgende:
Ik ben vaste klant daar en kom er minimaal 3x p week


de meerpaal FTW die gast daar is een ex vietcong soldaat dus hij weet wel wat frituren is


I am the 1%.


Bintmeister
Usericon van Bintmeister
Posted 14-08-2006 11:36 by Bintmeister Profiel van Bintmeister

quote:
Op 13 augustus 2006 16:39 schreef varanus het volgende:
Kerol, haal dat gewoon bij het plaatselijke spleetogenrestaurant. Dat kan je volgens mij zelf nooit zo lekker maken. Je schrijft het overigens als cha siew


haha, ik kook liever zelf, maar af en toe wat halen is wel sneller ja

Wat betreft de schrijfwijze, beide zijn correct


Bintmeister
Usericon van Bintmeister
Posted 14-08-2006 11:40 by Bintmeister Profiel van Bintmeister

quote:
Op 13 augustus 2006 17:23 schreef XXL het volgende:
*zucht*

Leer eens omgaan met google.

http://chinesefood.about.com/od/pork/r/charsiu.htm komt denk ik redelijk in de buurt?


komt redelijk in de buurt denk ik.

En ik prefereer geteste recepten van anderen boven obsure internet recepten


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 23-08-2006 16:24 by Smoochy Profiel van Smoochy

Vanvond Rode kool met appel, aardappelpuree zelf maken natuurlijk. Wilde zalm, Chippolatapudding.


SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


IJsregen
Usericon van IJsregen
Posted 29-08-2006 19:13 by IJsregen Profiel van IJsregen

Super lekker gegeten vanavond:

Benachin - Gambiaans natuurlijk

1 - 2 eetlepels pindaolie
2 uien, fijngehakt
1 - 2 teentjes knoflook
12 peperkorrels, geplet
250 g vlees of witvis, in blokjes gesneden
1 eetlepel tomatenpuree
2,5 dl kippe- of groentebouillon
1 theelepel chilipoeder of wat Tabasco
zout
250 g rijst
het sap van 1 citroen


- EEN SELECTIE VAN OF AL DEZE GROENTEN:
1 aubergine, in dobbelsteentjes gesneden
250 g witte kool, fijngehakt
250 g pompoen of raap, in dobbelsteentjes gesneden
250 g courgettes, in plakjes gesneden
4 okra's, in plakjes gesneden

Verhit de olie in een grote pan en fruit de uien, de uitgeperste knoflook en peperkorrels tot de uien goudbruin zijn. Schep het vlees of de vis en de groenten erdoor.
Voeg de tomatenpuree, wat zout, de bouillon en de chilipoeder of wat Tabasco toe, breng het geheel aan de kook en laat het gerecht zachtjes gaar worden. Als u vis gebruikt, kunt u deze 10 tot 20 minuten, samen met de groenten bereiden, maar als u vlees gebruikt, zult u een bereidingstijd van 1? tot 2 uur nodig hebben. Bereid het vlees eerst zonder groenten, doe deze erbij en laat het geheel 20 minuten zachtjes doorkoken.
Schep de groenten, het vlees of de vis uit de pan en houd deze warm.
Laat de saus iets afkoelen en roer de rijst en 500 ml water erdoor.
Breng het geheel aan de kook en laat de rijst 20 tot 30 minuten zachtjes doorkoken - voeg eventueel wat extra water toe.
Schep de rijst op een warme schaal en garneer met de groenten, vlees of vis. Besprenkel het geheel met citroensap en dien direct op.

4 - 6 personen


We hebben er zelf qua groentes alleen kool in gedaan omdat we van de andere dingen niet zo houden. Maar was heeeerlijk weer.

[Dit bericht is gewijzigd door IJsregen op 29-08-2006 19:14]


Disko Disko Partizani


trol
Usericon van trol
Posted 29-08-2006 19:19 by trol Profiel van trolhttp://www.dimensional-psychosis.com

KLinkt verdomd goed!!


Nu in de oven hebbende:
Spinazie feta ovenschotel

350 gr gehakt rul bakken.
450 gr Aardappelschijfjes, 450 gr verse bladspinazie, halve liter melk, half bakje kerstomaatjes en 5 gesneden zongedroogde tomaten erbij pleuren met wat fijne knor ovenschotel saus.

Alles laten koken en in een ovenschaal pleuren en bovenop rest van de kerstomaatjes en 150 gr fetablokjes.

45 minuten in de oven.

Ben benieuwd zometeen hhehehehe


IJsregen
Usericon van IJsregen
Posted 29-08-2006 20:20 by IJsregen Profiel van IJsregen

En dat ook!
Al geprobeert? Lijkt me ook niet erg moeilijk, en ik HOUD van feta!


Disko Disko Partizani


Babylon
De enige echte
Usericon van Babylon
Posted 29-08-2006 20:21 by Babylon Profiel van Babylon

Wat is feta dan? Klinkt vies ..


zo kan ie wel weer


IJsregen
Usericon van IJsregen
Posted 29-08-2006 20:23 by IJsregen Profiel van IJsregen

Griekse kaas.



Vond het nooit echt tof ofzo, maar lust het nu wel graag.


Disko Disko Partizani


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 29-08-2006 20:34 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

quote:
Op 13 augustus 2006 21:47 schreef stoomfiets het volgende:
de meerpaal FTW die gast daar is een ex vietcong soldaat dus hij weet wel wat frituren is




Against God and Government


Snoodaerdt
1,2,3,4... Rugmergtering!
Usericon van Snoodaerdt
Posted 29-08-2006 20:37 by Snoodaerdt Profiel van Snoodaerdt

quote:
Op 29 augustus 2006 20:23 schreef IJsregen het volgende:
Griekse kaas.



Vond het nooit echt tof ofzo, maar lust het nu wel graag.




Member of the iso-betawuste crew!!


Babylon
De enige echte
Usericon van Babylon
Posted 29-08-2006 20:38 by Babylon Profiel van Babylon

quote:
Op 29 augustus 2006 20:23 schreef IJsregen het volgende:
Griekse kaas.



Vond het nooit echt tof ofzo, maar lust het nu wel graag.


Aja nu je het zegt! Ik las het als f?ta ipv f?ta. Geen idee hoe het smaakt verder


zo kan ie wel weer


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 29-08-2006 20:39 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 29 augustus 2006 20:38 schreef Babylon het volgende:
Ik las het als f?ta ipv f?ta.


Ik ook man!


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 29-08-2006 20:41 by Iskariot Profiel van Iskariot

In salade is het wel lekker of op brood, los niet zo


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 29-08-2006 20:43 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

Kopkaas!!


Babylon
De enige echte
Usericon van Babylon
Posted 29-08-2006 20:44 by Babylon Profiel van Babylon

quote:
Op 29 augustus 2006 20:39 schreef Schaep het volgende:
Ik ook man!


GRM#*(#BL waarom maakt ie er nu vraagtekens van


zo kan ie wel weer


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen