IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Lekker koken en eten (recepten topic) Vorige pagina | Volgende pagina
karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 12-03-2007 21:45 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

ik probeer het vaak zat maar nee, zolang ik kook, komt er niks pittigs in

daarnaast vind ik de smaak van peper ook niks toevoegen, nog een reden


Je moeder.


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 12-03-2007 21:47 by M. Profiel van M.

Nou ja, als het je al bij frikadellen gebeurt zoals je zelf zegt lijkt het me dat je alle koriander, komijn, paprikapoeder, basilicum, oregano, knoflook, sjalotjes, basically ELKE smaakmaker de deur uit moet smijten. Rijst met zout FTW?


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 12-03-2007 21:49 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

Ik wil die Wasabi ook wel eens proberen, ik ben gek op pittig en heet voedsel. Maarre, waar kun je dat het beste bij serveren. Ik eet nl geen japans oid. Dus kan het ook gewoon bij een vleesgerecht?


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 12-03-2007 21:52 by M. Profiel van M.

quote:
Op 12 maart 2007 21:49 schreef Wansmaak het volgende:
Ik wil die Wasabi ook wel eens proberen, ik ben gek op pittig en heet voedsel. Maarre, waar kun je dat het beste bij serveren. Ik eet nl geen japans oid. Dus kan het ook gewoon bij een vleesgerecht?

Weet ik niet. Als ik je post lees denk ik "euh, waarom zou je geen Japans eten? Japans eten heerscht!!", maar goed.

Maar ja, geen japans. Moeilijke meneer... Ik zou zeggen koop eens een stuk tonijn bij de visboer (of tonijnsteak bij de supermarkt, maar bij een goede visboer is beter). Snij een stukkie tonijn af (gewoon rauw), doe er een mespuntje wasabi op en eet .

[Dit bericht is gewijzigd door M. op 12-03-2007 21:53]


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 12-03-2007 21:55 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

Ik ben niet zo van de koud ende rauw.

Maarre, alleen vis? Want ik ben ook niet zo van de vis. Ja, een lekkerbekkie en een broodje paling, maar verder niet echt.


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 12-03-2007 21:56 by M. Profiel van M.

Tja je maakt het wel moeilijk natuurlijk.

Jij als avontuurlijke geest zou natuurlijk gehaktballen in wasabisaus kunnen proberen. Daar mag jij dan weer iets over posten haha.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 12-03-2007 21:59 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

Fuck, dat klinkt goed!


Hou dit topic maar in de gaten.


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 12-03-2007 22:18 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

haha dat zal lekker worden... :s

doop dr es een stukje kaas in eerst ofzo


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 12-03-2007 22:23 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 12 maart 2007 21:55 schreef Wansmaak het volgende:
Ik ben niet zo van de koud ende rauw.

Maarre, alleen vis? Want ik ben ook niet zo van de vis. Ja, een lekkerbekkie en een broodje paling, maar verder niet echt.


Biefstuk kan ook wel.


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 12-03-2007 22:26 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

Eerst maar eens dat spul kopen en dan verzin ik wel wat, hehe.


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


spectre
Usericon van spectre
Posted 13-03-2007 1:11 by spectre Profiel van spectre

quote:
Op 12 maart 2007 21:59 schreef Wansmaak het volgende:
Fuck, dat klinkt goed!


Hou dit topic maar in de gaten.
Wim, ik gaf je nog wel een mooi recept jongen, je stelt me teleur


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Mikeee
whiskypedia
Usericon van Mikeee
Posted 13-03-2007 6:17 by Mikeee Profiel van Mikeee

quote:
Op 12 maart 2007 21:56 schreef M. het volgende:
Tja je maakt het wel moeilijk natuurlijk.

Jij als avontuurlijke geest zou natuurlijk gehaktballen in wasabisaus kunnen proberen. Daar mag jij dan weer iets over posten haha.

Wasabi door het gehakt kneden ook goed of verliest het smaak/kracht tijdens het bakken?



Mikeee
whiskypedia
Usericon van Mikeee
Posted 13-03-2007 6:20 by Mikeee Profiel van Mikeee

quote:
Op 12 maart 2007 21:20 schreef M. het volgende:

Ik vind habañero's, Mme Jeannettes of zelfs groene chillies erger eigenlijk.

OOOOOhhhh...
Die eet ik wel eens rauw bij mams (en wát heerscht dat!) dus met dat wasabi zit het wel goed.



spectre
Usericon van spectre
Posted 13-03-2007 10:54 by spectre Profiel van spectre

Wasabi is een hele andere scherpte in vergelijk met pepers hoor! Het spul werkt op andere plekken lijkt het wel, het trekt bij mij door mijn neus.


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Illusione
Boeiend!
Usericon van Illusione
Posted 13-03-2007 10:55 by Illusione (Speciaal lid) Profiel van Illusione

Inderdaad. Denk meer aan de scherpte van goede mosterd, maar dan vele, vele malen scherper.


[Deze realiteit is gemodereerd door Illusione op 28 juni 2009] 'I'm sorry, Wendy, but I just don't trust anything that bleeds for four days and doesn't die.'


Mikeee
whiskypedia
Usericon van Mikeee
Posted 13-03-2007 11:40 by Mikeee Profiel van Mikeee

Ah. Van het type "hoest-, nies- en traanbui"



Illusione
Boeiend!
Usericon van Illusione
Posted 13-03-2007 11:57 by Illusione (Speciaal lid) Profiel van Illusione

Tranen met tuiten, I tell you.. maar dat maakt het wel juist zo lekker! Damn, ik ga deze week weer eens een steak scoren, die rare bakken en dan een laag wasabi erop.. Nu al zin in!


[Deze realiteit is gemodereerd door Illusione op 28 juni 2009] 'I'm sorry, Wendy, but I just don't trust anything that bleeds for four days and doesn't die.'


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 13-03-2007 12:06 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 13 maart 2007 10:55 schreef Illusione het volgende:
Inderdaad. Denk meer aan de scherpte van goede mosterd, maar dan vele, vele malen scherper.


Dat komt omdat de stof die door mosterdzaadjes aangemaakt wordt, hetzelfde is als dat door mierikswortel aangemaakt wordt.

Scherp in de zin van peper is ook niet echt de juiste benoeming, deze stof werkt namelijk minder op de tong en veel meer op de ogen en neusholtes.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 13-03-2007 12:10 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

Is het veel scherper dan de grove mosterd van de aldi? Want die trek ik nog wel, maar het moet niet veel gekker worden



Snaack
Usericon van Snaack
Posted 13-03-2007 12:15 by Snaack Profiel van Snaack

Dat is niks jongen. Weleens écht pittige Engelse mosterd op?


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 13-03-2007 12:22 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

Nope, en zo te horen hoef ik dat wasabi dus ook niet te proberen hehe



Mikeee
whiskypedia
Usericon van Mikeee
Posted 13-03-2007 12:40 by Mikeee Profiel van Mikeee

quote:
Op 13 maart 2007 12:15 schreef Snaack het volgende:
Dat is niks jongen. Weleens écht pittige Engelse mosterd op?

Jazeker!! Heersend spul dat. Jammerlijk alleen tegengekomen in een Carrefour in Bels.



spectre
Usericon van spectre
Posted 13-03-2007 12:43 by spectre Profiel van spectre

quote:
Op 13 maart 2007 12:10 schreef Kramy het volgende:
Is het veel scherper dan de grove mosterd van de aldi? Want die trek ik nog wel, maar het moet niet veel gekker worden
Hahaha, nee. Dat is als zoete honing in vergelijking met wasabi


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 13-03-2007 18:26 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 13 maart 2007 12:10 schreef Kramy het volgende:
Is het veel scherper dan de grove mosterd van de aldi?


Bah wat is dat ranzig zeg.


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 13-03-2007 18:43 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

quote:
Op 13 maart 2007 18:26 schreef MMayo het volgende:
Bah wat is dat ranzig zeg.


Grove mosterd op een broodje frikandel.. heerlijk!

Okay okay, ik zal jullie culinaire topic verder maar niet meer verkloten



Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen