IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Motorbendes, liquidaties, Holleeder, ontvoeringen, afpersingen, intimidaties [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 22-01-2013 14:50 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Nouja aan Chernobyl kun je wel zien dat het meeste leven er toch niet zoveel last van heeft. Vooral langdurig lage stralings niveau's zijn sterk overschat door de oude modellen. Natuurlijk speelt die microevolutie maar gewoon aanpassing binnen een individu spelen mee. Zo zijn muisjes na 6 weken chernobylkamp een stuk resistenter tegen DNA schade. Straling is opzich niet zo bijzonder, de natuur heeft er al aardig wat mechanismen tegen.

In chernobyl zie je in iedergeval dat een kernramp nog altijd beter is voor de biodiversiteit dan de gewone aanwezigheid van mensen.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 22-01-2013 14:59 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 22 januari 2013 14:50 schreef ElitE het volgende:
Nouja aan Chernobyl kun je wel zien dat het meeste leven er toch niet zoveel last van heeft. Vooral langdurig lage stralings niveau's zijn sterk overschat door de oude modellen. Natuurlijk speelt die microevolutie maar gewoon aanpassing binnen een individu spelen mee. Zo zijn muisjes na 6 weken chernobylkamp een stuk resistenter tegen DNA schade. Straling is opzich niet zo bijzonder, de natuur heeft er al aardig wat mechanismen tegen.

In chernobyl zie je in iedergeval dat een kernramp nog altijd beter is voor de biodiversiteit dan de gewone aanwezigheid van mensen.


Zeker, als we het op het niveau van leven bekijken is er nauwelijks reden tot vrees. Ik denk dat wanneer op een dag alle kerncentrales ontploffen, alle kernbommen worden gegooid en er ook nog wat astroiden neerploffen er zelfs dan nog leven zal zijn (de mens niet meer natuurlijk) en over een zeer lange tijd weer een heel divers biodiversiteit aanwezig zal zijn. Wanneer leven er eenmaal is, is het moeilijk weer weg te krijgen (wat sommige bacteriën en beerdiertjes kunnen overleven, dat is niet voor mogelijk te houden)


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 22-01-2013 15:10 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

From Russia wiht love

(uit het Metrokrantje)

Rusland start offensief tegen homo's

Rusland stemt later deze maand over een wetsvoorstel dat homoseksualiteit strenger bestraft. Homo's en lesbiennes die elkaar in het openbaar zoenen zouden zich volgens de nieuwe wet schuldig maken aan illegale homoseksuele propaganda, waar straffen van maximaal 12.000 euro op staan. Openbare evenementen van holebi's, zoals de Gay Pride, zouden verboden worden. Een meerderheid van de Russische bevolking steunt de wet.



Ach, het is nog niet zo erg als in bepaalde Afrikaanse landen, waar de doodstraf geldt voor holebi's.


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 22-01-2013 15:16 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Achterlijke Middeleeuwse praktijken


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-01-2013 17:27 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Wetenschappers noemen het 'cute agression', of agressie uitgelokt door schattige beelden. Psychologiestudenten van de universiteit van Yale vonden een verband tussen het kijken naar foto's van schattige dieren en het verlangen die beestjes te knijpen, op te eten, dood te knuffelen. Een beetje zoals een oma net iets té hard in de kaakjes van een baby knijpt.

Tijdens een congres over sociale psychologie stelden Oriana Aragon en Rebecca Dyer hun bevindingen voor. Hun onderzoek wijst op een connectie tussen beelden van schattige dieren en milde agressie.

"Je ziet het overal", verklaart Aragon. "Je moet maar eens 'so cute I could' ('zo schattig dat ik') intikken in Google. 'Zo schattig dat ik je zou kunnen opeten, je doden, je toetakelen', krijg je als resultaten, allemaal geweld".

Het Filipijnse woord 'gigli' omschrijft de aandrang om iets te knijpen omdat het schattig is, maar in het Engels of het Nederlands bestaat daar geen equivalent voor.

Voor hun studie wierven de onderzoekers 109 deelnemers online en gaven hen de opdracht naar schattige, grappige en neutrale dierenfoto's te kijken. Een 'schattige' foto kan een speelse puppy zijn die zijn tong uitsteekt, een 'neutrale' foto een ouder huisdier dat er minder speels uitziet. Volgens LiveScience gaven de deelnemers de foto's een quotering inzake schattigheid en leukheid en gaven ze ook aan in welke mate ze door het kijken naar de foto's de controle over zichzelf verloren.

Controle kwijt
Volgens de resultaten van hun onderzoek, kregen mensen bij het zien van schattige dieren het verlangen dat dier te knijpen. Sommigen getuigden zelfs de controle te verliezen, in die zin dat ze het dier zo schattig vonden "dat ze er niet mee overweg konden".

Noppenfolie
Het onderzoek van Aragon en Dyer wordt ondersteund door een tweede onderzoek, waarbij deelnemers in een labo reeksen foto's te zien kregen terwijl ze noppenfolie mochten laten knallen. De 90 vrouwen en mannen deden gemiddeld meer noppen knallen tijdens het kijken naar schattige foto's dan tijdens het kijken naar grappige of neutrale beelden.

Meer productiviteit
Eerder onderzoek leidde naar andere besluiten. Vorig jaar peilde de Japanse onderzoeker Hiroschi Nittono naar een verband tussen schattige foto's en productiviteit op de werkvloer. Hij stelde vast dat foto's van schattige dieren de productititeit ten goede komen omdat ze positieve gevoelens aanwakkeren en dus geen negatieve zoals agressie.

Aragon en Dyer verklaren dit als volgt: "Extreme en onverklaarbare geluksgevoelens bij het zien van schattige dieren worden vaak afgevlakt door bij zichzelf negatieve gevoelens zoals agressie op te wekken".

Wie zich, terecht wellicht, afvraagt of je 'schattigheid' wetenschappelijk kan meten: dat kan. Onafhankelijk onderzoek naar wat iets 'schattig' maakt, legt de schattigheidsfactor vast in eigenschappen als grote ogen, grote kaken en een groot voorhoofd. Dat maakt dat babypanda's gezien worden als de schattigste dieren.


signature


SQT
Usericon van SQT
Posted 23-01-2013 19:01 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

Ex-PVV'er dacht dat lekken mocht

Het Haagse raadslid Arnoud Van Doorn wist niet dat het lekken van geheime stukken strafbaar is. Dat zei hij in een interview met Omroep West. De oud-PVV'er werd gisteren opgepakt.

Hij had zijn pasje van het stadhuis aan een journalist gegeven en verteld waar die geheime stukken kon vinden over de mogelijke miljoenenaankoop van het World Forum. Van Doorn stapt niet op als raadslid. Wel zal hij excuses aanbieden.

De politie onderzocht Van Doorn al voor de verkoop van drugs aan minderjarigen. Van Doorn zegt dat hij de drugshandel onderzocht. De PVV zette Van Doorn in 2011 uit de fractie na budgetperikelen.



Dying Embrace
Usericon van Dying Embrace
Posted 23-01-2013 20:20 by Dying Embrace Profiel van Dying Embrace


Klachten over 'sm-huisjes' in recreatiepark

IJHORST - Meerdere eigenaren van vakantiehuisjes in recreatiepark 't Veldhuijs in IJhorst hebben overlast van zogenoemde sm-huisjes in het park en hebben dit in een brief bij de gemeente Staphorst aangekaart.

Dat bevestigde de gemeente woensdag.

De sm-activiteiten vinden al 3 jaar in een chalet in het park plaats. Vorig jaar maakten andere huiseigenaren hier ook al bezwaar tegen. Toen ging het echter om één huisje.

De gemeente Staphorst onderzoekt momenteel of sadomasochisme (sm) binnen het bestemmingsplan (recreatie) valt. ''Zo niet, dan moet het stoppen of leggen we een dwangsom op", aldus een woordvoerder.

Door: ANP / Nu.nl


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-01-2013 20:34 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

klagen hoort bij SM, anders is het gewoon seks


signature


ErikS
Parker hoer
Usericon van ErikS
Posted 23-01-2013 21:30 by ErikS Profiel van ErikS

Dus je aan het kruis laten nagelen uit vrije wil is okee, maar als je gewoon een stevige klap voor de kont wil is het ineens heel erg fout?

Rare meneren en mevrouwen, die Staphorsters.


Als je bij Brigade M hebt gespeeld ben je gewoon een gore kutnazi. En als je zaken doet met zo'n knurft ben je ook een gore kutnazi. En als je dat normaal vind, nou ja, vul zelf maar in...


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 24-01-2013 9:38 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Is dat toevallig ook een Landalpark? Kan ik mijn kinderen mooi een rode bal in de mond steken als ze te veel zagen.


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 24-01-2013 10:25 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Jongeren op het matje na gooien met sneeuwbal

In Antwerpen heeft een agent een pv uitgeschreven omdat enkele jongeren een sneeuwbal naar zijn wagen gegooid hadden. De jongeren ontlopen een boete, maar het jeugdinterventieteam van de politie zal bij hen thuis op gesprek komen.
Op een pleintje in Berchem waren enkele jongeren zich in de sneeuw aan het amuseren. Een van hen wierp een sneeuwbal naar een voorbijrijdende wagen. "Die sneeuwbal belandde tegen het rechterachterwiel", getuigt een van de jongeren op de regionale zender ATV.

In de auto bleek een agent te zitten. Die stapte uit en eiste de identiteitskaarten van alle jongeren. "Hij zei dat hij er alles aan zou doen opdat we een maximale boete zouden krijgen", zeggen de jongeren.

Tot een boete komt het niet, maar het jeugdinterventieteam van de Antwerpse politie zal bij de jongeren thuis op gesprek komen. Dat vinden de jongeren overdreven. "Tegenwoordig is het blijkbaar verboden om nog plezier te maken", zegt een van hen in de reportage.

De Antwerpse politie wil volgens de regionale media niet ingaan op de zaak, maar zegt wel dat de agent de situatie als gevaarlijk beoordeelde en dat de jongeren "blij mogen zijn dat ze er met een gesprek van afkomen".

Dat wiel had er maar eens moeten afgerukt worden door die sneeuwbal


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


BenKnuckles
Bencore
Usericon van BenKnuckles
Posted 24-01-2013 10:27 by BenKnuckles (Speciaal lid) Profiel van BenKnuckles

Iemand is een kutwinter aan het doorgaan


I'm lifted troop, you can bring your wack-ass crew


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 24-01-2013 10:58 by Mark Profiel van Mark

quote:
Op 23 januari 2013 17:27 schreef Hypnos het volgende:
Wetenschappers noemen het 'cute agression', of agressie uitgelokt door schattige beelden. Psychologiestudenten van de universiteit van Yale vonden een verband tussen het kijken naar foto's van schattige dieren en het verlangen die beestjes te knijpen, op te eten, dood te knuffelen. Een beetje zoals een oma net iets té hard in de kaakjes van een baby knijpt.


Volgens mij hebben die lui iets te vaak 'Of mice and men' gelezen.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Nyghtslave
Certified Vinylwhore
Usericon van Nyghtslave
Posted 24-01-2013 13:22 by Nyghtslave Profiel van Nyghtslave



Black seeds of bunny!


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 24-01-2013 16:04 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 24 januari 2013 13:22 schreef Nyghtslave het volgende:
WTF...

http://www.metalmouth.net/2013/01/evisorax-guitarist-viciously-attacked-and-left-unconscious-in-road/


Hups, foto van de vermeende daders inclusief namen op internet gooien!


Boeiender


ErikS
Parker hoer
Usericon van ErikS
Posted 24-01-2013 16:14 by ErikS Profiel van ErikS

quote:
Op 24 januari 2013 16:04 schreef MR. N het volgende:
Hups, foto van de vermeende daders inclusief namen op internet gooien!


Of impliceren dat het wel weer een bepaalde bevolkingsgroep is geweest.


Als je bij Brigade M hebt gespeeld ben je gewoon een gore kutnazi. En als je zaken doet met zo'n knurft ben je ook een gore kutnazi. En als je dat normaal vind, nou ja, vul zelf maar in...


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 24-01-2013 18:12 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 24 januari 2013 16:14 schreef ErikS het volgende:
Of impliceren dat het wel weer een bepaalde bevolkingsgroep is geweest.


Ook dat. Die Belgen ook altijd...


Boeiender


Dying Embrace
Usericon van Dying Embrace
Posted 24-01-2013 23:22 by Dying Embrace Profiel van Dying Embrace


Turkse beweging vindt LEGO-paleis racistisch

AMSTERDAM - Een Oostenrijkse groep islamitische Turken vindt het LEGO-paleis van Jabba the Hutt uit de Star Wars-serie racistisch. Het bouwwerk lijkt volgens de Turken te veel op de Hagia Sophia Moskee in Istanbul.

Dat schrijft Daily Mail woensdag. In een statement laat de groep weten excuses te willen van de Deense speelgoedfabrikant vanwege 'culturele belediging'.

De groep heeft volgens de krant al laten weten rechtszaken tegen LEGO voor te bereiden in Oostenrijk, Duitsland en Turkije.

Naast het paleis zijn de Turken ook kwaad op het legendarische Star Wars-personage Jabba the Hut. Ze vinden dat het poppetje Oosterlingen en Aziaten voor schut zet.

Rechtzaken


LEGO lijkt zich niet te druk te maken om de klachten. Katharina Sasse van het bedrijf zegt dat de LEGO Star Wars-serie niet is gebaseerd op echte mensen of bouwwerken.

"En al helemaal niet op de moskee die nu genoemd wordt. Bovendien komen de karakters uit de Star Wars-films, die hebben wij ook niet bedacht. We vinden het vervelend voor de Turkse gemeenschap, maar we hebben niets bewust nagemaakt of bespot."

Door: NU.nl/WTF.nl



Kneuzen.


ErikS
Parker hoer
Usericon van ErikS
Posted 24-01-2013 23:26 by ErikS Profiel van ErikS

Is de vorige Jabba the Hutt set ook racistisch, of alleen deze?


Als je bij Brigade M hebt gespeeld ben je gewoon een gore kutnazi. En als je zaken doet met zo'n knurft ben je ook een gore kutnazi. En als je dat normaal vind, nou ja, vul zelf maar in...


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 24-01-2013 23:31 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Geniaal, het enige dat er vaag op lijkt is de koepel, maar dat stuk van de Haga Sophia is van de oorspronkelijke christelijke kerk. :')


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 25-01-2013 11:01 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Interessant nieuws voor de Vlamingen die wat extra's willen verdienen


De voorraad sperma van de vruchtbaarheidskliniek van de KU Leuven dreigt op te raken. De universiteit vraagt daarom mannen, en nadrukkelijk studenten en personeel, om een zaaddonatie, meldt de VRT.

Sinds vorig jaar zijn ook lesbische koppels welkom in het centrum. Dat is een van de belangrijkste redenen dat het aantal aanvragen voor fertiliteitsbehandelingen snel stijgt.

Volgens hoogleraar D'Hooghe wordt er overlegd met de ethische commissie van het ziekenhuis. Doel is om de mogelijkheid van zaaddonaties beter onder de aandacht te brengen van met name studenten en universiteits- en ziekenhuispersoneel.

Vergoeding

De Belgische universiteit is alleen geïnteresseerd in mannen tussen 21 en 45 jaar. Donoren krijgen een vergoeding van 50 euro per keer.

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 25-01-2013 11:02]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 25-01-2013 11:27 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Een teletrio. een trio op afstand, sexy hoor.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 25-01-2013 12:20 by XXL Profiel van XXL


Gepubliceerd:
Laatste update:
25 januari 2013 12:07
25 januari 2013 12:14

Vrachtwagens zijn zelden oorzaak van files
DEN HAAG - Minder dan 1 procent van de files op hoofdwegen wordt veroorzaakt door vrachtwagens.

Dat blijkt uit fileregistraties van Rijkswaterstaat. Minister Melanie Schultz van Infrastructuur heeft dat vrijdag aan de Tweede Kamer geschreven.

Bij ongeveer een kwart van deze files is sprake van ongelukken met vrachtverkeer, meldt Schultz. Bij de overige incidenten gaat het om bijvoorbeeld vrachtwagens die gestrand zijn met pech.

Lang

Files die ontstaan door incidenten met vrachtwagens komen dus weliswaar weinig voor, maar ze zijn naar verhouding wel lang. Ook duurt het relatief lang voor ze zijn opgelost.

Schultz laat verder weten dat bij ongelukken met vrachtwagens de nationaliteit van de chauffeur geen rol speelt.

Dat blijkt volgens haar uit een rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid heeft ook geen aanwijzingen gevonden dat het met de rijvaardigheid van chauffeurs uit Midden- en Oost-Europa slechter is gesteld dan met die van hun Nederlandse collega's, aldus de minister.
Door: ANP



Kom d'r maar in, Mr N.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 25-01-2013 12:27 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 25 januari 2013 12:20 schreef XXL het volgende:
Gepubliceerd:
Laatste update:
25 januari 2013 12:07
25 januari 2013 12:14

Vrachtwagens zijn zelden oorzaak van files
DEN HAAG - Minder dan 1 procent van de files op hoofdwegen wordt veroorzaakt door vrachtwagens.

Dat blijkt uit fileregistraties van Rijkswaterstaat. Minister Melanie Schultz van Infrastructuur heeft dat vrijdag aan de Tweede Kamer geschreven.

Bij ongeveer een kwart van deze files is sprake van ongelukken met vrachtverkeer, meldt Schultz. Bij de overige incidenten gaat het om bijvoorbeeld vrachtwagens die gestrand zijn met pech.

Lang

Files die ontstaan door incidenten met vrachtwagens komen dus weliswaar weinig voor, maar ze zijn naar verhouding wel lang. Ook duurt het relatief lang voor ze zijn opgelost.

Schultz laat verder weten dat bij ongelukken met vrachtwagens de nationaliteit van de chauffeur geen rol speelt.

Dat blijkt volgens haar uit een rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid heeft ook geen aanwijzingen gevonden dat het met de rijvaardigheid van chauffeurs uit Midden- en Oost-Europa slechter is gesteld dan met die van hun Nederlandse collega's, aldus de minister.
Door: ANP



Kom d'r maar in, Mr N.


Doen we!

Er is dus gekeken naar de ongelukken en pechgevallen, niet naar het effect van inhalende vrachtwagens, die een golfbeweging van vertraging teweegbrengen die een file kunnen veroorzaken.

Zo goed?


Boeiender


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 25-01-2013 12:29 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

Nou... Ongelukken, pechgevallen en ??. Het krantenartikel laat nog wat ruimte voor speculatie over


I wish I was a butterfly


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen