IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 20 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Auteur:
Topic : Formule 1 seizoen 2002 en nieuwtjes voor 2003 Vorige pagina | Volgende pagina
Nix
Usericon van Nix
Posted 12-05-2002 16:18 by Nix Wijzig reactieProfiel van NixQuote dit bericht

Lekker aardig...
*ik hoop dat je een been breekt*


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 12-05-2002 16:20 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

achj ja is voor jos he, bedoel en dat been dat heelt snel genoeg.


Fire
Usericon van Fire
Posted 12-05-2002 16:20 by Fire (Bestuurslid stichting) Wijzig reactieProfiel van FireQuote dit berichthttp://www.gratix.nl

geen slowchat graag.



ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 12-05-2002 16:23 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

duidelijk geen f1 gekeken wanneer sato au heeft betekend dit rentree voor onze jos.
dis geen slowchat dit is het gesoprek van de dag, onze hoop, de hoop van de f1 dat het weer spannend gaat worden. die moederators moetyen zich soms wat meer gaan interesseren voor een onderwerp voordat ze weer eens onterecht hun mening eruit poepen


Fire
Usericon van Fire
Posted 12-05-2002 16:25 by Fire (Bestuurslid stichting) Wijzig reactieProfiel van FireQuote dit berichthttp://www.gratix.nl

grapjas, ik en geen race kijken

Maar euh.. Er is nooit iets zeker over Jos, alleen dat hij diverse rechtzaken heeft lopen, tegen Arrows. Ik verwacht zelf niet dat jos dit jaar nog een keer in een stoeltje komt. Volgens mij is meneer mol een beetje te enthousiast.



roodkapje
Usericon van roodkapje
Posted 12-05-2002 16:44 by roodkapje Wijzig reactieProfiel van roodkapjeQuote dit bericht


(fire, ik reageer op jouw )


My shadow follows me everywhere I go. Please take it away, 'cause I wanna go Alone...


Fire
Usericon van Fire
Posted 12-05-2002 16:45 by Fire (Bestuurslid stichting) Wijzig reactieProfiel van FireQuote dit berichthttp://www.gratix.nl

quote:
Op 12 mei 2002 16:44 schreef roodkapje het volgende:
(fire, ik reageer op jouw )
Hé roodkapje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(de F1 nog gezien )



Nix
Usericon van Nix
Posted 12-05-2002 16:52 by Nix Wijzig reactieProfiel van NixQuote dit bericht

geen slowchat


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 12-05-2002 17:05 by rajackar (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van rajackarQuote dit berichthttp://https://www.facebook.com/rajackar

Vaag trouwens hoe die overwinning van smumacher gelopen is. Ik vind eigenlijk dat zoiets verboden zou moeten worden. Hij heeft namelijk zelf die punten niet bij elkaar gereden.


De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 12-05-2002 17:51 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

ach ja als hij in eerst instantie niet zo goed reed had hij ook nooit voorang gekrgen, het is een zekere mate toch een teamsport.
heeft het toch een beetje zelf verdient. en wie weet nu al wat bij sato kaput gemacht is???


Hirogen
Usericon van Hirogen
Posted 12-05-2002 19:17 by Hirogen Wijzig reactieProfiel van HirogenQuote dit bericht

quote:
Op 12 mei 2002 15:43 schreef linknl het volgende:
gefeliciteerd lamme de 2de 100% score



quote:
Op 12 mei 2002 15:49 schreef Fire het volgende:
Hirogen gefeliciteerd


Danke, danke.

Ik draag mijn overwinning op aan Rubinho Barrichello.
It's A Bloody Shame

[Dit bericht is gewijzigd door Hirogen op 12-05-2002 19:40]


Heads I win, tails you lose


Fire
Usericon van Fire
Posted 12-05-2002 20:07 by Fire (Bestuurslid stichting) Wijzig reactieProfiel van FireQuote dit berichthttp://www.gratix.nl

quote:
Op 12 mei 2002 17:51 schreef ghoulliette het volgende:
ach ja als hij in eerst instantie niet zo goed reed had hij ook nooit voorang gekrgen, het is een zekere mate toch een teamsport.
heeft het toch een beetje zelf verdient. en wie weet nu al wat bij sato kaput gemacht is???
Op dit moment wordt er gewoon gezegd dat het wel mee valt. Morgen zal er wel een beter nieuwsberichtje komen...



Morbid Death
JAMMIE!!
Usericon van Morbid Death
Posted 12-05-2002 21:01 by Morbid Death Wijzig reactieProfiel van Morbid DeathQuote dit bericht

BAH, eindelijk weer een best aardige race met een aantal leuke momenten, weten ze het weer volkomen te verkloten met zo'n kutactie op 't end. En dan die hypocriete bullshit show op 't podium
Op zo'n moment schaam ik me ervoor om Ferrari aanhanger te zijn.

Hoe krijg je de F1 naar de klote? Nou zo dus.


Drink met matuh............., nooit alleen.


Vampire_girl
rabiës
Usericon van Vampire_girl
Posted 14-05-2002 8:23 by Vampire_girl Wijzig reactieProfiel van Vampire_girlQuote dit berichthttp://www.sfu420.com/

Dit is gisteren bekend gemaakt:


De Internatonale Autosport-organisatie FIA heeft Ferrari ter verantwoording geroepen over de teamorders aan Rubens Barrichello om Michael Schumacher op het allerlaatste moment voorbij te laten in Oostenrijk. Niet alleen de leiding van de Italiaanse renstal, maar ook de beide coureurs zelf moeten tekst en uitleg geven over hun gedrag op de baan.

De hoorzitting voor de World Motorsport Council zal plaatsvinden op 26 juni. Dit is op zijn minst opmerkelijk te noemen, want tot nu toe heeft de FIA zich altijd op de vlakte gehouden over het al of niet toestaan van teamorders.

Rubens Barrichello kreeg op luttele meters voor de finish teamorders van Ferrari om zijn voet van het gas te halen ten gunste van Michael Schumacher. Daarmee voegde de Duitser ook Oostenrijk toe aan zijn lijstje van overwinningen. Het leverde de Italiaanse renstal in het algemeen en de viervoudig Wereldkampioen in het bijzonder een storm van kritiek op.

Een woordvoerder van de FIA wilde niet verder ingaan op - wat door de organisatie wordt aangeduid als - het 'incident' en het besluit om Ferrari voor de Raad te laten verschijnen, omdat dit 'ongepast' zou zijn.

Het is niet de eerste keer dat Ferrari Barrichello opdracht gaf om Michael Schumacher voorbij te laten, want ook in de race van vorig jaar haalde Ferrari dezelfde truc uit op de A1-Ring. Barrichello reed destijds op een tweede plaats in de race, die gewonnen werd door David Coulthard.

Opmerkelijk genoeg was Coulthard vier jaar geleden zelf het middelpunt van een controverse rondom teamorders, nadat hij in 1998 zijn teammaat Mika Hakkinen voorbij liet in de openingsrace in Australië. De FIA kwam daarop met een verklaring naar buiten over teamorders, die als volgt luidde: "Er bestaat niet zoiets als een verbod op teamorders", met de volgende kanttekening: "Iedere daad die afbreuk doet aan welke competitie dan ook, is verboden en zal worden bestraft."

In het schrijven van de FIA kwam bovendien de volgende zinsnede voor: "Een team heeft alle recht om te beslissen dat één van haar rijders voor de Kampioenstitel gaat en dat de ander hem daarbij helpt. Wat niet acceptabel is, in het oogpunt van de Raad, is welke afspraak dan ook die inmengt in de race en die niet kan worden verklaard vanuit het relevante belang van een team in het kampioenschap."

Een FIA-woordvoerder verklaarde desgevraagd dat bovenstaande verklaring nog steeds het officiële standpunt van de FIA is omtrent teamorders.


the only pleasure is pain


unitas wag.
Usericon van unitas wag.
Posted 15-05-2002 20:58 by unitas wag. Wijzig reactieProfiel van unitas wag.Quote dit bericht

hmmm een hoop tekst maar toch een kutactie ik had toch graag schoenmaker op een treetje lager zien staan, maar goed je doet er niets aan, om ff terug te komen op verstappen ik denk dat die zijn tijd in de f1 wel heeft gehad er zijn zo veel jongere rijders maar dat neemt niet weg dat verstappen veel heeft betekent voor de f1 en hij zal ook niet gauw vergeten worden denk ik als je de starten van hem zag, wow RESPECT!!!!! en de verdere acties van hem natuurlijk.


linknl
MONEY talks BULLSHIT walks
Usericon van linknl
Posted 17-05-2002 14:51 by linknl Wijzig reactieProfiel van linknlQuote dit bericht

Gooooooooo Josje

Beslaglegging op tegoeden Arrows
Gepubliceerd op vrijdag 17 mei 2002

De manager van Jos Verstappen, Huub Rothengarter, heeft namens de coureur beslag laten leggen op bezittingen van Tom Walkinshaw. De Schot was de voormalige teambaas van Verstappen bij Arrows en verantwoordelijke voor het plotse verterk van de Limburger begin dit seizoen.

Het blad Race Report meldt in de uitgave van deze week dat Rothengarter namens Verstappen druk doende is de geleden schade op Arrows en Walkinshaw te verhalen. De eerste winst is al binnen voor de Nederlanders. Onlangs werd Walkinshaw veroordeelt tot het betalen van 3,9 miljoen dollar aan Verstappen. Walkinshaw wist dit voorlopig uit te stellen door een 'counter-claim neer te leggen.
Maar de volgende zet in de soap rond Verstappen is duidelijk aan Rothengarter. Door de beslaglegging kan Wilkinshaw de verkoop van twee Arrows-windtunnels voorlopig niet doorzetten. De teambaas is hiertoe genoodzaakt omdat zijn renstal een groot liquiditeitsprobleem heeft.

Door de verkoop te blokkeren voorkomt Verstappen dat het geld wat hem te goed komt wordt doorgesluisd naar een nieuwe holding van Walkinshaw. Als dat zou gebeuren zou het voor de Limburger lastiger worden om nog aan zijn geld te komen. Overigens meldt Race eport ook uit betrouwbare bron te weten dat Arrows het seizoen niet afmaakt. De kans bestaat dat ze over vijf weken al niet op de N¨rburgring zullen starten.



Fire
Usericon van Fire
Posted 17-05-2002 15:43 by Fire (Bestuurslid stichting) Wijzig reactieProfiel van FireQuote dit berichthttp://www.gratix.nl

[zwaai smilie] Arrows



unitas wag.
Usericon van unitas wag.
Posted 17-05-2002 17:15 by unitas wag. Wijzig reactieProfiel van unitas wag.Quote dit bericht

oke en dit noem ik dus geweldig nieuws he laat arrows maar rotten in zijn graf hehe


Fire
Usericon van Fire
Posted 17-05-2002 17:24 by Fire (Bestuurslid stichting) Wijzig reactieProfiel van FireQuote dit berichthttp://www.gratix.nl

quote:
Op 17 mei 2002 17:15 schreef unitas wag. het volgende:
oke en dit noem ik dus geweldig nieuws he laat arrows maar rotten in zijn graf hehe
Nee joh, als Frentzen nou eens gewoon enorme stuurfout maakt en Bernoldi er flink uit rijdt... Kijk dan heeft het publiek er ook nog wat aan



ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 17-05-2002 17:29 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

en de wereld die frentzen is echt een arrogante duitse lul


Vampire_girl
rabiës
Usericon van Vampire_girl
Posted 23-05-2002 21:11 by Vampire_girl Wijzig reactieProfiel van Vampire_girlQuote dit berichthttp://www.sfu420.com/

Interessante uitslag van de 2de vrije training van vandaag, misschien krijgen we eindelijk weer een spannende race zondag.

1. Trulli
2. McNish
3. Coulthard
4. Fisichella
5. Salo
6. R.Schumacher
7. Barrichello
8. Webber
9. Montoya
10. Button
11. M.Schumacher
12. Panis
13. Frentzen
14. Villeneuve
15. Heidfeld
16. Massa
17. Sato
18. De la Rosa
19. Raikkonen
20. Irvine
21. Bernoldi
22. Yoong


the only pleasure is pain


linknl
MONEY talks BULLSHIT walks
Usericon van linknl
Posted 23-05-2002 21:16 by linknl Wijzig reactieProfiel van linknlQuote dit bericht

ik had je al in het topic verwacht,
idd interesant voor een mooie race


Vampire_girl
rabiës
Usericon van Vampire_girl
Posted 23-05-2002 21:22 by Vampire_girl Wijzig reactieProfiel van Vampire_girlQuote dit berichthttp://www.sfu420.com/

Dit weekend gaat Mika Hakkinen bekendmaken of hij nog terugkomt in de F1.

Ik denk dat hij niet meer terugkomt, in ieder geval niet als coureur.


the only pleasure is pain


Fire
Usericon van Fire
Posted 23-05-2002 21:25 by Fire (Bestuurslid stichting) Wijzig reactieProfiel van FireQuote dit berichthttp://www.gratix.nl

quote:
Op 23 mei 2002 21:22 schreef Vampire_girl het volgende:
Dit weekend gaat Mika Hakkinen bekendmaken of hij nog terugkomt in de F1.

Ik denk dat hij niet meer terugkomt, in ieder geval niet als coureur.
Volgens jaar een team.. Jos verHakkinen



linknl
MONEY talks BULLSHIT walks
Usericon van linknl
Posted 23-05-2002 21:28 by linknl Wijzig reactieProfiel van linknlQuote dit bericht

hakinen kan beter gaan adviseren.


Dit topic is 20 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen