IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : De ziekenboeg. Vorige pagina | Volgende pagina
Buiksmurf
Usericon van Buiksmurf
Posted 20-09-2017 14:34 by Buiksmurf Wijzig reactieProfiel van BuiksmurfQuote dit berichtF.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 20-09-2017 14:40 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://discogs.com/artist/1017008-Wim-Van-Burken

sjeezzz...
"Die jonge hep un verstand dat-ie makkelijk klassen zou kennen overslaan, maar... we moeten ons aan de regels houden... en toen hebben ze dat dus opgeteld... en toen werd ik dus gezak op één duizendste punt.”


BenKnuckles
Bencore
Usericon van BenKnuckles
Posted 20-09-2017 14:48 by BenKnuckles (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van BenKnucklesQuote dit berichtI'm lifted troop, you can bring your wack-ass crew


Hypnos
je bekijkt me maar
Usericon van Hypnos
Posted 20-09-2017 15:40 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

lols!


Als het je kwetst dan is dat jouw verantwoordelijkheid.


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 20-09-2017 16:11 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit berichtOp 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 20-09-2017 16:42 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 31 juli 2017 5:18 schreef BenKnuckles het volgende:
Hoe heb je die allergieën laten uitdokteren? Al een coloscopie laten uitvoeren? Voor hetzelfde geld heb je crohn of colitis. Dan lijk je allergisch te zijn van al het voedsel.

Edit: ik ben in ieder geval hetzelfde onderzoeksparcours aan het volgen. De klachten zijn veel minder dan de jouwe, maar sinds enkele jaren is glutenintollerantie vastgesteld. Klachten blijven verergeren, dus weer aan de tests. Blijk ik ook lactose-intolerant te zijn (yeey, kan ik toch volledig aan het veganisme) en over een maand komt er een echt darmweefselonderzoek aan. Benieuwd naar die resultaten, want de last is niet te min.

Sterkte in ieder geval!

Jij hebt toch daadwerkelijk vastgestelde coeliakie? Glutenintollerantie klinkt meer als glutensensitiviteit. Coeliakie dekt de lading beter omdat het wel even wat meer is dan intollerantie (Als je dat vergelijkt met lactoseintollerantie)

Overigens komt het veel voor dat je veel meer intolleranties/gevoeligheden/allergieen hebt bij coeliakie.

@ silence: als je aan de colonoscopie gaat zorg dat je wel minimaal6 weken wel gluten eet, want zonder irritatie zie je de darmvlokschade niet. (een dokter kan dat vergeten te vertellen.)


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


BenKnuckles
Bencore
Usericon van BenKnuckles
Posted 21-09-2017 5:36 by BenKnuckles (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van BenKnucklesQuote dit bericht

Ja, ik lijk die twee nog te vaak door elkaar te gebruiken. Enige tijd terug nog een onderzoek gehad, waarbij ook effectief blijkt dat mijn darmwand serieuze schade oploopt als ik gluten eet. Coeliakie dus. Bij lactose is enkel een intolerantie vastgesteld, wat neerkomt op enkele uren klachten zonder verdere schade. Moet ik mezelf ook wat duidelijker inprenten.

Edit: klopt idd wat je zegt (zoals wel vaker ), die lactose-intolerantie is een gevolg van afvlakking van de darmwand door coeliakie. Maar dat kan zich door de jaren heen weer herstellen, dus heel misschien kan ik later wel weer lactase produceren.

[Dit bericht is gewijzigd door BenKnuckles op 21-09-2017 5:38]


I'm lifted troop, you can bring your wack-ass crew


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 19-01-2018 16:21 by MMayo Wijzig reactieProfiel van MMayoQuote dit bericht

Begin November erg ziek geweest, spoedopname in het ziekenhuis en een week mogen blijven. Bleek een nierbekkenontsteking te hebben met 2 abcessen in de linker nier in combinatie met twee gebroken ribben (ook links, rib 9 en 10). Nu nog zoet mee. Tijd niet kunnen werken, nu langzamerhand weer aan het opknappen, al wel weer aan het werk. Alleen die klote ribben helen niet goed, wat duurt die ellende lang zeg.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 19-01-2018 16:26 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Het schijnt dat zo'n operatie ook nog een rib uit je lijf kost. (*duikt weg*)


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 19-01-2018 16:29 by MMayo Wijzig reactieProfiel van MMayoQuote dit bericht

quote:
Op 19 januari 2018 16:26 schreef bastianus het volgende:
Het schijnt dat zo'n operatie ook nog een rib uit je lijf kost. (*duikt weg*)Ik zei op de SEH al dat ze die ribben direct wel mochten weghalen en dan aan de rechterzijde ook direct maar twee. Maar helaas...


Fusion
Chuck plays technical deathmetal while he sleeps
Usericon van Fusion
Posted 19-01-2018 18:36 by Fusion Wijzig reactieProfiel van FusionQuote dit berichthttp://mystic.bandcamp.com/

Sjonge sterkte MMayoSnaack
Usericon van Snaack
Posted 06-02-2018 9:44 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

Ik post hier maar even, Fusion

Hoera, praten over kwaaltjes!

quote:
Op 6 februari 2018 6:45 schreef Fusion het volgende:
Fokking hell ik heb precies h3tzelfde. Echt net zo extreem. Vanaf mijn euh 10e al ofzo. Ik kan zelfs met gewone oordoppen al niet meer slapen, bestel nu de meest dempende doppen die ik ken via internet. Kamer moet donker zijn, temp precies goed, vaste set kussens etc, anders doe ik geen oog dicht. Klink grappig misschien maar is ongelooflijk kut. En dan nog als alles perfect is kan ik soms wekenlang last hebben van slapeloosheid. Breekt je.Aargh precies dat ja.

Ik heb dat ook al van kleins af aan.

Ik weet nog dat ik als kind een keer zo'n opwindwekker gesloopt heb omdat ik gek werd van het getik van de secondewijzer, zelfs nadat ik hem naar de gang verplaatst had.

Ik ben na mijn laatste episode van slapeloosheid een paar jaar terug een heel traject ingegaan nadat ik mij er bij de huisarts over beklaagde dat geen enkele slaappil werkte.

Ik heb toen een aantal slaaponderzoeken gehad. Ik bleek onder andere een ernstige vorm van apneu te hebben en verder is uit die onderzoeken ADHD gekomen.

Aan beiden is nu iets gedaan - de apneu is min of meer verdwenen en de ADHD heb ik redelijk onder controle.

Het slapen gaat nu redelijk, in ieder geval veel beter dan het was. Maar, desalniettemin blijft buiten de deur slapen vrijwel altijd problematisch.


Fusion
Chuck plays technical deathmetal while he sleeps
Usericon van Fusion
Posted 06-02-2018 9:48 by Fusion Wijzig reactieProfiel van FusionQuote dit berichthttp://mystic.bandcamp.com/

Pffff klinkt herkenbaar. Althans, kweennie of ik apneu heb. Denk t niet want dat zou mijn vrouw moeten merken toch? ADHD heb ik denk ik ook niet. Maar kan me echt al herinneren vanaf zeer jongs af van, ik denk zelfs wel voor mijn 10e, dat ik gewoon weken lang urenlang wakker lag per nacht, dag in dag uit. Niet normaal en niet gezond. Slopend.

Nu hebben we een donkere slaapkamer, het is behoorlijk stil, en ik heb super oordoppen, dus het gaat redelijk qua omgevingsfactoren, maar af en toe gaat t toch mis. Ik denk toch stress of spanningen etc.

Ik houd je vast Snaack, kom maar bij miiiiiijjjj, kom in mijn aaaarmeeeeeeeeen.Snaack
Usericon van Snaack
Posted 06-02-2018 10:02 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

quote:
Op 6 februari 2018 9:48 schreef Fusion het volgende:
Pffff klinkt herkenbaar. Althans, kweennie of ik apneu heb. Denk t niet want dat zou mijn vrouw moeten merken toch?


Mijn bedpartners hebben dat altijd gemerkt ja. Je stopt met ademen en daar schrokken ze wakker van. Ook snurk je als je apneu hebt meestal zo hard dat je daar zelf wakker van wordt. Dat was bij mij aantoonbaar het geval.

Ik werd verder zo'n 40 keer per uur wakker. Altijd. Dus als ik al sliep, sliep ik slecht.

Maar goed, ik wist gewoon niet beter. Ik dacht dat het normaal was om 's ochtends nog moe te zijn en de hele dag door aan een koffie-infuus te hangen.

Tegenwoordig drink ik alleen 's ochtends nog koffie (2 -3 kopjes) en daarna water.

quote:
ADHD heb ik denk ik ook niet. Maar kan me echt al herinneren vanaf zeer jongs af van, ik denk zelfs wel voor mijn 10e, dat ik gewoon weken lang urenlang wakker lag per nacht, dag in dag uit. Niet normaal en niet gezond. Slopend.


Ik kon me ook niet voorstellen dat ik ADHD zou kunnen hebben, totdat ik tegen de therapeut zei "ik heb 's avonds zo'n vol hoofd, ik lig niet te piekeren maar er lopen wel 50 gedachten parallel door mijn stream of consciousness en daarom kan ik niet slapen".

Daarna zijn er wat testjes gedaan en sloegen alle meters uit dus mocht ik me bij een kliniek melden voor het onderzoek. :D

quote:

Nu hebben we een donkere slaapkamer, het is behoorlijk stil, en ik heb super oordoppen, dus het gaat redelijk qua omgevingsfactoren, maar af en toe gaat t toch mis. Ik denk toch stress of spanningen etc.


Heb je al eens een training voor de slaaphygiëne overwogen? Dat heeft mij behoorlijk geholpen. Dingen waarvan je denkt "waarom heb ik dit zelf niet bedacht?"

quote:

Ik houd je vast Snaack, kom maar bij miiiiiijjjj, kom in mijn aaaarmeeeeeeeeen.
Fusion
Chuck plays technical deathmetal while he sleeps
Usericon van Fusion
Posted 06-02-2018 10:45 by Fusion Wijzig reactieProfiel van FusionQuote dit berichthttp://mystic.bandcamp.com/

Nou je, ik loop al jarenlang bij een shrink en ik denk dat we wel ADHD hadden gevonden als dat op mij van toepassing was. Ook wel eens zo'n niet-professionele test online gedaan en daar kwam t ook niet uit.

Wat is 'slaaphygiene'?? Tandenpoets ritueel enzo?powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 06-02-2018 10:53 by powertieke Wijzig reactieProfiel van powertiekeQuote dit berichthttp://www.retribution.nl

Ruim voor het slapengaan prikkels beperken. Minder licht, geen beeldschermen, niet meer eten, geen koffie of alcohol.


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 06-02-2018 11:14 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Wat Tieke zegt. Werkt voor mij al een paar jaar.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 06-02-2018 11:15 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Een boek van Brusselmans, Reve of Geert Mak lezen vlak voor het slapen gaan. Die schrijven allemaal al tijden steeds hetzelfde boek, dus ook geen verrassingen of schokken. Daar kom je wel van in de slaapmodus.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 06-02-2018 11:52 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

quote:
Op 6 februari 2018 10:53 schreef powertieke het volgende:
Ruim voor het slapengaan prikkels beperken. Minder licht, geen beeldschermen, niet meer eten, geen koffie of alcohol.Dit ja. Heel logisch allemaal maar ik deed dat dus nooit. Ik ging echt van werk-boodschappen doen-koken-repeteren-computeren naar bed.


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 06-02-2018 12:23 by powertieke Wijzig reactieProfiel van powertiekeQuote dit berichthttp://www.retribution.nl

Geen slaapproblemen hier. Ondanks waardeloze slaaphygiene.

Alleen koffie na 18:00 heb ik me afgeleerd sinds ik kinderen heb.


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 06-02-2018 13:27 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

Daar worden ze zo druk van he!
Fusion
Chuck plays technical deathmetal while he sleeps
Usericon van Fusion
Posted 06-02-2018 14:40 by Fusion Wijzig reactieProfiel van FusionQuote dit berichthttp://mystic.bandcamp.com/

Hij was leuker zonder waarmee je laat zien zo nochalant edoch hyperbewust bentpowertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 06-02-2018 15:05 by powertieke Wijzig reactieProfiel van powertiekeQuote dit berichthttp://www.retribution.nl

quote:
Op 6 februari 2018 13:27 schreef Snaack het volgende:
Daar worden ze zo druk van he!Hebben ze de koffie niet voor nodig.

ADD familietje hierzo.


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


Fusion
Chuck plays technical deathmetal while he sleeps
Usericon van Fusion
Posted 06-02-2018 15:10 by Fusion Wijzig reactieProfiel van FusionQuote dit berichthttp://mystic.bandcamp.com/

Bah.powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 06-02-2018 15:21 by powertieke Wijzig reactieProfiel van powertiekeQuote dit berichthttp://www.retribution.nl"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2021 Stichting ZwareMetalen