IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Zinnig en soms ook minder zinnig nieuws, deel VI Vorige pagina | Volgende pagina
Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 10-09-2004 22:57 by Manifest Profiel van Manifest

Gvd, Turkije gewoon bij de EU.
Waarom?
Het is goed voor mijn economie!


F*ck hippies


Dunne_Hein
stfu Donny
Usericon van Dunne_Hein
Posted 10-09-2004 23:19 by Dunne_Hein Profiel van Dunne_Hein

quote:
Op 10 september 2004 22:57 schreef Manifest het volgende:
Gvd, Turkije gewoon bij de EU.
Waarom?
Het is goed voor mijn economie!


weet je wel niet hoe groot turkije is? weet je wel niet hoeveel zeggenschap ze dan hebben. Flikker maar lekker op met die achterlijke moslims


I can't shoot straight unless I've had a pint!


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-09-2004 23:20 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

bovendien is turkije een europees land (behalve dat heuveltje)


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dunne_Hein
stfu Donny
Usericon van Dunne_Hein
Posted 10-09-2004 23:24 by Dunne_Hein Profiel van Dunne_Hein

Precies, Constantinopel inleveren en opzouten.


I can't shoot straight unless I've had a pint!


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 10-09-2004 23:55 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Kogel door Harry en oprotten met die haakneuzen.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 11-09-2004 9:11 by Manifest Profiel van Manifest

quote:
Op 10 september 2004 23:19 schreef Dunne_Hein het volgende:
weet je wel niet hoe groot turkije is? weet je wel niet hoeveel zeggenschap ze dan hebben. Flikker maar lekker op met die achterlijke moslims
Ja, dat weet ik. Ben je er wel eens geweest?


F*ck hippies


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 11-09-2004 9:29 by Manifest Profiel van Manifest

Schwarzenegger verbiedt seks met lijken

Uitgegeven: 11 september 2004 09:14

SAN FRANCISCO - Seks met lijken is in Californië nu officieel verboden. Gouverneur Arnold Schwarzenegger van de Amerikaanse staat heeft een wet ondertekend, die necrofilie strafbaar stelt. Dat heeft een woordvoerster vrijdag gemeld.

Tyler Ochoa, een rechtsgeleerde die een aantal beschuldigingen van necrofilie in Californië heeft onderzocht, zei dat dringend behoefte was aan de nieuwe wet. Aanklagers konden plegers van seks met lijken niets anders ten laste leggen dan inbraak. Als de daders werkten in een mortuarium, ging zelfs dat niet op.


Parlementsleden probeerden het verbod erdoor te krijgen nadat onlangs een dronken man bewusteloos was gevonden bovenop een dode vrouw in een lijkenhuis in San Francisco. Volgens de nieuwe wet is seks met een lijk een misdrijf waarop maximaal acht jaar gevangenisstraf staat.



F*ck hippies


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 11-09-2004 9:31 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus



spelfout weggehaald...


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 11-09-2004 9:42 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Stom van die staat, goed werk van Schwarzenegger.


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 11-09-2004 11:27 by Manifest Profiel van Manifest

Fischler sceptisch over Turkije
Van onze buitenlandredactie

AMSTERDAM - De eurocommissaris voor Landbouw, Franz Fischler, heeft ernstige bedenkingen tegen de toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Volgens Fischler kan worden getwijfeld aan de waarde van de democratische hervormingen. Bovendien bestaat het gevaar van een fundamentalistische ommekeer en zal een Turkse toetreding het Europese landbouwbeleid doen ontploffen.

Eurocommissaris vreest fundamentalisme

De Financial Times citeerde vrijdag uitvoerig uit een negen pagina's tellende brief die de Oostenrijker aan zijn collega's heeft geschreven. Fischler oefent daarin zware kritiek uit op het Europese beleid inzake Turkije.

'Er bestaan nog steeds grote twijfels over Turkijes seculiere en democratische staat van dienst', schrijft Fischler. In Oostenrijk bestaat veel verzet tegen de EU-kandidatuur van Ankara.

Fischler schrijft ook dat de EU zal worden opgezadeld met 11,3 miljard euro aan extra landbouwsubsidies na de Turkse toetreding. Anderen in Brussel achten dit bedrag een slag in de lucht. Woensdag verklaarde de Finse oud-president Martti Ahtisaari nog dat de Turkse toetreding budgettair neutraal zal verlopen.

Fischler staat niet alleen met zijn kritiek. Maandag verklaarde zijn Nederlandse collega Frits Bolkestein in Leiden dat een Turks toetreden de Unie kan doen imploderen. Hij voorziet zelfs het gevaar van een 'islamisering' van Europa. De kans bestaat dat aan het eind van de eeuw de meeste Europeanen moslim zullen zijn, aldus Bolkestein.

Fischler vindt dat Brussel snel een 'Plan B' moet ontwikkelen. Dat zou bouwstenen moeten bevatten om Turkije te helpen de hervormingen verder gestalte te geven en kan vorm krijgen van een 'speciale partnerschapsstatus'.

In Brussel wordt gezegd dat van de 29 eurocommissarissen er zeven bedenkingen hebben tegen het beginnen van de toetredingsonderhandelingen met Ankara.

De tegenstanders van toetredingsonderhandelingen met Turkije hebben de afgelopen week nieuwe munitie in handen gekregen doordat de regering van premier Tayyip Erdogan overweegt overspel strafbaar te stellen. Vrouwenorganisaties en liberale commentatoren hebben woedend gereageerd.

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Abdullah Gül heeft gepoogd olie op de golven te gooien door te zeggen dat het voornemen juist is bedoeld om vrouwen te beschermen en dat er bovendien slechts sprake is van een wetsontwerp.

De Duitse eurocommissaris Günter Verheugen die deze week rondreist in Turkije, heeft verklaard dat dit ontwerp een totaal verkeerd signaal is aan de EU. In de krant Hürriyet sprak hij van 'een historische grap' en tegenover CNN Türk zei hij dat een wet zou leiden tot de idee in Europa dat Turkije concessies doet aan islamistische ideeën.

Bron:volkskrant


F*ck hippies


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 13-09-2004 10:05 by Manifest Profiel van Manifest

Biertje?
Een biertje per dag is goed voor de gezondheid en het liefdesleven. Dat zegt de voedingsdeskundige Manfred Wenzel uit het Oosterijkse Graz in het Duitse mannenmagazine Matador. "Mannen mogen minstens een liter bier per dag drinken, vrouwen ongeveer een halve liter", aldus Wenzel. Bier drinken heeft meer voordelen. Zo meldt Wenzel dat bier de lustgevoelens aanwakkert. Bovendien krijgen een op de drie vrouwen en een op de drie mannen door het drinken van bier meer plezier in seks

nu.nl

[Dit bericht is gewijzigd door Manifest op 13-09-2004 10:05]


F*ck hippies


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 13-09-2004 10:07 by Manifest Profiel van Manifest

Man hakt tong van zijn zeurende vrouw af

NEW DELHI - Een 40-jarige man uit India heeft nogal drastisch een eind gemaakt aan het gezeur van zijn vrouw, dat hem ergerde. Hij hakte haar tong af met een betelnootkraker. De man zei dat zij hem voortdurend aan zijn hoofd zeurde over triviale dingetjes en dat hij er niet meer tegen kon.

Tijdens zijn verhoor door de politie gaf Enadul Mullick toe dat hij ook kwaad was op zijn tien jaar jongere vrouw Halina, omdat hij haar verdacht van een buitenechtelijke affaire. De vrouw ligt in kritieke toestand in een ziekenhuis.

Puppyrevanche
Een man in de Amerikaanse staat Florida die probeerde zeven puppy's dood te schieten, werd zelf geraakt toen een van de hondjes met zijn poot de trekker overhaalde. De 37-jarige Jerry Bradford meldde zich met een gewonde pols bij de EHBO. Een arts waarschuwde de politie, nadat hij had gezien dat Bradford een schotwond had. De man is aangeklaagd wegens ernstige dierenmishandeling. Bradford hield twee pups en zijn revolver vast, toen een van de dieren ging spartelen en tegen de trekker trapte. Drie hondjes waren toen al doodgeschoten.

Steengoed (video)
De Pakistaanse karateleraar Mohammed Iqbal heeft z'n buik er vol van. Hij wil 465 kilogram aan stenen in één keer kapot slaan op zijn buik. Na eerder mislukte pogingen gaat deze karate-expert met zwarte band nogmaals de uitdaging aan.

Bron: nu.nl




F*ck hippies


Phriar
Hutkippie voor bok en spenen
Usericon van Phriar
Posted 13-09-2004 11:03 by Phriar Profiel van Phriarhttp://metal.20m.com

Had die pup maar beter geschoten


"Toen hij, in plaats van groenteman, besloot bakker te worden, waren de gevolgen niet te aubergine"


Fedaykin
Where next to conquer...
Usericon van Fedaykin
Posted 13-09-2004 19:05 by Fedaykin Profiel van Fedaykin

quote:
Op 9 september 2004 15:46 schreef attila_de_hun het volgende:
Dit is een bijzonder knappe prestatie (en die jongen zal zich niet zoveel zorgen meer hoeven te maken over zijn toekomst denk ik.

Eeuwenoud wiskundeprobleem gekraakt door student
[snip]



Sinds enkele dagen is het werk van Geert-Jan Uytdewilligen, student aan de Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen in Eindhoven, sterk in het nieuws (kranten, radio, televisie, Internet). De oorzaak hiervan lijkt te liggen in de nieuwsberichten van Science Guide (www.scienceguide.nl) en van de Hogeschool zelf (www.fontys.nl), waarin onder andere sprake is van een 'enorme wiskundige doorbraak'.


Echter, dat zulke formules als beschreven door Uytdewilligen bestaan, en zelfs uniek zijn, is ook al bekend sinds de 19e eeuw. Het zogenaamde ontwikkelen in machtreeksen is een standaardtechniek in de wiskunde. Ook het gebruik van differentiaalvergelijkingen in deze context, zoals in het werk van Uytdewilligen, is volkomen standaard sinds de 19e eeuw.

Er is dus geen sprake van een 'enorme doorbraak in de wiskunde', en er is geen 'eeuwenoud wiskundig probleem opgelost'. Hoogstens heeft Uytdewilligen de beschrijving van de machtreeks iets explicieter gemaakt.

De toon die wordt aangeslagen in de nieuwsberichten van Science Guide en de Fontys Hogeschool heeft het werk van Uytdewilligen tot grote proporties opgeblazen. Het is onbegrijpelijk dat er vanuit instellingen met dit soort namen zulke grote zeepbellen worden geproduceerd. Ook is het geen goede zaak dat veel 'media' vervolgens kritiekloos dit soort zeepbellen in de publiciteit brengen.

Publiciteit voor exacte wetenschappen is prima, maar het is beter als de inhoud ook klopt. Om dit te bereiken zouden de verspreiders van nieuws over wetenschappelijke ontwikkelingen er goed aan doen contact op te nemen met instanties als Kennislink en, als het om wiskunde gaat, de Wiskunde PersDienst.

meer te lezen op: http://www.kennislink.nl/web/show?id=118051


Five Million christians On A Ride Towards Us. Oh, I Slaughtered The Bunch With One Single Hit (With My Spear)


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 13-09-2004 20:47 by Chelman Profiel van Chelman

Ik had het ook al in de krant gelezen.

Een broodje aap dus.

Hehe.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 14-09-2004 12:25 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Bron : Nu.nl

Paypal wil geen porno betalen

AMSTERDAM - PayPal, een van de grootste online betalingssystemen, gaat gebruikers beboeten die PayPal gebruiken om porno aan te schaffen op het internet. Ook betalingen via goksite's wil het bedrijf niet meer hebben. Wie dat toch doet kan rekenen op een boete van 500 Amerikaanse dollars. Dit zei de woordvoerster van het bedrijf, Amanda Pires, tegen persbureau Reuters.

PayPal is een betalingssysteem via het internet. Met behulp van PayPal kunnen particulieren en bedrijven met een e-mailadres beveiligde betalingen uitvoeren en ontvangen via internet. Meest bekend is het systeem van de online veilingssite Ebay. De veilingssite nam in oktober 2002 PayPal over omdat zo'n 50 procent van de gebruikers van Ebay Paypal gebruikten. PayPal was daarmee veel populairder dan Ebays eigen BillPoint.

De maatregel van Paypal is opvallend. Zo'n tien procent van de omzet van het bedrijf heeft PayPal te danken aan goksite's. De maatregel moet 24 september 2004 ingaan.


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 14-09-2004 17:45 by Manifest Profiel van Manifest

Vast christenen in de top


F*ck hippies


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 14-09-2004 17:54 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Het is een complot!


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Spirit In Black
Usericon van Spirit In Black
Posted 14-09-2004 20:32 by Spirit In Black Profiel van Spirit In Black

'Leningman' Frits Bom moet van de buis

In de spotjes maakte Frits Bom als 'leningman ' reclame voor Becam-kredieten. De presentator is bekend van programma's als 'de Vakantieman' en 'de Consumentenman'. Bom geniet nog steeds het vertrouwen van het publiek en dat gaat niet samen met de reclameregels, zo oordeelde de commissie.

De commissie concludeerde bovendien dat de studio waar de commercial is opgenomen niet te onderscheiden is van de studio's waar Bom in het verleden zijn consumentenprogramma's presenteerde.'

....eindelijk....


RrroooaaarrR
as "The Chief"
Usericon van RrroooaaarrR
Posted 14-09-2004 21:10 by RrroooaaarrR Profiel van RrroooaaarrR

quote:
Op 14 september 2004 20:32 schreef Spirit In Black het volgende:
...Bom geniet nog steeds het vertrouwen van het publiek...


Phaestus
In vino veritas
Usericon van Phaestus
Posted 14-09-2004 21:39 by Phaestus Profiel van Phaestus

quote:
Op 14 september 2004 12:25 schreef attila_de_hun het volgende:
Bron : Nu.nl

Paypal wil geen porno betalen

AMSTERDAM - PayPal, een van de grootste online betalingssystemen, gaat gebruikers beboeten die PayPal gebruiken om porno aan te schaffen op het internet. Ook betalingen via goksite's wil het bedrijf niet meer hebben. Wie dat toch doet kan rekenen op een boete van 500 Amerikaanse dollars. Dit zei de woordvoerster van het bedrijf, Amanda Pires, tegen persbureau Reuters.

PayPal is een betalingssysteem via het internet. Met behulp van PayPal kunnen particulieren en bedrijven met een e-mailadres beveiligde betalingen uitvoeren en ontvangen via internet. Meest bekend is het systeem van de online veilingssite Ebay. De veilingssite nam in oktober 2002 PayPal over omdat zo'n 50 procent van de gebruikers van Ebay Paypal gebruikten. PayPal was daarmee veel populairder dan Ebays eigen BillPoint.

De maatregel van Paypal is opvallend. Zo'n tien procent van de omzet van het bedrijf heeft PayPal te danken aan goksite's. De maatregel moet 24 september 2004 ingaan.


STOM!


"Le coeur a ses raisons que la raison ne connaît point."


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 14-09-2004 21:53 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 14 september 2004 20:32 schreef Spirit In Black het volgende:
'Leningman' Frits Bom moet van de buis

In de spotjes maakte Frits Bom als 'leningman ' reclame voor Becam-kredieten. De presentator is bekend van programma's als 'de Vakantieman' en 'de Consumentenman'. Bom geniet nog steeds het vertrouwen van het publiek en dat gaat niet samen met de reclameregels, zo oordeelde de commissie.



Huh? Dubieuze uitspraak.

Daarlijk gaan ze Ruud van Nistelrooy van de buis halen met zijn Pringles. Hij geniet aanzien als gezonde topsporter en hij promoot dikmakkende chips....om maar een voorbeeld te noemen.


quote:

De commissie concludeerde bovendien dat de studio waar de commercial is opgenomen niet te onderscheiden is van de studio's waar Bom in het verleden zijn consumentenprogramma's presenteerde.'



Dit snap ik niet? Berust er een trademark op die studio's? Me dunkt van niet.
quote:

....eindelijk....


Eindelijk heeft een oubollige en niet bijtijdse kutcommissie weer het vrije woord beteugeld? Ik vind dit berlachelijk. Minstens net zo belachelijk als de reclames zelf.

Maakten zij strafbare uitingen? Nee.
Zetten ze aan tot strafbare feiten? Nee.

Zo'n commissie is gewoon een ibreuk op bepaalde grondwettelijke rechten. Ik snap niet waarom iemand hun werk toe zou juichen.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


arrebar
On the turning away
Usericon van arrebar
Posted 14-09-2004 22:11 by arrebar (Speciaal lid) Profiel van arrebarhttp://www.asbestmetal.nl

quote:
Op 14 september 2004 20:32 schreef Spirit In Black het volgende:
'Leningman' Frits Bom moet van de buis

In de spotjes maakte Frits Bom als 'leningman ' reclame voor Becam-kredieten. De presentator is bekend van programma's als 'de Vakantieman' en 'de Consumentenman'. Bom geniet nog steeds het vertrouwen van het publiek en dat gaat niet samen met de reclameregels, zo oordeelde de commissie.

De commissie concludeerde bovendien dat de studio waar de commercial is opgenomen niet te onderscheiden is van de studio's waar Bom in het verleden zijn consumentenprogramma's presenteerde.'

....eindelijk....

Wanneer pakken ze die andere kutspotjes aan? Frisia moet van mij ook van de buis omdat ze een journaal nadoen wat bij sommige kijkers misverstanden kan opwekken. En lenen punt nl natuurlijk ook aangezien zij net doen alsof het echt zo mooi is. Hoe dan ook reclame is de 2e afvalbak van het kapitalisme.


"Een vrouw als jou, heb ik nooit gekend. Sterker nog, ik zou niet weten wie je bent" Herman Finkers


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 14-09-2004 22:14 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

zielig hoor beetje censureren omdat fritsje ooit eens een programmatje heeft gepresenteerd.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


arrebar
On the turning away
Usericon van arrebar
Posted 14-09-2004 22:19 by arrebar (Speciaal lid) Profiel van arrebarhttp://www.asbestmetal.nl

quote:
Op 14 september 2004 22:14 schreef ElitE het volgende:
zielig hoor beetje censureren omdat fritsje ooit eens een programmatje heeft gepresenteerd.
Het doel heiligt de middelen.


"Een vrouw als jou, heb ik nooit gekend. Sterker nog, ik zou niet weten wie je bent" Herman Finkers


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen