IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 36 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Auteur:
Topic : Tour de France 2007 Vorige pagina | Volgende pagina
Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 30-07-2007 16:19 by Mark Wijzig reactieProfiel van MarkQuote dit bericht

Dit is absoluut waar, maar iemand in zijn eentje laten trainen voor langere periodes is duidelijk vragen om problemen, dus trainen in groepjes onder begeleiding en zaken als reispapieren en hotelverblijf volledig laten regelen door de teamleiding en niet door de renners zelf. Het gaat er bij mij gewoon niet in dat een jongen als Rasmussen twee weken in de Dolemieten kan doorbrengen terwijl zijn hele team incluis teamleiding ervan overtuigd is dat hij in Mexico zit. Zelfs als wat Cassini beweert inderdaad een leugen is, dan nog zou de Raboploeg-leiding direct moeten kunnen instaan voor de verblijfplaats van hun renner en niet eerst zelf moeten uitzoeken of ze voorgelogen zijn. Als ze zelf de reis en het verblijf geregeld hadden, en dagelijks in zouden hebben gebeld op zijn hotel, dan was er nu geen vuiltje aan de lucht geweest. Bizar gewoon.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


bolderkar
Usericon van bolderkar
Posted 30-07-2007 16:21 by bolderkar Wijzig reactieProfiel van bolderkarQuote dit bericht

Toch is dat makkelijk te controleren. Via GPS kun je zo in de gaten ouden waar iemand is. Moet je wel zorgen dat de vrouw/vriendin van de renner in kewstie dat niet kan bijhouden, dan krijg je were hele andere problemen


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 30-07-2007 16:23 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Hoe staan jullie tegenover het idee om weer landenteams in te voeren in de Tour de France?


Nimbus
Usericon van Nimbus
Posted 30-07-2007 16:26 by Nimbus Wijzig reactieProfiel van NimbusQuote dit bericht

Wat je zegt Mark is dat, renners eigenlijk te kostbaar zijn voor de ploeg om alleen te laten? Dat je ze eigenlijk overal in moet begeleiden, althans meer op de huid moet zitten zodat ze hun zaken goed voor elkaar hebben. Daar zit misschien wel wat in, dan hadden we nu wellicht een andere gele truidrager gehad.


Blueprint
Usericon van Blueprint
Posted 30-07-2007 16:31 by Blueprint Wijzig reactieProfiel van BlueprintQuote dit bericht

Het hele ploegartsensysteem zou op de schop moeten. Eigenlijk zou de UCI (of de organisatie van een nieuwe profkalender) onafhankelijke artsen moeten inhuren, die de medische begeleiding en controle van de renners onder hun hoede nemen en die ook elkaars taken afwisselen, zodat de controle vrij groot is.

Op die manier kunnen renners niet zomaar op eigen houtje gaan lopen aanklooien en lopen ze vrij snel tegen de lamp als ze toch wat proberen, uiteraard op voorwaarde dat er veel gecontroleerd wordt en bloedspiegels centraal worden bijgehouden. Ook dit systeem is natuurlijk niet waterdicht, maar wel transparanter dan wat er nu gebeurt.


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 30-07-2007 16:36 by Mark Wijzig reactieProfiel van MarkQuote dit bericht

Nou ja, het zijn toch professionele sportmensen en een wielrenner in een ploeg als de Raboploeg zal, voor sportbegrippen, toch zeker niet onaardig verdienen dunkt me (weliswaar geen voetbal- of basketbalsalaris, maar je snapt wat ik bedoel hoop ik). Als ik een werknemer had waarvan ik verwacht dat hij op een international podium optreedt met veel media-aandacht en een grote sponsor die zich positief wil profileren, dan probeer je toch zeker elke schijn van wanpraktijken te voorkomen. Het kan toch niet zo zijn dat je als ploegleider roept van: "Train maar lekker en over een half jaartje zie ik je wel aan de start van de Ronde van Zwitserland. Tot kijk!"


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Tenderstrike
Nailed.Dead.Risen.
Usericon van Tenderstrike
Posted 30-07-2007 21:43 by Tenderstrike Wijzig reactieProfiel van TenderstrikeQuote dit bericht

Iban Mayo is betrapt op het gebruik van epo. De Spanjaard van Saunier Duval testte positief op de tweede rustdag, tussen de tweede en derde Pyreneeenrit, zo heeft de UCI bekendgemaakt. Saunier Duval heeft Mayo direct geschorst.

Mayo werd zestiende in het eindklassement van de Tour de France. In de achtste etappe eindigde hij als tweede, achter Michael Rasmussen die na een solo de dagzege greep, alsmede de gele trui en bergtrui.

In de Giro testte Mayo ook al positief, op synthetisch testosteron. Later bracht de UCI echter naar buiten dat hij geen dopingregels had overtreden. Mayo won de negentiende etappe in de Giro. De Spanjaard is bezig aan zijn eerste seizoen bij Saunier Duval. Daarvoor reed hij voor Euskaltel.

---------------------------------------------------------------------------------------

Astana ontslaat Vinokourov
Door Sjors (Sj0rSz) op maandag 30 juli 2007 17:10
Bron: Telesport

Alexandre Vinokourov is niet langer in dienst van Astana. De wielerploeg heeft de Kazach ontslagen. Na de dertiende etappe in de Tour de France werd de renner namelijk betrapt op het gebruik van doping. Op verzoek van de organisatie van de Tour trok uiteindelijk het hele team zich terug.

Inmiddels is bekend geworden dat ook de B-staal van Vinokourov positief was. Dat is ook de reden waarom de Kazach met onmiddellijke ingang is ontslagen. "We hebben informatie ontvangen dat Alexandre Vinokoerov's B-staal niet negatief was", was de verklaring van Astana. "Als gevolg daarvan is de Kazachstaanse renner met onmiddellijke ingang ontslagen."

Ondanks alle aantijgingen blijft Vinokourov volhouden dat hij geen gebruik heeft gemaakt van verboden middelen. Mocht het zo zijn dat de Kazachstaanse renner alsnog schuldig wordt bevonden, dan wacht hem een schorsing voor de duur van twee jaar. Daarnaast moet hij ook een jaarsalaris inleveren. Dit is het gevolg van het ondertekenen van de anti-dopingverklaring die alle renners hebben getekend.

Naast Vinokourov waren er in de afgelopen Tour de France nog meer renners die zich schuldig maakten aan het gebruik van doping. Christian Moreni werd namelijk in de kraag gevat toen hij testosteron had gebruikt. Verder werd Michael Rasmussen ontslagen door Rabobank. De Deen zou namelijk gelogen hebben over zijn verblijfplaats tijdens trainingen. Bovendien kreeg hij, in aanloop naar de Ronde van Frankrijk, ook een aantal waarschuwingen en een boete, omdat hij dopingcontroles had gemist.



cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 31-07-2007 1:42 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

quote:
Op 30 juli 2007 21:43 schreef Tenderstrike het volgende:
Iban Mayo is betrapt op het gebruik van epo.


Wat een verrassing


Faustian Spirit of the Earth


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 31-07-2007 9:18 by Digerdoden Wijzig reactieProfiel van DigerdodenQuote dit bericht

quote:
'Zege Contador grootste zwendel'

NEUSS - De Duitse dopingexpert Werner Franke heeft de Tour-zege van de Spanjaard Alberto Contador bestempeld als de grootste zwendel in de sportgeschiedenis.

Voor de Duitse televisiezender ZDF heeft hij gezegd in het bezit te zijn van documenten die bewijzen dat Contador verboden middelen heeft gebruikt. De papieren zouden in beslag zijn genomen bij een huiszoeking bij de Spaanse arts Eufemiano Fuentes.

Volgens Franke staat in de documenten dat Contador insulinepreparaten heeft genomen om de aanmaak van testosteron te verhogen en het astmamiddel trigon heeft gebruikt. "De bevindingen zijn in mijn aktetas beland, maar de zaak wordt in de hoogste Spaanse kringen goed afgedekt."

De naam van Contador wordt al tijden genoemd in de zaak rond Fuentes. Zijn naam zou door zijn rol als kroongetuige echter van de lijst zijn geschrapt.




"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 31-07-2007 9:46 by WhiteRider Wijzig reactieProfiel van WhiteRiderQuote dit bericht

:')


Blueprint
Usericon van Blueprint
Posted 31-07-2007 14:26 by Blueprint Wijzig reactieProfiel van BlueprintQuote dit bericht

Sinkewitz ziet af van de contra-expertise.


Tenderstrike
Nailed.Dead.Risen.
Usericon van Tenderstrike
Posted 31-07-2007 14:35 by Tenderstrike Wijzig reactieProfiel van TenderstrikeQuote dit bericht

En is ontslagen door T-Mobile.



Darcy Heather
Zomaar.
Usericon van Darcy Heather
Posted 31-07-2007 23:10 by Darcy Heather Wijzig reactieProfiel van Darcy HeatherQuote dit bericht

Okai Tour de France boeit me echt geen reet.
Ik doe liever andere dingen dan naar 'dopingdrama's' kijken.


Mijn krullebol met uber zonnebril en geweldige ogen <3


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 31-07-2007 23:15 by M. Wijzig reactieProfiel van M.Quote dit bericht

Okai bedankt.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Darcy Heather
Zomaar.
Usericon van Darcy Heather
Posted 31-07-2007 23:16 by Darcy Heather Wijzig reactieProfiel van Darcy HeatherQuote dit bericht

Graag gedaan?


Mijn krullebol met uber zonnebril en geweldige ogen <3


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 31-07-2007 23:16 by Burzum Wijzig reactieProfiel van BurzumQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/Raymond1982

quote:
Op 31 juli 2007 23:15 schreef M. het volgende:
Okai bedankt.


Mevrouw zit ook niet aan de drugs en drinkt alleen bier.

Weet je dat ook vast.

[Dit bericht is gewijzigd door Burzum op 31-07-2007 23:16]


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 01-08-2007 1:49 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

quote:
Op 31 juli 2007 14:26 schreef Blueprint het volgende:
Sinkewitz ziet af van de contra-expertise.


Goede zaak

Ontkennen heeft in dat geval toch geen zin meer.


Faustian Spirit of the Earth


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 09-08-2007 1:34 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Even wat dopingnieuws

Andrei Kashechkin (Astana) heeft zijn voormalige kopman (Vino) gevolgd ... hij is dus ook betrapt op bloeddoping


Faustian Spirit of the Earth


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 09-08-2007 1:40 by Digerdoden Wijzig reactieProfiel van DigerdodenQuote dit bericht

Hij is pas nadat Astana uit de tour gezet is betrapt


"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 09-08-2007 2:30 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Klopt, maar dat verandert het feit dat hij een domme aap is helemaal niet


Faustian Spirit of the Earth


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 11-08-2007 1:56 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Discovery Channel stopt ermee eind dit jaar en ook ploegleider Johan Bruyneel stapt uit het wielrennen.

Contador, Leipheimer en co mogen op zoek naar een nieuw team.


Faustian Spirit of the Earth


Blueprint
Usericon van Blueprint
Posted 11-08-2007 2:48 by Blueprint Wijzig reactieProfiel van BlueprintQuote dit bericht

quote:
Op 11 augustus 2007 1:56 schreef cataclysm child het volgende:
Discovery Channel stopt ermee eind dit jaar en ook ploegleider Johan Bruyneel stapt uit het wielrennen.

Contador, Leipheimer en co mogen op zoek naar een nieuw team.


Contador, Gusev, Popovych en Devolder mogen best naar Rabobank van mij


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 12-08-2007 1:44 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Zou Leipheimer niet terugkeren? Rabobank zit nu toch zonder echte kopman?


Faustian Spirit of the Earth


Blueprint
Usericon van Blueprint
Posted 12-08-2007 1:52 by Blueprint Wijzig reactieProfiel van BlueprintQuote dit bericht

Dat mag ik niet hopen. Leipo wordt ook een dagje ouder...


Spirit In Black
Usericon van Spirit In Black
Posted 12-08-2007 15:48 by Spirit In Black Wijzig reactieProfiel van Spirit In BlackQuote dit bericht

kopmannen zouden moeten meer koersen ipv zich alleen te concentreren op de tour + de giro als voorbereiding..net als vroeger.


Dit topic is 36 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen