IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : De islamisering van onze samenleving. (moslims in het nieuws deel 2) Vorige pagina | Volgende pagina
Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 03-06-2008 12:59 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Extremisten hangen 5-jarig jongetje op
Uitgegeven: 3 juni 2008 12:36
Laatst gewijzigd: 3 juni 2008 12:40

BAGDAD - In Irak hebben extremisten een 5-jarige jongen ontvoerd en opgehangen. Het lichaam van de jonge Mustafa werd dinsdag gevonden in de stad Baquba, ten noordoosten van Bagdad.

Dat heeft een Iraaks persbureau gemeld. Het kind was drie dagen eerder ontvoerd en zou zijn gedood door islamitische fanatici.

De wijk waarin het incident gebeurde, stond lange tijd bekend als een broeinest van soennieten die het terreurnetwerk al-Qaida ondersteunden.

In Irak zijn sinds de door de Amerikanen geleide invasie in 2003 al veel kinderen ontvoerd. Meestal gebeurt dat door criminelen die losgeld eisen.



The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 03-06-2008 13:06 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Bah, smerig volk.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 03-06-2008 14:48 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

vuile, gore, klote vieze stinkerds die zo iets doen.

fundamentalisten

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 03-06-2008 14:49]


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 03-06-2008 17:09 by Mark Profiel van Mark

quote:
Op 3 juni 2008 8:46 schreef kwelgeest het volgende:
Iran heeft nog nooit, direct, oorlog gevoerd met Israel.


Heb ik ook nergens gezegd. Ik reageerde op Greycloak's "een Islamitisch land". Tenzij je nu gaat beweren dat Egypte en Syrie geen Islamitische landen zijn natuurlijk


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 03-06-2008 17:46 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 3 juni 2008 12:31 schreef ElitE het volgende:
duits
Bijna goed. moslims met helehelehalalele lange tenen.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 03-06-2008 19:20 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 3 juni 2008 17:09 schreef Mark het volgende:
Heb ik ook nergens gezegd. Ik reageerde op Greycloak's "een Islamitisch land". Tenzij je nu gaat beweren dat Egypte en Syrie geen Islamitische landen zijn natuurlijk
Maar Iran heeft zich, nog, nooit aan die 'steen' gestoten.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 03-06-2008 20:00 by Mark Profiel van Mark

Klopt, en dat staat er ook niet. Het ging om het commentaar islamitische landen in het algemeen, niet Iran specifiek. De "Islamitische wereld" heeft het al eerder geprobeerd en heeft gefaald, dat was het punt. Het was een zogenaamde kwinkslag. Maar als jij op alle slakken zout wil leggen dan laat ik dat aan jou


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-06-2008 0:59 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Vermeend 'brein' 9/11 wordt voorgeleid

Buitenlands Khalid Sheikh Mohammed, volgens de Amerikaanse regering het brein achter de terreuraanslagen van 11 september 2001, moet donderdag in Guantanamo Bay voor de rechter verschijnen.

De verdachte - door de Amerikanen ook wel eens aangeduid als KSM - zou hebben bekend dat hij de aanslagen in onder meer New York en Washington heeft gepland. Bij de aanvallen met gekaapte vliegtuigen kwamen bijna 3000 mensen om het leven, vooral bij het World Trade Center.

De Amerikaanse geheime dienst CIA heeft echter toegegeven dat tijdens de verhoren van KSM waterboarding is toegepast. Daarbij wordt de verdachte vastgebonden met een natte doek op zijn gezicht waar water op wordt gegoten. Het slachtoffer krijgt daardoor het gevoel te verdrinken.

Volgens mensenrechtendeskundigen is waterboarding een vorm van marteling. De Amerikaanse president George Bush vindt echter dat stevige ondervragingsmethodes moeten kunnen bij terreurverdachten.

Experts zeggen dat verdachten van alles bekennen als zij worden gemarteld. In een rechtsstaat zijn door marteling verkregen bekentenissen dan ook voor de rechter niets waard.

'KSM' wordt donderdag voorgeleid samen met vier medeverdachten. Zij zijn aangeklaagd wegens moord en kaping van vliegtuigen.

Hmm het lijkt me duidelijk dat martelen wel wat naar boven haalt, maar het is toch ook duidelijk dat die mensen door uitputting vanzelf toegeven aan allerlei suggestieve verhoren. Eigenlijk dwing je mensen om ze op om te bekennen of ze het nu gedaan hebben of niet. Tja iemand moet de schuld krijgen...

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 04-06-2008 0:59]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


SQT
Usericon van SQT
Posted 04-06-2008 1:14 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

Ten eerste is het sowieso absurd dat op deze manier mensen ondervraagd worden. Daarbij is het ook nog eens dom, omdat er inderdaad grote kans is dat de onder extreme druk afgelegde verklaring niet wordt geaccepteerd en de verdachte vrijuit gaat en je niet alleen je verdachte kwijt bent, maar ook nog eens een hoop geld en je geloofwaardigheid betreffende respect jegens medemensen. Waarom die technieken dan ook worden toegepast begrijp ik niet.


WMP
Usericon van WMP
Posted 04-06-2008 1:18 by WMP Profiel van WMP

Het is al ettelijke malen gebleken dat door marteling verkregen bekentenissen uiteindelijk onwaar bleken te zijn. Lijkt me ook vrij logisch.
Maar ja, het is Amerika, dus draaien we de hoofd de andere kant op en wijzen naar China (waar de VS net zo hard aan meedoet) om hen te beschuldigen van het niet naleven van mensenrechten, terwijl beide landen even fout zijn.


SQT
Usericon van SQT
Posted 04-06-2008 1:30 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

quote:
Op 4 juni 2008 1:18 schreef WMP het volgende:
Het is al ettelijke malen gebleken dat door marteling verkregen bekentenissen uiteindelijk onwaar bleken te zijn.

Precies.

Ik ben nu overigens bezig in een boek geschreven door een journalist (Patrick Pauw) die een jaar lang lessen heeft gevolgd bij Suhayb Salaam (de zoon van de bekende imam uit Tilburg) over het salafisme, zo'n beetje de meest pure vorm van de Islam. Hoewel een aantal zaken over de vorm en het lesgeven door Salaam op zijn minst opmerkelijk te noemen is, valt het me (tot nu toe, ik ben pas halverwege) toch mee hoe gevaarlijk deze in mijn ogen extreme vorm van de Islam voor de samenleving is. Best een aanrader, het leest lekker weg als je zit te schijten.


Dick Wolkendeck
Bach, Bacher, Bachst
Usericon van Dick Wolkendeck
Posted 04-06-2008 13:38 by Dick Wolkendeck Profiel van Dick Wolkendeckhttp://www.seraphique.com

quote:
Op 4 juni 2008 1:30 schreef SQT het volgende:
Precies.

Ik ben nu overigens bezig in een boek geschreven door een journalist (Patrick Pauw) die een jaar lang lessen heeft gevolgd bij Suhayb Salaam (de zoon van de bekende imam uit Tilburg) over het salafisme, zo'n beetje de meest pure vorm van de Islam. (...)


Heho da's volgens mij niet waar. De meest pure vorm? Daarmee geef je een kwalificatie aan iets dat op zijn minst niet door de overgrote meerderheid van de moezelmannen gedeeld wordt. Heel apart, maar niet puur. Tuurlijk zien ze dat zelf wel zo, maar zo redeneerde de spaanse inquisitie ook.


Only sick music makes money today - Nietsche.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 04-06-2008 14:17 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 4 juni 2008 1:18 schreef WMP het volgende:
Het is al ettelijke malen gebleken dat door marteling verkregen bekentenissen uiteindelijk onwaar bleken te zijn. Lijkt me ook vrij logisch.
Maar ja, het is Amerika, dus draaien we de hoofd de andere kant op en wijzen naar China (waar de VS net zo hard aan meedoet) om hen te beschuldigen van het niet naleven van mensenrechten, terwijl beide landen even fout zijn.


ze zijn allemaal even slecht


signature


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 04-06-2008 15:00 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

quote:
Op 4 juni 2008 1:30 schreef SQT het volgende:
zo'n beetje de meest pure vorm van de Islam.


Beweer je nou dat de Islamitischheid () van Islamitische stromingen is te meten aan de hand van een soort oerbeeld van Islam?


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 04-06-2008 15:19 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Redactie 29 november 2006



Soms krijgen wij mail voor 'de cyberimam'. Dat zijn altijd hartverscheurend e-mails, van moslims die de weg kwijt zijn, en nu het advies willen van onze cyberimam. Maar deze slaat alles ...


Ik geef de mail maar even integraal weer, inclusief afzender omdat het hier om een strafbaar feit ) gaat:


salaam alaikoum

ik heb een marokkaanse buurmeisje die uit de islam wil stappen nu heb ik
gehoord van een imam dat ik haar moet doden langzaam ik wou u mening horen
strax doe ik wat fout...


abdel uit den haag





--------------------------------------------------------------------------------

En jawel, er komt nog een toelichting / antwoord ook, nadat ik de schrijver heb verteld dat hij haar niet mag doden:



maar wat die tegen mij zegt is dat iemand die zoiets doet dat ik die gene
mag doden of bekogelen met stenen tot d'r dood ik hoop dat u spreekt uit
geloof en niet voor wat goed is voor nederland want ik ebn bereid te doden


Edit:Bron: Het vrije volk.

[Dit bericht is gewijzigd door kwelgeest op 04-06-2008 15:20]


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 04-06-2008 15:22 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com



http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


SQT
Usericon van SQT
Posted 04-06-2008 15:38 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

Volgens mij is het tijd om Abdel eens even het land uit te knikkeren.

quote:
Op 4 juni 2008 15:00 schreef Gemene Lepel het volgende:
Beweer je nou dat de Islamitischheid () van Islamitische stromingen is te meten aan de hand van een soort oerbeeld van Islam?

Nee, dat zeg ik niet, ik bedoel dat het in deze vorm om een zeer strikte naleving gaat van de Koran en alles wat Mohamed te vertellen had. En dat is niet mijn mening, ik zeg alleen wat ik in het boek tegenkom.

Overigens: http://nl.wikipedia.org/wiki/Salafisme

[Dit bericht is gewijzigd door SQT op 04-06-2008 15:50]


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 04-06-2008 15:47 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 4 juni 2008 15:19 schreef kwelgeest het volgende:
Redactie 29 november 2006



Soms krijgen wij mail voor 'de cyberimam'. Dat zijn altijd hartverscheurend e-mails, van moslims die de weg kwijt zijn, en nu het advies willen van onze cyberimam. Maar deze slaat alles ...


Ik geef de mail maar even integraal weer, inclusief afzender omdat het hier om een strafbaar feit ) gaat:


salaam alaikoum

ik heb een marokkaanse buurmeisje die uit de islam wil stappen nu heb ik
gehoord van een imam dat ik haar moet doden langzaam ik wou u mening horen
strax doe ik wat fout...


abdel uit den haag





--------------------------------------------------------------------------------

En jawel, er komt nog een toelichting / antwoord ook, nadat ik de schrijver heb verteld dat hij haar niet mag doden:



maar wat die tegen mij zegt is dat iemand die zoiets doet dat ik die gene
mag doden of bekogelen met stenen tot d'r dood ik hoop dat u spreekt uit
geloof en niet voor wat goed is voor nederland want ik ebn bereid te doden


Edit:Bron: Het vrije volk.
Te weinig varkensvlees verteert de hersenen me dunkt.
Sjezis.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 05-06-2008 9:13 by kwelgeest Profiel van kwelgeest



Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 05-06-2008 9:16 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Een welgemeend 'WTF' is hier geloof ik op de plaats.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 05-06-2008 9:32 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

idd, een kwel die de telegraaf leest .. WTF!?!?


Count Steel
Haatgospeltrol
Usericon van Count Steel
Posted 05-06-2008 9:33 by Count Steel Profiel van Count Steel

Hmmm, gaat wel erg ver dit, vind ik. Ik neem aan dat er bij het GVB toch ook rekening wordt gehouden met medelanders die Rammadan hebben. En dat er meerdere bidmomenten/gelegenheden gedurende een werkdag zijn?



Op 16 juli 2016 14:36 schreef Diktor het volgende: Edit: ik zie ook oprecht niet in wat jouw of mijn fysiek met welke zaak dan ook vandoen heeft.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 05-06-2008 9:34 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

‘Aanvallah’ moet verbroederen
Uitgegeven: 5 June 2008 8:15
Laatst gewijzigd: 5 June 2008 8:15

RIJSWIJK - Een oranje T-shirt met de tekst Aanvallah, geschreven met Nederlandse letters die lijken op Arabische tekens. Dat shirt moet Nederland verbroederen tijdens het komende EK.


De tekst is de multiculturele variant van het aloude Aanvallûh.

“Zo laat je zien dat je buiten de krijtlijnen denkt en het Oranjegevoel samen uit wilt dragen”, aldus reclameman Jeroen Tjebbe. Hij bedacht samen met anderen het shirt.

“We wilden iets maken dat mensen dichterbij elkaar brengt, in plaats van die ongelofelijke overdreven manier van omgaan met die zogenaamde verschillen tussen moslims en niet-moslims.”

“Met een Hollandse knipoog hopen we zo ons steentje bij te dragen aan een gloedvolle overwinning voor Oranje én een grote maatschappelijke binding.”


Islamisering? Hoax!


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Count Steel
Haatgospeltrol
Usericon van Count Steel
Posted 05-06-2008 9:36 by Count Steel Profiel van Count Steel

Aanvallah
Stiekem toch geestig


Op 16 juli 2016 14:36 schreef Diktor het volgende: Edit: ik zie ook oprecht niet in wat jouw of mijn fysiek met welke zaak dan ook vandoen heeft.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 05-06-2008 9:47 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 5 juni 2008 9:13 schreef kwelgeest het volgende:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/4160228/_GVB_schaft_kerst_af__.html?p=2,1


Gaaf verhaal weer. Ik blijf me verbazen over politiek correcte acties.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen