IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : "Michael Jackson blijkt niet overleden" [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 06-08-2009 8:19 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 5 augustus 2009 15:35 schreef ElitE het volgende:
Hebben bassie er mmayo en anderen ook ervaring met dit soort zaken?


Zekers.

Had het er laatst met een collega nog over. Als er inderdaad gevaar voor veiligheid ontstaat dan dient zo'n kind weggehaald te worden vind ik, of de ouders nu wel of niet zwakbegaafd/gehandicapt zijn. Er vanuit gaan dat als de ouder gehandicapt is, dat dan het kind niet goed verzorgt kan worden vind ik onzin. Maar tegenwoordig is jeugdzorg/kinderbescherming etc daar wel alert op, met al die missers van ze. Dit is natuurlijk wel een makkelijke doelgroep om zogenaamd je eer te behalen door kinderen weg te nemen en te roepen van kijk eens, we hebben het kind weten te redden.

Heel veel zwakbegaafde ouders dan wel verstandelijk gehandicapten zijn prima in staat (soms met wat begeleiding) voor hun kind te zorgen. Soms nog wel beter dan menig ander carriere ouder. Vroeger hoorde je hier overigens veel minder over, tegenwoordig lijkt het wel een trend vanuit de instanties en dergelijke. Op het werk hebben wij bijvoorbeeld ook clienten rondlopen die getrouwd zijn/waren en kinderen hebben gekregen die prima terecht zijn gekomen. Wel is het voor de kinderen een extra belasting, helemaal als ze beseffen dat hun ouders "anders" zijn en dat het er bij hun thuis ook wat "anders" aan toe gaat, maar dat wil niet zeggen dat dit dan ook automatisch slecht moet zijn.

Denk dat de ouders hun kind wel terug krijgen, de laatste tijd zijn er een paar van deze zaken voor de rechter geweest waarin de ouders hun gelijk kregen.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-08-2009 10:16 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Drama met Nederlandse baby in Frankrijk
Uitgegeven: 6 augustus 2009 06:01
Laatst gewijzigd: 6 augustus 2009 06:33
RENNES - De zeven weken oude baby van een Nederlands stel in Frankrijk heeft een dodelijke val gemaakt op een pier. De moeder van het meisje liet de kinderwagen even los om een foto te maken, waarop het wagentje naar beneden rolde, omsloeg en zeven à acht meter lager een betonblok raakte.
© ANP

De ouders wandelden op de pier van de noordwestelijke kustgemeente Erquy (Bretagne), samen met hun andere dochtertje van drie en een bevriend stel, eveneens uit Nederland. Dat berichtte de Franse nieuwszender TF1 woensdagavond.

Reddingswerkers brachten de zwaargewonde zuigeling naar het ziekenhuis in de plaats Rennes, waar die even later overleed. De aangeslagen ouders krijgen psychologische begeleiding.

© ANP

--------

Oe, that hurts


Je moeder.


Count Steel
Haatgospeltrol
Usericon van Count Steel
Posted 06-08-2009 10:24 by Count Steel Profiel van Count Steel

Las het net ja, heel erg dit!


Op 16 juli 2016 14:36 schreef Diktor het volgende: Edit: ik zie ook oprecht niet in wat jouw of mijn fysiek met welke zaak dan ook vandoen heeft.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 06-08-2009 10:29 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Het zal je gebeuren zeg, tering.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 06-08-2009 10:33 by MMayo Profiel van MMayo

Zijn ze met z'n 2en, staan ze bij zo'n afgrond.. laat je de kinderwagen gewoon staan zonder toezicht. Heel dom! En dan ook nog zo'n tragische afloop, sneu.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 06-08-2009 10:34 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 6 augustus 2009 10:33 schreef MMayo het volgende:
Zijn ze met z'n 2en, staan ze bij zo'n afgrond.. laat je de kinderwagen gewoon staan zonder toezicht. Heel dom! En dan ook nog zo'n tragische afloop, sneu.


Nou ja, je weet met zulke dingen natuurlijk nooit de exacte toedracht.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-08-2009 10:38 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Horizontaal oppervlakte, verwachte je niks van. Opeens een windvlaag, weg koter. Weet niet of het zo is maar kan me niet voorstellen dat iemand niet op z'n kind past.


Je moeder.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 06-08-2009 10:39 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Inderdaad, als het echt hellend was hadden ze het wel gezien bij het neerzetten.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-08-2009 10:40 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Maar het zal ze vast niet weer gebeuren! :')


Je moeder.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 06-08-2009 10:54 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 5 augustus 2009 15:35 schreef ElitE het volgende:
Baby weggehaald bij zwakbegaafde ouders

Twee radeloze ouders uit Breda hebben een kort geding aangespannen om hun dochtertje van 3 dagen oud terug te krijgen. Baby Selena werd eergisteren door de kinderbescherming weggehaald bij de licht verstandelijk gehandicapte ouders omdat de veiligheid van het kindje niet gegaradeerd zou zijn. De ouders zouden onvoorspelbaar gedrag vertonen.

De ouders zeggen dat Selena met een smoes bij hen weggehaald is in het ziekenhuis, en er niet verteld is wat er ging gebeuren. Ze zijn er dan ook kapot van en hebben een advocaat ingeschakeld.

De zorginstelling waar de ouders onder begeleiding wonen, Amarant, laat weten het afschuwelijk te vinden voor de ouders, maar wil verder niet op de zaak ingaan.

Als het gaat om risicovolle situaties voor kinderen hebben zorginstellingen een meldingsplicht. Volgens de disctrictsmanager van Amarant worden beslissingen over kinderen in dergelijke situaties altijd door een rechter genomen en is het ook gebruikelijk dat er een kort geding aan wordt gespannen door de ouders.

Aanstaande dinsdag dient in Breda het kort geding. Er zal dan worden bekeken of de kinderbescherming juist heeft gehandeld door het kind bij de ouders weg te halen.



Het enige rare aan deze kwestie vind ik dat de ouders in kwestie al begeleid woonden. Als ze zo onvoorspelbaar zijn en het voor het kind niet veilig is, hoe is het dan mogelijk dat ze toch een kind kregen terwijl ze onder begeleiding woonden? En als het kind is geboren terwijl de ouders onder begeleiding woonden, waarom neemt die instelling dan niet haar verantwoordelijkheid en bieden ze de noodzakelijke begeleiding aan die voor het opvoeden van het kind noodzakelijk is?
MissMayo heeft trouwens ook een sterk punt over de missers binnen kinderbescherming en jeugdzorg en dat ze nu misschien op makkelijke wijze punten willen scoren.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-08-2009 12:05 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Laagste inflatie sinds 1987
Uitgegeven: 6 augustus 2009 09:43
Laatst gewijzigd: 6 augustus 2009 11:26
DEN HAAG - De inflatie in Nederland is in juli gedaald tot 0,2 procent. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend. Daarmee ligt de inflatie op het laagste niveau sinds december 1987.
© ANP

Bekijk video

In juni bedroeg de gemiddelde prijsstijging van consumptiegoederen nog 1,4 procent. In juli verlaagden de energiebedrijven hun tarieven, waardoor elektriciteit en gas veel goedkoper waren dan een jaar eerder.

Ook de prijsdalingen van voedingsmiddelen en telefoon- en internetdiensten drukten de inflatie.

Gas

Door de sterke daling van de olieprijs gingen de energietarieven afgelopen maand flink naar beneden. Gas werd daarbij zelfs 20 procent goedkoper, dat is de sterkste prijsdaling sinds 1987.

Door de lage olieprijs zijn benzine en diesel nu ook goedkoper dan een jaar geleden. De kosten voor het gebruik van de eigen auto daalden in juli met bijna 9 procent.

Internetdiensten

Niet alleen de prijzen van brandstoffen en energie daalden vorige maand. Zo werden telefoon- en internetdiensten ruim 3 procent goedkoper, kostten kleding en schoenen afgelopen maand bijna 1 procent minder dan een jaar eerder en daalden de prijzen van groente en fruit met ongeveer 5 procent.

Berekend volgens de geharmoniseerde Europese methode kwam de inflatie in Nederland afgelopen maand uit op min 0,1 procent. Het is voor het eerst sinds het begin van die meetmethode in 1997 dat dit cijfer negatief is.

De Nederlandse inflatie is nog altijd hoger dan in andere landen van de eurozone. Gemiddeld namen de prijzen in de eurolanden afgelopen maand met 0,6 procent af.
© ANP


Je moeder.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 06-08-2009 15:16 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

quote:
Op 6 augustus 2009 10:33 schreef MMayo het volgende:
Zijn ze met z'n 2en, staan ze bij zo'n afgrond.. laat je de kinderwagen gewoon staan zonder toezicht. Heel dom! En dan ook nog zo'n tragische afloop, sneu.


Met z'n vieren zelfs.

Niet erg handige actie als ik het zo lees, maar goed, wat WR ook zegt, alle details weet je toch niet. Triest is het echter wel.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 06-08-2009 15:30 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Geen afgrond, maar pier he ...


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 06-08-2009 16:06 by XXL Profiel van XXL

Psychologen VS stoppen therapie tegen homoseksualiteit
Uitgegeven: 6 augustus 2009 09:54

TORONTO - Therapie om homoseksuelen te veranderen in hetero's werkt niet. Dat heeft de Amerikaanse vereniging van Psychologen, de APA, geconstateerd in een rapport.

De 150.000 leden van de vereniging zouden hun klanten de therapie dus ook niet langer moeten aanbieden, besloot de APA op het jaarlijks congres. Dat meldden Amerikaanse media donderdag.

In het rapport staat dat de therapieën om seksuele voorkeur te veranderen zelfs schade kunnen aanrichten.

''Studies wijzen uit dat mensen hooguit leren om hun gevoelens te negeren en niet in te gaan op homoseksuele verleidingen'', aldus onderzoekster Judith Glassgold.

Volgens haar kan de therapie leiden tot depressie en zelfs tot suïcide.

Gevolgen

Glassgold bleef na de bestudering van 87 onderzoeken uit de periode van 1960 tot 2007 met veel vragen zitten. ''Helaas bevatten veel onderzoeken belangrijke fouten in de opzet'', aldus Glassgold.

In veel gevallen is niet onderzocht bij wie de therapie werkt, hoelang het werkt en wat de gevolgen voor de psyche op lange termijn zijn.

De APA beschouwt homoseksualiteit sinds 1975 niet meer als ziekte. In het conservatieve Amerika bieden veel therapeuten echter programma's aan om van homoseksualiteit af te komen.
© ANP



:')


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-08-2009 16:12 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 6 augustus 2009 15:30 schreef Jenje het volgende:
Geen afgrond, maar pier he ...


afgrond m

1. een grote diepte.


Je moeder.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 06-08-2009 16:20 by Forever After Profiel van Forever After

Pier:



 


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 06-08-2009 16:25 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 6 augustus 2009 16:12 schreef karnivoor het volgende:
afgrond m

1. een grote diepte.

karnivoor v

1. iemand die liever een ambigu term gebruikt in plaats van een specifieke


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-08-2009 16:35 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Ik keek niet verder dan wikipedia, scheelt typen

af·grond de; m -en gevaarlijke, steile diepte

Jeej, ik keek verder!

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 06-08-2009 16:37]


Je moeder.


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 06-08-2009 16:45 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

karnivoor v

1. iemand die liever een ambigu term gebruikt in plaats van een specifieke en daar koppig in volhardt

[Dit bericht is gewijzigd door ZelThoR op 06-08-2009 16:45]


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-08-2009 16:46 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Zeikwijf


Je moeder.


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 06-08-2009 16:47 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

Jij bent hier degene die in vage termen praat, wijf


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-08-2009 16:48 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Klaag Van Dale maar aan dan


Je moeder.


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 06-08-2009 16:59 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

Oh, wacht, je snapt het gewoon echt niet

Het punt is; je kunt best afgrond gebruiken (het is op zich wel correct), maar die term zorgt alleen voor verwarring. In de eerste plaats denken mensen dan aan een natuurlijke afgrond, terwijl het met pier direct duidelijk is.

Snappez-vous?


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-08-2009 17:08 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Zover was ik ook wel maar wat is dat van toegevoegde waarde? Dat kind is de diepte in geflikkerd, hoe je het ook noemt, niet meteen in gaan op een poging tot humor van mij, ook al weet ik dat dat je hobby is

Edit: editten zonder iets te editten ftw!

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 06-08-2009 17:09]


Je moeder.


spectre
Usericon van spectre
Posted 06-08-2009 17:09 by spectre Profiel van spectre

wanneer vallen jullie twee in een afgrond?


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen