IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Twitter redt poepende man zonder wc-papier [nieuws topic] Vorige pagina | Volgende pagina
XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 01-08-2010 13:22 by XXL Profiel van XXL

"beveiligD" ook.

*Weer naar bed gaat*


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 01-08-2010 13:22 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 1 augustus 2010 13:20 schreef MR. N het volgende:
Ik denk dat je in NL al harder genaaid wordt qua privacy dan daar.


Inderdaad. Maar dat ze het kunnen, wil niet zeggen dat het gebeurd. Als het een enorm lastige klus is, kunnen ze indien nodig wel bewijs verzamelen maar is dat tevens een hindernis zodat het niet stelselmatig toegepast kan gaan worden.

Maar zorg dan dat je het bijbeent, ga geen dingen verbieden...

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 01-08-2010 13:23]


Je moeder.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 01-08-2010 13:24 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

Daar heb je wel een punt ja.


Boeiender


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 01-08-2010 13:28 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Amerikanen krijgen weer inzage in Europees betalingsverkeer
Door Dimitri Reijerman, zondag 1 augustus 2010 11:11, views: 6.449

Amerikaanse opsporingsdiensten hebben vanaf zondag weer toegang gekregen tot de Swift-databanken waarin de gegevens over het Europese bankverkeer staan opgeslagen. De VS zegt de data nodig te hebben om terrorisme te bestrijden.

Het Europees Parlement stemde in juli in met een verdrag voor het uitwisselen van bankgegevens met de VS, nadat een eerder verdrag nog was verworpen vanwege privacykwesties. De Amerikanen krijgen vanaf 1 augustus onder andere toegang tot de namen en saldi van rekeninghouders, rekeningnummers, overschrijvingen en de eventuele opmerkingen die bij overschrijvingen worden geplaatst. De VS zou met name geïnteresseerd zijn in overschrijvingen die naar Azië en Afrika worden gedaan, omdat er transacties tussen kunnen zitten die bestemd zijn voor terreurverdachten, zo schrijft De Volkskrant.

Omdat de systemen van Swift, het bedrijf dat de banktransacties van 8.000 financiële instellingen in de EU afhandelt, niet in staat zou zijn om overschrijvingen van een persoon uit de databases te filteren, krijgen de Amerikanen grote databestanden aangeleverd. Wel zal Interpol elke aanvraag vanuit de VS moeten goedkeuren en een in Washington zetelende EU-medewerker zou naderhand moeten controleren of de Amerikanen de data niet gebruiken voor spionagedoeleinden naar met name bedrijven.

Het akkoord voor het uitwisselen van betalingsgegevens met de VS heeft een looptijd van vijf jaar en kan verlengd worden. De Europese Unie heeft inmiddels plannen opgesteld om zelf een systeem te bouwen dat kan zoeken naar verdachte transacties in het Swift-systeem.



quote:
Hacker demonstreert goedkope afluisterkit voor gsm-telefoonverkeer
Door Dimitri Reijerman, zondag 1 augustus 2010 12:32, views: 4.522

Een hacker heeft op de DefCon-hackersbijeenkomst in Las Vegas een afluisterkit voor gsm-telefoons gedemonstreerd. Het systeem zou 1500 dollar aan hardware hebben gekost, een fractie van professionele afluisterkits.

Beveiligingsonderzoeker Chris Paget gebruikte tijdens zijn demonstratie twee richtantennes, waarbij via software op een aangesloten laptop een gsm-mast werd geëmuleerd, zo schrijft Wired. Door het gsm-signaal sterker te maken dan die van reguliere gsm-masten, kunnen gsm-telefoons zelf verbinding gaan zoeken met de afluisterkit.

Om de Amerikaanse telecomwetten niet te overtreden, gebruikte Paget de 900MHz-frequentie die in Europa veel gebruikt wordt voor gsm-verkeer. Bij zijn presentatie lukte het Paget om een dertigtal gsm-toestellen verbinding te laten maken met zijn afluisterkit die slechts een zendvermogen had van 25mW. Gebruikers met een mobieltje die probeerden te bellen, kregen een ingesproken bericht te horen met de melding dat het gesprek werd opgenomen.

Het systeem van Paget kan alleen uitgaande gsm-telefoongesprekken onderscheppen, terwijl inkomende telefoongesprekken automatisch naar voicemail zouden worden doorgestuurd zolang een toestel met de afluistermasten zijn verbonden. De afluisterkit zou bovendien door de aanwezigheid van een jammer de mogelijkheid hebben om 3g-frequenties te verstoren, waardoor 3g-telefoons automatisch een 2g-verbinding proberen op te zetten.

Paget wilde met zijn 1500 dollar kostende afluisterkit duidelijk maken dat gsm-gesprekken eenvoudig zijn af te luisteren door kwetsbaarheden in het protocol. Zo kan de afluisterkit een signaal afgeven waardoor gsm-toestellen hun encryptiemechanisme uitschakelen. Volgens de gsm-standaard zou een mobieltje dat een onversleutelde verbinding maakt met een zendmast een notificatie op het scherm moeten tonen, maar veel providers zouden door aanpassingen aan de sim-kaart deze waarschuwing niet laten zien.

Volgens de hacker is het hoog tijd dat providers het gsm-protocol overal vervangen door 3g, een protocol dat een betere beveiliging zou hebben. Onlangs brachten hackers nog het softwarepakket 'Kraken' uit, waarmee de A5/1-beveiliging van gsm's is te kraken. KPN liet weten dat het voorlpig geen plannen heeft om A5/1 te vervangen door A5/3-encryptie.


Tweakers.net


 


Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 01-08-2010 17:45 by Yirroth Profiel van Yirroth

quote:
Op 1 augustus 2010 10:10 schreef varanus het volgende:
Seksuele persiflage K3 zorgt voor ophef in België
Uitgegeven: 31 juli 2010 12:54
Laatst gewijzigd: 31 juli 2010 12:54

ZEEBRUGGE - De Friese groep sKa3 zorgt voor ophef in België. De groep is geweerd van een groot strandfestival in Zeebrugge volgende week zondag.

© ANPDe groep brengt persiflages van de kinderliedjes van het populaire K3. Het zijn nogal seksueel getinte versies.

Zo verandert het nummer Kusjesdag met een letter verschil in Kutjesdag. ''Versplinterde kinderillusies gegarandeerd'', belooft de groep op haar eigen website.



De act was vorige maand te zien was bij de Gentse Feesten, die massaal werden bezocht. De zanger Koos Busters en zijn twee zangeressen met roze pruikjes veranderden daar het nummer Oma's aan de top in Oma's in de coffeeshop.

Sindsdien is de groep niet meer welkom bij het Zeebrugse festival Polé Polé Beach, waar het zondag 8 augustus zou optreden voor kinderen onder de twaalf jaar.


'Vunzige troep'

Het Vlaams Belang-Kamerlid Tanguy Veys heeft zaterdag opgeroepen alle evenementen te boycotten waar sKa3 optreedt. ''Vunzige troep'', zegt Veys in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.

Hij wil niet dat sKa3 op12 september optreedt in het dorpje Retie. Hij roept iedereen op boze mails te sturen aan het gemeentebestuur.

Directeur Hans Bourlon van K3-management Studio100 heeft voorlopig geen problemen met sKa3. ''Op het eerste gezicht lijkt het niet meer dan een grappige persiflage. Die bovendien duidelijk een andere doelgroep heeft dan de onze'', zei hij in Het Laatste Nieuws.

© ANP



Damn, ik moet die gast feliciteren als het schooljaar weer begint! Fucking briljant!

En heerlijk weer dat Europa in het kader van "terrorisme-bestrijding" de privacy vergeeft.

[Dit bericht is gewijzigd door Yirroth op 01-08-2010 17:46]


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 01-08-2010 17:50 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

-gaat niet meer door-

[Dit bericht is gewijzigd door Greycloak op 02-08-2010 18:17]


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 01-08-2010 17:51 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Bourlon




zijn dat die mannen van k'ben een klein geil sletje
ipv een klein geel visje?



signature


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 02-08-2010 11:50 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

Herpesvirus gebruikt tegen kanker

Artsen zijn erin geslaagd een genetisch gemanipuleerd herpesvirus te gebruiken om patiënten met hoofd-en halskanker te behandelen.

De proef in een Londens ziekenhuis werd uitgevoerd op 17 patiënten. Bij 93% van de patiënten bleek de test succesvol.

Het gemanipuleerde virus dingt binnen in de kankercellen en doodt ze van binnenuit. Daarbij wordt ook het immuunsysteem van de patiënt gestimuleerd.

Onderzoeker Dr Kevin Harrington zegt dat de huidige behandelingen effectief zijn als de kankercellen in een vroeg stadium worden opgemerkt. Het herpesvirus, dat ook wordt getest op mensen met huidkanker, is zo genetische gemanipuleerd dat het alleen binnen de tumorcellen groeit. "Deze kleine studie laat zien dat genetisch gemodificeerde virussen gebruikt kunnen worden als wapen tegen kanker."

Later dit jaar zal er een vervolgstudie plaatsvinden.




Prima fatsoenlijke sci-fi shit, deze


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 02-08-2010 14:29 by Yirroth Profiel van Yirroth

quote:
Op 1 augustus 2010 17:51 schreef Hypnos het volgende:
zijn dat die mannen van k'ben een klein geil sletje
ipv een klein geel visje?



Nope: http://www.myspace.com/ska3music


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 02-08-2010 17:36 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 29 juli 2010 10:39 schreef ZelThoR het volgende:


Hoezo aandachtshoer?


*Kuch*
quote:
Zeilmeisje gaat met Eyeworks in zee

Zeilmeisje Laura Dekker heeft alle mediarechten van haar zeilreis verkocht aan Eyeworks, de productiemaatschappij van Reinout Oerlemans. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Het is nog niet bekend wat Eyeworks van plan is met het zeilmeisje. Laura Dekker vertrekt woensdag al, de eigenlijke reis begint in december. Dan is het orkaanseizoen op de Atlantische Oceaan voorbij.

Eyeworks heeft veel ervaring met real life soaps. Zo volgde Oerlemans de Amerikaanse 'Octomum', een vrouw die een achtling kreeg.




Boeiender


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 02-08-2010 17:54 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Heeft denk ik weinig met de aandachtshoer uithangen te maken en meer met een behoorlijk prijskaartje, lijkt je niet?


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 02-08-2010 18:00 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 2 augustus 2010 17:54 schreef Ralph het volgende:
Heeft denk ik weinig met de aandachtshoer uithangen te maken en meer met een behoorlijk prijskaartje, lijkt je niet?


Met beiden denk ik, denk je niet?


Boeiender


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 02-08-2010 18:17 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Denk het niet nee. Anders is het de eerste keer dat ze zelf de media opzoekt. Lijkt mij dus dat het voor de sponsoring is.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


WMP
Usericon van WMP
Posted 02-08-2010 18:22 by WMP Profiel van WMP

Eerste keer? Dat wicht heeft zelf een keer de media gebeld (Een Vandaag) toen bekend werd dat ze niet mocht uitvaren. Dat vertelde ze in het fragment. Ze wilde aandacht om aan te geven hoe 'overdreven' de Kinderbescherming zou optreden. Dus ja, aandachtsgeil.

Maar ja, jij en feiten doen het niet goed met elkaar.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 02-08-2010 18:23 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Nou vooruit, tweede keer. Maar kan je zo nog meer voorbeelden geven van dingen die ze allemaal zelf heeft geregeld of was het je weer gewoon even te doen voor de flame?


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 02-08-2010 18:25 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

Sja, als je als jongste wereldzeilster te boek wil staan doe je dat uiteraard niet om de titel.....



Maar goed, nieuwe naaierij, niet onverwacht natuurlijk:
quote:
“Wegenbelastingvrij-status bedreigd”

Uitgegeven: 2 augustus 2010 10:09
Laatst gewijzigd: 2 augustus 2010 10:09

Door het succes van schone, wegenbelastingvrije auto’s, loopt de overheid inmiddels veel geld mis. Daarom wordt het voortbestaan van de regeling bedreigd.

In de eerste zes maanden van dit jaar zijn al net zo veel wegenbelastingvrije auto’s verkocht als in geheel 2009.




Inmiddels is één op de vijf nieuw verkochte auto’s er eentje met de wegenbelastingvrije status. Dat weet Het Financieele Dagblad te melden.

Door de snelle komst van meer wegenbelastingvrije modellen, wordt dat aantal naar verwachting vlug meer.


Leaserijders

De krant becijfert dat het budget van 34 miljoen euro, dat het Ministerie van Financiën voor deze regeling heeft gereserveerd, er al doorheen is. Ook krijgt de regering door alle schone auto’s op de weg minder geld binnen uit bpm en bijtelling voor leaserijders.

Een woordvoerder van het Ministerie van Financiën vertelt in het FD dat de regeling daarom mogelijk volgend jaar wordt aangepast.

Daarbij is het mogelijk dat degenen die nu een belastingvrije auto hebben, volgend jaar toch moeten gaan betalen. De VVD pleit voor scherpere eisen voor zuinige auto’s. Ook afschaffing is voor hen een optie.



Boeiender


WMP
Usericon van WMP
Posted 02-08-2010 18:28 by WMP Profiel van WMP

quote:
Op 2 augustus 2010 18:23 schreef Greycloak het volgende:
Nou vooruit, tweede keer. Maar kan je zo nog meer voorbeelden geven van dingen die ze allemaal zelf heeft geregeld of was het je weer gewoon even te doen voor de flame?


Flapdrol. Geef ik een voorbeeld, wil je een tweede. Wordt er aan jou een voorbeeld gevraagd over iets wat je beweert, geef je niet eens een eerste.


Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 02-08-2010 18:32 by Yirroth Profiel van Yirroth

Ook al is het een aandachtshoer, ze gaat in ieder geval haar droom achterna, in tegenstelling tot het grootste gedeelte van het saaie, grijze, calvinistische Nederland.


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 02-08-2010 18:33 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Ah, ik lees het al. "...een keer de media gebeld." Dus. Van alle mediazooi heeft ze nu dus één keer zelf iets opgezocht, heeft ze een leuke sponsor en nu is ze zelf verantwoordelijk voor alle media-aandacht, inclusief alle keren dat men haar opzocht.

En wat Yirroth zegt +1..

Held0r. Dank man.

[Dit bericht is gewijzigd door Greycloak op 02-08-2010 18:34]


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 02-08-2010 18:33 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 2 augustus 2010 18:32 schreef Yirroth het volgende:
Ook al is het een aandachtshoer, ze gaat in ieder geval haar droom achterna, in tegenstelling tot het grootste gedeelte van het saaie, grijze, calvinistische Nederland.


En wat heb jij als droom uitgevoerd?


Boeiender


WMP
Usericon van WMP
Posted 02-08-2010 18:36 by WMP Profiel van WMP

quote:
Op 2 augustus 2010 18:33 schreef Greycloak het volgende:
Ah, ik lees het al. "...een keer de media gebeld." Dus. Van alle mediazooi heeft ze nu dus één keer zelf iets opgezocht, heeft ze een leuke sponsor en nu is ze zelf verantwoordelijk voor alle media-aandacht, inclusief alle keren dat men haar opzocht.

En wat Yirroth zegt +1..

Held0r. Dank man.


Je hoeft de media niet op je boot te woord te staan, je hoeft geen interviews te geven, je hoeft geen persberichten de wereld in te sturen...

[Dit bericht is gewijzigd door WMP op 02-08-2010 18:38]


Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 02-08-2010 18:37 by Yirroth Profiel van Yirroth

Niet dat dat van toepassing is op het onderwerp, maar: nog niets, ik ben bezig uit te vienden hoe ik dat het beste kan doen.


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 02-08-2010 18:38 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 2 augustus 2010 18:37 schreef Yirroth het volgende:
Niet dat dat van toepassing is op het onderwerp, maar: nog niets, ik ben bezig uit te vienden hoe ik dat het beste kan doen.


Nou, ik vind het wel van toepassing op jouw post. Maar mooi dat je bezig bent.


Boeiender


WMP
Usericon van WMP
Posted 02-08-2010 18:39 by WMP Profiel van WMP

Dus tot op heden ben jij ook gewoon saai, grijs en calvinistisch?

[edit]@ Yirroth dus

[Dit bericht is gewijzigd door WMP op 02-08-2010 18:39]


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 02-08-2010 18:41 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 2 augustus 2010 18:22 schreef WMP het volgende:
Eerste keer? Dat wicht heeft zelf een keer de media gebeld (Een Vandaag) toen bekend werd dat ze niet mocht uitvaren. Dat vertelde ze in het fragment. Ze wilde aandacht om aan te geven hoe 'overdreven' de Kinderbescherming zou optreden. Dus ja, aandachtsgeil.




Dat meen je niet, dat je dat aandachtsgeil noemt? Dat is een manier om druk te zetten op dat soort organisaties (sterk), als burger (zwak) moet je soms wel.

Sorry hoor, maar de media opzoeken is niet per se hetzelfde als een aandachtshoer zijn. Kom, laten we een beetje vergevingsgezind zijn.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen