IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Waar Bart de meisjes van hun slipjes berooft [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 31-10-2011 11:45 by powertieke Profiel van powertiekehttp://www.retribution.nl

Ben ik een keer mee gestopt geweest.

Toch een goeie 18 uur volgehouden toen!


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 31-10-2011 12:01 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

Je krijgt gewoon lichamelijke verschijnselen. Vooral kil-ler hoofdpijn.


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 31-10-2011 12:06 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Je kunt ook verslaafd worden aan lollies likken, doe het maar vaak genoeg en praat jezelf aan dat je niet zonder kunt ..


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 31-10-2011 12:30 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

JIj bent gewoon verslaafd aan koffie en wil dat niet toegeven... *trollface.jpg*


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 31-10-2011 12:53 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Ik drink niet eens koffie


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 31-10-2011 12:54 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up



Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-10-2011 13:14 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
De nieuwe black metal: van opgegraven lijken naar keurige jongens

Niet langer lijkt het of een groep opgegraven lijken aan het musiceren is geslagen. In Arnhem toonde de black metal zich in een nieuw en akelig goed zittend jasje.

De derde editie van Aurora Infernalis liet zien dat de black metal na twee decennia is ontsnapt uit het hellevuur en aan het oogsten is geslagen op meer aardse bloedakkers. Je kon het de twee oude dames niet eens echt kwalijk nemen, dat ze zaterdagmiddag met een overdreven ruime bocht om de black-metalliefhebbers heen liepen die voor de Arnhemse popzaal Luxor Live hingen. Er stond ook wel wat voor de deur: een man of honderd met bovengemiddeld veel haar, een liefst zo bleek mogelijke en zorgvuldig gecultiveerde (geen zon!) gelaatskleur, gekleed in het zwart, T-shirts met opdrukken als 'Crucifuck', 'Anal Perforation' en 'Your mother sucks cocks in hell'. Even een peuk aan het roken en de trommelvliezen laten uitwapperen tussen twee tegen de pijngrens duwende concerten door.

Nobele inborst
Dat onder zo'n shirt best een goed hartje klopt in een nobele inborst moet je dan maar aannemen, óf je wandelt zelf door de poorten van dit schimmenrijk om binnen te kijken hoe de stampvolle zaal zich kostelijk aan het vermaken is en er tussen de teringherrie verder geen wanklank te noteren valt.

Van donderdag tot en met zaterdag laat klonken de hells bells in de Arnhemse binnenstad, rond het black-metal-festival met de plechtige naam Aurora Infernalis. 'De dageraad van de onderwereld', zoiets moet dat betekenen en met zo'n aanduiding weet de ingewijde al wat er in poppodia als Willemeen en Luxor te beleven is. Verschroeiende en inktzwarte black metal dus, op het moment een van de leidende stromingen in de harde muziek, die voert langs thema's als satanisme, occultisme, de natuur en de dood. Een genre dat in de jaren negentig opkwam in vooral Noorwegen, groot werd in de rest van Scandinavië en inmiddels wereldwijd geloofsgenoten kent, van de VS tot Europa en het hele voormalige Oostblok.

Lang leek de black metal gevangen te zitten aan de ketenen van de zelf gecreëerde clichés. Veel bands, vooral die uit de noordelijke streken, kwamen niet meer voorbij het uiterlijk vertoon van de 'corpsepaint' - de met witte en zwarte schmink opgeverfde smoeltjes die je het idee moesten geven dat er een groep opgegraven lijken aan het musiceren was geslagen. Ze sloegen snoeiharde punk-riffs uit hun slecht geproduceerde rammelgitaren, naar de Noorse voorbeelden Darkthrone en Emperor, gilden moord en brand en staken in hun vrije tijd zo nu en dan ook echt een kerkje in de fik of sloegen werkelijk iemand de hersens in.

Lijkenbandje
Die tijd lijkt op Aurora Infernalis wel zo'n beetje voorbij. Goed, tijdens de eerste twee dagen, die volgens de festivalorganisatie de echte underground presenteerden, stond soms ineens weer een lijkenbandje te spelen maar de verf leek halfslachtig aangebracht, alsof het potje nu toch bijna leeg was.

Bij het eerste concert op vrijdag van de Duitse band Funeral Procession brandden nog twee fakkels op het podium, alsof het publiek moest deelnemen aan een occult ritueel, maar spoedig doofde dat vuur en kon de black metal zich tonen in een nieuw en akelig goed zittend jasje.

Zo speelde de Italiaanse band Forgotten Tomb vrijdag in jongerencentrum Willemeen geheel verfvrij een set zaligmakende metal, een uit zware gitaarlagen opgebouwde kathedraal van geluid, waarin het toch al schaarse licht werd verdreven door duisternis uit postpunk en new wave. Heel naturel ook opende het Duitse Farsot de belangrijkste festivaldag, de zaterdag in podium Luxor. De jonge band wentelde zich in de zo prachtig jankende gitaarmelodieën die kenmerkend zijn voor de nieuwe black metal: minutenlang in mineur doorgierende riffs op een traag stampend ritme, die het publiek gestaag in extase brengen. Blijf ook maar eens helder denken bij metal die je zo heerlijk zuigend de diepte in trekt.

Vernieuwingsbokaal
Het al wat oudere Virus uit Noorwegen ging ondanks de leeftijd voor de vernieuwingsbokaal met een optreden waarin de uithoeken van de metal werden verkend en het moedergenre soms zelfs even werd verlaten. Het publiek hoorde verfijnde symfonische rock en gitaren die in een diep filosofisch gesprek verwikkeld leken: slimme vragen en doorwrochte antwoorden, die ondanks de kieren licht in het bandgeluid bleven wijzen naar het naderende einde.

Bij de Noorse band Khold kon in Luxor nog een echt 'headbangers ball' worden gevierd. Het was prima haarzwaaien op de beukende rechttoe rechtaan metal van de vier heren, die het kennelijk niet konden laten en hun hoofden diep in de schminkkoffer hadden gestoken maar toch een zeer wellevende show neerzetten waarbij ieder woord van zanger/gitarist Gard in het oud-Noors gemeend leek.

Maatschappelijk
De bandleden van Troll, die een legendarisch album van de Noorse band Covenant naspeelden, bewezen zaterdag dat in de black metal ook maatschappelijk wordt nagedacht, door op te komen onder de welbekende occupy-maskers.

De derde editie van Aurora Infernalis liet zien dat de black metal na twee decennia is ontsnapt uit het hellevuur en aan het oogsten is geslagen op meer aardse bloedakkers. Er klinkt leven door in de doodsberichten van een nieuwe generatie bands die liever steengoede muziek maakt dan roestige rituelen uitvoert. Dat het festival met een programma van vernieuwende underground en zonder mastodontische grote bands uit het verleden de zalen vol kan laten lopen, is een vrolijk stemmend teken voor dit genre van de grote somberheid.



Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-10-2011 13:19 by bastianus Profiel van bastianus

Ineens is blek salonfähig, met deze Volkskrantrecensie. Tot zover een genre. Ik ga maar weer eens een lijk aan de grond trekken...


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 31-10-2011 13:23 by Schaep Profiel van Schaep

Mooi man!

WAT NOU BOYCOT DOOR DE MEDIA MUTILATOR


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-10-2011 13:26 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 31 oktober 2011 13:23 schreef Schaep het volgende:
Mooi man!

WAT NOU BOYCOT DOOR DE MEDIA MUTILATOR


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-10-2011 13:29 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
'VVD is erger dan Wouter Bos'
De VVD heeft allerlei mooie beloftes gedaan, maar intussen is de lastendruk voor Nederlanders het hoogst in tien jaar. Dat zegt Tweede Kamerlid Wouter Koolmees (D66). Hij is van plan om VVD-staatssecretaris Frans Weekers (Financiën) er flink van langs te geven tijdens de besprekingen van beslatingplannen voor 2012 in de Kamer.

Koolmees verwijt Weekers ervan een PvdA-beleid uit te voeren: de werkende Nederlander mag meer betalen om de nivelleringsplannen van het kabinet in werking te kunnen laten stellen. En dat terwijl de VVD tijdens de verkiezingen beloofde dat hogere lasten voor bedrijven en burgers onacceptabel zouden zijn.

De D66'er heeft berekend dat de collectie lastendruk stijgt naar 39,2 procent in 2012; het gaat om het deel van elke verdiende euro die naar de belastingen gaat. "Gek genoeg gaan VVD en CDA verder dan Wouter Bos kon gaan in het vorige kabinet", aldus Koolmees.


Vieze lefties in dit kabinet. De enige die erop vooruit gaan zijn de uitkeringstrekkers die overal ontzien worden. Maar goed, de PVV moet natuurlijk ook de eigen achterban behouden.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 31-10-2011 17:38 by nark Profiel van nark

Acht miljard naar dode Grieken
31 okt. 2011, 16:26
De afgelopen tien jaar heeft Griekenland 8 miljard euro pensioen uitgekeerd aan mensen, die al lang niet meer in leven waren. In de meeste gevallen ging het om familie, die het overlijden niet aan het pensioenfonds doorgaf om zelf het pensioen te kunnen blijven opstrijken.

Dat heeft de directeur van het Griekse staatspensioenfonds IKA, Rovertos Spyropoulos, toegegeven. Het pensioenfonds ligt onder vuur omdat de regering, gedwongen door IMF en EU, overal speurt naar bezuinigingsmogelijkheden. Volgens Spyropoulos wordt nu alles in het werk gesteld om het geld terug te vorderen. „We zullen het terugkrijgen, tot op de laatste euro", aldus de pensioendirecteur.

Bedrog met sociale uitkeringen en pensioenen heeft de afgelopen maanden in Griekenland al vaker voor grote krantenkoppen gezorgd. In augustus werd bekend dat de pensioenuitkering van 1473 mensen was stopgezet omdat was komen vast te staan dat die mensen al lang niet meer leefden.

Daarop gelastte de socialistische regering een diepgaand onderzoek. Daarbij is nu ontdekt dat er 9000 mensen boven de 100 in Griekenland rondliepen, die allemaal nog pensioen kregen. Daarmee had Griekenland verhoudingsgewijs verreweg het hoogste aantal 100-plussers ter wereld en dat was wel erg opvallend.

Bij een volkstelling in 2001 werden echter maar 1700 mensen geregistreerd van 100 jaar en ouder.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 31-10-2011 17:40 by Forever After Profiel van Forever After

Ah, de eerste 8 miljard kunnen ze dus bij het eigen volk terughalen.

Oh ja, en ook nog de rente over dat bedrag.

[Dit bericht is gewijzigd door Forever After op 31-10-2011 17:40]


 


Teneighty
Maandag 10 Februari 2003 - 13:02.54
Usericon van Teneighty
Posted 31-10-2011 18:00 by Teneighty Profiel van Teneighty

quote:
Op 31 oktober 2011 13:23 schreef Schaep het volgende:
Mooi man!

WAT NOU BOYCOT DOOR DE MEDIA MUTILATOR

Het zit je erg hoog blijkbaar.


"Gelukkig kunnen wij op jou rekenen als het om veelzeggende replys gaat."


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 31-10-2011 22:01 by XXL Profiel van XXL

http://www.zie.nl/video/algemeen/Brief-Mauro-is-nep/m1ezxpkfu3rn

Je kunt zeggen vam Rita wat je wil maar ze is in elk geval duidelijk.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 31-10-2011 22:02 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

@Bastianus: Nice, was dit in de krant zelf gepubliceerd of slechts op de website?

quote:
Op 31 oktober 2011 13:23 schreef Schaep het volgende:
Mooi man!

WAT NOU BOYCOT DOOR DE MEDIA MUTILATOR


Hehe

Ik ben benieuwd naar al jouw andere voorbeelden in de vooraanstaande geschreven en TV media

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 31-10-2011 22:03]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 31-10-2011 22:07 by XXL Profiel van XXL

En Varg Vikernes heeft half jaren 90 ook best veel media-aandacht gehad.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 31-10-2011 22:09 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 31 oktober 2011 22:02 schreef Mutilator het volgende:
@Bastianus: Nice, was dit in de krant zelf gepubliceerd of slechts op de website?



Hehe

Ik ben benieuwd naar al jouw andere voorbeelden in de vooraanstaande geschreven en TV media


Er zijn hele topics over man!

http://forum.zwaremetalen.com/forum_topic/2277057


Teneighty
Maandag 10 Februari 2003 - 13:02.54
Usericon van Teneighty
Posted 31-10-2011 22:09 by Teneighty Profiel van Teneighty

quote:
Op 31 oktober 2011 22:01 schreef XXL het volgende:
http://www.zie.nl/video/algemeen/Brief-Mauro-is-nep/m1ezxpkfu3rn

Je kunt zeggen vam Rita wat je wil maar ze is in elk geval duidelijk.

Rita zelf is nep. Die tante naait iedereen zodra ze er zelf beter van kan worden.


"Gelukkig kunnen wij op jou rekenen als het om veelzeggende replys gaat."


Sater
Usericon van Sater
Posted 31-10-2011 22:10 by Sater Profiel van Sater

quote:
Op 31 oktober 2011 22:02 schreef Mutilator het volgende:
@Bastianus: Nice, was dit in de krant zelf gepubliceerd of slechts op de website?


In de krant zelf. Voorpagina van het V-katern had een foto van Khold en het artikel stond op pagina 2/3.


one who puts salt in the sugarbowl is a misantrophe


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 31-10-2011 22:10 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 31 oktober 2011 22:07 schreef XXL het volgende:
En Varg Vikernes heeft half jaren 90 ook best veel media-aandacht gehad.


Klopt idd, negatieve aandacht is er zeker geweest in de grote media.

quote:
Op 31 oktober 2011 22:10 schreef Sater het volgende:
In de krant zelf. Voorpagina van het V-katern had een foto van Khold en het artikel stond op pagina 2/3.


Cool, dan ben ik blij om mijn ongelijk vanaf nu. Hopelijk meer publicaties in dergelijke media.



[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 31-10-2011 22:13]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 31-10-2011 22:12 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

.

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 31-10-2011 22:12]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Sater
Usericon van Sater
Posted 31-10-2011 22:22 by Sater Profiel van Sater

quote:
Op 31 oktober 2011 22:10 schreef Mutilator het volgende:
Cool, dan ben ik blij om mijn ongelijk vanaf nu. Hopelijk meer publicaties in dergelijke media.

Wat dat betreft is de VK best ok. Watain concertrecensie, Belus gerecenseerd, aandacht voor Roadburn. Ook wat films betreft is er best wel eens aandacht voor wat meer undergroundspul. En uiteraard is het vaak wel een beetje populair geschreven, met bovengemiddelde aandacht voor de poppenkast eromheen, maar dat is voor de leek ook wel zo prettig.


one who puts salt in the sugarbowl is a misantrophe


Sonic Titan
Binkelator.. ಠ_ಠ
Usericon van Sonic Titan
Posted 31-10-2011 22:27 by Sonic Titan Profiel van Sonic Titanhttp://forum.zwaremetalen.com/forum_logout.php

quote:
Op 31 oktober 2011 22:10 schreef Mutilator het volgende:
Klopt idd, negatieve aandacht is er zeker geweest in de grote media.



Cool, dan ben ik blij om mijn ongelijk vanaf nu. Hopelijk meer publicaties in dergelijke media.




Desalniettemin.. toch geen boycot van metal in de media, he, jongeman?


Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place."


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 31-10-2011 22:36 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 31 oktober 2011 22:22 schreef Sater het volgende:
Wat dat betreft is de VK best ok. Watain concertrecensie, Belus gerecenseerd, aandacht voor Roadburn. Ook wat films betreft is er best wel eens aandacht voor wat meer undergroundspul. En uiteraard is het vaak wel een beetje populair geschreven, met bovengemiddelde aandacht voor de poppenkast eromheen, maar dat is voor de leek ook wel zo prettig.


Nice, hier mag veel gedrukte A-media een voorbeeld aan nemen. Een Robert Haagsma in AD vond ik altijd zo zurig schrijven, las je vervolgens Aardschok, ging de toon opeens zelfs tot aan euforie.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen