IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : "Ik stop met strippen" [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 05-09-2009 10:28 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 5 september 2009 8:47 schreef ghoulliette het volgende:
nee hoor, dat was al lang bekend.

Ik las het nu anders pas voor het eerst.

In het kort:
Als 1 van de ouders het er iet mee eens is verandert de situatie imo en dan is het wat mij betreft definitief nee.

Als beide ouders het goed hadden gevonden, wat ik eerst dacht, heb ik zoiets van lekker laten gaan.



[Dit bericht is gewijzigd door Forever After op 05-09-2009 10:32]


 


De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 05-09-2009 10:44 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Heineken baas in Grolsch Veste

ENSCHEDE - De oefenwedstrijd van het Nederlands elftal in Enschede wordt volgens de KNVB vandaag niet in de Grolsch Veste, maar in het 'Stadion FC Twente' gespeeld.

De tijdelijke naamsverandering houdt verband met het feit dat Heineken één van de sponsoren van de voetbalbond is. "Daarom is de afspraak gemaakt dat wij in alle officiële documenten over het Stadion FC Twente spreken", aldus een woordvoerster van de KNVB. En dus is Heineken voor één dag de baas in de Grolsch Veste.




Niet dat Grolsch nou zo geweldig is, maar dat Heineken is helemáál niet te zuipen.


Bareuh...


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-09-2009 10:46 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Vrouwen die een kleine blaas hebben, kunnen nu opgelucht ademhalen. De Duitse uitvinding 'Ladybag' is een wc die in je handtas past en je overal zittend, staand of hurkend kunt gebruiken.

Festival
De Ladybag is het ideale hulpmiddel voor vrouwen op festivals, zo moet je niet uren in de rij wachten om te zweven boven een vuil toilet of je geen zorgen maken om op je schoenen te plassen. Je kan je achter een boom verstoppen met de zak of gebruik maken van de urinoirs voor mannen. De Ladybag zet je urine om in een gel, zodat je de zak nog kan wegstoppen in je handtas als er geen vuilbak in de buurt is.

Succes
"Je kan de zak gebruiken in de wagen of om vuile toiletten te vermijden wanneer je niet wil aanschuiven", aldus uitvinder Eva Tinter. Het toilet is een groot succes, er werden al 20.000 exemplaren verkocht. Je betaalt voor drie 'Ladybags' iets meer dan 11 euro. In 2007 kwam een gelijkaardige uitvinding voor mannen op de markt, ook die is populair aangezien er 200.000 exemplaren per jaar worden verkocht




signature


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 05-09-2009 19:12 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

De politie van Bremerton, een stad in het noordwesten van de VS, werd gisterochtend opgeroepen naar aanleiding van enkele meldingen over dronken mannen die over auto's zouden plassen. Terwijl de politie onderweg was, hadden de mannen zich naar verluidt uitgekleed.

Volgens getuigen was een van hen geheel naakt, had een ander geen broek aan en een derde was niet te zien. De twee andere mannen lagen namelijk bovenop hem. Volgens een getuige riep een van hen ineens "Return of the Jedi", terwijl de drie naakt waren en met elkaar waren verbonden.

Toen de politie eenmaal ter plaatse was, troffen ze drie mannen, een van 29 en twee van 23 jaar, aan op een veranda. Alle drie bleken ze te diep in het glaasje te hebben gekeken. Volgens het politierapport werden ze omringd door lege flessen drank. Toch ontkenden zij bij het incident betrokken te zijn geweest. "Wij hebben onze kleren aan, dus wij zijn het niet geweest", luidde hun verklaring.

Toch werd het drietal door getuigen omschreven als de mannen die de oproer hadden veroorzaakt. De officier van justitie heeft inmiddels het rapport gekregen met de vraag om de aanklacht wegens onzedelijk gedrag te herzien.


Against God and Government


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 06-09-2009 14:35 by XXL Profiel van XXL

Nagel wil hypotheekrenteaftrek geleidelijk afschaffen
Uitgegeven: 6 september 2009 14:20
Laatst gewijzigd: 6 september 2009 14:20
DEN HAAG - OokU, de nieuwe partij van Jan Nagel, pleit voor het geleidelijk afschaffen van de hypotheekrenteaftrek.
© ANP

''Het huidige systeem is onrechtvaardig omdat het rijke huizenbezitters met een hoge hypotheek het meest laat profiteren en de belastingbetaler daarvoor opdraait'', zegt Nagel zondag in een vooruitblik op de presentatie van zijn partijprogramma komende dinsdag.

Nagel wil naar een systeem waarin alle nieuwe hypotheken in het begin nog volledig aftrekbaar zijn, om zo starters te helpen bij het kopen van een huis.

Maar vervolgens wordt het aftrekbare deel elk jaar met 3,33 procent verlaagd, bij voorkeur samen met een aflossing op de totale schuld van 3,33 procent.

Nagel was in het verleden actief in de PvdA en was oprichter van Leefbaar Hilversum en Leefbaar Nederland.

Met zijn nieuwe partij OokU (Onafhankelijke Ouderen- en Kinderen Unie) wil hij meedoen aan de volgende Tweede Kamerverkiezingen.
© ANP



Mooie binnenkomer voor een nieuwe partij.
Laten we vast zorgen dat we iig geen stemmen van huizenbezitters krijgen.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 06-09-2009 20:02 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Man gedood bij Spaanse stierenloop
Uitgegeven: 6 september 2009 18:02
Laatst gewijzigd: 6 september 2009 18:02

VALENCIA - In de Oost-Spaanse stad Massamagrell is een 30-jarige man overleden nadat hij bij een stierenloop gewond was geraakt. Dit is zondag van de lokale autoriteiten vernomen.

© ANP
De stier duwde de man zaterdagavond op de grond. Vervolgens boorde hij een hoorn in de maag en in een dij van de man. Daarbij werd een slagader geraakt.

De man werd in een ziekenhuis geopereerd, maar de behandeling mocht niet meer baten.

Het jaarlijkse stierenevenement is afgelast. In juli was tijdens de beroemdste stierenloop van Spanje, in Pamplona, een 27-jarige man om het leven gekomen.

© ANP




 


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 06-09-2009 20:48 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos


Een Duitse campagne in de strijd tegen aids toont een vrouw die seks heeft met Hitler. 'Aids is een massamoordenaar. Bescherm u', luidt de slogan. De bedoeling van de videoclip, aldus de initiatiefnemers, is om de kijker dooreen te schudden. De campagne kadert in de wereldaidsdag op 1 december.

Hoessein en Stalin
In de clip van 30 seconden, die te zien is op het internet, hebben een man en een vrouw seks in een donkere kamer. Pas na enige tijd is het gezicht van de man zichtbaar en blijkt het om (een lookalike van) Hitler te gaan. Het reclameagentschap 'Das Comitee' heeft ook affiches rond hetzelfde principe gemaakt met Saddam Hoessein en met Stalin.

Mensen choqueren
"We vroegen ons af welk gezicht we aan het virus konden geven en het kon geen mooi gezicht zijn", aldus Dirk Silz, creatief directeur van Das Comitee. "De campagne heeft de bedoeling om mensen te choqueren, om het onderwerp aids bespreekbaar te maken en om de toenemende trend van onbeschermde seks een halt toe te roepe


signature


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 06-09-2009 20:59 by XXL Profiel van XXL

Ik denk dat mensen zich toch onderhand wel bewust zijn van het feit dat aids slecht is voor de gezondheid.
Ik zie het nut van een dergelijke campagne, de zoveelste, dan ook amper in.
Volgens mij heeft het namelijk ongeveer net zoveel effect als de waarschuwingen op pakjes rookwaren en is het gewoon weggegooid geld.

[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 06-09-2009 20:59]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 06-09-2009 21:04 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Ach zo weet je nog dat het bestaat.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 06-09-2009 23:39 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Rolstoel lamme man afgepakt wegens roken wiet

In Canada is commotie ontstaan rond een MS-patiënt. De verlamde man is nu al een week aan bed gekluisterd omdat zijn rolstoel is geconfisqueerd. De man, Nyle Nagy, werd namelijk betrapt op het roken van marihuana.

De verlamde man slijt zijn dagen in een verzorgingstehuis in West Kelowna in de provincie British Columbia. Dankzij zijn rolstoel kan Nagy er nog eens opuit trekken. Nu niet meer, want de directie van het verzorgingstehuis heeft voor straf zijn rolstoel afgepakt.

Nagy gebruikt namelijk marihuana om de pijn wat te verzachten. Hij heeft zelfs een pasje om aan te tonen dat hij een vergunning heeft om te blowen. De directrice, Adrie Vaughan wil hier echter niets van weten. Zij gelooft niet in de helende werking van hennepplantjes, en vergelijkt wiet zelfs met cocaïne.

Voor straf mag Nagy zijn rolstoel een week lang niet gebruiken. Hij is dus aan bed gekluisterd, en vult zijn dagen nu met tv kijken. Vaughan verdedigt zich door te melden dat het gebruik van marihuana in Canada nu eenmaal illegaal is.

Je moet wel een erg groot bord voor je kop hebben wil je de medicinale toepassing van wiet niet zien.
voor coke heb je die trouwens ook, in Nederland eigenlijk alleen als verdoving voor het neusslijmvlies

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 06-09-2009 23:40]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Silence
Usericon van Silence
Posted 06-09-2009 23:45 by Silence Profiel van Silence

Hoe dúrf je, in wat voor omstandigheden dan ook, een man die zichzelf al niet voort kan bewegen zijn enige vervoersmiddel af te pakken. Breek dat wijf d'r beide poten, en geef d'r vooral géén rolstoel.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 07-09-2009 0:16 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Wat Silence zegt +1 en dan even een fikse joint laten roken en dan mag ze nogmaals zeggen dat blowen niet helpt tegen pijn.



Bah.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 07-09-2009 1:08 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Het opleggen van alleen celstraffen aan criminele jongeren helpt nauwelijks om herhaling te voorkomen.

Jeugddelinquenten moeten naast celstraf ook persoonlijke begeleiding krijgen. Dit is één van de conclusies van de publicatie 'Actieplan overlast en verloedering' van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).

Gevangenisstraf moet volgens de onderzoekers niet gebruikt worden om jeugdige criminelen van de straat te houden, maar als middel om ze via resocialisatietrajecten weer op het goede pad te krijgen.

Risicojongen moeten vooral individueel benaderd worden, stelt het SCP. Het werkt niet als ze als groep worden aangesproken. Het tegengaan van verloedering op straat heeft een preventieve werking, net als het verhogen van de pakkans. Het actieplan pleit dan ook voor meer agenten op straat. Meer blauw op straat vermindert het gevoel van onveiligheid, cameratoezicht draagt hier niet toe bij.


Wat een onzin, doordat ze een beetje met de Playstation kunnen spelen in de cel vallen ze in herhaling. Het is GVD geen hotel maar een gevangenis!! Aanpakken dat tuig!



XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 07-09-2009 6:32 by XXL Profiel van XXL

Als ze al de hele dag achter de Playstation zouden zitten zouden ze geen geld hebben dat ding te huren.
Voor zover die playstation er al is wordt die, net als bijvoorbeeld de tv, gehuurd van het geld dat ze daar met werken voor € 0.75 cent per uur verdienen.


[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 07-09-2009 6:33]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 07-09-2009 7:32 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 7 september 2009 1:08 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Het opleggen van alleen celstraffen aan criminele jongeren helpt nauwelijks om herhaling te voorkomen.

Jeugddelinquenten moeten naast celstraf ook persoonlijke begeleiding krijgen. Dit is één van de conclusies van de publicatie 'Actieplan overlast en verloedering' van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).

Gevangenisstraf moet volgens de onderzoekers niet gebruikt worden om jeugdige criminelen van de straat te houden, maar als middel om ze via resocialisatietrajecten weer op het goede pad te krijgen.

Risicojongen moeten vooral individueel benaderd worden, stelt het SCP. Het werkt niet als ze als groep worden aangesproken. Het tegengaan van verloedering op straat heeft een preventieve werking, net als het verhogen van de pakkans. Het actieplan pleit dan ook voor meer agenten op straat. Meer blauw op straat vermindert het gevoel van onveiligheid, cameratoezicht draagt hier niet toe bij.


Wat een onzin, doordat ze een beetje met de Playstation kunnen spelen in de cel vallen ze in herhaling. Het is GVD geen hotel maar een gevangenis!! Aanpakken dat tuig!


Zeg, je probeert de zaak toch niet op te ruien? Het is bewezen dat straffen alleen niet werkt, en strenger straffen werkt helemaal averechts. Tenzij je een Amerikaanse situatie probeert te creëren waar het bendeleven en toestanden in de gevangenis verveelvoudigd doorgaan.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 07-09-2009 9:09 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

en veel langer straffen helpt ook niet de incidenten te verminderen, langere straffen werken vooral als wraak of vergelding van het slachtoffer, de meeste mensen denken toch altijd dat ze ergens mee wegkomen, en kunnen meer als een maand eigenlijk toch niet echt bevatten.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 07-09-2009 9:22 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

Anyhoo, alle onbelangrijke dingen ten spijt heeft Greycloak nog steeds geen antwoord gegeven op mijn uiterst belangrijke vraag.

Wat een PvdA'er is het toch ook!


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 07-09-2009 9:45 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 7 september 2009 7:32 schreef bastianus het volgende:
Zeg, je probeert de zaak toch niet op te ruien? Het is bewezen dat straffen alleen niet werkt, en strenger straffen werkt helemaal averechts. Tenzij je een Amerikaanse situatie probeert te creëren waar het bendeleven en toestanden in de gevangenis verveelvoudigd doorgaan.
quote:
Op 7 september 2009 9:09 schreef ElitE het volgende:
en veel langer straffen helpt ook niet de incidenten te verminderen, langere straffen werken vooral als wraak of vergelding van het slachtoffer, de meeste mensen denken toch altijd dat ze ergens mee wegkomen, en kunnen meer als een maand eigenlijk toch niet echt bevatten.

Eeeh, wat moet je dan?
Als bovenstaande zo is blijven er maar 3 opties over:
1. Ze hun gang laten gaan
2. Euthenaseren
3. Lijfstraffen



 


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 07-09-2009 9:59 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 7 september 2009 9:45 schreef Forever After het volgende:
Eeeh, wat moet je dan?
Als bovenstaande zo is blijven er maar 3 opties over:
1. Ze hun gang laten gaan
2. Euthenaseren
3. Lijfstraffen



Als langer en strenger straffen niet zou werken hou jij alleen bovenstaande 3 opties over? Weinig creatief


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 07-09-2009 10:01 by Forever After Profiel van Forever After

Ik kan bij die lijfstraffen anders behoorlijk creatief zijn...


 


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 07-09-2009 10:01 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 7 september 2009 9:45 schreef Forever After het volgende:
Eeeh, wat moet je dan?
Als bovenstaande zo is blijven er maar 3 opties over:
1. Ze hun gang laten gaan
2. Euthenaseren
3. Lijfstraffen



Eerst straffen, dan begeleiden en perspectieven bieden, niet ze zomaar weer terug de straat op pleuren en ze het zelf uit laten zoeken. En niet miljoenen ergens in pompen zonder naar oplossingen op de lange termijn te kijken. Nu worden er miljoenen in wijken en buurtwerk gepompt zonder dat er gekeken wordt naar wat er met het geld gebeurd. De wijze van financieren moet ook anders denk ik.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 07-09-2009 10:29 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 7 september 2009 9:45 schreef Forever After het volgende:
Eeeh, wat moet je dan?
Als bovenstaande zo is blijven er maar 3 opties over:
1. Ze hun gang laten gaan
2. Euthenaseren
3. Lijfstraffen


Werkstraf. Schijnt nog beter te werken ook bleek uit een recent onderzoek.



bastianus
Usericon van bastianus
Posted 07-09-2009 11:29 by bastianus Profiel van bastianus

Het project "Youth at risk" uit Amerika had indertijds een slagingspercentage van 70% wat de regio Oss betreft. Was een project van een jaar waarbij jongeren in een week helemaal geconfronteerd werden met zichzelf en een heel zwaar traject moesten doorlopen qua activiteiten. Na die week kregen ze voor een jaar een "maatje" (vrijwilliger) die met ze samen vanaf het nulpunt weer probeerde hun leven op te bouwen, dus werk vinden, verblijfplaats vinden, financiëel de zaken weer op orde krijgen etc.
Dit project werkte perfect, omdat jongeren voldoende intensief begeleid werden, voldoende mogelijkheden hadden om op mensen terug te vallen etc. Het mooie is dat het in Amerika ook nog eens opgezet is door straatjongeren en ex-criminelen zelf, dus de coaches kennen de klappen van de zweep.
De subsidie werd echter ingetrokken, ondanks de goede resultaten. Omdat met name de partij met de S die in Oss toen de grootste was er alles aan probeerde te doen om het project stop te zetten. W.s. omdat het uit grote vijand Amerika kwam en dit bij voorbaat niet kon deugen voor een maoistische partij, en het project niet uit eigen koker van de partij kwam.
Er spelen dus allerlei niet zo mooie belangen mee, met name op het politieke vlak, als het om bestrijden van jeugdcriminaliteit etc. gaat. En politiek eigenbelang verpest vaak een hoop. Ik weet zeker dat de Vogelaarwijken weer worden afgeblazen voor het goed en wel van de grond gekomen is. En dat is vooral de pest, niks kan goed uitgewerkt worden door andere, smeriger belangen. Om de vier jaar worden er weer andere regels en subsidies ingevoerd, en zo krijgt niks op de lange termijn een kans, omdat de politiek alles weer omgooit na de verkiezingen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 07-09-2009 12:15 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

http://www.nu.nl/opmerkelijk/2076682/vrouw-37-zoent-wild-met-jongetje-6.html

quote:
Vrouw (37) zoent wild met jongetje (6)
Uitgegeven: 7 september 2009 11:08
Laatst gewijzigd: 7 september 2009 11:18

AMSTERDAM - Aan een bar in het Californische Madera is een 37-jarige vrouw opgepakt, nadat ze een zesjarig jongetje een passionele kus gaf.
© ANPHet jongetje liep met zijn familie over de parkeerplaats van de bar, toen de vrouw plotseling op hem afkwam. Ze zei tegen de zesjarige dat ze hem sexy vond en begon hem wild te kussen. Vervolgens liep de vrouw de horecagelegenheid binnen, zo bericht AP.


Aanranding

Toen de politie ter plaatse kwam en haar oppakte, ontkende ze het jongetje gekust te hebben. Daarna spuwde meerdere malen op de agent en probeerde ze de ramen van de auto in te trappen.




De vrouw is opgesloten op beschuldiging van aanranding van een minderjarige, het aanvallen van een agent en het bezit van marihuana. De borg werd vastgesteld op 100.000 dollar.




NYB?



Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 07-09-2009 12:53 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 7 september 2009 10:01 schreef bastianus het volgende:
Eerst straffen, dan begeleiden en perspectieven bieden, niet ze zomaar weer terug de straat op pleuren en ze het zelf uit laten zoeken. En niet miljoenen ergens in pompen zonder naar oplossingen op de lange termijn te kijken. Nu worden er miljoenen in wijken en buurtwerk gepompt zonder dat er gekeken wordt naar wat er met het geld gebeurd. De wijze van financieren moet ook anders denk ik.


Als de wijze van financieren anders wordt zou ik me hier in kunnen vinden.


 


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen