|
Dit topic is 18 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | ||||
Auteur: |
|
|
Ik zelf heb een bbq op kolen, maar bijvoorbeeld binnenkort bij ons studentenhuis feest hebben we een Argentijnse gril, gewoon een heel speenvarken braaien in de achtertuin. Against God and Government |
|
quote: Hebben wij met de vrienden ook al eens gedaan. Je had de slager waar we hem gehaald hebben eens moeten zien glunderen toen hij dat beest mocht prepareren. Kennelijk iets wat ze niet meer dagelijks doen. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Hier een tijd terug een schaap opgekocht, die laten opdelen. Tijd terug eerst de ribbenkast op de bbq gehad. Vergt wel oefening als je het er niet als een verkoold hoopje karkas er weer wilt afhalen. Wat kruiden er insteken Hmmmmmmm Binnenkort weer schaap bbq. Deze keer wordt het wel een karwij want we willen de poot gaan grillen, maar die is veel te groot voor de bbq. Ff kijken of de halalslager op de hoek mij uit de brand kan helpen Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
quote: Haloumi smelt niet. Lekker met citroen-rode pepermarinade. |
|
Haloumi kaas! Waar koop je dat? Hier in Zutphen 1x bij de Turk gezien, maar dan over datum. |
|
Dun ontbijtspek rond een banaan wikkelen, sateprikker erdoor, op de BBQ = OMNOMNOMNOM Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip |
|
quote: Van oorsprong is het een Cypriotische kaas, dacht ik. Je kan kijken of er een Griekse deli in je buurt zit die het heeft. Sommige grotere supermarkten in multiculti buurtjes hebben het ook. Anders op zoek naar een Midden-oosterse middenstander near you. Over banaan op de barbie gesproken. Overlangs opensijden en de schil iets losmaken aan de zijkanten. Volstoppen met chocolade naar keuze. Aluminiumfolie eromheen en dan zo op de barbie plaatsen dat de choco er niet uit loopt. Klaar als de schil zwart is, de banaan gaar (wordt wat doorzichtig) en de chocolade gesmolten is. |
|
Wij beginnen altijd met speklappen. Druipend vet laat de vlammen wel komen. Van de beierse worst-gevallen, kipfilet, shouderkarbonade, het goedkopere spul. Ondanks dat totaal niet minder lekker. Calvé sausjes doen het goed. Stuk ananas, perzik. Stokbroodje, koud biertje en tijdens een pauze een dikke joint. Héérlijk. |
|
wij eindigen juist altijd met speklappen omdat anders de vlammen komen, iets wat je dient te vermijden tijdens het BBQ'en, als je het mij vraagt. En als je dan de speklapjes eraf haalt fikken de vlammen het rooster nog even mooi schoon, ideaal |
|
Vlammen zijn fijn om de boel aan te krijgen. Mijn vader gebruikt soms ook zijn verfstripper gewoon recht op de kolen. Dat is een opgevoerde fohn. |
|
quote:+1, niet alleen om het rooster schoon te krijgen, maar ook als een soort vuurkorf effect aangezien het hier in de avond vrij snel afkoelt Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
Morgen eens ff bij de C1000 gaan kijken of zo'n BBQ box wat is. |
|
Wat is lekkerder: pindasaus of satésaus? Voor de Belgen onder ons: waarom geen satésaus over de saté? Toch een van de redenen waarom ik niet in jullie land ben gaan wonen. The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world. |
|
Wat is het verschil? Is het niet hetzelfde onder een andere naam zoals patat en friet. |
|
quote: Eén van de vijfhonderd redenen denk ik? "Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All" |
|
quote: Ja. En laten we alsjeblieft die discussie niet opnieuw oprakelen. http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships." |
|
Ik wil ook nog steeds een BBQ Hopelijk binnenkort als we het wat breder hebben. En nee, zo'n wegwerpding mot ik niet. K wil een echte, op houtskooltjes. Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. |
|
Niks mis met die wegwerpers. Heb er meerdere opgefikt de laatste tijd, dikke prima. Maar uiteraard is zo'n echte beter Op 16 juli 2016 14:36 schreef Diktor het volgende: Edit: ik zie ook oprecht niet in wat jouw of mijn fysiek met welke zaak dan ook vandoen heeft. |
|
Dingen die bij ons áltijd op het BBQ menu staan zijn: stokbrood, rauwkost en paté royal dipsaus. Paté Royal dipsaus maakt stront nog lekker. |
|
Hier altijd Turks brood, salade, satésaus en een hele hoop vlees. Maat van me had de vorige keer saté van varkenshaas gemaakt en meegenomen. Donders, dat was goed eten. http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships." |
|
quote: Je hebt voor 6 euro al zo'n bbq emmer met rooster en waar je kooltjes in moet flikkeren. En in kleurtjes, roze en blauw of groen of oranje |
|
die werkt niet heel relaxed, de C1000 heeft van die wegwerp hibachi dingen. Maar die gaan wel 1 seizoen mee, ik heb mijnes gewoon aan mn balkonhek geschroefd ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
|
quote: Genoeg andere bbq dingen voor weinig centjes En eh een hibawattes? Hmm ik hou wel van sate op den bbq, die paps maakt dan he want die zijn de beste En pakketjes gesneden groenten bijvoorbeeld boontjes, paprika, champignons, ui, courgette met wat kruidenboter in alu folie warm maken op de bbq |
|
De wegwerpers van de Hema zijn perfect, je moet alleen aan alle vier de zijkanten met een mes ventilatiegaten maken van ongeveer twee centimeter, dan blijft het goed gloeien. En het geheim van goed barbecueën is volgens mij geduld, als je het proces probeert te versnellen wekt dat vaak ergernis, en je hebt de kans dat de Indianen uit het dichtstbijzijnde reservaat op de rooksignalen afkomen. En met een beetje pech heb je ze dan beledigd. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
Dit topic is 18 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |