|
Dit topic is 18 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | ||||
Auteur: |
|
|
Gisteren ook weer goed gevreten. Nog steeds blij dat ik mijn gasbbq vorig jaar heb omgebouwd tot houtskoolgeval. Hij doet het stukken beter! spelfout weggehaald... |
|
Zo'n electrisch- of gasding is toch ook nep. Gewoon een uitvergrote buitenpan cq bakplaat. BBQ-en doe je op houtskool. |
|
Als je niet te lang wilt wachten en snel wil eten is houtskool prima, ja. Toch geef ik de voorkeur aan briketten omdat ze langer en gelijkmatiger. Ik steek ook meestal eerst de bbq aan en ga dan mijn vlees snijden. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Ook goed. Al lukt het je op smeulend karton. Zolang het maar geen gas of electra is. Rook hoort erbij. |
|
quote: Vertel hier eens wat meer over. Ik ben al lang op zoek naar een degelijke RVS bbq maar dan kom je toch al snel uit op die gasdingen. Ik neem aan dat je zoiets hebt (Lees: zoiets zou ik willen hebben) en de gaselementen er uit hebt gesloopt, rooster eronderin om de kolen op te leggen en klaar? Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
quote: Ik gooi ook wel eens gewoon een rooster op mijn vuurkorf waar hout uit de tuin in ligt te fikken. Op die manier heb je gelijk een mogelijkheid je tuinafval legaal te verbranden. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Een oud overbuurman van me stookte nogal graag in oude wasmachinetrommel. Daar flikkerde ie dan ook zijn vlees op. Zal op zich ook prima werken alleen keek hij nooit wat ie stookte. Spaanplaat, geverfd hout... |
|
een gasbbq gebruiken voor houtskool is natuurlijk wel ideaal met aansteken ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
|
@XXL Is dit iets? |
|
Ook handig om mee te nemen naar Wacken. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
quote: Vanochtend wat van die flesjes bij de Plus gehaald. Die Hongaarse rode uien is iig zeer smakelijk. Ben benieuwd naar de andere. Vanavond komen ze iig op tafel. Yesterday is dead and gone, tomorrow is out of sight. |
|
quote: quote: Ze zijn hier trouwens ook wel te koop, vernam ik. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
Hoe is bij jullie de verhouding vlees - salades/brood/sidecrap? Wij hebben over het algemeen áltijd vlees over, en altijd gaat de sidecrap op binnen het eerste uur. Ditmaal misschien eens zelf de boodschappen doen. Wordt wel mijn eerste BBQ ever zonder bier. =[ Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht. |
|
Ik reken ongeveer een pond vlees PP. Salades heb ik meestal diverse soorten zoals huzaren en rundvleessalade + voor de liefhebber zalm, indien mogelijk in meerdere kleine bakjes van 150 of 200 gram waarvan ik dan op het moment dat ik het nodig heb er weer 1 ophaal uit de koelkast. Een deel van het vlees laat ik trouwens ook in de koelkast en vul indien nodig aan. Verder wat paprika gedoe erbij om aan de spiesjes te prikken. Stokbrood heb ik er zelden bij. Soms afbakbroodjes. Die kunnen prima (Eventueel in wat folie) op de bbq. En bier natuurlijk. Edit: Sausjes = net wat ik in huis heb (Doorgaans meer dan voldoende keus hier) [Dit bericht is gewijzigd door XXL op 28-05-2012 18:00] Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Vlees over kan trouwens nooit een probleem zijn. Desnoods de dag erop de bbq maar weer aan. Liever dat dan vlees tekort komen. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
quote: Hehe, de salades is om de amateurs te verleiden. De ervaren liefhebber weet zich zodanig in te houden dat hij pas begint als die karbo's erop liggen! Dear dirty delightful old drunken old days |
|
Dit weekend twee keer gebarbeknoeid bij mijn schoonmoeder, die heeft zo'n loeizwaar stenen geval compleet met schoorsteen. Word echt goed warm dat ding omdat het van 3 kanten gewoon van steen is. |
|
Goede dingen die ovens. Ik ben al weer toe aan een prakkie. Bazzio Attacks!!! |
|
Dit jaar al 2 BBQ's gehad. Wel van die BBQ's waar personeel het vlees voor je bereiden en je dus zelf alleen van hoeft af te pakken. Eéntje van m'n werk en gisteren op een familiedag |
|
quote: uh huh |
|
Volle wegen rond de stranden, ja?? Geen last van. BBQ wordt al aardig warm, bier is goed koud. Zo maar eens wat gaan eten. Leve je eigen achtertuin. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Waarom niet leve je voortuin? "Gelukkig kunnen wij op jou rekenen als het om veelzeggende replys gaat." |
|
Zomaar een hersenspinsel: Best veel mensen hier houden wel van een stuk vlees van de bbq. Misschien heeft iemand thuis ruimte genoeg voor een ZM bbq-meeting? American style, dat iedereen gewoon zijn eigen zooi meeneemt. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
|
Dit topic is 18 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |