IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Daar waar het imperium van de Hells Angels langzaam afbrokkelt [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 05-01-2012 21:33 by Forever After Profiel van Forever After

De poten breken en daarna doodknuppelen.


 


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 05-01-2012 21:40 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

De rest van zn leven wordt hij bestraft door een scheidsrechter en mogen oude mannetjes naar hem schreeuwen.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 05-01-2012 21:42 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

En een webcam 24/7 er op. Aangezien het er niet op lijkt, dat er nog een big brother iets op tv komt. Moet ik het hier meer mee doen.


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 05-01-2012 22:15 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 5 januari 2012 21:33 schreef Forever After het volgende:
De poten breken en daarna doodknuppelen.
Zoiets riep de dader waarschijnlijk zelf ook regelmatig.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 05-01-2012 22:28 by Forever After Profiel van Forever After



 


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 05-01-2012 23:05 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 5 januari 2012 12:43 schreef Greycloak het volgende:
En terecht. Da's weer wat anders dan hier waar je, als je niet vervolgd wilt worden, gewoon aanwijst waar je al je dure spulletjes hebt liggen en na afloop de deur voor ze openhoudt.


En dan ben je alsnog de lul wegens medeplichtigheid.


 


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 05-01-2012 23:25 by XXL Profiel van XXL

Vrijspraak voor moeder die inbreker doodschoot
Laatste update: 5 januari 2012 23:11 info

WASHINGTON - Een Amerikaanse tienermoeder die de politie belde om te vragen of zij een inbreker mocht doodschieten, gaat vrijuit.

Dit heeft het Openbaar Ministerie in de staat Oklahoma donderdag laten weten.

Op oudejaarsavond hoorde de 18-jarige Sarah McKinley dat iemand haar huis was binnengedrongen. Zij belde de politie en vroeg fluisterend: ''Ik heb twee vuurwapens in mijn handen. Mag ik schieten als hij door de deur komt?''

Een medewerkster van de sheriff zei: ''U moet doen wat u moet doen om uw baby te beschermen.'' Dan hoorde ze over de telefoon een schot. Later vond de politie de inbreker dood met een mes in zijn hand op de bank van de vrouw.

Volgens de politie was er sprake van noodweer. Volgens het OM had de man beter moeten nadenken voor hij ergens inbrak.

In de VS komen jaarlijks zo'n 30.000 mensen door vuurwapens om het leven, bij moorden, zelfmoorden en ongelukken.





Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 05-01-2012 23:52 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

12:34 niet bekeken vandaag?

[Dit bericht is gewijzigd door Greycloak op 05-01-2012 23:52]


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 06-01-2012 0:38 by faalhaas Profiel van faalhaas

Hells Angel perste ook drugshandelaren af
Toegevoegd: donderdag 5 jan 2012, 08:30
Door redacteur justitie Robert Bas

Hells Angel Harry Stoeltie en zijn medeverdachten Michel en Donald G. hebben drugscriminelen en antiekhandelaren afgeperst. Dat stelt het Openbaar Ministerie in de voorlopige tenlasteleggingen tegen de drie mannen. Maandag staan ze voor het eerst terecht bij de rechtbank in Rotterdam. De zaak tegen hen wordt dan nog niet inhoudelijk behandeld.

De verdachte werden begin oktober door de nationale recherche opgepakt op verdenking van witwassen en afpersing. In totaal werden tien verdachten aangehouden en doorzochten 250 rechercheurs 21 woningen en twee bedrijven. Alleen Harry Stoeltie en Michel en Donald G. zitten nog vast.


Holleeder
Harry Stoeltie is een van de meest invloedrijke leden van de Amsterdamse afdeling van de Hells Angels. Hij is bevriend met Willem Holleeder. De betrokkenheid van S. bij Yab Yum was voor de gemeente reden om het bordeel te sluiten. Donald G. is ook een bekende in het criminele milieu. Hij had een afspraak met topcrimineel Stanley Hillis op de plek waar die februari vorig jaar werd doodgeschoten.

Uit de dagvaardingen blijkt dat het OM de Hells Angel en zijn companen ervan verdenkt dat ze financieel adviseur Remko van L. en zijn broer Serge, horecaondernemer, voor bijna 2 miljoen euro hebben afgeperst door dreigen met geweld.

Jurist Remko van L. werkte als adviseur luxe vastgoedprojecten bij het gerenommeerde Price Waterhouse Coopers, maar was in 2002 voor zichzelf begonnen. Hij kwam in de problemen doordat hij investeerders uit de boven- en onderwereld aantrok. In 2009 ging hij failliet en kreeg hij problemen met vooral de investeerders uit de onderwereld.

Remko van L. is met zijn gezin van de aardbodem verdwenen. Volgens ingewijden heeft hij een deal gesloten met het OM. In ruil voor belastende verklaringen over criminelen, is hij met zijn gezin in een beschermingsprogramma geplaatst. Het OM wil hierop niet ingaan. Uit het dossier blijkt dat een aantal bedreigingen aan het adres van Van L. door de politie zijn opgenomen, vermoedelijk door een in de riem van Van L. verstopte apparatuur.
Drugstransporten

Maar ook criminelen zijn door Harry Stoeltie en zijn medeverdachten afgeperst. Zo heeft Erik B., onlangs op Schiphol opgepakt voor betrokkenheid bij drugstransporten, volgens het OM bijna een miljoen moeten betalen. En de vorige maand door Spanje aan Nederland uitgeleverde 41-jarige Ference J., zou voor 7,5 miljoen euro zijn afgeperst. Bovendien zou hij enkele panden in Spanje hebben moeten afstaan. Volgens het OM staat J. aan het hoofd van een internationaal opererende drugsbende.

Maar ook in de bovenwereld maakten de verdachten volgens het OM slachtoffers. Drie antiekhandelaren uit Amsterdam, Roelofarendsveen en Blaricum zijn door Donald G. voor tonnen afgeperst, stelt het OM. Zo werd een van de antiekhandelaren verweten dat hij een gestolen klok had verkocht. Door zijn Porsche in te leveren en 140.000 euro te betalen kon hij verdere problemen voorkomen.

Een ander werd 'gewaarschuwd' dat een huurder van een winkelpand van hem de zaak had verbouwd met geld van zware criminelen. Die huurder kon echter niet terugbetalen en nu zouden de zware criminelen het op de antiekhandelaar, de eigenaar van het pand, hebben voorzien. Als de antiekhandelaar echter 140.000 euro zou betalen, wilden de verdachten wel helpen bij het oplossen van het 'probleem'.

Volgens bronnen bij justitie komen er later mogelijk nog meer afpersingszaken bij.


... hoe de hazen lopen ...


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 06-01-2012 14:25 by nark Profiel van nark

'Relschoppers uitkering afpakken'
06 jan. 2012, 10:14
„Als je niet aan je plichten te houden bent, wordt het tijd dat je ook maar eens wat rechten inlevert.” Burgemeester Arjen Gerritsen van De Bilt stelt voor dat relschoppers die zich hebben misdragen tijdens de jaarwisseling gekort worden op hun uitkering. Ook zouden ze zelf moeten betalen als ze door hun gedrag gewond raken en medische hulp nodig hebben.

Gerritsen maakte zich in zijn nieuwjaarstoespraak erg boos over degenen die brandweer en politie in De Bilt bekogelden met bierflesjes en „vuurwerk van het zwaarste en ik neem aan ook nog illegale soort.” Door het incident raakten een brandweerman en een agent gewond. Een andere brandweerman liep gehoorschade op doordat een zware vuurwerkbom pal naast zijn hoofd ontplofte.

De politie hield vijf verdachten aan. „Personen die we sowieso al niet van hun beste kant kennen”, aldus Gerritsen. „Het is hoog tijd dat we in Nederland onze verontwaardiging over het gedrag van deze mensen omzetten in daden.”


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 06-01-2012 15:57 by nark Profiel van nark

KNVB verwijst homo's naar Ajax
06 jan. 2012, 14:45
De KNVB heeft Kristiaan Schimmel, hoofdredacteur van de website Gay.nl, doorverwezen naar Ajax.

Schimmel wil dat er tijdens het bekerduel tussen Ajax en AZ ook homo's welkom zijn in de ArenA. De Amsterdammers kwamen eerder met het voorstel dat er alleen vrouwen en kinderen aanwezig mogen zijn bij de wedstrijd die overgespeeld wordt na het wereldberoemde incident met AZ-doelman Esteban op 21 december.

De Nederlandse voetbalbond vroeg Ajax eerder om een plan van aanpak te maken met voorwaarden die het slagen van de publieksvriendelijke actie zouden moeten garanderen. Zo moet er bijvoorbeeld een standpunt worden ingenomen over de toegangsprijzen. Het is volgens de KNVB nu aan Ajax om eventueel ook homo's in het plan op te nemen.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 06-01-2012 16:01 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

quote:
Op 6 januari 2012 15:57 schreef nark het volgende:
KNVB verwijst homo's naar Ajax
06 jan. 2012, 14:45
De KNVB heeft Kristiaan Schimmel, hoofdredacteur van de website Gay.nl, doorverwezen naar Ajax.

Schimmel wil dat er tijdens het bekerduel tussen Ajax en AZ ook homo's welkom zijn in de ArenA. De Amsterdammers kwamen eerder met het voorstel dat er alleen vrouwen en kinderen aanwezig mogen zijn bij de wedstrijd die overgespeeld wordt na het wereldberoemde incident met AZ-doelman Esteban op 21 december.

De Nederlandse voetbalbond vroeg Ajax eerder om een plan van aanpak te maken met voorwaarden die het slagen van de publieksvriendelijke actie zouden moeten garanderen. Zo moet er bijvoorbeeld een standpunt worden ingenomen over de toegangsprijzen. Het is volgens de KNVB nu aan Ajax om eventueel ook homo's in het plan op te nemen.




Volstrekt belachelijk maar niettemin:


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


bokkie666
Usericon van bokkie666
Posted 06-01-2012 16:05 by bokkie666 Profiel van bokkie666

quote:
Op 6 januari 2012 16:01 schreef Onweerwolf het volgende:


Volstrekt belachelijk maar niettemin:
Dit gaat niet werken. Lijkt mij onmogelijk te controleren zoiets. Grappig is het wel.


Daops
Usericon van Daops
Posted 06-01-2012 16:16 by Daops Profiel van Daops

quote:
Op 6 januari 2012 16:01 schreef Onweerwolf het volgende:


Volstrekt belachelijk maar niettemin:
Inderdaad belachelijk, alsof NAC-supporters naar Ajax-AZ willen.


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 06-01-2012 20:41 by Mark Profiel van Mark

quote:
Op 6 januari 2012 16:01 schreef Onweerwolf het volgende:


Volstrekt belachelijk maar niettemin:


Homo's houden toch niet van voetbal?


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 06-01-2012 20:57 by Forever After Profiel van Forever After

Dat wil de KNVB dus veranderen.


 


Teneighty
Maandag 10 Februari 2003 - 13:02.54
Usericon van Teneighty
Posted 06-01-2012 21:05 by Teneighty Profiel van Teneighty

quote:
Op 6 januari 2012 16:16 schreef Daops het volgende:
Inderdaad belachelijk, alsof NAC-supporters naar Ajax-AZ willen.



Maar dat is omdat die wél in de Eredivisie acteren.


"Gelukkig kunnen wij op jou rekenen als het om veelzeggende replys gaat."


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 06-01-2012 21:10 by Forever After Profiel van Forever After

Ajax - AZ moest toch zonder publiek overgespeeld worden of heb ik iets gemist?


 


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 06-01-2012 21:12 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

quote:
Op 6 januari 2012 20:41 schreef Mark het volgende:
Homo's houden toch niet van voetbal?


Geen idee, ik ken niet zo veel homo's.


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Teneighty
Maandag 10 Februari 2003 - 13:02.54
Usericon van Teneighty
Posted 06-01-2012 21:15 by Teneighty Profiel van Teneighty

quote:
Op 6 januari 2012 21:10 schreef Forever After het volgende:
Ajax - AZ moest toch zonder publiek overgespeeld worden of heb ik iets gemist?

Je hebt niets gemist, Ajax probeert tevergeefs hun naam enigszins te zuiveren met deze flauwekul.


"Gelukkig kunnen wij op jou rekenen als het om veelzeggende replys gaat."


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 06-01-2012 22:58 by XXL Profiel van XXL

En zonder publiek levert het niet zoveel geld op, hè?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 07-01-2012 10:15 by Hexegot Profiel van Hexegot

quote:
'Vuurpijlmuis' Astro toch nog dood

Het lichaam van Astro zal worden opgezet in het Natuurmuseum Fryslân Het lichaam van Astro zal worden opgezet in het Natuurmuseum Fryslân Natuurmuseum Fryslân

Toegevoegd: zaterdag 7 jan 2012, 08:47

De muis die een dag voor de jaarwisseling door twee mannen aan een vuurpijl werd vastgebonden, is toch nog doodgegaan. Dat schrijft de Leeuwarder Courant, die 'Astro de vuurpijlmuis' had geadopteerd en in een kooitje op de redactie hield.

Astro raakte gewond toen het tweetal uit Burgum, bij Drachten, hem probeerde te lanceren. Hij was met tape vastgeplakt aan de vuurpijl.

Meerdere muizen

De mannen werden aangesproken toen de politie hen bezig zag, omdat vuurwerk pas op Oudjaarsdag afgestoken mocht worden. Daarbij ontdekten ze ook de muis.

De politie arresteerde de mannen wegens dierenmishandeling. Ze hadden nog meer muizen bij zich die ze net bij een dierenwinkel hadden gekocht.

Astro had een brandplekje op de borst en was wat suf, maar leek het verder goed te maken. Gisteren stierf hij echter alsnog, waarschijnlijk van de stress.

Opgezet

Astro is overgedragen aan het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden, waar hij zal worden opgezet.

De vacht van het diertje ligt dit weekend in een looibad in het open atelier van het museum. Dinsdag wordt het karwei voltooid.

"Het is de bedoeling het dier op te zetten in een triomfantelijke houding, als overwinning op de vuurpijl", laat het museum weten.

Fijn dat Nederland zich het lot van 't beestje zo aantrekt.

[Dit bericht is gewijzigd door Hexegot op 07-01-2012 10:16]


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 07-01-2012 10:23 by XXL Profiel van XXL

Gaan we nou ook alle muizen die voor goede doeleinden worden mishandeld opzetten?
Of dat er een standbeeldje voor de onbekende muis komt.

En laat Wilders zich ook eens hard maken voor excuses in de richting van al deze arme beestjes.

[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 07-01-2012 10:26]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 07-01-2012 10:26 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

Ik zeg: stille tocht!


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 07-01-2012 10:28 by Forever After Profiel van Forever After

Wanneer komt het bericht dat die mongolen die die muis aan die vuurpijl hebben geplakt worden geexecuteerd?

En @ hierboven:
Misschien komt het met nu 'slechts' een enkel muisje wat knullig over maar dat is nog geen reden om dierenmishandeling maar weg te wuiven als een futiliteit.

Was die muis trouwens Joods omdat Geert zich er (schijnbaar) mee moet bemoeien?


[Dit bericht is gewijzigd door Forever After op 07-01-2012 10:29]


 


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen