IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : De politie, je grootste vriend, trapt je de ballen van de reet [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-09-2012 21:16 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

mja hulp mag niet geweigerd worden dus mensen worden uiteindelijk toch wel geholpen. Als je arm bent en je kunt het niet betalen zul je het niet best hebben omdat je gewone simpele zog niet krijgt als je onverzekerd bent. Maar een goede ziekte verergerd en zal als nog behandeld moeten worden. Hiermee maak je het alleen maar duurder. Het is dus van belang dat je niet teveel gaat vragen van mensen want de rekening komt achteraf toch wel. Dat is ook het grote probleem van het oude systeem in de VS. Veel mensen namen geen verzekering omdat het te duur was, bij de beginnende kwaaltjes had je pech maar mocht het uitlopen tot iets ernstigs dan moesten artsen je toch helpen en in veel gevallen is het dan duurder als gewoon in het begin te helpen.

Landen zoals Cuba laten zien dat door een preventieve insteek en richten op een goede levensstijl ipv behandeling achteraf, dat de gezondheidszorg veel goedkoper kan. Een beetje beschamend om Cuba met zn magere economie toch maar 2 plaatsjes onder de VS te zien op plaats 39 van de landen met de beste gezondheidszorg.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Herrie Records Inc.
Anno 2008
Usericon van Herrie Records Inc.
Posted 10-09-2012 21:34 by Herrie Records Inc. Profiel van Herrie Records Inc.http://www.herrierecordsinc.com



I am mine own redeemer...!


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 10-09-2012 21:45 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 10 september 2012 19:06 schreef ElitE het volgende:
Hoohoo, Nu geloof ik best dat je door genen een grotere kans kunt krijgen op allergien maar allergien ontstaan nooit genetisch het is een overtrokken lichaamsreactie op de buitenwereld. Je imuunsysteem moet "leren" en ergens is er iets fout gegaan. Had je het afweersysteem van kinderen maar allergenen college moeten sturen (lees vieze baggerhond)
We hebben een konijn.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 11-09-2012 20:03 by XXL Profiel van XXL

Gepubliceerd: 11 september 2012 10:17
Laatste update: 11 september 2012 13:42


Tientallen gewonden door aanrijding trams in Den Haag
DEN HAAG - Bij een botsing tussen twee trams in de buurt van station Hollands Spoor in Den Haag zijn dinsdagmorgen 36 gewonden gevallen.
Tramongeluk Den Haag Fotoserie Video

Dat meldt vervoersbedrijf HTM. Een tram botste achter op een ander, zo blijkt uit informatie van politie en brandweer. Tot de gewonden behoort ook de bestuurder van de achterste tram, maar hij is aanspreekbaar.

Er is niemand zwaargewond geraakt. Vier gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Behalve ambulances brachten ook bussen van de HTM gewonden naar het ziekenhuis. Veel passagiers hebben verwondingen aan het gezicht.

In de tram die achter op de ander botste, vielen de meeste gewonden. Beide trams zaten redelijk vol. De aanrijding gebeurde op de kruising van de Jacob Catsstraat en de Parallelweg.

De voorkant van tram 11 is flink beschadigd, evenals de achterkant van tram 9, waar 11 tegenaan is gebotst.

Oorzaak

Het ongeluk gebeurde rond 09.45 uur. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend. De trams staan nog ter plaatse voor onderzoek.

De trams hebben geen automatische beveiliging, zoals sensoren of een dodemansknop in geval een botsing dreigt. De aanrijding vond plaats op een recht stuk trambaan.

Tramlijnen

Het tramverkeer langs de Parallelweg komt weer op gang meldt HTM. Het reguliere tramverkeer kan weer gebruikt maken van het spoor. Een afzetting die werd ingesteld, is inmiddels weer opgeheven.



[Complottheorie]

Hmmm,

Lijn 9 en lijn 11.....
En wat voor dag is het vandaag?

[/complottheorie]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


CTTS
Usericon van CTTS
Posted 11-09-2012 22:51 by CTTS Profiel van CTTShttp://www.breathe-plastic.org

quote:
Op 11 september 2012 20:03 schreef XXL het volgende:


[Complottheorie]

Hmmm,

Lijn 9 en lijn 11.....
En wat voor dag is het vandaag?

[/complottheorie]


Dinsdag?



Sonic Titan
Binkelator.. ಠ_ಠ
Usericon van Sonic Titan
Posted 11-09-2012 22:55 by Sonic Titan Profiel van Sonic Titanhttp://forum.zwaremetalen.com/forum_logout.php

quote:
Op 11 september 2012 22:51 schreef CTTS het volgende:
Dinsdag?


:') !


Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place."


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 11-09-2012 22:59 by bastianus Profiel van bastianus

Hehe..


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-09-2012 12:15 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/


Slob vergeet identiteitsbewijs


Lijsttrekker van de ChristenUnie Arie Slob is woensdagochtend vergeten een legitimatiebewijs mee te nemen naar het stemlokaal. Via Twitter laat Slob weten dat hij 'even terug naar huis' moet, om zijn legitimatie op te halen.

Wie een stem wil uitbrengen moet een identiteitsbewijs kunnen tonen, zoals een Nederlands paspoort of een rijbewijs. Identiteitsbewijzen die woensdag maximaal vijf jaar zijn verlopen, worden goedgekeurd.


maximaal 48 uur vasthouden en een boete!


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 12-09-2012 12:18 by bastianus Profiel van bastianus

Hij dacht natuurlijk dat zijn partij al voldoende identiteit had.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 12-09-2012 19:24 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

Onrust over omstreden anti-islamfilm neemt toe


Een omstreden anti-islamfilm van een Israëlisch-Amerikaanse filmmaker leidt tot steeds meer onrust. Algerije en Tunesië waarschuwen voor gewelddadige protesten, Afghanistan heeft YouTube geblokkeerd. In Egypte en Libië braken gisteren al protesten uit, waarbij de Amerikaanse ambassadeur in Benghazi om het leven is gekomen.


© getty.
President Obama en Hillary Clinton vandaag tijdens de persconferentie over de aanslag in Libië.
In de twee uur durende film, Innocence of Muslims, wordt Mohammed neergezet als een bedrieger, een versierder en een gek. Maker van de film is Sam Bacile, een 56-jarige projectontwikkelaar uit Californië.

Afghanistan heeft videowebsite YouTube vandaag geblokkeerd om het Afghanen onmogelijk te maken de anti-islamfilm te bekijken. De Egyptische president Mohammed Mursi heeft de Egyptische ambassade in Washington gevraagd 'alle wettelijke maatregelen' te ondernemen in de VS tegen de makers van de film.

'Ons is medegedeeld YouTube te blokkeren voor het Afghaanse volk totdat de video eraf is gehaald', zei Aimal Marjan, algemeen directeur van het ministerie van Informatie tegen persbureau Reuters. Al eerder hebben anti-islambeelden tot rellen en doden geleid in Afghanistan.

Taliban
De taliban hebben de Afghaanse strijders opgeroepen zich voor te bereiden op de strijd tegen de Amerikanen en sporen ze op wraak te nemen tegen Amerikaanse militairen, meldt persbureau Reuters.

'Het Islamitische Emiraat doet een beroep op de religieuze leiders in het hele land om hun islamitische volgelingen op de hoogte te brengen van deze onmenselijke handelingen door de Amerikanen. Maak ze klaar voor een langdurige strijd', aldus de taliban in een verklaring.

Gisteren braken er in Egypte en Libië protesten en rellen uit door de film. In Libië kwam daarbij de Amerikaanse ambassadeur om het leven nadat zijn auto met raketten werd aangevallen. De Amerikaanse president Barack Obama heeft zijn afschuw uitgesproken, Libië heeft zijn excuses aangeboden. 'Ik veroordeel de schandalige aanval op onze diplomatieke post in Benghazi in de scherpste bewoordingen', zei Obama.

'Vergis je niet. We zullen samenwerken met de Libische regering om de moordenaars van onze mensen te berechten', zei de Amerikaanse president Barack Obama.


© getty.
Egyptische demonstranten voor de Amerikaanse ambassade in Cairo.
Ondergedoken
De Israëlisch-Amerikaanse filmmaker Sam Bacile is ondergedoken. Dat zei hij per telefoon vanaf een geheim adres, meldden Amerikaanse media.

Hij woont in Californië en klonk nog steeds strijdlustig. Naar eigen zeggen wilde hij met zijn film aantonen dat de islam een kankergezwel is. Met de politieke film wilde hij die religie veroordelen.

Trailer
De Egyptische Moslim Broederschap heeft opgeroepen tot protest tegen de verspreiding van de trailer van de film. De broederschap wil vrijdag vreedzaam protest voor alle moskeeën, verklaarde de secretaris-generaal van de broederschap, Mahmud Hussein.

De Egyptische president Mohammed Morsi won de verkiezingen dit jaar namens de machtige conservatief soennitische broederschap met de Partij voor Vrijheid en Recht (FJP). Die noemde woensdag op de website van de broederschap de film van de Israëlische Amerikaanse Sam Bacile een racistische misdaad die islamieten en christenen tegen elkaar probeert op zetten.

De verklaring stelt dat onder de makers van de film Egyptische orthodoxe of koptische Amerikanen zijn. 'De twee onderdelen van het Egyptische volk, christenen en islamieten, zijn volgens de FJP echter altijd vereend tegenover dergelijke afkeurenswaardige pogingen conflicten in het vaderland aan te wakkeren'.


© afp.
Een auto staat in brand bij de onlusten in Benghazi
De Amerikaanse ambassades in Algerije en Tunesië waarschuwen voor gewelddadig anti-Amerikaans protest. In een speciaal communiqué waarschuwen ze de Amerikaanse staatsburgers in de betrokken landen extra waakzaam te zijn en zich niet in mensenmenigten te begeven, ook niet als deze vreedzame bedoelingen lijken te hebben.

De ambassades zeiden over informatie te beschikken dat niet nader geïdentificeerde groeperingen woensdag betogingen tegen van alles en nog wat op touw zouden zetten.

Israël
De Israëlische regering heeft zich gedistantieerd van de filmmaker. In de diplomatieke missies wordt wel extra waakzaamheid betracht, aldus Israël.

Een woordvoerder van het Israëlische minister van buitenlandse zaken zei woensdag dat de film 'helemaal niets met Israël te maken heeft'. Wel zei hij dat Israël 'waakzaam moet zijn'. Hij wilde niet zeggen of er extra veiligheidsmaatregelen zijn genomen.

Vaticaan
Het Vaticaan heeft zowel de aanslag op de Amerikaanse ambassadeur in Libië als een antimoslimfilm veroordeeld. Een woordvoerder noemde de film provocerend en de aanslag 'onacceptabel geweld'.

Paus Benedictus XVI reist vrijdag voor een bezoek naar Libanon waar hij blijft tot zondag. Het religieuze hoogtepunt is zondag een mis in een park in Beiroet. Hij spreekt zaterdag de politieke en religieuze leiders toe.

Tunesië
Ongeveer 100 fundamentalistische moslims hebben bij de Amerikaanse ambassade bij de Tunesische hoofdstad Tunis ook gedemonstreerd tegen de antimoslimfilm.

Volgens ooggetuigen droegen de demonstranten zwart-witte salafistische vlaggen en kwamen ze samen net buiten het complex van de ambassade, 10 kilometer ten noorden van Tunis. De politie was met extra manschappen aanwezig bij het complex dat al streng wordt beveiligd. Er waren geen meldingen van gewelddadigheden.

Rusland heeft ook zijn diepe bezorgdheid uitgesproken over de aanval op de Amerikaanse ambassade. 'Wij zijn van mening dat alle aanvallen op diplomaten manifestaties van terrorisme zijn', aldus het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 19-09-2012 13:31 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Houten penis beledigend voor agent

Een houten penis in de tuin van een kunstenaar in Steenbergen is beledigend voor de wijkagent. Dat vindt de rechter in Breda.

Kunstenaar Peter de Koning zette de grote houten penis dit voorjaar in zijn tuin en zette er een bordje bij waarop hij verwijst naar de agent. Hij vindt dat de wijkagent te ver is gegaan bij het fouilleren van zijn dochter.

De rechter zegt dat de verwijzing beledigend is voor de agent en heeft de kunstenaar daarom een voorwaardelijke boete opgelegd van duizend euro.

Het kunstwerk en het bordje werden eerder al in beslag genomen. De Koning krijgt de houten penis later terug.


Ben weleens naar een expositie van De Koning geweest, wel gaaf, die gast maakt al zijn beelden met de kettingzaag.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 19-09-2012 14:16 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

my kind of art!


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 19-09-2012 14:22 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

ik waardeer kunst vooral als mensen boos worden, yeeh


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


CTTS
Usericon van CTTS
Posted 19-09-2012 16:00 by CTTS Profiel van CTTShttp://www.breathe-plastic.org

quote:
Een Turk verdenkt er zijn 50-jarige schoonzoon van dat die z'n eend heeft verkracht. De feiten zouden gebeurd zijn terwijl de echtgenoot van zijn dochter in zijn huis de nacht had doorgebracht.

De schoonvader rook onraad wanneer hij bloed en veren zag op de lakens van het bed waarin zijn schoonzoon de nacht had doorgebracht. Dat zou wel eens de reden kunnen zijn waarom een van z'n eenden het zo moeilijk had om te stappen, dacht de man. Bovendien werd het bebloede en gescheurde hemd van de schoonzoon aangetroffen in de tuin.

Een dierenarts stelde inderdaad vast dat de eend was misbruikt. Het arme dier werd geopereerd en stelt het wel. De schoonzoon, van zijn kant, werd gearresteerd op verdenking van dierenmishandeling. Hij ontkent alles.



Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 19-09-2012 16:08 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

een keer wat anders als een sinaasappel.


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 19-09-2012 16:33 by faalhaas Profiel van faalhaas

Mooi ook dat we weten dat het een Turk was.


... hoe de hazen lopen ...


WMP
Usericon van WMP
Posted 19-09-2012 17:51 by WMP Profiel van WMP

Lijkt me logisch: in Turkije wonen Turken en daar is dit voorval gebeurd.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 19-09-2012 18:21 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Waar faalhaas op doelt is dat die Turken gewoon stom zijn omdat ze er geen beelden van hebben gemaakt. In NL maakten we er tenminste een lucratieve business van dierenporno tot het een aantal jaren geleden verboden werd.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 19-09-2012 18:29 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

Tsja, dierenporno met Nederlanders is natuurlijk veel geiler dan dierenporno met Turken.


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 19-09-2012 18:48 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Hopelijk wel een witte eend.... love interracial



Herrie Records Inc.
Anno 2008
Usericon van Herrie Records Inc.
Posted 19-09-2012 18:49 by Herrie Records Inc. Profiel van Herrie Records Inc.http://www.herrierecordsinc.com



I am mine own redeemer...!


Herrie Records Inc.
Anno 2008
Usericon van Herrie Records Inc.
Posted 19-09-2012 18:50 by Herrie Records Inc. Profiel van Herrie Records Inc.http://www.herrierecordsinc.com

quote:
Op 12 september 2012 12:15 schreef ElitE het volgende:
Slob vergeet identiteitsbewijs


maximaal 48 uur vasthouden en een boete!


+ 666!


I am mine own redeemer...!


Sgeiterdt
Uitgebluste Bejaarde
Usericon van Sgeiterdt
Posted 20-09-2012 7:36 by Sgeiterdt Profiel van Sgeiterdthttp://www.aratron.net

Metrokitten gevangen

Vrijwilligers van de stichting Zwerfkatten zijn er woensdagavond in geslaagd om een van de zogenaamde metrokittens te vangen. Het kattengezin zat in een gat onder de rails van station De Terp in Capelle aan den IJssel. De moederpoes was al in veiligheid gebracht, maar haar drie jongen zaten nog met gevaar voor eigen leven onder de rails. De pogingen om ook de andere twee katjes te vangen gaan onverminderd door, zo meldt RTV Rijnmond. De poezenfamilie houdt het personeel van de RET al dagenlang bezig. Er zijn omleidingen ingesteld, vangkooien neergezet, stukjes makreel gestrooid en er is speciale camerabewaking op het spoor.



5 Euro's? Op je muil!!


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 20-09-2012 8:02 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Is er geen goedkopere oplossing?


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 20-09-2012 9:03 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 20 september 2012 8:02 schreef Greycloak het volgende:
Is er geen goedkopere oplossing?
Buks.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen